På väg
Slänger in några bilder såhär på väg mot sängs! God natt :)

Syster Lotta och hennes dotter Alicia


Sex

 

God kväll!

Barnen har varit hemma både igår och idag men imorgon ska de äntligen få slippa sin trökiga mamma och leka hos dagmamman istället. Och mamman ska plugga.  Måste verkligen få en massa gjort!

 

Idag fick jag veta att det är sex bilder som kommer med i tidningen FOTO i nummer Elva. Ungefär lika stora, fördelade på  ett uppslag. Och texten har jag läst också och den var bra. Himla kul! Den tidningen kommer ut i slutet av oktober 28:e om jag minns rätt! Pirrigt!!

 

Måste säga grattis till Jan, barnens morfar, som fyller 50 år idag också! GRATTIS!! :D Och Grattis till  Alicia som fyllde ett år igår också! :D

 

Nej nu ska ögonen få vila på televisionen en stund innan jag förhoppningsvis beger mig till sängs i tid ikväll.

 

God natt!


far och dotter

Ella pussar sin kära far innan han hoppar ned i hennes mormor och morfars brunn för att göra ren den :)


gotrollen!


Vi hittade en groda!


Silence

 

 

God kväll!

Dagen idag har bestått av att hänga upp bilder på familjecentrum. Det är några från projektet jag gjorde när jag gick gick projektåret. Jag ska ju ha utställning med de bilderna (+ några nya ) i Söderhamn också. Jättekul att familjecentrum också ville att jag skulle hänga dem där. Spännande som tusan.

sedan hämtade vi barnen och begav oss hemåt. David drog iväg för att hjälpa mina föräldrar att flytta så jag och barnen gjorde en kladdkaka och städade lite, med betoning på LITE.

Nu dregglar barnen kudde och jag ska slänga ihop en engelskaläxa. Ja, jag pluggar ju på komvux just nu. Jag hade tydligen inte grundläggande behörighet,  som jag trodde, så jag fixar det nu. Jag hade bara 86 % godkända ämnen (dumt att vara skoltrött!) och man ska ha 90 %. Så tji fick jag när jag sökte högskola.

Imorgon blir det skolan för två lektioner och sedan till familjecentrum med tre bilder till och några skyltar där det står "Barns nyfikenhet" på. Så folk liksom förstår vad temat är ;)

Förhoppningsvis får jag hämta ut nya kameran också. Så den ska jag minsann leka med i helgen. Vill prova lite med reflexskärmen jag köpte tidigare i somras med, har inte blivit av riktigt. Det blir ju en jäkla skillnad och är ett himla bra hjälpmedel!

Nu ska jag göra den där jäkla engelska-läxan så jag kan bege mig till sängs någongång och börja gruva mig för att behöva prata engelska inför folk imorgon. En jäkla massa prat på de där engelska-lektionerna. Silence, det tycker jag är ett bra ord!

God natt gott folk!


Massa spännande!


Slänger in några bilder på barnen lite snabbt!


Nu var det toklängesedan IGEN. Rackarns alltså!


Kan börja med att berätta att några av mina bilder ska bli publicerade i tidningen FOTO. Endera i numret som kommer ut den här månaden, eller nästa. Jag vet inte säkert än när! :)

Och några bilder från projektet ska hänga på familjecentrum i Bollnäs ett tag och sedan drar jag vidare med dem till min egna utställning på Galleri Mazarin i Söderhamn 11/12 - 2010 - 7/1 - 2011 :D Förhoppningsvis har jag tagit några nya nyfikenbilder då också.

Och jag har beställt en ny kamera. Jisses! Massa spännande!


Jag klurar fortfarnade på det här med fotoblogg eller om jag ska försöka få igång den här bloggen istället och fortsätta som vanligt, eller som förut kanske man skriver.


Nu ska jag dreggla kudde och klura vidare på allt jag måste fundera på.

Ha det gött!