Tänker på er!

Så här går det till när det badas. Väldigt blött med andra ord....

 

Mina gofisar!

 

Alltså det här går alldeles för fort! Om en månad är Ella lika gammal som Elvis var när Ella föddes, helt sjukt! De växer alldeles för fort och det dröjer nog inte allt för länge innan de gör sådant där som man själv gjorde när man var tonåring. Fy vilken hönsmamma man ska bli.. man vet ju alla knep och vad som händer. Och det är ju garanterad det man själv gjorde x 10! Men det är helt underbart att få vara med om dessa två barns uppväxt och utveckling. Mina charmtroll.. VÅRA charmtroll kanske det heter :)

 

Imorgon ska jag ut på galej! Ska ut med Sandra (!) och det var verkligen inte igår! Vi räknade ut att i februari är det tre år sedan vi var ut tillsammans. Om man bortser hennes bröllopsfest för 1,5 år sedan. Ska bli himla roligt! Släppa loss och bara ha det roligt. Barnen och pappa David får ha lite egentid tillsammans. Hoppas på att träffa mycket folk som man känner igen! Syns vi i dimman?

 

Nästa vecka drar jag iväg till Forsa på torsdagen. Ska bli roligt att träffa de andra och intressant med föreläsningen. Varje träff är det en fotograf som föreläser och sedan kommenterar hon våra bilder som vi har hittills till projektet. Nu skrev jag hon bara för att det förra gången var en hon och den kommande också är en hona! Men vi får se om de bryter mönsret i januari?

 

Jag har förresten bytt bildgalleri på min hemsida nu. Det förra rörde ju sig en massa men nu har jag slängt dit ett stilla och enkelt bildgalleri. Vad tycks om hemsidan? http://www.fotografkaisa.se :)

 

Måste bara skriva att jag tänker på dig kära bror och på Mimmis familj!  Jag finns här för dig, dygnet runt. Vad det än gäller!

 

Nej nu hör jag sängen ropa på mig och det är nog bäst att lyda. Dreggla kudde nästa!


pics



Lägger in några  randombilder på barnen innan jag ska dreggla kudde.
Ska försöka knåpa ihop några ord snart :)

vaccin


Igår var vi iväg och vaccinerade Elvis. Vi hade egentligen bestämt oss för att inte göra det av olika anledningar från början men nu har vi dock ändrat oss och vaccinerar oss allihopa. Förutom Ella då, om det inte blir som ryktena som sprids... - att de ska ändra till att man får vaccineras från 6 månader.

Det gick iallafall jättebra. Vi fick vänta en stund innan det blev våran tur (Ella och David var i bilen medan jag och Elvis gick in) men Elvis roade sig med att charma två tonårstjejer, haha! Satt och vinkade till dem när han fick sprutan också och sa att klockan var nio, haha!

Först sa han att han inte alls skulle ta en spruta när sjukskötaren sa det men direkt efter så drog han av sig tröjan på den sidan och räckte fram armen och sa "här!". Och det gick riktigt bra. Jätteduktig!


Idag hade vi först besök av en granntjej med sin son som är ett halvår yngre än Elvis och direkt efter kom Sandra och hennes två söner Kevin och Noel hit. Trevligt! Och jättekul att vi umgås oftare nu Sandra!


Här är hennes yngsta son:


sötis! Noel 4 månader




Imorgon ska jag försöka få till nyfikenhetsbilder tänkte jag. Eller hoppas på att de ska ta fram nyfikenheten i sig och bara vara nyfikna hela tiden. Mina barn är hemma och det är nog lättare då också när Ella inte kan klänga på mig :) Håll tummarna!



Mina sötnosar!

Familjebild!


Lite olika versioner osv..


Godkväll!

Vet ni vad jag gjorde idag? Eller vad barnen och jag gjorde, rättare skrivet. Vi bakade sockerkaka! Jag som ALDRIG gör sådant. Har då inte gjort det sedan jag flyttade hemifrån iallafall och det är ju 5 år sedan. Och gjorde det nog inte mycket hemma hos mamma o Jan heller. Jisses! Himla roligt att göra något med barnen iallafall. Mycket blev det också.

Vi tog några bilder på oss själva också idag, ego liksom ;) Vi har ju ingen ny familjebild så vi försökte få till en. Elvis tyckte att det var jättekul att springa och trycka på kameran och sedan skynda tillbaka innan bilden togs, haha! Fast bilderna som ligger här var det jag som tryckte av.. För när han tryckte så kom han och satte sig i mitt knä sedan.  Fast nu såg jag att det fanns någon sådan också :)

Barnen fick bada och bli rena också. Med lite tvång när det gäller håret då. Egentligen borde jag ha väntat med det till imorgon då David hade kunnat hjälpa till för det är jäkligt svårt att hålla kvar den ene när man börjat tvätta håret på den andra, haha! Men med lite tvång så luktar de gott i håret båda två :)

Gjorda himla god kycklinggryta/sås till middag också. Var så gott att jag blev tvungen att värma lite nyss också för jag blev så sugen! Den innehöll iallafall Kyckling(såklart!), paprika, svamp, grädde, creme fraiche, soja, sambal oelek och salt :)  David värmde lite nu när han kom hem han också och han sa att han nästan längtade tills han har "lunchrast" imorgonkväll på kursen :D

Barnen sov ingen middag idag så de slocknade tidigt och i soffan båda två. Ella slog igen ögonen runt kvart i sju och Elvis gjorde lika vid tjugo över sju.

Nu blir det sängen och hoppas på att det blir en sådan där natt då man vaknar till iallafall en eller två gånger och tittar på klockan för att inse att det är flera timmar kvar att sova. Sådana nätter gillar jag! Tycker absolut inte om när man somnar och det känns som att det gått en kvart och så är det morgon igen, uff!

God natt mä er!



Idéer



Några bilder som tagit i helgen på barnen..


Jag har inget speciellt att skriva och har suttit ett bra tag för att röra runt i skallen efter några intressanta meningar iallafall. Utan resultat dock, typiskt! Så det blir inte mycket skrivet förutom att helgen har rusat förbi oss alldeles för fort som vanligt. När ska det ändras??

Måste försöka få till lite nyfikenbilder i veckan, speciellt på andras barn. Har ju mest på mina egna och så ska det inte vara. Ska väl försöka fota lite hos dagmammorna men vill ha lite andra slags bilder med. Frågan är vilka barn jag ska hoppas på gör något nyfiket :) och i vilken miljö.

Ska sova på saken och hoppas på att jag får några bra idéer. Håll tummarna vettja!

Men se där...Det blev ju några ord skrivna iallafall!

Godnatt!

God natt!

Lillasyster försöker få storebrors uppmärksamhet :) 2/11-09



Här sitter jag och känner mig tokdeppig! Och det är ta mig fasen "lingonveckans" fel. Den har precis startat och det är alltid alldeles innan eller typ samma dag som den kommer som jag blir deppig. Så himla trökigt och känner mig så  himla värdelös och kass på det mesta. Speciellt som Mamma, sambo och "wannabefotograf".

Var bara tvungen att dela med mig av mitt hemska humör. Nu blir det sängen och sova bort detta hemska humör! Brukar bara hålla på i en dag oftast så det blir nog säkert en bra dag imorgon! :)

Tänkte att jag skulle passa på att lägga in någon ny bild också men kamerasladden ligger uppe så jag tar det imorgon istället!

Något positivt är ju att jag nu har gått ner 6 kg! :) Har stått still på minus 4 kg i några veckor men äntligen hade det hänt något på vågen också! Bara ett kilo kvar tills det jag vägde innan jag blev gravid med Elvis och därefter är det 6 kg kvar till det jag vägde då jag och David träffades. Tänkte att jag ska försöka ta mig dit ner men till delmålet är det alltså bara 1kg kvar!! Måste dock försöka börja träna lite här hemma.. Försöka få bort hängmagen... Om det nu går.. kämpa kämpa!

Natti!

Snö i byn





Godkväll!
Då har himlen öst ner en massa snö igen då. Jag brukar alltid bli på riktigt dåligt humör när den dagen infaller (även om jag vet att den inte stannar så länge) men idag kändes det faktiskt rätt mysigt. Fast jag tror inte att den känslar varar så himla länge heller, haha!

Elvis tyckte iallafall att det var himla kul med snö.

Nu är det nästan helg! David har ju alltid långhelg nu när han går svetskursen och det är ju förjäkla nice måste jag skriva. Och det är inte långt alls kvar tills han blir klar, sista Januari.


Jahapp.. då stod det still i skallen igen då. VARFÖR försvinner allt när man äntligen sätter sig och bloggar?

God natt mä er!



Julklappar


Våra underbara gofisar!

Tjenamors!
Barnen sovet sött i sina sängar och göbben in är på väg hem från svetskursen. Jag har alltså haft lite egentid och den har jag tillbringat i soffan framför televisionen. Det var Desperate Housewifes och serienörd som jag är så kan jag såklart inte missa det! Jag har alltså enbart latat mig sedan barnen slocknade. Och det har jag planerat att fortsätta med enda tills sängdags och ännu mera latande ;)

Idag, på eftermiddagen,  var Sandra och hennes två söner Kevin och Noel hit! Jättetrevligt! Förutom att Elvis var trött och grinig och absolut inte ville låna ut ett av de tre tåg han hade när han och kevin lekte med tågbanan (eller vad kallas det?). Jätteroligt att vi börjat umgås oftare iallafall Sandra! :)

Ja just det ja.. måste ju säga att jag tokgillar webbutiker som har snabb leverans! Igår vid tvåtiden beställde jag julklappar till barnen och idag fick jag ett sms om att paketet finns att hämta.. Snacka om att de får kunderna att vilja beställa igen! Beställde från samma ställe förra året med och lika snabba var de då.

Oj, nu ringer telefonen..Får återkomma något tag :) Ha det gött!!