Kaisa avslöjar

Jag är så jäkla avundsjuk på alla som passar i fina klänningar. Helt ärligt, jag blir bara avundsjuk på alla snygga tjejer! Tråkigt men sant. Så här sitter jag med mitt självförtroende och smådeppar lite. Jag önskar att jag också kunde vara en sådan som vågade gå på bal och ha klänning. Jag var gravid när "min" bal var och jag vågade inte gå. Tyckte inte att jag passade i klänning - Gravid eller inte. Alltså jag hade inte gått om jag inte hade varit gravid heller.
Och sen kunde jag ju inte fixa en klänning i tid heller, om jag så vela. Lite svårt att veta hur stor magen skulle vara på baldagen.

Jaja, nu ska jag deppa vidare och avguda alla snyggingar från balen. Shit vad vackra ni var! Allihopa!

Studentbal

Här är några av bilderna jag tog på Tova idag. Nu när jag såg dem på datorn så är jag inte alls nöjd, jag var skitdålig med skärpan idag märkte jag. Men tova blev jättefin iallafall.


Photoshop

95949-1104

Hade tråkigt en sväng....

Fotografera Tova

Imorgon är det studentbal för alla som går ut gymnasiet nästa vecka. Davids syster är en av dem. Så hon ska vara fin på bal. När hon har fått frisyren fixad så ska vi skjutsa henne hem till Flugbo och där ska jag fotografera henne. Det blir nog vid flugdammen som bilderna ska skapas eftersom det är så himla fint där. Jag hoppas verkligen att det är bra bilder.. det hänger ju på MIG! Hoppas att det är fint väder!


Vi gjorde ingenting idag heller. Var bara hemma. Sov mest tycker jag. Jag och Elvis badade iallafall innan läggdags och det är lika roligt som alltid att se honom njuta av badet. Skrattar, plaskar, ler och är helt uppspelt. Efter badet blev det välling och läggdags. Han var så himla trött. Jag lade ner honom i sin säng och sa godnatt, gick ut därifrån och två sekunder senare sov han.









Fy vad jag sovit mycket idag. Först klev jag och Elvis upp halvsju och somnade sedan om vid åtta och sov till elva. Sedan sov vi från typ halvtvå till tre. Tror att det var halvtvå men det kan ha varit tidigare vi somnade också.

Nu ringde mamma så ska prata med henne nu...

Elvis Erik

image1095

Skellefteå it is!

På måndag börjar David jobba. Detta projekt var som så att han jobbar på veckorna och är hemma på helgerna. Eller han kunde styra det där lite som han ville. Fast vi vet inte än om han åker på söndag eftersom han börjar på Måndag men han får nog reda på det snart. För vi vill ju till Mora på söndag och träffa Lotta, Patrik och Noah. Patrik fyller år idag så vi tänkte fira honom. GRATTIS Patrik!! =)

Det är iallafall ett annat företag som han ska jobba åt och just nu är det i skellefteå. Och gissa vissa som ringde idag? Jo, bravur.. Företaget han jobbade åt innan.. Komiskt att de ringer nu. Men David vill inte jobba åt dem nå mer eftersom de är lite knasiga.

Grattis David till jobbet! Det märks på dig att du mår mycket bättre nu när du vet att du har jobb!


Gofisen på hemköp.

95949-1088

Det blir ju typ 2 % per person

"Du kanske inte har lust att köpa ut till men då kanske inte jag har lust att gå ut gymnasiet!"
hahaha.. bara jag som tycker att de är skitroliga?


Kika på alla filmerna här!
http://www.systembolagetkampanj.se/antilangning/

söver

Elvis är förresten sig själv igen och vaknar inte en enda gång under natten!

Uppe med tuppen (elvis)

Klockar är tjugo över sju och det är bara jag och Elvis som är vakna i lägenheten. Vi gosade massor nyss och jag fick en puss av Elvis! Han är så himla söt när han pussas! Nu sitter vi här i soffan och kramas framför tv'n. Om en liten stund ska vi lägg oss igen för att sova lite till.

Nej nu orkar min hand inte med att skriva. Det går bättre när den har sällskap av den andra handen som Elvis lånar för tillfället.

Så nu ska jjag leka vidare med en av världens bästa killar.. Jag har två sånna ;)


tråk-tisdag

Det är tisdag idag - tråk-tisdag. Det innebär att dagen varit väldigt händelselös och allmänt tråkig. Det var iallafall min sovmorgon och jag snarkade på ändå till kvart i tolv, riktigt skönt må jag skriva. Vi la oss ganska sent...

Vid fem-tiden brummade vi iväg till hemköp för att inhandla lite tacos-grejer till middagen. Rackarns gott med tacos!  Mumma.... Det smaskade vi i oss ganska snabbt.

Vid halvåtta sa vi godnatt till Elvis som somnade strax efter. Jag satte mig vid datorn för att slappa lite innan det var dags för lite motion. Någon minut innan åtta insåg jag att jag glömt att köra igång tvättmaskinen med tvätt så det  blev till att göra det innan också. Det är så jäkla skönt med tvättmaskin! Jag själv tycker att jag är väldigt duktig med det där nu, tvättar hela tiden tusan.

Efter det blev det äntligen cykling. Efter 30 minuter hade jag dock ingen lust att cykla mer och bestämde mig för att ta de sista 30 senare ikväll istället. Om jag nu orkar..


Elvis vinkar jättemycket nu, så sött. Idag när jag sa åt honom att vinka till sin pappa så gjorde han det varje gång. Och klappar händerna. Fast det är ju inte lika roligt när det inte låter lika mycket som när mamma och pappa klappar. Han är så himla go. Är jag på dåligt humör så behöver jag bara titta på honom som sitter och skrattar och allt är glömt. Det är det som är tråkigt på kvällarna, ingen elvis som skrattar och ler. Han ligger ju och sussar sött i sin säng han.

Jag inser redan nu att jag inte orkar sätta min ända på sadeln igen, jag är alldeles för trött. Det blir nog sängen tidigt ikväll. Det är väl min lathet som har med saken att göra också, antar jag.


Sötnosen Elvis före och på Hemköp. Pappa David är också med på några bilder.





Mamman och pappan

Här är två bilder på oss. Fast jag är typ jättetrött och osminkad...
och det risiga håret behöver vi inte prata (skriva) om.
David är lika fin som alltid iallafall, snygging!

95949-1085image1086



party

Oj, var in och kikade på min bilddagbok som jag använde förr.. och vilka roliga kort det fanns där! Kika vettja! http://kaisa.bilddagboken.se <-- får nog bläddra tillbaka lite på månaderna, var väldigt längesedan jag lade in något där.. Massa festbilder..

Och jag såg mycket annorlundare ut!

Bloggen

Gick tillbaka och läste min blogg från början och insåg hur glad jag är över att jag har denna blogg. Var jättekul att se tillbaka på vad man skrev i september/oktober då Elvis precis kommit till oss. Underbart! 

boooring

Det här måste ju vara den tråkigaste någonsin. Less......

Flugan ville också vara med..

Idag brummade vi iväg till Ecklingsbo för att hälsa på Sandra och Kevin. Lika kul som vanligt att träffas och som alltid tänker jag skriva att "vi borde träffas oftare". Det är lite roligt att se pojkarna leka - De ska alltid ha samma leksak.
Eftersom Davids föräldrar inte bor så långt ifrån Sandra så tog vi en tur dit också. Blev bjudna på mat och var där ett tag.

Nu gör vi mest ingenting. Vi bara sitter. David i ena änden av soffan och jag i andra. Han tittar på tv och jag sitter här med datorn i knät. Tänkte att jag ska ladda in bilder från idag också. Lyckades få en riktigt rolig bild på Tova och Elvis idag utan att först veta om det. Jag tittade på bilderna jag fotat och såg att Tova hade något i pannan och undrade vad tusan det var, det hade hon ju inte innan? jag zoomade in och insåg snart att det var en fluga som just passerade Tova. Så det var inte bara Elvis och hans faster på bilden, det var ju tre filurer sammanlagt. Man ser till och med flugans skugga på Tovas ögonbryn, haha!

Här är den bilden:


Här är den förstorad:





Och ja, här är resten av bilderna:








Han ska åka igen..

David har fått jobb! En liknande det han hade innan, projekjobb alltså. I helgen eller nästa vecka så åker han till skellefteå. Just nu har vi ingen aning om hur länge han blir borta eller något alls. Jätteskönt att han har fått jobb men ändå trist att han ska åka. Han har ju trots allt varit hemma i 8 veckor nu så man har blivit van att ha honom hemma igen. Usch vad jobbigt för honom att åka från Elvis.

David rakade sig idag också.. Så nu är han jättefin! Det var han innan också men tycker om att kunna se hans ansikte. Ska lägga in en före- och efterbild sen.

Nu ska vi ut och hitta på något, ciao!

Kaisa..

Det var en gång en Kaisa som hade tråkigt en dag.....



.... det slutade med att hon blottade sitt ansikte på sin blogg.
 Snacka om EGObilder.

Ful naken

Jag brukar titta på Snygg naken som visas på televisionen på söndagar. Ett bra och intressant program. Bara ett problem - De har ju snygga kroppar allihop. Det är människor med fina kroppar som bara inte förstått det. Visst, det är väl bra.. Men vore det inte bättre om de tog dit någon med "ful" kropp.. och lära denne person att tycka om den? Eller ja, ingen har väl ful kropp egentligen. Äsch, nu vet jag fasen inte vad jag babblar om. Men känns ju lite tråkigt att det är smala människor med kroppar som ser helt OK ut som är med där och här sitter jag, smällfet och världens fulaste kropp. DE tycker att deras kropp är ful.. vad är då min.. hm.


Typ 90 % var 40+ på folkan igår men det gick ändå. Vad tusan, jag är ju också 40 - om 20 år! ;) Var helt OK iallafall. Nu blir det ingen utgång på väldigt länge. Vill hellre vara hemma med Elvis och gosa. Men är kul att gå ut någon gång sådär och träffa folk!


Idag hämtade vi Elvis och var sedan till fågelholken för att grilla med mina föräldrar och lillebrorsan (som fan inte är så liten längre, sju meter längre än mig (fast vem är inte det?) och blir 18 i sommar). Nice, nice! Just det ja, Ängla och julia var också med på grillandet. De är mina systerdöttrar på 3 och 5 år, ifall det var någon som undrade. Tack och bock för att vi fick grilla med er!


Fy.. Jag har inte cyklat sedan i torsdags.. Nya tag imorgon! Varför blir det så varje helg? Cyklar Måndag, tisdag, onsdag och torsdag men sedan "glöms" det bort. Rackarns latheter! Skärpning Kaisa!

Elvis lär sig så jäkla mycket hela tiden nu, riktigt kul och spännande! Han kan klappa händerna nu, vinka och ställa sig i krypställning från sittställning och från krypställning sätta sig. Massor hela tiden! Och ja, GNISSLA tänder..iiiiih! Han blev jättesur idag då han klappad händerna och det inte lät lika mycket som när jag gör det, haha! Han reser sig nog vilken dag som helst också. Alltså reser sig mot saker.. Det var tusan nära idag.



I veckan händer det inget speciellt alls, vad jag vet eller kommer på. Kanske till Mora på söndag? Vore jäkligt skoj att träffa Lotta, Patrik och Noah.



Här kommer lite bilder att fördriva tiden med. Som vanligt mest på Elvis men kan någon klandra mig?
Några av bilderna är på Elvis med en mössa som David hade när han var liten, så jäkla söt.. Vi hade inte kepsen med till Elvis så han fick ha den på sig då vi var ute i solen i Flugbo.





Jag förstår inte vad som hänt. Är allt mycket tråkigare nu eller är det bara jag som inte kan skriva? Jag skriver ju aldrig något intressant längre. Tittar jag tillbaks på inlägg som jag skrev förr så var det ju roligt att läsa. Kanske har orden tagit slut?

Alltså.. Kan någon hjälpa mig att förstå en grej.. Oftast brukar ju människor gå omkring och tro att de är tjockare än vad de är, right? Sedan möjligen inse att de faktiskt inte var lika tjock som det kändes. För mig är det helt tvärtom. Jag känner mig och tror mig vara tjock på en viss nivå, ganska hög... och sedan får jag se mig i spegeln eller på en bild och inser att jag är mycket större än jag trodde. Fattar inte hur det kan vara så. Nej, nu ska jag försöka att sluta skriva så mycket om kroppsproblem, förstår att det är rätt uttråkande.


Nu signalerar mitt pinkedon att det var dags att släppa ut lite urin för några timmar sedan.

natti!

Dagen efter

Nu är jag banne mig lite bakis..

today

Om någon timma ska vi bege oss till skogen (flugbo) för att fira Davids syster och sedan lämna kvar Elvis för natten. Det är väl på vägen hem det är som jobbigast och så länge man är nykter på festen. Men så fort samtalet om att han har somnat har kommit så blir nog allt lugnare. Fast detta har jag ju redan skrivit om tidigare så..

Har klätt på mig redan nu det jag ska ha på mig ikväll och ja, nja, jag är väl inte nöjd. Har ju inget annat alternativ än att se ut som jag gör. Hinner inte hem och byta sen. Så måste ändra ha med mig kläderna eller ha på mig dem på en gång.

Rackarns! Insåg precis att det tydligen var fläckar på linnet. Hoppas att de går bort annars är det kört!

Ha en bra dag vettja!

Silence

Detta är lugnet före stormen.. (paniken inför klädesvalet, haha)

Han bajsade på mig

Uscha, vet ni vad Elvis gjorde ikväll? Det ska jag minsann berätta!
Han åt välling och jag märkte att han bajsade samtidigt. Han var inte så intresserad av vällingen men vem är det då man gör nummer två? Jag tänkte att han får väl bajsa klart då, så vi satt där en stund. Vi satt där och gosade lite. Efter ett tag vände jag honom om för att prata lite (han satt med huvudet mot tv'n innan). Jag ser att han kräkts lite grann och jag tänkte torka bort det. Då inser jag att han inte bara kräks utan bajsat ner hela mig och sig själv. Tydligen så var han väldigt lös i magen och det rann bredvid blöjan.

Det blev till att skrika på David så han fick hjälpa mig. Han lyfter bort Elvis och jag ser att mina mysbrallor, som innan var svart, förvandlats till gula och geggiga. HUA! Alldeles full av bajs på både brallor, arm och bröst (på något konstigt vis). Det blev badkaret för Elvis och dusch för mig strax efter, haha.

Snacka om att skita!

kroppsproblem

Det är aldrig någon bra idé att prova kläder. Och nu är kvällen förstörd, som vanligt.
Så nu har jag inget att dölja min kropp med imorgon och måste därför behöva gå och tänka på det hela tiden. Attans...

It sucks!

Det är ingen som har en väldigt stor korsett att låna ut? hm...
Ändra så är kläderna för långa eftersom jag måste ta en större storlek och min längd passar inte den.. Eller så sticker det ut för mycket på sidorna... KUL.

Inhandling

Halloj!
Nu har vi varit på stadens torg. Årets första jordgubbar inhandlades och jag kan knappt vänta tills jag ska mumsa i mig dem! En present till Davids syster köptes och bolaget besöktes inför imorgon.

Nu när vi kommit hem fick jag SMS om att mitt paket från Ellos har kommit, Damn it! David har druckit en folköl till maten precis så det får bli senare isåfall. Förhoppningsvis passar något av klädesplaggen mig, annars är det lite panik inför klädesvalet imorgon - jag är för tjock för det mesta i garderoben.

Imorgon ska vi till Flugbo för att fira Davids syster som fyller 17 år idag men också för att lämna Elvis där för natten. Rackarns vad jag kommer att sakna min lillgrabb.

Jäkla natt

Usch vilken natt. Det blev inte mycket sömn här inte!
Vi gick och lade oss vid halvett och precis då jag lyckats somna vid kvart i två så vaknar Elvis. Bytte blöja på honom och försökte få honom att sova men han var pigg och vaken i en timme. Därefter var jag pigg och kunde inte sova och satte mig därför vid tv'n. Vid fyra försökte jag sova igen och vem vaknar inte halvfem? Jisses.. Sedan somnade han halvsex och jag somnade nog vid sex.. Och sedan blev det till att kliva upp vid nio igen. Hua.

Idag ska vi köpa present till Davids syster och hämta ut ett paket.  Är säkert något mer vi ska göra som jag inte kommer på just nu.


gnisslar sina små

Elvis har verkligen lärt sig hur man gnisslar tänder nu.
Han gör det ganska ofta och säkert för att jävlas med mig, haha!

Svettma

Jag har cyklat i 60 minuter ikväll. Det var väldigt viktigt att det blev en timme också eftersom jag inte cyklade igår. Annars kör jag med minimun 40 minuter då jag känner att jag inte orkar cykla länge.


Här är Elvis 11 veckor gammal, sweetie.


Elvis

Att en sådan liten herre kan få dagen att bli så bra. Jag har två bra herrar i mitt liv, sicken tur!

95949-1038

Du är så vacker min son!

Tankar

Jag måste skaffa mig en dagbok. Eller bara skriva av mig på datorn utan att publicera det. Det är så mycket inom mig som jag behöver skriva ner, få ur mig. Det är dock inget som ska publiceras här utan det är sådant som man bara håller för sig själv. Hur trist vore det inte om jag satt och babblade massa strunt här liksom. Eller ja, det gör jag väl iallafall.. men ändå!

Det konstiga är att jag verkligen känner för att skriva nu men jag och skallen får inte riktigt kontakt. Jag har ingen aning om vad den vill få ur sig..

Gooooodmorning!


Godmorgon gott folk! Eller ja, det är väl eftermiddag nu. Eftersom det var min sovmorgon idag så sov jag ända till halvett, snacka om sömntuta! Idag händer det inte mycket alls faktiskt. David ska väl träna ikväll som vanligt. Jag hoppas på att vi hinner göra någonting iallafall. Kanske borde jag hoppa in i duschen och göra mig klar om vii ska hinna göra någonting? David sover lite just nu. Elvis vaknade jättetidigt imorse och David gick inte och la sig igen då Elvis somnade om.

Snart börjar det närma sig lördag och det är lite blandade känslor. Jäkligt skoj att gå ut och träffa fok osv men ändå jobbigt att vara utan Elvis. Det går nog bra förhoppningsvis, det gör det ju alltid tillslut och Elvis är ju jättesnäll som vanligt då han sover borta.


Jag fotade Elvis lite idag och måste ju lägga in bilder på sötnosen vår!




Seans

Oj oj oj... vilken upplevelse!

Jag har varit på seans för första gången ikväll, en gruppseans med mamma. Jag ska försöka beskriva det hon sa till mig men är så svårt men kan ju försöka!

När det blev "min tur" så började hon prata om något djur som var där. Hon frågade om jag haft en kanin eller något liknande och jag svarade att jag inte haft kanin. Marsvin? Frågade hon.  Ja, det har jag ju. Men jag tror mer att det var Stig-helmer, hamster som jag hade, han var jättetam. Hon började prata om att jag tyckte om djur och frågade om jag vill hålla på med det. Nej, inte jobba med det men tycker mycket om djur annars. Svarade jag.

Efter det sa hon att jag hade en stor fantasi när jag var liten. Eller om hon frågade det, minns inte riktigt. Hon sa något om att jag såg andliga saker när jag var liten. Att det alltså inte var någon fantasi. Hm, minns det där lite halvt så vet inte riktigt vad hon sa om det där. Måste prata med mamma om det där sen. Jag fastnade mest för det som sades senare.

Hon frågade om jag hade en relation nu och jag svarade sjävklart Ja. Okej, nu blir det många "hon" i detta inlägg men skitsamma. Hon frågade om jag kunde prata med David och jag berättade att jag har svårt för att prata med folk överhuvudtaget. Jag måste lära mig att prata om mina känslor osv berättade Margitta, som hon heter.

Sen kom vi in på det som var så häftigt, eller vad man ska säga.

Hon sa att det var ett par där. Jag hoppades på att det skulle vara Mona och Erik (Davids mormor och morfar). Hon började beskriva mannen. Han stod och fiskade och vände sig mot henne och log. Han hade hatt eller keps och var lite fårad i ansiktet. Jag började fundera på om det var morfar eller Davids morfar.. Sen sa hon något om ett hus och jag förstod direkt - Det var Erik. Han var väldigt mån om att huset skulle stanna inom familjen sa hon. Och ja, just nu är det lite "bråk" om det huset i släkten.  Han var ledsen för att han inte hann säga hej innan han dog.  Hon sa att han tyckte om mig.  Hon frågade om det var vass där och det var det ju. Han står vid vassen och håller på, sa hon. Så jag vet inte om han gömt något där eller vad han höll på med. Margita (mediumet hetter ju så) frågade om det var något med lungor. Han hade ju väldigt tungt för att andas sista dagarna. Erik sa även att det var en kille som la sig i för mycket, en som var bra på att prata för sig. Fast jag vet inte vem det kan vara...

Sen kom vi in på Mona fast det pratades inte lika mycket om henne. Helt plötsligt sa mediumet  -"äh tyst märe" brukade Mona säga till Erik. Margitta, mediumet, sa även att Mona var en väldigt snäll person men hade starka åsikter om vissa saker. Och det stämmer ju verkligen. Hittar du en snällare person än Mona så gör du det bra. Mona pratade även om en klocka som gått i släkten som hon var mån om. Jag frågade David om det sen och han sa att det fanns en sådan klocka och hans mamma har den. Ett fick-ur.  Slutligen sa mediumet att de var väldigt mån om David och att de hälsade.


 Vilken upplevelse alltså! Nu har ju jag beskrivit detta helt konstigt och förvirrande men är så svårt att komma ihåg. Och verkligen svårt att skriva så att ni förstår hur det verkligen var. Men jisses. Jag har nog glömt hälften, haha. Det var så mycket som stämde. Och jag hoppas verkligen på att huset får stanna i familjen, som de vill. Som Alla i Davids familj vill. Men som sagt så är det ju inte så säkert. Jäkligt tråkigt må jag säga. Med tanke på att de verkligen vill/ville det.

Hon frågade om inte vi kunde ta huset då. Och fick det att verka som att Mona och Erik ville det. Men är ju inte så lätt när det är lite tjafs om det där nu. Vi får se hur de löser detta.




Bvc

Nu har vi varit och lyssnat på en person (vet inte vad hon var) från folktandvården. Berättade hur man kan undvika hur de får hål i tänder osv. Efter det fick vi prata en och en. En tandborste till Elvis fick vi också och David valde såklart en svart, haha! Berättade att Elvis har åtta tänder och efter lite bökande så såg hon dem en snabbis. Elvis vill inte att vi håller på och drar i munnen längre men vem vill det. Hon skulle inte kolla så noga utan bara se dem. Efter det ville David åka trots att jag helst hade velat stanna och prata med de från föräldragruppen. Herrn var otålig så vi begav oss efter vår tur.

Alla småttingar blir så stora, tiden rullar på lika fort som vanlig!

Gnissla tänder

Jag har varit jättesur och grinig nu den senaste timmen. Jag förstår inte varför heller.
Vi har precis ätit lunch och Elvis sover lite just nu. Vi ska till BVC senare på något tandläkar-"grejs" och det ska väl bli spännande och höra vad de har att säga. Tror att de skulle kolla på tänderna också, på de som fått. Fast jag antar att de kollar i allas munnar ändå? Eller vad vet jag.

I morse när Elvis åt gröt upptäckte han vad man kan göra om man har tänder både där nere och uppe
- Gnissla tänder!
 Uscha, lät som om de små skulle gå av ju, haha!

Tidigare idag när David var till sjukhuset för att ta Pk-prov (Det är enligt det provet som de bestämmer hur mycket waran (blodförtunning) som david ska ta varje dag denna vecka) så drog han ned på restaurang renen också. Där skulle han köpa förköpsbiljetter till Hela huset gungar som är där i helgen. Tina undrade om vi inte skulle följa med och alla andra gånger hon frågat om vi velat följa med ut har vi ju nekat, så jag tänkte att det kunde vi väl. Det hemska är ju att lämna bort Elvis, har redan ångest för det. Men det går väl bättre när jag fått samtalet om att han sover och jag tänker på annat när vi är ute. Men ändå, usch! Har ju inget med att göra vem som har honom, utan helt och hållet på mig bara. Separationsångest. Och det är ju ett eget val så.  Men skulle vara roligt att gå ut och träffa lite folk.  Så på lördag ska vi till Tina och sen till Folkan. Nice!


En gladfis!

image1001



Love is all around me

My boys




95949-991




95949-964

Ansträngande

Fy vad jobbigt att leta upp alla bloggar igen. Jag som hade de sparade i en egen liten mapp här på i firefox-fönstret.  Var ju massor!

Oj...


David fixade en annan Windows XP-skiva eftersom datorn inte tyckte om de andra skivorna. Denna gång gillades skivan och det gick att fixa. Så efter lite installation så var datorn som förr. Vi gjorde som så att den tog bort och installerade om windows-mappen bara och förhoppningsvis skulle bilderna ligga kvar. Då allt var klart såg jag att musiken och programmen låg kvar men då jag gick in i "mina bilder"-mappen blev det en besviken Kaisa - Det fanns inga bilder! Jag blev arg, ledsen, besviken och helt förstörd. De var verkligen borta..

Ett sista försök...

Jag gick in där man kan söka efter filer och sökte efter bilder. Till min förvåning så dök alla bilder upp! JISSES! Snacka om att bli GLAD! Bilderna betyder allt för mig. De låg i gamla administratör-mappen, det fanns tydligen två nu.

Så nu är jag glad och avbröt min svettiga tur på cykeln efter tio minuters motion för att leta bilder. Jag har nu bestämt mig för att fortsätta med det klockan tio istället. Jag tänkte ju cykla mellan åtta och nio då det var Ugly betty för att sedan sitta lugnt i soffan och kika på desperate housewifes. Så det får bli motion efter det istället.. 50 minuter kvar...

Nu ska jag fippla med datorn och installera programmen igen.

Gooooooofis!

95949-1018

R.I.P datorjävel

Och nu har min dator dött. JÄKLA SKIT. Alla senaste bilderna är helt jäkla puppborta. skitkul. Visst, de finns här på bloggen.. men hur SMÅ är inte de då? DRYYYGT. Och David försökte formatera om men Datorjäveln tog inte skivan..

Well,well.. Får hoppas på det bästa..



No no

Det blev ingen cykling då klockan slagit sju. Vi fick istället besök av Davids mamma och syster, trevligt! Elvis fick en tröja som de köpt i Paris, tacktack! Den var jättefin.

Så nu är frågan om vi ska äta först (inte ätit middag än) och cykla om någon timme eller tvärtom....

Busungen #1

Nyss hemkommen från en runda på stan och en tur till Rusta. Elvis springer omkring här bredvid i gåstolen och letar efter hyss han kan hitta på. Som nu, han hade ner min flaska som stod på bordet och då jag tagit bort den hittade han servetter som jag hade på bordet, rackarns busunge! En riktig sötnos iallafall.

Sitter här en stund innan jag ska samla ihop lite tvätt och köra en maskin. Strax innan sju ska jag göra ordning Elvis för läggdags och vid sju ligger han nog till sängs. Då när han sussar sött ska jag sätta mitt arsel på cykeln och svettas som aldrig förr. Hoppas att det är något bra på Tv då.


Kaisa Avslöjar

Hej hallå!
Helgen har varit kanontrevlig! Massa god mat tillsammans med trevliga människor. Igår skrev jag att vi skulle vara hemma igår men ja, det gick ju som det gick. Vi blev så uttråkade igår så vi åkte till MM för att köpa Glass och chokladsås som vi delade med Mamma och Jan i deras husvagn. Där var vi i en och en halv timme för att sedan åka hemåt igen.

Jag tror minsann att jag har glömt att erkänna en sak!
När vi var på föräldrautbildningen sist berättade vi stolt att Elvis aldrig ramlat ned från våran säng medan många andra sa att deras barn hade ramlat ned. Helt stolta var vi över att Elvis aldrig lyckats ramla ned. Och vad händer då dagen efter? Jo Elvis ramlar ned från vår säng! Jisses! Så han fick en bula och ett blåmärke i pannan, stackarn. Jag som tyckte att vi var så bra... haha..

Elvis har sovit jättebra de två senaste nätterna nu. Det känns som att han är sig själv igen. Han har inte vaknat en enda gång på nätterna. De senaste veckorna har han vaknat minst en gång men det var ju antagligen för tänderna. Och nu när han haft tänder på gång så har han vaknat sammat tid på morgonen även om vi lagt honom senare på kvällen. Men igår då vi la honom nio eftersom vi kom hem då så vaknade han kvart i tio idag, lyx! Snacka om att David fick sovmorgon ändå, trots att det var min!


Nej nu ska vi nog försöka komma på vad vi ska göra av dagen. Måste även försöka få i oss någon lunch.

Ciao!




Pics


Aj, aj! Du får vänta i 17 år och 3 månader till! ;)
image1026



Oj, vad sent allt blev. Har precis laddat in lite bilder och ser att klockan visar läggdags. Jag får allt låta fingrarna göra sitt verk imorgon istället och skriva några rader då. Nu hoppas jag på Att John Blund besöker mig ganska snart så att jag slipper vrida och vända på mig hundra gånger innan jag slocknar.

Sov gott!





Badning pågår











home!

Nu är vi hemma igen efter att ha sovit i Flugbo inatt. Ikväll blir vi bara hemma och det ska bli skönt faktiskt. Vi har ju varit borta varje kväll torsdag, fredag och lördag. Fast är trevligt som tusan att vara borta och umgås med folk också.

Jag krigar fortfarande mot detta jäkla virus. Har fått bort mycket med virusprogram nu iallafall men datorn stänger av sig ibland och krånglar.

Men jag vinner nog denna kamp, förhoppningsvis ;)

Skriver senare och lägger in bilder!

Blundar och skriker

Ikväll har vi varit hos Tommie och Greta på Middag, riktigt trevligt och gott! Vi glömde även idag att köpa Alvedon till Elvis och då vi var hos T och G så började Elvis göra som inatt, då han sov. Han bara blundar och gråter, skriker.  Inatt så tog det typ två timmar innan han somnade igen och sedan vaknade han efter bara någon timme igen. Vi bestämde oss för att ringa Tina och höra om hon hade Alvedon som vi fick låna. Sagt och gjort, det hade hon! Så vi traskade dit nu på vägen hem och fick med oss Alvedon. Tack så mycket, jättesnällt!

Det konstiga är ju att Elvis vaknade för ett tag sedan och var lika som natten till idag (fredag). Han är helt förstörd och blundar samtidigt som han gråter, gnäller och skriker.  Nu somnade han om relativt snabbt iallafal. Jag misstänker dock att han kommer vara exakt lika som natten till idag. Uscha.. Jag som trodde att det skulle bli bättre då "sista" tanden spruckit fram. Kanske är något annat fel? Vi får allt se hur det artar sig.

Imorgon blir det Flugbo och grillning med Davids Syster Moa och hennes kille Markus. Antagligen sover vi över där i Flugbo hos hans föräldrar. De är nämligen i Paris och Davids syskon vaktar huset och sköter djuren.

Usch både jag och Elvis är tokförkylda. Vi blev det inatt.. alltså natten till idag.

Jag undrar om jag inte borde lägga mig för att hinna sova lite ifall Elvis vaknar senare igen.


Nattnatt!

8 tänder

Nu har Elvis åttonde tand spruckit fram. Den måste ha gjort det nu den senaste timmen för jag har känt efter några gånger idag. Förhoppningsvis får munnen vila en stund nu. Stackarn hade det jobbigt inatt och vi hade glömt att köpa alvedon.  Tänkte bara skriva det.. Fyra tänder uppe och fyra tänder nere.

Både jag och Elvis har blivit förkylda nu, stackars oss.

Krig

Det är krig just nu. Jag mot virus på datorn! Hade ju "glömt" att  fixa ett antivirusprogra och ja, igår var den på väg att krascha helt. Försökte snabbt rädda alla bilder men bränningsprogrammet stannade på 75% varje gång, jäkla skit! Så nu ska jag försöka fixa detta. Har fått bort lite med Ad-aware iallafall.

Nej här ska krigas....

Grilla

Snart ska vi iväg till mina föräldrar för att grilla och det ska bli trevligt. Fast det är synd att det är idag - Dålig kroppsdag....

Vill helst inte gå utanför dörren, hua.

Jeansen är  nytvättade och som vanligt sitter de åt för mycket och jag vill inte använda dem. Fast å andra sidan sitter allt annat också åt. Jaja, jag lär väl gå ut och se ut som jag gör iallafall.

Nu ska jag försöka leta några klädesplagg att ha på mig.

Ha en bra dag!

EEM


Detta är herrn som förgyller våra dagar.
image1005

glömska

Fy vad glömsk man är! Jag måste nu hänga upp tvätten innan jag lägger mig och jag tänkte ju lägga mig nu. Varför gjorde jag inte det tidigare?

Aja, godnatt gott golk och godkväll rentvätt!

filmsnuttar

Här lägger jag upp filmer på Elvis.
http://youtube.com/profile?user=Kaisasturesson

pics


Babianrumpa

Nu har jag precis klivit av cykeln efter 60 minuters motion. Röd som en jäkla babians rumpa och svetten rinner likt ett vattenfall. Jag var noga med att det skulle bli 60 minuter iallafall. Inget fuskande med pauser och klockan tickar på här inte. Jag stannade faktiskt klockan de två gånger jag drack vatten i tre sekunder. Duktigt va? Hoppas att jag håller detta och verkligen kommer igång med kampen mot fettet nu. Det är verkligen dags. Jag har ju börjat flera gånger men ja.. det har ju gått som det gått.


Tvätt, sömn och motion

Elvis är precis nerbäddad och alldeles strax sover han nog. Han var jättetrött eftersom han inte sovit någon middag alls efter lunch. Gav honom sista alvedonen som fanns här hemma så vi måste köpa mer imorgon. Verkar klia väldigt mycket i munnen på honom. Hoppas att det är sista tanden som är på väg nu, för en stund. Han måste ju få vila munnen lite.

 Jag har precis kört igång en maskin med tvätt och väntar nu på att klockan ska bli sju. Jag har nämligen planerat in lite motion där.  Vi åt på max idag, rackarns. Det var inte så bra, men aja. Det är ju en början att bli bättre med motionen iallafall. Vi orkade helt enkelt inte ställa oss och laga lunch då vi precis var på väg. Hade glömt bort att äta. Så ja, snabbt och gott blev det istället.

Nu ska jag titta till Elvis och köra igång Tv'n för att cykla lite. Det blir nog Vänner som jag svettas till ikväll, nice.

Ciao!

Sju tänder

Jisses! Det bara sprutar ut tänder ur Elvis! Elvis hade fått en till tand där nere bredvid de andra. Den måste ha spruckit fram igår eller något. Kan ju hända att det var inatt också, jag vet inte riktigt. Så nu har han sju tänder och en åttonde på väg. Snacka om att få tänder hela tiden. Inte undra på att han haft ont om nätterna.

gofisen

Godmorgon!
Elvis ligger på golvet här bredvid mig på mitt mina täcke och leker.

Vi klev upp ur sängen vid åtta men Elvis vaknade nog halvåtta skulle jag tro. Välling stod först på schemat och sedan blev det frukost för mig också. Elvis fick äta lite rån samtidigt. Då Elvis slukade rån så bajsade herrn lite grann och det blev ett till blöjbyte efter frukosten.

Just nu utforskar han allt i vardagsrummet och jag säger "aj-aj" lite då och då. Vi måste nog flytta på lite grejer.

Det är så roligt att se när han tar sig fram, riktigt hasar sig och snabbt går det. Han står på alla fyra ganska ofta också men det verkar alltid vara för halt eller så fattar han inte riktigt hur man gör. Fast han har krypit två steg i vår säng iallafall men det kan är lättare där.

Nej nu ska jag dyka ned på golvet för att torka upp lite kräk som Elvis just lagt på golvet och sedan smetat ut med sin han.. Det ser riktigt halt ut, haha! Han försöker simma i det.


Nu måste jag springa!


pics

image999


Elvis fick syn på sin skugga.

blä

åh nej... Så var vi här igen då. Jag såg en bild på mig på elins bilddagbok och ja.. VAD TÄNKTE JAG PÅ? Uscha.. Så var det humöret här och verkar stanna också. Damn it.

Done

Jag cyklade i en timme idag och det var ju mycket bättre än igår iallafall. Svettades som en tok! Så vad ska man hitta på nudå? Blir nog att forstätta med räkorna, tv'n och datorn...


Motionera mera

Elvis är lagd och sussar sött. Han fick en alvedon innan han slocknade och det brukar hjälpa på natten då det är tänder på gång. Han har fått tre tänder på ungefär två veckor stackarn och en till på väg. De andra tre där nere fick han tidigare. Första kom mitt i mellan fem och sex månader tror jag eller var det närmare sex? Måste fasen kika vad jag skrivit.

Idag blev det föräldrautbildning hos ett par i gruppen. Vår bvc-sköterska som höll i utbildningen. Barnolycksfall tror jag att det hette. Hon dela med sig av lite tips på hur vi kan säkra hemmet och vad vi ska göra om Elvis sätter i halsen. Vi fick till och med testa på en docka, det ni! Alla småttingar hade förvandlats till storingar, roligt att se.

Efter det åkte vi till Hällbo och Hällboboa för att hämta Davids syster och ge henne lift hem. Fågelholken blev nästa stopp och där hälsade vi på min mor och bror. Det var där jag upptäckte att Elvis tand spruckit fram. Jag trodde att framtanden skulle spricka fram först så jag höll bara koll på den jag och av en slump råkade jag känna på hörntanden också.


Hemköp besöktes och vi handlade lite kött och tillbehör för att skapa en middag. Det blev jättegott!


Om en kvart ska jag cykla lite framför Ugly betty. Så jag sitter och tar det lite lugnt här framför datorn tills dess. Då klockan slagit nio och Desperate houswifes just börjat ska jag dippa lite grönsaker tänkte jag. Funderar på att äta lite räkor också. Mycket bättre än chips. Bara för att jag är sugen på något behöver det ju inte vara chips som jag kastar i munnen, eller hur? Så har jag gjort innan och det är jäkligt illa.

Så vad ska vi hitta på i helgen då?
Mjaaa.. det blir till att grilla med föräldrarna, bror och syster med familj på torsdag. Trevligt trevligt! Just ja, var ju helgen jag skulle skriva om...

Fredag blir det att bli bjuden på middag hos Tommie och Greta, mysigt! Det var en jäkla tur att de bytte dag från lördag som vi tackade Ja till först. Varför? Jo för att vi helt glömt bort att vi ska till Davids syster och pojkvän ute i Flugbo och käka med dem också. Så hade Tommie och Greta inte ändrat dag så hade vi dubbelbokat rejält. Klantskallar!



Oj, nu är det snart dags för svett och motion.

Elvis tand

Elvis sjätte tand har spruckit fram nu och den sjunde är på väg. Så nu har han två framtänder och en sido tand där nere och två hörntänder och en framtand där uppe. Den andra framtanden är på väg den också, spricker nog vilken dag som helst. Inte undra på att han vaknade inatt när vi gick och lade oss då, har ju ont stackarn. Blir alvedon ikväll.

truly madly deeply

Lägenheten är städad och det känns hur skönt som helst. Jag kan ju avslöja att om våra persienner är nerfällda så är det stökigt hos oss, haha! I detta nu är de uppdragna och alla ser in. Lite tråkigt för då kan man ju inte springa hur naken man vill precis. Eller jo, det KAN man ju om man vill. Jag tror att alla i grannhusen har sett mig naken flera gånger. Jag är en nästan en nudist!

Idag sprang vi ut i regnvädret och kastade oss in i bilen. David släppte av mig och Elvis på familjecentret och genomblöta besökte vi öppna förskolan med Sandra och Kevin. Det blir bara roligare och roligare att se pojkarna leka, de leker inte tillsammans direkt men de snor varandras grejer iallafall, haha! Och nyfikna på varandra är de ju. Tänk när de blir äldre och riktigt slåss om grejerna. Det är så kul att Elvis och Kevin är i samma ålder. Det skiljer ju bara 3 veckor mellan dem, Kevin är äldst.

Imorgon ska vi till Eva i föräldragruppen för att ha någon "utbildning" där. Minns inte om det var om barnens säkerhet i hemmet (typ barnskydd på skåp osv) eller om det var om tänderna. Det blir spännande att se hur alla de andra småttingarna växt och självklart trevligt att träffa de andra föräldrarna.


Jag läste någonstans att det är egoistiskt att skaffa barn. Föräldrar skaffar ju barnen för sin egen skull och frågar ju inte barnen om de vill bli födda. Tillåt mig att skratta... : HAHAHAHAHA. Men shit.. Behöver jag ens kommentera det? Sjukt. "Sätter man ett barn till jorden så utsätter man dem ju för sjukdomar som kolik"... Jisses. Visst att människor är frivilligt barnlösa, det är ju helt upp till var och en - alla behöver inte skaffa barn.
Men sättet att resonera på är ju helt galet.

Ikväll efter att vi sagt hejdå till Herr och Fru damm så sprang David över till Mamma och Jan för att hämta Motionscykeln vi ska låna. Jan följde med hit för att hjälpa David att bära också, snällt! Tack för att vi får låna!

Ikväll när Elvis var övertrött och jag gick omkring och tröstade honom då han var lite ledsen så insåg jag vilken kärlek man får av och ger ett barn. Jag riktigt kände hur det strömmade in i mig - Jag är lycklig. VI är lyckliga. Vi har pratat mycket om det, David och Jag. Vi vet inte vad vi skulle gjort utan Elvis och är glad över att vi har honom. Bästa lillkillen ever! Och alla trodde att Elvis var en tjej innan han föddes. Det var en person som jobbat på BB och "aldrig haft fel" om också gissade på tjej.. Jag kan då berätta att det har hon nu, haft fel alltså. Det blev en liten gokille! Jag hade faktiskt ingen aning alls om vad som låg och lurade i magen.

Min fot har somnat. Som vanligt. Mina ben somnar alltid, hur jag än sitter. Vet inte vad som är fel.

Nu ska jag väcka mitt ben så att jag kan klara av själva kittlingen som kommer under uppvaknandet och sedan bege mig till köket för att dricka lite vatten. Kanske en kvällsmacka skulle sitta fint? Eller nja, är nog inte så sugen ändå!

Aja, sov sött!




Jag bad om svett och det fick jag

Okej... Det märks ju att jag inte rör mig så mycket. Det tog inte många sekunder innan jag var genomblöt i svett, haha!
Mina ben klarar knappt något alls. 25 minuter blev det bara för den stunden iallafall. Får se om jag cyklar något mer om en stund. Helt otränad ju, uscha. Men det skall snabbt ändras. Om jag gör som jag vill så ska jag cykla varje kväll iallafall och öka på tiden varje dag. Jag lär ju ska orka mer och mer.. För kondisen har ju varit bättre, om jag säger så..........



Cykelkärring

Just nu står det en lånad träningscykel i vår hall, jäkligt härligt! Här ska motioneras för en gångs skull!

Städning pågår

Det är tusan skönt att städa när man gör det för att man vill och känner för det. Det är jäkligt trökigt då man är "tvungen". Nu ska jag fortsätta och snart kommer motionscykeln hit, wooho! Svett,svett,svett och mera svett..

städtant

Jag städar.. Det låter väl roligt?

Öppna förskolan

Nu väntar vi på att Elvis ska vakna. Halvett ska vi träffa Sandra och Kevin på familjecentret så får pojkarna leka av sig lite. Efter det ska vi hem för att städa och fixa hit cykeln. Mycket trist att städa, hualigen! Men skönt att få låna hem cykeln iallafall!

Nej, nu bli det till att kolla så att allt ligger i skötväskan och leta fram lite kläder som Elvis kan ha på sig idag.


goodnight sweetheart

Nu ska jag sova gott och drömma sött!

Den fulländade penisen

Tillåt mig att skratta... HAHAHAHA..
"den fulländade penisen, The perfect penis" detta program måste ju ses och det började precis.



Svettma

Hur tråkigt är det inte då de bra programmen på Tv är avklarade klockan åtta på kvällen? Jisses....
Så ja, vad gör man nu då? Väntar på läggdags känns det som.

Imorgon ska jag iallafall på öppna förskolan med Sandra och Kevin. Elvis ska självklart också med. Det ska bli jättetrevligt att träffa Sandra och Kevin igen. Efter det ska jag banne mig hämta den där jäkla motionscykeln. Det har liksom bara inte blivit av, saker har kommit imellan. Sedan blir det till att svettas framför TV'n varje kväll. Det ska vara ett jäkla vattenfall som hoppar av cykeln tillslut. Jag måste skärpa mig... Hitta motivationen och sluta deppa. Fast ja, det är ju Huuuuur enkelt som helst.


Jag la in bilder i inlägget under!

Pics



95949-989


















morrnmorrn!

Nu har man vaknat efter sovmorgonen. Det var otroligt skönt att få sova länge, som alltid.
Om en stund, efter frukost, blir det bad med Elvis och efter han ätit lunch beger vi oss till flugbo. Vi ska bli bjuda på spagetti och köttfärssås där senare, gött!

Ikväll ska jag lägga in lite bilder här från de senaste dagarna, även dagen idag.

Nej nu måste jag göra mig klar. Försöka få mig att se en smula bra ut iallafall, om det går. Beror ju på vilket humör man är på och det vet jag inte föränn jag klätt mig, haha!

ESC

Nja.. Visst är väl låten fin och har en bra mening.. Om de nu sjunger om det som hon säger. Men man kan ju inte sjunga med i låten? Andra som sjunger på sitt språk har ju låtar som gör att man kan sjunga med iallafall, trots att man inte fattar ett skvatt?

Aja, kanske hade gått bättre med min andre favorit Andreas Johnsson? Vad vet jag. Båda låtarna var bra... Fattar inte hur detta kunde gå till bara.

Natti folks! =)

ESC

Kul att jag måste gå och lägga mig skitsur! Jag är en jäkla dålig förlorare när det gäller eurovision..Vill att sverige ska vinna ju. Hade faktiskt en bra låt nu tycker jag.. Minns inte ens låten som vann.. Fast kanske inte hörde så mycket av den heller, aja.. den är väl bra då. Lär väl spelar hundra gånger per dag på radion.. Nu ska jag lyssna på den och höra om den verkligen är bra.

SUCK

Vad fan är detta? Jag vill inte bo i Europa längre.. Bara Sverige, Danmark och Norge som har musiksmak tydligen.Sverige med sitt bra bidrag och Grannländerna med tolvor. De andra länderna vägrar ju att rösta på oss i norden tydligen. VAFAN.

Aja, än är det inte slut. Men vinner gör vi väl inte.. Vad sur jag är/blev...........

klant

Här sitter jag med världens fulaste frilla. Saken är den att jag nog inte har tid till att göra om. Damn it..


Grattis Ängla!

Jag fick ingen sömn alls inatt tror jag. Högst 1,5 timme sammanlagt skulle jag gissa på, usch. Jag kunde inte sova bara.

Elvis går omkring i sin gåstol och utforskar alla skåp och bord. Han tar vad han får tag i!

Jag har iallafall insett för hundraelfte gången att jag måste ta tag i det här med vikten så jag också kan klä mig som alla andra. Imorgon måste vi hämta hem motionscykeln, har inte blivit av än. Jag vill bara kunna ha på mig det jag tycker är snyggt och nu är det inte så kan jag ju säga. Fast ja, jag är ganska lat och helt omotiverad för det mesta.


GRATTIS Ängla på treårsdagen!!

image971

Jag vill.. jag vill..

Med musik i öronen och humöret på topp sitter jag här vid datorn, i soffan. Jag är på ett sånt där mysigt humör och vill göra allt. Jag vill kunna skriva och bli något inom det. Jag vill kunna fotografera och kunna jobba inom det. Hur bra vore inte det? Det är det enda jag finner då jag letar djupt inne i mitt hjärta. Det enda som tilltalar mig. Men man är ju inte alltid bra på det man drömmer om. Alla som söker till idol och drömmer om att bli artist är ju inte direkt bra på det. Vissa suger pung helt enkelt, utan att veta om det.  Oj, ursäkta ordvalet.. Tänkte inte på att jag skrev det, uscha haha!

Tänk vad roligt det skulle vara att kunna skriva låtar? Jag skrev en låt en gång förut men det blev aldrig klar. Den handlade om att stå i hörnet och att mista vänner för att man bara stod där i hörnet och tittade på "dig". Fast jag vet inte om den handlade om någon speciell direkt, utan det var väl själva grejen. Att man mister vänner för att man blir kär och glömmer saker runt omkring. Ja, jag erkänner.. Jag var typ 16-17 år!

Jag vill så mycket men vågar däremot inget alls. Men jag är en sådan person och får allt leva med det.


Jag sitter och lyssnar på musik, som sagt, och jag bara älskar låtar som går rakt igenom hjärtat. Där både rösten på artisten och texten sitter perfekt, enligt mig. Himla mysig stund detta. Jag sitter här och David bakom mig vid bordet och han sitter och skriver med sig penna, jag glömmer alltid vad det heter.. Kaligrafi? Aja, någongång borde jag lära mig! Jag säger till exempel anssiett istället för det korrekta assiett (om det stavas så?) för jag trodde fan att det hette anssiett, haha! Jag undrar om jag någonsin lär mig att säga det rätt?

Janis Joplin - Mercedes benz är örongodis just i detta nu. Himla skön låt. Jag måste fixa lite creedence, the reefreshments och lite annat gott också så blir allt bra. Har ju i och för sig det på en massa utbrända mp3 skivor från den andra datorn.


Imorgon (lördag) blir det till att fira Ängla, min systers dotter, som fyller hela tre år idag (fredag). Efter att vi varit dit med present och firat så bär det av till Gävle. Amanda fyller år och det blir lite grillning. Vi åker alla tre (Jag, David & Elvis) så vi beger oss hemåt ganska tidigt. Strax innan det blir för högljudt åt Elvis kanske? Missar lite av eurovision men det gör inte så mycket. Ska bli roligt att träffa både Amanda och Elin! Jag funderar på att köpa med någon öl så kan jag dricka en eller två till grillningen iallafall. Passa på lite. Kul att de får träffa vår storkille Elvis också, det blir ju inte så ofta. Fast ett tag kändes det trist att jag inte kunde stanna där hela kvällen och festa lite med dem eftersom vi ses så sällan. Jag tycker inte om att sova borta då jag druckit, vet inte varför men så är det. Och vill ju inte att David ska behöva väcka Elvis för att åka och hämta mig heller. Så får ta det en annan gång.

Jag köpte iallafall present till Amanda, Ängla och Elin idag. Elin får sin present ett halvår försent, men vad tusan vi ses ju aldrig!

Nej, nu ska jag försöka få mig att bli trött. Det är ju Davids sovmorgon, imorgon!

Sussa sött!

Talang 2007

Fan vad duktig denna lilla kille är här!

image970
Bilden är från TV4'as hemsida

Talang 2007

Robotmannen är fasen jäklig bra. Han ser verkligen ut som en robot! Sist trodde jag att han var en robot!

image969
Bilden är från TV4's hemsida

Talang 2007

Tittar på Talang 2007 och alldeles nyss var det Cilla och totte. En tjej som buktalade osv. Jätteduktig tjej och underhållande! :) Men jag hade ALDRIG gissat på att hon var 18 år. Hon såg mer ut att vara 25 iallafall. Jag är skitkass på att gissa ålder, haha! Men hon såg ju äldre ut.

image968

Bilden är från TV4'as hemsida


Tänder i farten

Elvis femte tand sprack alldeles nyss fram. Eller den måste ha gjort det den senaste timmen iallafall eftersom jag kände tidigare och då var det väääldigt nära. En framtand!

charmtroll

Elvis när han var fyra dagar gammal.

95949-967


Fotografyrket

Fotoskola.. det vore något det! Tänk att bli duktig på sådant. Jag hade iofs Foto A och B då jag gick medieprogrammet på gymnasiet men hur mycket lyssnade man första året då? Det var då all teknik och sådant lärdes ut. Därefter var det mest tips och uppgifter. Men hur kul är det inte att fotografera?

Men jag vill inte flytta härifrån ju.. så ja, vad gör man.. Kanske finns någon distanskurs.

Sova eller inte sova, det är frågan!

Nu är frågan... Ska jag gå och lägga mig som jag egentligen vill eller ska jag stanna uppe en liiiiiiiten stund till för att vara så trött som möjligt då jag lägger mig? Är ju skönt som tusan att lägga sig då man är jättetrött och slocknar nästan på en gång. Hmmm....

Allt och inget

Tvättmaskinen är igång och just nu skräller den som om den ville säga något. Tur att Elvis kan sova genom sådant iallafall. Men det låter inte så mycket in till sovrummet ändå, trots att badrummet ligger precis intill.

Idag blev det Flugbo (Davids föräldrar bor där. ca 1,5 mil utanför Bollnäs). David jobbade vidare på volvon samtidigt som jag och Elvis latade oss på en filt bredvid.

Någon mer än jag som tycker att vädret var väldigt mysko idag? Ena sekunden var det jättevarmt och skönt men i nästa så blev det kallt som om vi satt i en jäkla frysbox.  Det var roligt för Elvis att få sitta ute en stund iallafall. Han blir så stor pojken vår och jag hinner knappt med. Det var mycket roligare att vara utanför filten och gräva bland löv och kvistar än att ligga på den sköna filten.

Jisses vad skönt att ha musik på datorn igen. Det var verkligen längesedan och jag hade nästan glömt bort hur avslappnande det är att sitta här med musik som strömmar genom öronen.

Elvis sa Pappa några gånger idag med, så himla sött! Vi pekar på David hela tiden för att han ska förstå att det är han som är ordet "pappa". Men det verkar som att han förstår det. Kul!

Just nu krånglar MSN väldigt sketet mycket. Inget av det jag skriver till mamma kommer fram. Jättekul, vad är det för vits med MSN om man inte kan skriva till någon? Öhm...

Den har tystnat! Tvättmaskinen alltså. En tystnad som nästan heter "färdig". Så alldeles strax ska jag bege mig in till badrummet för att hänga lite tvätt.

David är kvar i Flugbo och förhoppningsvis är han snart hemma. Har vi tur är det volvon som han brummar hem med. Det är en Volvo 240 från -76! Jättefin bil.. Det enda problemet var växellådan och det har David och hans systers kille fixat ikväll. Den är mycket skönare än jettan + att vi inte behöver betala skatt för den eftersom den är mer än 30 år gammal, nice.


Tänk att det snart är sommar. Snart är det september och Elvis ska ha 1årskalas. Är ju mindre än 4 månader dit, shit! Fast Noah fyller ju om mindre än två månader.. Jäklar vad fort det går! Så då ska vi på kalas den 30:e juni också, kul!

Det märks verkligen att jag mår myckte bättre utan minipillerna. Jag är inte alls lika arg och fientlig som jag varit innan. Det är nog väldigt skönt för David. Elvis mår nog mycket bättre utan att jag bråkar på David också.

Vad vore jag utan er grabbar?



pics

Nu ska jag hämta kameran för att lägga in bilder på datorn och på bloggen. Niiiiice..

Testar jag också

Måste ju prova jag med!

1. Sätt din musik på blanda.
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Skriv titelnamnet på den låten som spelas som svar på frågan.
4. FUSKA INTE!!!


1. Hur mår du idag? Nothing compares 2 u

2. Kommer du komma långt i livet? It must have been love ( vad ska det betyda då?)

3. Hur ser dina vänner dig? The rose (åh man tackar ;P )

4. Kommer du gifta dig? Hello

5. Vad är ditt livs theme-song? No ordinary song

6. Vad är ditt livs historia? Man kan äga

7. Hur är skolan för dig? I will always love you (öhm, okej.....)

8. Hur kommer imorgon vara?  För att du finns (NI! det ska vara niiiii)

9. Hur kan du komma framåt i livet?  sommar ( Ja, lite sommar skulle inte skada!)

10. Vad är det bästa med dina vänner? öppna din dörr

11. Vad finns i lager för nästa vecka?  kommer tid kommer vår

12. Vilken sång beskriver dig bäst? innan mörkret faller

13. Hur är det med ditt liv? lady in red

14. Vilken låt ska spelas på din begravning?  Last request

15. Hur ser världen på dig? agaist all odds

16. Kommer du ha ett lyckligt liv? I just can't stop loving you (stämmer!)

17. Vad tycker dina vänner om dig? how to save a life

18. Har du en mörk och djup hemlighet? Tycker om när du tar på mig ( hm, okej? :P)

19. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? två av oss (ooh)

20. Hur kan jag göra mig själv glad? jackie (okej, vem är du?)

21. Kommer jag någonsin ha barn? baby, com to me

22. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? because of you

23. Vad skulle du vilja säga till nästa generation? How am i supposed to live without you

24. Vad är några tips till mig? Inatt är jag din

25. Hur kommer jag bli igenkänd? everything but the girl

26. Vad är min danssång? Du (vill se dig igen).   (hm, okej?)

Ja.. det märktes väl att jag bara hade lovesongs och svenska ballader på min dator. Men hur mysigt är inte det. Hade ingen musik på denna dator så fixade hem det. FAN, kom precis på att jag hade janis joplin också. Aja, nu får det vara så här! Måste fixa lite rock!

bröst och fylla

Hallå Hallå! Det är onsdagkväll och jag vet vad som väntas inför natten. Vid tre tiden kommer det att gormas och skrikas utanför fönstret och massa lyckliga (och fulla) röster kommer att störa vår skönhetssömn. Fast jag tvivlar på att jag ens kommer att vakna till denna gång. Vår säng är så himla skön och sedan vi köpte den så har jag inte vaknat en enda gången under nätterna. Innan dess brukade jag vakna till flera gånger. Fy vad skönt!

Idag klev vi upp ur den sköna sängen och sedan gjorde vi oss klara. Det går alltid lika snabbt för David att göra sig klar. In i duschen, ut, på med kläder - done! Själv så duschar jag..Sminkar mig, fixar håret och sedan letar jag kläder i en timme eller så. Aldrig nöjd som vanligt eftersom allt hänger utanför. Men efter många om och men slinker även jag ut genom dörren.

Vi brummade ned till stan. Ut med vagnen och i med Elvis i den. Vi gick in till Helins bokhandel och köpte en kaligrafipenna (hm, heter det så?) till David. Därefter blev det Ewes Dammode för att äntligen köpa en BH i min storlek. Sagt och gjort. Hittade en Bh som såg okej ut och in i provhytten. Damn it, varför förstör dessa jäkla provhyttar alltid resten av dagen? Aja, jag köpte BH:n iallafall.. för 424 svenska rikstaler! FY FAN, snacka om bestulen. En helt vanlig bh som ser lika ut som vilken jäkla bysthållare som helst men mycket dyrare. Bara för att man är en kupa över det som finns i de vanliga klädesaffärerna. Damn it.

Äntligen ramlar inte dessa jäkla bröst ut ur bh:n, haha! Shit, det där lät ju väldigt avtändande, uuh. Fast jag sitter ju inte här och skriver för att ni ska bli hooorny heller så.....

Efter det brummade vi vidare till mina föräldrar eftersom jag ville låna en tablett för pollenallergi och annan allergi. Mitt ena öga började läcka på stan och min näsa fylldes med något som kallas för snor. Jag tror att jag börjar känna av pollen, fy tysan. Räcker det inte med att jag känner av katter? Fast kattallergin sätter ju sig på andningen nu för tiden i och för sig.

Vi filmade Elvis då vi var där. Min mamma flyttade på skålen som Elvis ville åt och han kom aldrig fram. Eller ja, tillslut lät mormor Eva honom få komma fram till vattenskålen (som för tillfället var tömd).

Jag lägger in filmen här:




Vi bestämde oss för att jag och Elvis skulle följa med David till Tai chi-träningen i söderhamn. Lite halvtråkigt sådär men det var väl okej. Var bara David som tränade just tai chi ikväll och det var väl därför. De andra tränade kung fu, som även David tränade förut. Det är inte bra om han tränar det eftersom han äter waran. Om han skulle sparras och få en smäll i magen kan han lätt få inre blödningar och liknande på grund av medicinen. Så det är därför han har gått över till tai chi och det trivs han ännu bättre med.

Just ja! Elvis sa pappa för första gången idag. Jag hörde det lite svagt då jag låg och halvt sov bredvid i sängen. Han försöker ju hela tiden säga det och imorse lyckades han en gång. Men efter det har det inte blivit rätt nå mer. Men det kommer väl!


Här är lite bilder på vår Elvis. Pappa David är med på en också. Sötisar..




Dagen idag

Godkväll!
Sitter just nu och bläddrar mellan två kanaler eftersom det som vanligt visas två grejer samtidigt som jag vill se. När det väl är något bra på tv visas det samtidigt. Så just nu är det DH och filmen Never been kissed som jag stirrar på.

Idag åkte vi till Moheds camping för att hälsa på Mamma och Jan. De ringde och berättade att de varit på Variant och sa att det fanns mycket billiga kläder osv där. Så då åkte vi dit och efter det stannade för en fika i husvagnen deras. Det fanns jättefina barnkläder till ett väldigt billigt pris där också (tips).

Efter det har vi inte gjort mycket alls. Gosat med vår lille snutt innan det blev läggdags för honom. Han somnade jättefort och bra. Han vaknade dock efter en halvtimme och var helt förstörd. Han låg och blundade samtidigt som hans skrik fick bli vårat öron"godis". Jättetrött, stackarn. Han har två till tänder på väg och en är väldigt nära att spricka fram, så jag antar att det är därför. Men vi la oss i vår säng med honom och efter en stund somnade han sött om.


Imorgon ska David ut till Flugbo för att meka med the volvo. Vad ska Kaisa och Elvis hitta på då tro? Hoppas att det är fint väder så att man kan hitta på något. Jag borde verkligen röra på mig.. så en promenad skulle ju sitta fint. Men det är så tråkigt att gå själv ju! Fy, rör aldrig på mig. Skärpning Kaisa!

Nej, nu är det dags att jag uppdaterar detta (tråkiga, sorry för det) inlägg. Jag glömmer bort att skriva då jag råka falla in i televisionens värld.





Youtube!

Här är vår gofis på två filmsnuttar..




Avslappnande

Det här var ju också lite småroligt!

Skånske Elias

Detta lär väl vara världens sötaste och härligaste skåning? Vilken personlighet, haha.. Så söt!


En lista dårå...



1. Har du ett förhållande?
Jajjamän..

2. Hatar du mer än 3 personer?
Hm, nej inte hatar.. Ogillar, javisst..

3. Hur många hus har du bott i?
Två om man ska räkna med då vi bodde hos farsan tills jag var 1,5 år.

4. Vilken är din favoritglass?
En glass som de slutat med! Minns inte vad den hette men det var en magnumstrut med chokladbitar i. Rackarns jävlar till att ta bort den.

5. Vilka är dina favoritskor?
Har inga favoriter.. Finns inga så bra skor i min ägo.

6. Har du fällt krokben för någon?
Ingen aning, Säkert då man var liten och jävlades med lillebror iallafall.

7. Vilket var det värsta ämnet den här terminen?
Jag går inte i skolan men för ett år sedan så var det nog multimedia som jag inte fattade ett skit av.

8. Vilket var ditt favoritämne den här terminen?
Som sagt går jag inte i skolan men det var Fotografi och något av medieämnena.

9. Äger du en Britney spears CD?
Nej det gör jag inte.

10. Har du någonsin spytt bland folk?
Ja någon gång på fyllan då jag var en liten fjortis.

11. Säg något du alltid tänker på
Min son Elvis..

12. Vilken musik tycker du bäst om?
Rock! Men jag lyssnar på alla musikstilar.. Det finns bra låtar/artister i alla..

13. Vilket stjärntecken är du?
Vattumannen.

14. Vilken tid föddes du?
12,58.. Se vilken koll man har!

15. Vem var den senaste du kysste?
David, annars hade det varit VÄLDIGT konstigt. Kan ju iofs fått en blöt puss av Elvis också, haha. Men nu var det kyss vi snackade om...

16. Har du haft telefonsex?
Haha Japp.. Som sagt så har man ju varit en FJORTIS.

17. Vilken är den pinsammaste CD:n du äger?
Oj det är nog många..

18. Är du sarkastisk?
Njee..

19. Vilka är dina favoritfärger?
Svart är fint.. Rött lika så.. Fast det finns ju fler som man gillar.

20. Rakar du dig?
mjolu!

21. Sommar eller vinter?
Vilken fråga.. sommar, såklart!

22. Vår eller höst?
Hm.. Våren för att man har allt det bra framför sig.. Hösten för att det är så skönt ute, utan att det är blaskigt som på våren.

23. Vilken färg gillar du att ha på dig?
Svart tror jag..

24. Pepsi eller Sprite?
Både och.. Annars vatten och cola.. fast inte tillsammans såklart.

25. Vilken/vilka färger är din mobil?
Silver

26. Var är ditt andra hem?
Oj, jag vet inte?

27. Har du någonsin örfilat någon?
Hm.. jag tror fan inte det. Minns inte.. Rätta mig om jag har fel..

28. Har du dåliga betyg?
Jag hade många IG... Vissa förtjänta och andra inte...

29. Skriv något
Något

31. Vad var ditt första husdjur?
Mårten.. En salamander (ödla),

33. Spelar utseendet någon roll?
Nej inte när det kommet till kritan. Möjligen första intrycket men sedan är det bara det som är innanför pannbenet. Men visst är det ett plus att den som är godkänd innan för skallen är fin utanpå också. Men alla har ju olika smak, vilket är väldigt bra?

34. Tar du första steget?
Ingen aning.. Var så längesedan sådant där.. Jag håller mig till David jag ju!

36. Favoriträtt?
Lasagne är jäääkligt gött.. Tacos också.. Och oxfilé.. hm...

37. Är du för förlåtande?
Det beror på vad det handlar om..

38. Hur många barn vill du ha?
2-3 kanske?

39. Äger du något från Hot Topic?
Nope..

40. Vilken är din favoritfrukost?
Snusen under läppen är väl favoriten. Sedan gärna en hårdmacka med salami..

41. Äger du ett vapen?
Hela jag är ett jäkla vapen.. Eller ja snarare en vandrande bomb kanske..

42. Har du någonsin trott att du varit kär?
Ja det hände nog att man blandade ihop kär och förälskelse då man var mindre.. och blir väl lätt så.

43. När grät du senast?
Några dagar sedan då mina kläder, som vanligt, inte såg bra ut på min kropp.

44. Vad gjorde du igårkväll?
Gosade med Elvis, tittade på TV och satt vid datorn.

45. Var reste du senast?
Hm.. beror på vad man menar med resa..

46. Har du kallat din lärare för mamma?
Oj, jag vet inte, haha!

47. Har du någonsin varit i ett slott?
Tror inte det..

48. Vad är dina smeknamn?
Kais-bais brukar Jan säga, haha. Annars har jag nog inget.

49. Känner du någon som heter Berta?
Morsans get.

50. Har du varit i Asien?
Nej men skulle vilja.

51. Äger du någonting från Banana Republic?
Nope..

52. Tänker du på någon just nu?
Marcus.. Som vanligt..

53. Har du kallat någon för älskling?
Nej jag tror fan inte det... haha.

54. Röker du?
Nope..

55. Äger du en diamantring?
Najnaj..

56. Är du nöjd med ditt liv?
absolut.. Helt klart! Vissa justeringar som att ta bort lite fyllor och andra misstag i det förflutna så vore det kanon.

57. Färgar du ditt hår?
jajjamän..

60. Vad gjorde du i Maj 1994?
you tell me!

61. Äger du en Backstreet Boys CD?
Som en föredetta stort fan av BSB så lär jag erkänna att jag nog har en skiva eller två någonstans. Tycker fortfarande att de har bra och fina låtar. Jag gillar ballader..

62. McDonald?s eller Max?
Max...Men har fan tröttnat nu.. Men David släpar dit mig, haha.

63. Gillar du dig själv?
Beror på vad man ska gilla med sig själv..

64. Är du närmare din mor eller din far?
Min mor.. Min "kära" far har jag inte träffat på flera år och då var det väl en gång och innan dess likadant. Och han bor typ en mil från bollnäs eller så....

65. Favoritegenskap hos motsatta könet?
De kan ju för tusan pinka var de vill, stående.

66. Är du mörkrädd?
Skog + mörker = BIG NO NO!

67. Har du någonsin ätit lim?
Nejnej!

68. Har du en webcam?
Japp men den ligger och samlar damm någonstans.

69. Har du någonsin strippat?
Nej, glöm det.

70. Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag?
Jag har faktiskt ingen aning.. Klia mig på pungen?
 

Jahapp.. då var man tagen!

Blir inga bilder ikväll tyvärr, tar det imorgon istället! Nu så har jag blivit tagen och knåpade ihop sex stycker "egendomliga" och underliga saker med mig.. Kom inte på nå roliga...

 

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag klarar inte av situationer då jag inte i förväg vet vad som kommer att hända. Alltså exakt hur situationen ser ut, så att jag inte kan planera varenda sekund i förväg. Tillfällen då man måste improvisera med andra ord. Jag klarar inte sånt. Efteråt minns jag knappt något alls från det och jag har ångest i veckor för att jag antagligen gjorde bort mig eller sa något konstigt.

2. Jag sköljer nästan jämt ur glaset en gång innan jag dricker något ur det. Iallafall då jag ska dricka vatten.

3. Jag är skitdålig på att hålla det städat och jag släpper inte in NÅGON då det är stökigt. Jag öppnar inte ens dörren om det ringer på. Illa men sant!


4. När något händer så skrattar eller flinar jag.. Det är så jag reagerar. Som t.ex då min bror hade åkt in i ambulans och jag skulle berätta det för min mor så fick jag inte ur mig orden för att jag skrattade så mycket. Jag blev tvungen att berätta att jag inte skrattade åt situationen utan för att jag reagerar.så. Vissa gråter, andra får panik... jag skrattar.. Väldigt hemskt. Något händer och där sitter jag och ler liksom..

5. Jag får kväljningar och kräks om jag hör någon kräkas. Därför är jag snabbt där med händerna över öronen och trallar för mig själv om det händer. Jag har dock aldrig hunnit kräkats men har varit vääääldigt nära.

6. Jag får dåligt samvete för ALLT.. och då menar jag allt! Och vissa saker har jag dåligt samvete för ännu, trots att det har gått många år och egentligen är struntsaker.. men jag rår inte för det, mår piss då jag tänker på det. Några exempel;

  • Min bror och jag skulle vara Hjalle och heavy då det var ungefär som "sikta mot stjärnorna"-tävling och man mimade, på ett läger. Vi mimade och jag var helt inne i det där så jag glömde bort att vi skulle dela på låten och jag mimade allt själv. Fy vad jag fortfarande har världens samvete för det ännu..
  • Jag sa åt min låtsaspappa att hämta mig och mina vänner från någon träning. Saken var den att jag missuppfattat och det var någon annans förälder som skulle hämta.. Så när Jan stod där på parkeringen så åkte vi iväg med någon annans pappa eller mamma.. åh dumma mig.
  • Dåligt samvete för att jag kan tatuera mig och inte David pga att han äter waran (blodförtunning) och för infektionsrisken.. inge bra om han skulle få en till infektion i hjärtat.. blir en mer komplicerad operation.
  • När jag och min bror var liten och tältade så såg jag alltid till att han somnat innan jag somnade för att jag skulle dö om jag fått reda på att han legat vaken och inte kunnat somna helt ensam. Jag gav honom alla filtar och sådant så att han absolut inte skulle frysa. Hellre att jag frös än att han gjorde det. Skulle fått världens hemskaste samvete annars.
  • Jag får dåligt samvete för att jag kanske inte är som någon uppfattat mig som.
  • + en massa smågrejer som händer VARJE dag. Saker jag gör, säger och tänker..


De jag utmanar är:

  1. Lotta
  2. Gabbe (tjockafetagabbe på lunar)
  3. Jenny
  4. Hanna (hanny på lunar)
  5. Elin
  6. Amanda

Lat

Strax ska jag orka ta mig ur soffan för att gå några meter och hämta kameran så jag kan lägga in bilder.

Dagen idag

Vågen stannade på 8500 gram och hans längd var 69,5 cm. Bvc-sköterskan kollade om han skelade, vilket han inte gjorde. Hon frågade oss om vi ville komma tillbaka om en eller två månader och vad svarade Kaisa? Ja, såklart jag svarade en månad, haha! Men jag tycker att det är roligt att gå dit ju! Så roligt att se hur han växer och vi har en sådan bra sköterska. Jag trivs jättebra med henne. Det är viktigt sådant tycker jag. Hon fick se att han kunde hasa och åla sig, fort som attans, också. Hon sa till Elvis att han nog inte förstått att man ska ligga stilla och titta runt i den åldern, haha!


Idag blev det iallafall stan med Sandra efter besöket på familjecentret. Jag handlade foundation och två fina klädesplagg till Elvis. En skjorta och en t-shirt. Jag ska lägga in bilder på dem senare ikväll då jag också lägger in lite andra bilder. Antagligen på Elvis som vanlig men det är ju mycket roligare!

Elvis fick världens Oj-nu-är-jag-jättetrött-attack på stan idag och började skrika som aldrig förr. Övertrött och jättevarm. Gick knappt att trösta honom och han kunde inte somna för att han var övertrött. Men tillslut slocknade han iallafall på vägen hem. Fick nästan panik eftersom jag inte är van vid att han gör sådant. Jag blev så förvånad.

Vi var hem till mina föräldrar efter stan. Jan jobbade dock. Men det dög bra med bara Mamma och Gabbe också, såklart! Var där och umgicks ett tag och gick sedan hemåt vid 17.00-tiden. Efter det lekte och gosade vi massor.

Han sussar sött i sin säng nu iallafall. Han slocknade på en gång då jag la honom vid tio i sju.

Snart ramlar nog David in genom dörren, eller ja, förhoppningsvis slipper han ramlandet. Han har tränat och skulle bara handla lite snabbt innan han kommer hem igen. Då ska vi laga lite middag.
schweizersnitsel (stavning?) och klyftpotatis! Så ja, det är väl det som slingra sig ned till magen och stilla min hunger.


Nu kom David så jag får skriva lite mer senare ikväll.

Tjohej!

BVC

Morrn morrn!
Idag är det barnavårdscentralen (BVC) för att mäta och väga. Det ska bli intressant och se vad som hänt sedan sist.
Efter att vi fått reda på mått och vikt drar David till Flugbo för att fixa volvon våran, han har köpt en växellåda nu. Eftersom det är jääääkligt trist att bara sitta där och titta på så drar jag och Elvis på stadens torg för att träffa Sandra och Kevin.


Det är helt obeskrivligt att titta in i badrummet nu... det står en tvättmaskin där och hänger tvättade kläder på tork!
I sovrummet står en säng, sängbord, sänglampor och en snygg byrå! + Elvis säng som vi hade innan också förstås! Vi hade ju inte fixat det rummet sedan vi flyttade in eftersom vi inte köpt säng osv.. så det har ju varit skitfult!


Nu ska jag äta frukost och sedan göra mig klar.



Herr Tvättmaskin har flyttat in

Vi har en tvättmaskin!!!!!!!!!!
Fy tusan vad underbart! Vi kan tvätta när* vi vill!

Vet ni vad vi gör nu då? Eller har gjort?
Ja, just det! - Tvättat!


* Dock inte efter klockan 22 (23?) eftersom det ska vara "tyst" då.

städning

å åå vad det är skönt å va´ naken! svänga med snabeln och vicka med baken *sjunga och städa*

IKEA-dagen!

Detta köpte vi på Ikea:



+ glödlampor och en klädförvaringsgrej som vi kan ställa i garderoben som har fyra gallerlådor.



Vi kom inte iväg från Flugbo föränn klockan tolv idag, tror jag. Det var runt den tiden iallafall. Då drog vi till Valbo med lånad hästtransport för att handla lite. Klockan två (!) var vi framme på grund av lite felkörning. David glömde bort sig och fick för sig att valbo låg efter gävle, då man åkt igenom. Jag tänkte inte så mycket på vart han åkte, så jag sa inget. Tji fick vi och vände för att åka tillbaka någon mil.

Väl framme inser vi att vi glömt barnvagnen, jisses. Som tur var kunde man låna en kundvagn med en "bilbarnstol" på (ser ut som  sånna) mot att jag lämnade en hundrig eller mitt leg, vi valde det sistnämda.

Sedan var det full rulle och vi grabbade tag i det vi skulle ha. Då vi var nöjda och glada for vi iväg till Jenny, Davids kusin. Där firade vi hennes födelsedag, i förväg. Det är egentligen på Måndag hon fyller (hoppas att jag har rätt nu?). Jättetrevligt och kul att träffa både henne och Camilla, Davids andra kusin, Jennys syster. Grattis i förskott!

När vi väl kommit hem, vid åtta-tiden, blev det till att bygga ihop säng och sängbord. Fast det blev David som gjorde det. Imorgon ska vi bygga ihop byrån och städa.


Det känns så himla skönt att ha en säng igen! Vi som legat på madrasser (resårmadrasser) på golvet sedan i november. Och sängbord + sänglampa - det gör mycket!

Imorgon ska vi flytta om lite i sovrummet. Vi ska flytta på Elvis spjälsäng  och ställa byrån på mitten av den väggen som sängen stod på.


Lite tavlor och grejer i sovrummet så är det perfekt! Vi har ju inte satt upp något eftersom vi inte kunnat visa någon sovrummet iallafall, haha.


Vårt  "sovrum" har förvandlats till ett SOVRUM! Så jäkla skönt!

Elvis var jätteduktig hela dagen och satt glatt  i vagnen och tittade runt. Så go! Och han har börjat krypa smått, fast bara i sängen har han tagit något enda "steg". Han har ju lärt sig att hasa sig fram med armarna nu också, så han har väl ingen användning av kryperiet, haha!

Vi får handla på Ikea för 500 kronor också eftersom vi handlade för mer än 5000 kronor idag. Så blir väl en tur till Ikea snart igen. Ska ju köpa lära-gå-vagn till Elvis.. Vi gjorde inte det idag. Vi tyckte att den rullade så lätt och fort men det går ju att ställa in. Trodde inte att det gick på den.

Nu ska jag gå och lägga mig i vår SÄNG. Jag kommer att ramla ur sängen inatt, hjälp! Haha...

Natti!




Vi beger oss

Nu drar vi till Ikea!

Pics

Min söta clown!
















Här är mitt fjärde försök. Upptäckte nu då jag la in bilden på den att det var massor med avtryck från fingrarna på bilderna, synd. Jag hade inga bokstäver och ja, ingen fantasi heller för tillfället. Så den fick bli som den blev.

Här kommer den:

95949-926

Jag ska försöka lägga ned lite mer tid nästa gång så någon blir välgjord och bra. Men jag provar mig fram bara just nu, måse testa lite ju!


Min clown

Jag kanske slänger in lite bilder här senare. Måste ladda kameran en liten stund först! Måste bara visa hur söt Elvis såg ut efter att han ätit frukt idag, haha. Såg ut som världens sötaste clown!

söt skåning

Trots detta skit med räkningar beger vi oss ändå till Ikea imorgon och inhandlar en säng. Vi har ju pengar på mitt konto till det så. Vi klarar oss bra iallafall. Så imorgon blir det Ikea! Sist vi var dit var Elvis jätteliten... och Han blev ju 8 månder igår! Rackarns vad tiden rusar förbi oss. Det ska bli jättekul att åka iväg och göra något imorgon iallafall.

Tittar på talang 2007 nu.. En liten tjej som sjunger samma låt som hon som vann den amerikanska versionen. Jag tycker att det är jättetrist att hon härmar låten men visst var hon duktig så, dock inte lika duktig som den andra tjejen. Det blir ju lätt så att man jämför då man tänker på den som vann i USA. Men hon var jättesöt och duktig!


Såg ni den skånska lilla killen som sjöng peps persons låt? Skitsöt ju! Vilken härlig liten kille..


Här är tjejen som vann America's got talent.



 


Vilken jäkla röst för att vara 11 år?? (eller var det tolv?)

#¤%&//(&/!!#"!#

Jahapp.. där blev vår dag förstörd. Räknade ihop räkningarna som vi ska betala lite sent denna månad - David fick lön idag.

Räkningarna låg på 4500kronor mer än förra månaden. Hur fan går detta ihop. och vi som måste lägga undan pengar denna månad till räkningarna i slutet av maj eftersom David inte får någon lön då.


Så nu är vi lite deppad och ska städa, woho. Det går ju skitbra. Båda är på dåligt humör.. Vi som var glada för 5 minuter sedan.

Sängval


Vi tänkte köpa en sån här säng från ikea men den finns inte i gävle just nu...

image914


....så det blir nog en sån här!

image915

Ikea tomorrow!

Godmorgon!
I min (Davids) svart och grå-randiga badrock sitter jag nu här i soffan med datorn i mitt knä. Tittar jag till vänster se jag Elvis sitta och suga på sitt finger samtidigt som han tittar på tv-reklamen. Nu blev det full fart igen och han sprang längre fram mot tv-apparaten. Eller nej, nu drog ha och gåstolen mot bordet för att gå på upptäcktsfärd - Vad kan man sno från bordet?

Imorgon ska vi åka till Ikea för att inhandla lite grejer till hemmet. En säng, madrass, bäddmadrass, nya täcken och kuddar och möjligen en byrå? Kanske lite mer smågrejer. Sängbord var det också. Det ska bli roligt! Ska kolla in Lära-gå-vagnen som Ikea har också. Kanske kan Elvis få en sådan? Annars får vi nog köpa något till honom också.

Så idag blir det till att städa HELA dagen. Först och främst tömma sovrummet på något vis. Det dumma är att vårt förråd är fullt och var tusan ska vi göra av madrasserna vi har och den gamla sängen? Var tusan ska allt skrot vi har ta vägen? Hm.. det är frågan!


Vi ska få låna Davids föräldrars bil och hästtransport för att få hem grejerna.


I onsdags fyllde min kära mormor år så då var vi dit och firade henne, Grattis igen!
Igår var vi till syrrans man Jim som fyllde år, Grattis till dig igen också!
På söndag ska vi till Davids farfar som fyller år och Grattis i förskott till dig!

Nu Gick David och la Elvis i sängen för att sova middag igen. Jag ska nog köra en sovning jag med, är ju min sovmorgon egentligen trots allt!

Ha en bra dag!

Dåligt humör

Varför  går tiden så sakta? Kan den inte bara rusa iväg, bara för ikväll?
Jag vill att klockan ska vara tio så att jag kan lägga mig. Först och främst för att jag är så jäkla trött och mår inge vidare alls men också för att vid tio slutar det som är bra på tv. En anledning till är väl för att jag inte kan lägga mig innan tio utan att vakna pigg vid midnatt.

David är i  Söderhamn och tränar. Elvis sover. Här sitter jag..

Ångesten för vad jag ska göra efter ledigheten ligger och trycker.
Dåligt samvete för att jag är som jag är.
Tycker synd om mig själv för hur jag ser ut.

Herrejösses vad pinsam man är.

Nej, det blir nog inte mer än så här.. Är nog på för dåligt humör för det.





Jäkla elakingpiller

Jag brukar ta mina minipiller då jag går och lägger mig.
Det ska jag inte göra inatt. Jag ska sluta med dem. De får mig att bli det monstret som jag var då jag åt p-piller för två år sedan, riktigt hemsk. Jag blir sur för minsta lilla och då menar jag väldigt sur. Ingenting David gör duger och allt är fel. Stackars människa. Jag har humörsvängningar så det räcker och blir över, fy.

Frågan är vad det ska bli istället och ja, jag får fundera på det.

Sicka problem

Jahapp.. Här sitter jag.
Jag har precis insett att jag flera gånger startat beställningar på saker och sedan bara struntat i att beställa. Ändra så har jag ändrat mig, inte orkat mer eller så har det blivit för krånligt.

Saker jag börjat beställa är;

  • Kläder
  • Scrap-grejer
  • Bh och korsett.

Men ingen beställning blir slutförd. Anledningen till det är väl för att jag, som alltid, har beslutsångest.

Då det gäller scrapbookingen är det oftast för att jag lägger för mycket i varukorgen och kan sedan inte bestämmma mig för vad som skall väljas bort för att det inte ska bli för dyrt. Sedan så är det ju så himla mycket att välja mellan och jag har ingen aning om vad jag ska köpa, vad jag behöver.


Kläderna.. Ja, det brukar väl bli så att jag inte kan bestämma mig för vad jag ska ha för kläder. Ska jag bara se dum ut eller även visa alla valkar? Usch, är ju för tjock för alla kläder. Och ja, jag vet, jag ska inte gnälla.. jag ska göra något åt det. Men det är inte så jäkla lätt när jag är som jag är. Då jag ställer mig framför spegeln och helst vill spy efter att ha sett min kropp och står där alldeles grinfärdig så blir jag inte peppad och motiverad till att motionera och få den kropp jag vill ha - tvärtom! Jag sätter mig ned och är totalt deppad och tycker synd om mig själv som måste se ut så här. Men iallafall... oftast är bysten för stor för den storlek jag ska ha över magen osv. Så ändra måste jag köpa förstora kläder så att brösten passar bra eller så får jag helt enkelt ha knapparna uppknäppt på skjortor/skjortklänningar osv. Så jäkla krångligt.


Bh:ar.. Ja, vilket problem! Hittade iallafall en sida igår med bh:ar med lite större storlekar. Mätte ut min storlek och letade fram en BH. Slängde ned den i varukorgen och tittade vidare på korsetter. Jag behöver båda, synd att man inte kan ha korsetten  under bikinin bara. Saken var den att det skulle bli för dyrt med att köpa både bh och korsett så det blev inget alls istället.


Här sitter jag och funderar på att göra ett till försök efter att alldeles nyss samlat på mig en massa scrapbooking-grejer och sedan stängt ned sidan för att jag inte visste vad jag skulle plocka bort. Vad ska jag prova nu då? Kläder? Det som är bra är ju att det inte kostar något iallafall annars vore hade jag nog gått i personlig konkurs vid detta laget.



Så var det med den saken.