ÄggSlänger in några bilder innan det blir mys med David och sömn. Jobbar delad tur imorgon och jag är så himla rädd för att jag ska sova över, eftersom jag gjorde det två dagar på raken i helgen, haha. USCH.

Nu ramlar nog David in genom dörren snart så jag ska koka ägg till matlåda imorgon. Tycker att det är himla gött med sallad, ägg och tonfisk! :)

sov gött!! :)


p-plåster?
Elvis satt i soffan ikväll medan jag gick upp för att lägga Ella. När jag sedan kom ned igen så fick jag syn på Elvis, i liggställning och sovandes i soffan. Fy vilket dåligt samvete jag fick, även fast jag inte var borta så länge. Och jag som ville gosa lite med honom innan han somnade. Lite egentid, bara han och jag liksom. Känns som att jag är borta alldeles för mycket från mina småfisar, även fast jag kanske inte är borta såååå mycket egentligen. Ovant iallafall och jag vill ju helst mysa med dem hela dagarna.

Men det är roligt att jobba faktiskt, att göra något. Jag njuter till fullo när jag är ledig och tänk vad tillfredställande det kan vara att städa hemma istället för på jobbet. Jag tycker faktiskt om att städa.. om det bara handlar om att göra rent. Tycker inte om att plocka bort allt som man lämnat framme, haha! Och det är ju vi experter på här hemma... Skärpning! Bombnedslag för jämnan för tusan...


Jag sov över i helgen också.. Två dagar på raken. Snacka om att göra bort sig, JÄMT!!! Jag säger ju det.. är jag experten. Jag kom ju inte så mycket försent men FY vad rackarns pinsamt. Vågade knappt gå dit. Kan ni förstå nu när jag säger att jag ALLTID gör bort mig? Spelar ingen roll om det är litet eller stort.. alltid är det något. John Blund måste ha varit väldigt het på mig i helgen eftersom han knappt ville släppa mig, haha.

Jag jobbade ju i helgen så nu är jag ledig både idag och imorgon. Sedan har jag delad tur på onsdag och därefter är jag ledig på torsdag för att sedan jobba på fredag och ledig i helgen!


På torsdag har jag tid hos mödravårdscentralen för att prata om preventivmedel. Jag har inte ens varit på efterkontroll efter Ella, undra om det säger något om det? Min barnmorska har iallafall tydligen gått över till spädbarnsavdelningen eller vad receptionisten nu sade. Så vi får se vem jag hamnar hos nu!

Jag kan ju inte äta p-piller utan att bli ett monster så jag ska prova något annat tänkte jag. Har inte käkat något sådant sedan våren 2005 tror jag och då slutade jag med dem för annars hade nog David flyttat ut av mina humörsvängningar, haha!  Funderade först på spiral men nu har tankarna flygit iväg till det där p-plåstret, någon som har erfarenhet av det?

Nej nu ska jag ta ett hårt tag om valkarna och traska upp mot sängen. Sov gott hörrni!

noll kontroll

Några bilder orkade jag slänga in ikväll iaf!

Elvis som vovve!
Ja, vi kan ju konstatera att jag är usel på att hålla bloggen vid liv samtidigt som jag har ett jobb. Det lyckas aldrig dyka upp någon ork eller tid. Kanske blir bättre  i höst?

Kan ju berätta att Elvis snart är helt torr (på dagen)! Han säger alltid till när han vill kissa eller bajsa och gör sina behov i pottan eller på toaletten. Så det går inte många blöjor alls just nu, jämfört med tidigare. Det innebär ju att vi snart bara har ett blöjbarn, nice!


Ella kissar också så fort man sätter henne på pottan och hon brukar vilja sätta sig där. Fast om vi låter henne gå nakenfis så bildas det pölar lite här och där så det dröjer nog en liten stund till där. Men hon blir säkert torr tidigare, brukar ju bli så med syskon.

Nu har jag bytt jobbställe och tillbringar mina dagar på Karlslund istället och det går rätt bra. Är lite som att börja om från början, fast med lite kött på benen denna gång..  eller hur man nu ska uttrycka sig. Saknar Hamrelund men trivs bra på det nya stället också.
Jag har äntligen varit till polisstationen för att fixa legitimation (mitt gick ut i september) och den bilden lär jag ju inte vilja visa  någonstans, hualigen! David och barnen stod ju och glodde på mig när de skulle ta bilden och feg och jollig som jag är så vågade ju inte jag stå där och flina, som om jag trodde att jag var snygg eller något.. haha! Så ser helt mupp ut men det är inte så ovanligt.Och när jag ändå var där i krokarna så tog jag med mig papper som har med körkort osv att göra. Så jag lär väl ska kunna övningsköra när jag har skickat in dem osv. Gruvar mig som aldrig förr och har en känsla som säger att de som tycker att jag ska ta körkort, lär ändra sig. Ingen lär gå säker när jag är ute i farten..... noll kontroll, säkerligen. Kanske känns bättre efter att jag har kört litegrann, har ju knappt kört alls. max tre gånger, varav en gång på grusvägen till flugbo där man inte möter några bilar, haha.  De andra var vid travbanan.


Nu har jag varit ledig i två dagar och därför väntar nu en jobb helg. En trökig en också, börjar sju både fre, lör och sön.. baaaah!!
Dessa två lediga dagar har varit så himla sköna iallafall. Är så himla skönt att få umgås med familjen, bästa familjen!


Ett fluminlägg i sin vanliga ordning.. Blir så när det går långt mellan gångerna.. skärpning!!

Furuvik


Baxa, Davids föräldrar lilla vovve som kommer att bli jättestor sen! :)
Godkväll!
Barnen slocknade på vägen hem från Davids föräldrar runt halvsju ikväll så nu håller vi alla tummar vi har för att de ska sova till imorgonbitti! Vi ska ändå upp tidigt så det skulle inte göra något alls ifall de skulle slå upp sina små söta ögon samtidigt som tuppen, tvärtom.

Imorgon bär det av till Furuvik för att umgås med mina systrar och deras familjer, min också förstås. Ska bli riktigt roligt och jag får också åka karuseller, woohoo!!  Barn under fyra år får ju bara åka med betalande målsman (de åker gratis alltså) så jag ska köpa ett åkband och åka lite med dem. Kanske kan få med mig någon mer vuxen att åka en mer "vuxen-karusell" också? :)

Oj, nu blir det allsång på skansen så det är bäst att jag byter kanal på tv'n och placerar rumpan i soffan!

PicsDessa bilder tog jag med timer, haha!

Slängde in de bilder jag hann med nu innan det blev dags för sängen och dejten med John Blund. Får lägga in fler bilder och knåpa ihop en inlägg på samma gång imorgon. Vi får se om vi drar till furuvik imorgon eller om det blir på onsdag, beror litegranna på vädret!

God natt gott golk!


Done

Nu har gjort mitt på hamrelund, tråkigt nog, och hoppat in extra på två olika våningar på Karlslund i helgen. Så nu är jag ledig i veckan förutom en introduktionskväll. Fast om jag ska ha en till intro, fast dag, så tar jag nog den på måndag om jag får välja. Vill vara ledig med David!!

Så nu i veckan blir det tid för bloggen också, låter väl förjäkla bra? ;)

Återkommer ikväll med bilder och sådant.

Suris!


Såhär glad blir man när man inte får som man vill.....

Godkväll! Helgen är över och för min del är det rätt skönt eftersom jag hade jobb-helg. Idag och imorgon är jag däremot ledig.

Den här veckan är den sista på Hamrelund och sedan byter jag till Karlslund. Egentligen skulle jag bara ha jobbat onsdag, torsdag och fredag men det var en tjej på Karlslund som behövde vara ledig så jag ska hoppa in där på lördag och söndag, fast olika våningar och ingen av dem är den jag ska vara på senare, då jag börjar. Introduktionen för den våningen är den 16e och sedan börjar jag den 21:a, om jag nu minns rätt.

Känns lite läskigt att bara hoppa in på något helt okänt ställe sådär. Men jag hoppar verkligen att det går bra!

Nästa vecka blir iallafall riktigt skön. Ledig en vecka, förutom introduktionsdagen då. Och det som är riktigt bra är ju att göbben min är ledig han med = minisemester hemma hos oss!!

Slängde in några bilder på våra trotsiga sötnosar när jag ändå knåpar ihop ett snabbt inlägg! :)


Hårproblem


Här ser man väl lite hur det ser ut just för tillfället.


God kväll!
Här har jag slängt ned rumpan på datorstolen och sitter med lite funderingar. Försöker få någon idé om vad jag skulle kunna göra åt mitt hår? Klippa topparna är ett måste iallafall eftersom jag inte gjort det sedan augusti förra året, haha! NÅGOT slitna.....
Men funderar på om jag ska dra till med en förändring? Fast vill nog helst ha längden kvar..

Någon som skulle kunna dra fram  en idé? Måste göra något iallafall för det är riktigt slitet.. Men så himla trökigt att bara köra topparna med. Och känns tråkigt att bara klippa upp det också, haha.

Hm.. måste nog sova på saken! Kanske John Blund är villig att diskutera fram något med mig? Vore ju himla nice att vakna med en pangidé!