Trött?


Elvis somnade i soffan sin ikväll...




Smygvisar en liten del av vardagsrummet ikväll också..

Tvn brukade stå på ett helt annat ställe förr .. Och på bilden ser man träplankorna som vi tagit fram också. Dörröppningen till vardagsrummet är precis där bilden slutar till höger :)



Kanske bättre att visa, haha! Fast de är en massa saker utanför rummet, i "andra hallen" eftersom vi höll på att möblera.



Kommer fler bilder på hela vardagsrummet och köket någon annan dag!

Ella 8 månader

Det känns verkligen bra att vi lyckas lyfta på våra fina rumpor och får något gjort nu när David inte är iväg och sliter på jobbet. Hittills har vi målat om köket och vardagsrummet. Ska köra en andra gång i vardagsrummet om en stund då barnen åker iväg till sina farföräldrar en sväng medan. Vi rev förresten ned tapeten på ena väggen i vardagsrummet så träplankorna är framme och vitmålade som resten av rummet.

Så nu är både vardagsrummet och köket ommålat!

Dags för rummet mellan dessa rum också. Det blir nog vitt i alla rum tills vi kommit på om vi ska ha någon annan färg. Huvudsaken är att det som varit innan är borta!

Färgen köpte vi på rusta riktigt billigt. 10 liter för 199 kronor och hittills verkar den helt okej!

Det kan hända att det dyker in några före- och efterbilder också, vi får allt se! Jag längtar bara tills vi har råd att göra om köket riktigt.



Den här vilden blir 8 månader idag!

Klättrar, drar sig upp och kryper överallt gör hon, den lille rackaren. och har hon gjort i en månad nu. Insåg precis att jag inte tagit några bilder när hon dragit sig upp och står mot något, kanske dags!

Gitarr





Elvis med sin gitarr som han spelar på och sjunger till hela dagarna.
Han fick den av oss i julklapp och den används flitigt!

Julen


Julkortet 2008! Så nu har "alla" fått det ;)



23/12  - Elvis leker med vatten och sprutar på sin faster Moa.




23/12 - Elvis såg så rolig ut på denna bild när han pysslar lite med faster Tova, haha!





23/12 - Ja, denne lille rackare har ju kommit på att man kan blåsa ut ljusen också. Det betyder alltså att inga ljus går säkra nu för tiden, haha!






Elvis gick upp till farmor och farfars badkar och började klä av sig. Jag antog att han ville bada.....
Vi har ju inget badkar hemma så det är nog roligare där. Men vi ska fixa iordning badrum i tvättstugan här hemma och då ska vi banne mig ha badkar!



24/12 - Julafton

Hos gammel-farmor och farfar




Hos farmor och farfar med fastrar och farbröder



Hos Moster Anki
med hennes familj och morföräldrarna.



25/12 - Juldagen




26/12  - Annandagen

Så här somnade feberElvis idag på dagen, såg lite roligt ut må jag skriva.





Oj, nu när jag förflyttar mina ögon ner till klockan på datorn så inser jag att det nog tagit några timmar att lägga in dessa bilder. Det kan i och för sig bero på att jag hållt på med en massa annat samtidigt också, som att titta på tv och läsa bloggar. Men nu kanske det är dags att skriva en skvätt också innan jag och mina dubbelhakor stånkar upp för trappan?

Julen är förbi och den har varit riktigt bra. Både barnen och vi har fått bra och uppskattade julklappar. Jag tror att våra gick hem också, kul!

Elvis var, som väntat, inte alls rädd för tomten och hade inget emot att ge honom en puss på näsan. "Tack, tomten!" sa han snällt när han fått sitt paket, haha! Ella blev inte heller skrämd, hon undrade nog mest vad tusan han var för något.

Tack allihop för en trevlig vecka!
 

Igår (juldagen) när vi var på väg från Davids farföräldrar till mina föräldrar så hostade Elvis så att han kräktes i bilen. Hela den nya overallen var full av kräk, uff! Och inne hos mina föräldrar så upptäckte vi att han var varm och förstod att han hade feber. Det märktes också, gnällde och grät för minsta lilla. Mycket riktigt, över 39 grader visade tempen på när vi senare kom hem. Febern ligger lika högt än och jag hoppas på att han blir bättre snart.

Han bajsade på pottan idag iallafall. Kanske inte så intressant för andra, haha! Men tänk så glad man kan bli bara för att ett barn bajsar på pottan... Lite småroligt sådär. Kändes iallafall roligt för han har bara råkat bajsa på pottan en gång förr och nu innan så har han velat ta på blöjan igen när vi tagit av den för att bajsa på pottan. Han är ju van att stå upp med blöja så det är klart att det är svårt att vänja om sig. Men idag så gick det bra iallafall! Han låter ju oss alltid veta när han ska bajsa så jag frågade om han ville på pottan och det ville han. Han blev så himla stolt när det låg en fin liten korv där i sedan, haha! Och så fick han hälla ut den i toaletten själv.. Jisses, nu slutar vi med bajssnacket va? Kissat har han gjort någon gång förr också men det var längesedan nu.. Nä, men om vi skippar allt sådant snack då? OK!

Klockan är snart ett och jag känner att ögonlocken bara blir tyngre och tyngre. Jag undrar om kroppen försöker säga något till mig?


Innan jag springer iväg så måste jag bara säga det att den finaste jullåten, enligt mig, är Julen är här! Så himla fin. Har ni någon favorit?




Måleri

Det blev bara en massa målande igårkväll så det hanns inte riktigt med att uppdatera något. Ska försöka hinna med att måla en gång till idag på något vis, ikväll måste vi ju slå in julklappar!

Ska förresten försöka komma igång med bloggandet igen efter jul och allt sådant.. det går förjäkla dåligt just nu, haha.

Måla om

Ikväll har jag roat mig med att köra med väggtvätt på tapeten i köket och spacklat. Jag ska nämligen måla om så där inne så den hemska mönstrade tapeten försvinner och istället blir vit och fin. Vi får se om jag hinner med att måla ikväll annars får jag allt roa mig med det imorgon!

Fast det blev säkert inte superbra spacklat men får hoppas på att det duger, sånt som märks antar jag.

Uppdaterar ett roligare inlägg med bilder imorgon istället!

tokstressad för ingenting



Nu är vi vakna igen och jag börjar känna av stressen. Jag blir alltid stressad när det ska komma hit folk och man måste städa innan. Och så ska vi garnera tårtor och göra oss själva klara. Det är ju lång tid tills folket kommer men jag är så himla rädd för att inte hinna klart och blir därför stressad från att ögonlocken öppnat sig första gången på morgonen.

David tyckte förresten inte att det var så roligt att alarmet på min mobil ringde klockan sex, haha! Undra varför? Jag hade visst glömt att ta bort alarmet... ooops!

Ha en bra dag!




Lögnare


Isen på sjön.. träden speglades så fint mitt i där.

Fy vilken lögnare man känner sig som ibland. Här plitade jag fint ned att jag skulle uppdatera bättre ikväll, och vad gör jag? Allt annat förutom just det! Det blev lite annat att göra helt enkelt. Vi har fixat ihop smörgåstårtor så det bara är att garnera dem imorgon och jag har städat lite.

Jag var ju så himla dum och bytte 15 minuters massage mot att jag städade själv, haha! Fast det har blivit mest snigelstädning så det blir lite mer att göra imorgon förmiddag också. Det dumma här är väl att det ser stökigt ut även fast man städat som en tok, eller något.

Nu är vi på väg i säng så vi orkar upp. Elvis la sig inte förrän kl 23. David försökte lägga honom flera gången men det gick inge vidare alls, antagligen för att han sov middag i bilen när vi handlade vid tre-fyra. Han somnade tillslut i davids famn framför tvn, det var lugnast så. Ella är ju lite mer lättväckt nu för tiden och det vore ju synd om även hon skulle ha vaknat av hans skrikande, haha!

Sov gott hörrni!

18 dagar


Tog denna bild igår. Lite mysig sådär.




Elvis och Ella skjutsade varandra i gåvagnen
Fast Ella tog kanske två steg så det var väl inte lika roligt för Elvis, haha!

Tjenis!
Om en stund så ramlar David in genom dörren här hemma och blir ledig i 18 dagar sammanlagt, skönt! Det blir väl till att städa idag om vi lyckas samla ihop någon slags självdisciplin. Vi ska ju fira David imorgon och det får ju gärna var LITE städat iallafall.

Ella kan förresten klappa händerna nu och verkar lycklig över att ha kommit på hur man gör. Och hon ser upp till Elvis så himla mycket, skrattar alltid åt honom när han busar och gör en massa ljud åt henne.

Jag duschade nyss och barnen fick bada tillsammans  i baljan medan. De har verkligen roligt och skvätte vatten över hela badrummet, haha!

Jamenjustja! Elvis hade ju feber igår och igårkväll var den uppe i 39,3 och Ella fick jättelite en sväng hon med men det varade bara i två timmar. Imorse var båda feberfria så vi får se om det håller i sig.

Uppdaterar lite bättre ikväll istället!



Sova tidigt

Elvis ville inte riktigt sova igår så vi gick och la oss, alla tre, vid niotiden. Och jag måste bara säga det att FY!! vad skönt. Det har nog aldrig varit så lätt att kliva upp på morgonen när klocktan ringer. Att lägga sig så tidigt var så himla skönt.

Nu väntar jag på att grabbarna ska komma ned också, vi flickor var lite snabbare idag. Måste kolla så Elvis inte har feber, David tyckte att han kändes lite varm. Om han har feber så måste han följa med mig och Ella till Bollnäs och BVC istället för att leka hos dagmamman.

Nu kommer dom!

Ha en bra dag!

Uppdaterat: Han hade lite feber så han hänger med oss till bvc.

GRATTIS!!



Grattis på 27årsdagen hjärtat!!
Oj, just i detta nu insåg jag att vi har ju varit förlovad i två år idag också.. Har bara tänkt att det är David som fyller år men vi förlovade ju oss faktiskt på hans 25 års dag. Snacka om att glömma bort totalt! Det var ju då
DETTA hände.
Älskar dig honey!

Inte min dag idag..


En annorlunda bild på månen som jag tog i lördags .
Det som är under månen är ett fågelbo :)



Så vad denna dag över också. Väldigt bra, tycker jag. Anledningen till det är mycket enkel - Inget gick som det skulle idag.

Det började med att vi låg och dregglade på kudden alldeles för länge och därför blev det en stressmorgon. När vi väl var på väg till ut genom dörren så krånglar pelletskaminen och sedan får jag inte ned fotstödet på barnvagnen. Stackars barnen fick sitta med benen upp i luften, haha!  Stressade och pustade så att jag kände av astman på vägen till dagmamman och kastade (bokstavligt talat) in Elvis hos Anneli. Jag brukar alltid stanna kvar och klä av honom men det hanns inte riktigt med nu och det blev väldigt fel för honom. Han blev ledsen och tyckte att jag skulle ta av honom overallen.

Jag var dock tvungen att springa hem och byta vagn och sedan springa till busshållsplatsen. Hoppade på bussen och kände att jag bara kunde pusta ut och sitta lugnt en stund. Framme i Bollnäs så traskade vi in på hemköp, jag och Ella, för att köpa en burk till henne.

Jag ställde mig vid bankomaten som finns där och knappade in min fina kod och bestämde summan som skulle tas ut. När pengarna egentligen skulle ha rullat ut så stod det "tekniskt fel" och jag fick börja om. Det konstiga då var att det inte längre fanns några pengar på kontot. HMM! Jag röck upp mobilen från fickan och ringde till David så fick han logga in på min internetbank och titta. Jomenvisst, 0 kr stod det där. Jäkligt konstigt tyckte jag.

Han såg sedan att det stod att det tagits ut 600 kronor idag. Det betyder alltså att det drogs pengar från mitt konto men bankomaten spottade inte ut några, rackarns! Så Jag fick ringa kundtjänst och sedan ringde de tillbaka till mig för att berätta att det blivit något fel och det inte brukar hända så ofta. Tanten i luren pratade väldigt förstående och snällt, det verkade nästan som att hon var beredd på att jag skulle skälla ut henne, haha! Jag blir ju helt tvärtom jämt istället och låter väldigt glad och förstående jag med. Hon sa iallafall att pengarna ligger reserverade av banken och de brukar komma tillbaka automatiskt men jag skulle ringa banken för att höra hur lång tid det skulle ta. Tydligen runt tre dagar enligt damen på länsförsäkringar.

Jag tittade iallafall efter present till David men det stod helt stilla i mitt huvud och han visste inget som han önskade sig heller. När det var 20 minuter kvar tills bussen skulle gå så dök grannen Anna upp och då vågade jag mig in i en affär (var bara på åhléns innan haha) och valde något snabbt som jag tror att han vill ha. Så himla synd att hon inte dök upp tidigare eftersom jag är en fegis och inte vågar gå in i vissa affärer ensammen, haha. Så nu sitter jag här och ångrar att jag inte gick dit tidigare och tog mer tid på mig att välja något. Eller hunnit med en till liknande affär. SKIT!!!

Sedan har jag mest varit på dåligt humör bara för att jag är besviken på mig själv som inte gick in dit tidigare, BAAAH! och för att jag hatar att stressa.


Ursäkta mitt fina klagoinlägg! Jag är iallafall på bättre humör nu när jag snart får sova, haha! Tror ni förresten att jag sprang upp och lade mig för att sova igår, efter inlägget? Nej, såklart inte..


En till skum månbild från i lördags :)

ma-ma-ma-ma


Synd att David råkade gå förbi just när jag tog denna bild
på hästen och geten som gosade lite.
 Sött va?





Tittar på farmor och farfars djur






Imorgon ska Elvis till dagmamman. Ella och jag ska då ta bussen in till Bollnäs för att leta reda på en present till Pappa David som föddes för 27 år sedan, på onsdag. Frågan är bara vad vi ska hitta på för något, riktigt svårt!

Så Elvis lämnar vi klockan åtta och sedan springer vi hem och byter vagn för att sedan rusa tillbaka till busshållsplatsen eftersom bussen går fem i halvnio. Konstigt nog har vi (jag) ingen lust alls att springa runt på stan kvart i nio för att invänta alla affärers öppning vid tio så vi hälsar på hos mina föräldrar tills dess.

Ella har förresten börjat säga ma-ma-ma-ma-ma-ma hela tiden nu, härligt när alla dessa söta ljud dyker upp! Och det märks verkligen på henne hur glad hon blir när Elvis kommer hem om han varit borta. Han är ju hennes roliga bror som hon kan följa efter och titta på när hon har det trökigt!

Och Elvis.. han ritar motorcycklar. Eller ja, han ritar samma grej för motorcyklar, bil och traktor. Men det ser verkligen ut som en cyckel också! Först ritar han två ringar och sedan ett streck imellan. Ibland något som ser ut som ett styre också. David kom och frågade om det var jag som hade ritat cyklar, haha! Han vill ofta att vi ritar något åt honom och då har han väl sätt hur vi gjort när vi ritat dessa fordon.

Jag har helt tappat stinget när det gäller att blogga. Det blir alltmer sällan och jag har aldrig någon aning om vad jag ska skriva. Känns som att jag inte har något roligt att skriva längre. Vart har skriveriet tagit vägen?
 " idag gjorde jag det.. imorgon ska jag gör så...blablabla" är det enda som fingrarna lyckas få ur sig nu för tiden.


Nu ska jag trotsa mig själv och tvinga mig i säng.
Jag är ju trött så varför  inte lyssna på kroppen för en gångs skull?

Tomten

Det är ju såååååååå ovanligt att jag är här och svänger om nätterna.....hm!
Jag hade tänkt skriva här tidigare men jag började på med julkortet istället. Från början hade jag ingen idé alls om hur jag skulle kunna fixa ihop det men sedan kom jag på ett sätt.. och nu sitter jag här med iallafall två versioner och vet inte alls hur jag ska kunna välja. Jag kanske får ta och göra en helt ny? Så här gör jag alltid.. Först vet jag inte alls och sedan sitter jag med en massa olika och brottas med min fina vän Fru beslutsångest.

Idag var vi iväg till affären på andra sidan vägen för att titta på barnen som sjöng och grejade, sötnosar. Och sedan dök tomten upp och det gillade Elvis! När alla barnen ropade på tomten, som var på väg, så körde Elvis likadant:
- Tomten!! koooooooom!!!!!

Och när han fick en godispåse så sa han:
- Tomten är snäll!

Haha..

Vi  var en sväng till Bollnäs också. Fixade lite ärenden och hälsade på mina föräldrar en snabbis.

Oj, nu måste jag stånka upp för trapporna för att låta sängen göra sitt jobb!

Sov gott hörrni.




Haha, Titta Ellas min! Och Elvis har olika strumpor såg jag nu.








Så här flinade elvis efter att jag visade att han skulle flina, haha!




så här då, mamma?



Ella gillar att sitta på Elvis bil..

Äntligen, eller?

Godkväll!

Tror ni snön tänker klamra sig kvar under julen? Eller tänker den ta sitt pick & pack och dra lagomt till julafton? Det vore ju faktiskt mysigt om det vore snö då, trots att jag faktiskt egentligen föredrar att snövädret håller sig långt borta från mig.

Ikväll hängde jag på Jenny (en granntjej) och hennes son när han skulle åka lite skridskor med en vän. När han roade sig så roades vi av att titta på Albin, vovven, som tydligen är helt frälst i snö. Han grävde och han rullade sig i det kalla och verkade verkligen njuta. Usch, tänk om en annan skulle lägga sig och rulla runt på marken nu. Det var iallafall en trevlig stund, skönt att bara komma ut och göra något. Jag är ju ganska kass på det annars.

Elvis pratar bara mer och mer för varje dag nu. Häromdagen, när vi ätit mat, så frågade han sin pappa:
- Är du mätt eller, pappa?
och fortsatte sedan med mig:
- Är du mätt eller, Kaisa?

Haha! Mycket surr såklart men många nya meningar dyker upp hela tiden.

Och han har det inte så lätt inte, pojken vår, med en liten syster som ska krypa efter honom överallt och försöka ta det han leker med. Men han är så himla go med henne! Visst finns det stunder då han är lite less på henne när hon försöker ta hans papper som han ritar på, men oftast så är han så himla snäll och go! Det tråkiga är ju att det händer ibland att Elvis biter henne. Vet inte riktigt om det är på grund av avundsjuka eller om det är för att hon inte förstår honom.

Ella kryper och klättrar överallt nu för tiden. Drar sig upp där hon kan och då gäller det att hålla riktig koll så att hon inte ramlar. Jag har en känsla av att det är från och med nu som man kommer att känna av hur det är att ha två små barn, haha! Hittills har det ju inte varit någon konst alls!

Vi kan ju hoppas på att motionen som jag kommer att få av att jaga dessa små mirakel (som lär springa åt olika håll) kommer att synas på kroppen också, det behövs verkligen! Det dumma med mig är väl att jag alltid har något att skylla på.. Det är ju för kallt.. eller för varmt.. blött...sent.. man kan ju alltid börja imorgon osv.. Jag bara planerar och planerar hur jag ska ta tag i detta... men själva planeringsstadiet verkar vara kvar hur länge som helst. Jag vill ju inte se ut så här! Jag vill kunna se mig i spegeln och tycka om det jag ser.. hellre det än illamående! Så varför gör jag inget åt det? Jag vill kunna bada med mina barn i sommar UTAN att plågas varje sekund. Jag bara hoppas på att jag ska Fru självdisciplin vill flytta in hos mig någon dag. jag väntar....

För att byta samtalsämne - Vi är nästan färdiga med julklapparna! Så himla skönt. En julklapp kvar till ett av Davids syskon och sedan är det min mormor och Davids farföräldrar som är bra. Fast de tre sistnämnda vet vi nog redan vad vi ska inhandla för något åt.

Nä, nu är det nog dags att avsluta detta inlägg för att inte göra det allt för tråkigt!
Jag får försöka få till ett "roligare" imorgon.

Sov gott hörrni!


Elvis, julafton -07



Bloggtorka?

Fy vad jag är sämst på att blogga just nu! Vet inte vad som har hänt. Det har säkert något med att jag inte fotograferat så mycket på sistone. Det är så himla trist att uppdatera utan bilder. Ska försöka vända på detta.. Så himla svårt att komma ihåg vad som ska skrivas när man inte uppdaterat på länge.

Jag ska iallafall försöka fixa ihop ett riktigt inlägg ikväll!

krockade med lastbil


Hittade denna bild på internet, var även med i ljusnan.
Foto: Hans-Åke Sandberg



Min bror tog körkort i torsdags och han var riktigt glad, såklart!
1,5 timme senare såg bilen ut som på bilden.


Han och två av hans vänner for snabbt iväg till söderhamn för att käka på Mcdonalds för att fira hans körkort som han alldeles precis tagit. De hade bestämt det innan han körde upp. På vägen dit krockar han med en lastbil som stod stilla mitt på vägen utan något lyse som tydde på att han stod stilla. Min bror och hans vänner förstod alltså inte att bilen stod stilla förrän det var försent. Det var ju riktigt halt ute också, som även ljusnan påpekade, och det var en krön alldeles innan om jag har förstått det rätt. Det var antagligen inga bromslysen på lastbilen eftersom han börjar rulla när chauffören insåg vad som skulle till att hända, för att lindra smällen. Om jag har förstått det rätt så stod lastbilen stilla på grund av att en lastbil framför stod och lastade av.

Min bror och hans vänner smäller alltså rakt in i lastbilen framför. Och en husbil bakom dem var nära på att smälla rakt in i dem men lyckades som tur var förhindra det...

Vid 17-tiden fick jag ett samtal av min chockade mamma som med gråt fick fram att Gabbe krockat med en lastbil. Hon visste inget mer än så. Det var Gabbes ena vän som ringt min mor men fick sedan inte prata mer eftersom han var tvungen att vara stilla.

Mina föräldrar var på väg dit och det enda hon hade fått reda på var att Gabbes vänner hade tagit sig ut ur bilen själva. Gabbe satt dock kvar i bilen och svarade inte på tilltal, han bara satt där.

Mina föräldrar var redan ute och åkte i bilen så de vände om och riktade bilen mot söderhamn istället, såklart. Det var mellan Glössbo och Söderala som olyckan inträffat. De fastnade i köerna som bildades när polisen stängde av vägen och mamma hoppade ur bilen för att få komma fram til min bror. Hon fick dock inte komma fram eftersom de skulle få arbeta ifred och det kan man ju förstå. Det kanske inte hjälper om en ledsen mamma kommer och får panik när hon får syn på sin son. Det enda de fick reda på var att han var vid medvetande när de skickade dit en polis för att kolla läget.

Istället for de mot hudik dit ambulansen skulle och blev omkörd av dem med blåljusen på.

De hade klippt upp taket på bilen för att ta ut min bror eftersom han hade ont i nacken och sedan bar det av direkt till hudik.

Väl framme så röntgade de honom och såg att det inte var några skador alls! Snacka om tur! Snacka om änglavakt? Inte  någon skada alls på han eller hans vänner förutom att de har ont lite överallt...men de LEVER ju! Han svarade antagligen inte på tilltal eftersom han tuppade av två gånger.

Jag är så otroligt glad över att min bror och hans vänner lever. Om man tittar på bilen så är det så himla svårt att förstå att de inte har några skador alls.

Stackarn hade bara haft körkortet i 1,5 timme innan detta hände. Jag hoppas innerligt att han ska få behålla det men det återstår att se.

Han fick iallafall komma hem igår efter en natt för observation. Mina föräldrar och vi andra sa åt honom att han måste ut och köra så fort som möjligt för att inte bli rädd för att köra senare. Så igårkväll var han fyllechaffis.

Jag tycker bara så himla synd om honom som alldeles precis fått körkort och någon vecka innan köpt bilen. Men det är bara småsaker när man tänker på att han överlevde den där jäkla smällen. Så himla glad över att du lever lillebror!

Jag hoppas bara att min bror förstår att det inte hade spelat någon roll om det var han eller någon annan som körde, det hade hänt ändå. Det sa ju hans vänner också.


På bilden sitter min bror i bilen fortfarande och de har klippt av taket så han är lite övertäckt tror jag. De står med dropp till höger också.

Här kan man läsa lite om olyckan -->
http://www.larm-soderhamn.se/?p=2010
Annars stod det i gårdagens ljusnan också.

Sorry!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, Knåpar ihop ett inlägg imorgon! :)

Daggmask

Nu borde det vara dags att knåpa ihop lite ord och meningar här, tycker jag. Det kör vi väl på?

Jag kan ju säga (skriva) att det är full fart på Ella. Hon varvar just nu daggmaskstilen med att krypa riktigt och hon kan dra sig upp (resa sig) mot möbler. Hon har gjort det några gånger iallafall men inget hon gör hela tiden än, tack och lov! Hon får gärna ha lite mer balans i lillkroppen innan hon håller på sådär, haha!

I lördags var vi ju iväg till Julshowen i Söderhamn och kvällen blev faktiskt riktigt rolig. Davids jobbarkompisar var verkligen trevliga och man kände sig inte utanför på något vis, skönt!

Igår gjorde jag gulaschsoppa. Råkade få syn på det receptet på internet och blev så himla sugen. Det var ju enkelt att fixa ihop och inget magen tackar nej till direkt. Vi tog av lite innan vi saltade så Ella också kunde käka. David fick en stor matlåda idag, två burkar till Ella att frysa in och det blev över till lunch här hemma också, riktigt nice!

Nu ska jag kika lite efter julklappar på nätet, bekvämt att sitta hemma i soffan och göra det i lugn och ro. Ella sitter bredvid mig i soffan och jag har ställt bordet så att det står mot soffan så att hon inte ska ramla ned. Det "dumma" är väl att hon inte längre sitter i soffan utan istället har satt sig på bordet.. Fast nu blev hon hungrig så vi springer in till köket istället.

Ha en bra dag!