p-plåster?




Elvis satt i soffan ikväll medan jag gick upp för att lägga Ella. När jag sedan kom ned igen så fick jag syn på Elvis, i liggställning och sovandes i soffan. Fy vilket dåligt samvete jag fick, även fast jag inte var borta så länge. Och jag som ville gosa lite med honom innan han somnade. Lite egentid, bara han och jag liksom. Känns som att jag är borta alldeles för mycket från mina småfisar, även fast jag kanske inte är borta såååå mycket egentligen. Ovant iallafall och jag vill ju helst mysa med dem hela dagarna.

Men det är roligt att jobba faktiskt, att göra något. Jag njuter till fullo när jag är ledig och tänk vad tillfredställande det kan vara att städa hemma istället för på jobbet. Jag tycker faktiskt om att städa.. om det bara handlar om att göra rent. Tycker inte om att plocka bort allt som man lämnat framme, haha! Och det är ju vi experter på här hemma... Skärpning! Bombnedslag för jämnan för tusan...


Jag sov över i helgen också.. Två dagar på raken. Snacka om att göra bort sig, JÄMT!!! Jag säger ju det.. är jag experten. Jag kom ju inte så mycket försent men FY vad rackarns pinsamt. Vågade knappt gå dit. Kan ni förstå nu när jag säger att jag ALLTID gör bort mig? Spelar ingen roll om det är litet eller stort.. alltid är det något. John Blund måste ha varit väldigt het på mig i helgen eftersom han knappt ville släppa mig, haha.

Jag jobbade ju i helgen så nu är jag ledig både idag och imorgon. Sedan har jag delad tur på onsdag och därefter är jag ledig på torsdag för att sedan jobba på fredag och ledig i helgen!


På torsdag har jag tid hos mödravårdscentralen för att prata om preventivmedel. Jag har inte ens varit på efterkontroll efter Ella, undra om det säger något om det? Min barnmorska har iallafall tydligen gått över till spädbarnsavdelningen eller vad receptionisten nu sade. Så vi får se vem jag hamnar hos nu!

Jag kan ju inte äta p-piller utan att bli ett monster så jag ska prova något annat tänkte jag. Har inte käkat något sådant sedan våren 2005 tror jag och då slutade jag med dem för annars hade nog David flyttat ut av mina humörsvängningar, haha!  Funderade först på spiral men nu har tankarna flygit iväg till det där p-plåstret, någon som har erfarenhet av det?

Nej nu ska jag ta ett hårt tag om valkarna och traska upp mot sängen. Sov gott hörrni!

Kommentarer
Postat av: Eva Sturesson

oh du är så duktig på att fotografera

Postat av: Ida

Gud så söt barnen är och vad stor dom blir! :)

Jag kan varmt rekomendera p-ringen!

Funkar jättebra och är enkelt att hantera. Och det bästa är att hormonerna bara utsöndras "där nere" så man får inte så mycket i övriga kroppen och slipper därför man bli ett monster :)

2009-07-28 @ 19:31:25
URL: http://idamureen.blogg.se/
Postat av: Helen

Pratat mkt om preventivmedel med mina vänner, någon klagade på att p-ringen ramlade ut (kanske satte in den fel, för den ska ju tydligen sitta "där den sitter"). P-plåster har en annan vän, hon tyckte det var jobbigt då klisterkanten blir dålig efter ett tag och fastnat i kläderna m.m. Hon ska sätta in en hormonspiral till hösten. Lycka till! :) kram

2009-07-28 @ 20:07:38
URL: http://helenm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback