Guess what?


I'm back! Bättre sent än aldrig? ;)

Det har ju hänt massor under det här året som jag inte bloggat. Man kan ju fråga sig varför jag sluta formulera meningar och intressanta ord här. Jag skyller helt och hållet på att tiden inte fanns till när jag började jobba i Söderhamn.

En grej som bloggen gått miste om totalt är ju att jag har varit gravid och nu har Elvis och Ellas lillasyster Esmeralda kommit till världen! Tänk vad fort det går, igår blev hon minsann 10 veckor gammal. Så nu återkommer jag här som trebarnsmamma och mår hur bra som helst.

Har startat enskild firma så jag kan ta betalt vitt när jag fotograferar. Jag har dock inte haft så mycket tid över för det heller. Men nu när jag är hemma ska jag fixa ordning hemsidan riktigt (på gång faktiskt!) och ägna mig lite åt det också.

Nu har jag fixat en provisorisk header så att alla tre barnen är med på den. På så vis har jag stillat mitt dåliga samvete angående det. Får fixa till en snygg vid ett annat tillfälle.

Så nu är jag hemma till i höst iallafall med blandade känslor. Otroligt skönt att vara hemma med barnen och få en massa tid med dem samtidigt som jag saknar jobbarkompisarna mycket också. Trivs väldigt bra på jobbet och jag hann ju med att jobba i ett år innan jag gick hem igen. Det trista är ju att när man slutade så kunde man ju det mesta och var rätt säker på allt och när jag sedan kommer tillbaka igen så lär det kännas som att man är en nybörjare på nytt, hualigen!

Måste iallafall skriva att Esmeralda sover lika mycket som sina syskon. Hela nätter is the shit! 11 timmar brukar hon sova utan att äta ungefär just nu och jag klagar inte alls. Hon har världens snällaste syskon som hjälper till med allt och inte har visat någon avundsjuka ännu iallafall. Ikväll ska jag försöka ta en familjebild på oss. Håll tummarna för att det går bra så dyker den upp här i helgen :)

Nu ska jag försöka ta och göra någon nytta innan det är dags att mata Esmeralda. Tänkte att jag skulle jaga bort lite dammråttor innan David kommer hem från jobbet och får helg.


Slänger in några bilder på lillskruttan så ni som inte sett henne får se några bilder :)