Utställningen


Charmtrollen :)

Helgen har rusat förbi oss som vanligt och jag gör allt för att öka på flåset och hinna med.
Det är ju farsdag idag. David och hans familj har aldrig "firat" sådant så han är inte så mycket för de dagarna. Men barnen fick rita en varsin teckning och ge honom iallafall. Det räcker ju gott och väl, tycker jag :)

Det börjar närma sig december också och då är ju utställningen. Jisses vad tiden går fort! Måste verkligen börja planera det. Måste köpa några fler ramar och beställa några nya bilder som ska vara med. En annan sak jag måste bestämma mig för, helst nyss, är ju om jag ska ha vernissage eller bara hänga upp dem liksom. Jag gillar ju inte sådana där situatiuoner då man hamnar i centrum så det vore ju lämpligt att inte ha fast samtidigt så är det ju något som hör till, tycker jag! Och om jag ska ha det så måste jag fixa vernissagekort. Eller om jag bara kör ett evenemang på fejjan. Svårt. Och jag som har beslutsångest för minsta lilla. Så nu ska jag gå och brottas lite med Fru beslutsångest och försöka komma fram till något ;)

Det blev ju förresten bra reklam i tidningen FOTO denna månad, det står ju i reportaget när jag har utställning och vart :D Galleri Mazarin i söderhamn 11/12 - 2010 till 7/1 - 2011 för den som inte vet och jag ställer ut mitt projekt om barns nyfikenhet. Några av bilderna har jag publicerat på hemsidan nu också. Hade inte tänkt göra det från början men nu när jag var med i tidningen FOTO så tänkte jag att det var bra om de fanns där.

>>Klicka här<<
för att komma till hemsidan :)hår
Tjenamors!
Sitter precis och klurar på om jag borde göra något åt mitt hår. Det är ju så tunnt och hänger bara! Har ju brukat köra med Dust it och det är ju värsta magipulvret, haha! Då får man verkligen upp det lite. Men nu måste jag nog klippa upp det lite om jag ska lyckas få någon volym. Det lägger ju sig nästan på en gång nu när jag har i det!

För att avslöja hur dålig jag är på att klippa mig så kan jag berätta att en sax senast nuddade mitt hår i september förra året. Pinsamt! :)

Men om någon har något tips på vad jag borde hitta på för roligt så är det ju bara att säga till, bara roligt med tips!

ögonblick


God kväll!
Har placerat rumpan i soffan och låter ögonen skifta mellan datorn och televisionen. Går igenom lite bilder som togs i helgen. Bilden här ovanför tycker jag är så himla härlig och den blev rätt häftig. Lite nyfikenbild, kanske? Eller vad sägs?

Hittade två bloggar som hade sett mina bilder i tidningen FOTO och länkat till min hemsida. Himla gulligt! Riktigt otippat och roligt att folk faktiskt hör av sig och berättar vad de tycker. Annars kan man ju tänka att folk tittar, tänker och går vidare liksom. Hänger ni med i mina snurriga tankar? Mycket roligare att få höra vad folk tycker ju, både ris och ros! :)


Jag måste börja planera utställningen i Söderhamn snart känns det som. Gruvar mig inför att bli stressad över det. Kommer att vara grymt nervös och inte alls veta vilka bilder som borde vara med! Så himla svårt ju. Var ju mycket lättare i våras då man hade de andra som gick projektåret och läraren att diskutera med och komma med en massa dumma frågor. Att vara efterhängsen och dryg ;)Jag har iallafall kommit fram till att jag ska sluta bry mig så mycket. Jag brukar ju köra med att det är bättre att hålla käft och inte göra bort sig än att öppna munnen och bara vara sig själv med risk att göra bort sig, när jag hamnar bland folk jag inte känner så bra. Jag blir ju bara ännu konstigare om jag inte pratar alls har jag kommit på. Så hur man än gör så går det bara utför, haha!

Och jag är riktigt bra på att övertolka saker.  Försökte komma på något bra exempel men är så svårt att förklara. Och att vrida och vända på saker är jag duktig på med, en komplimang kan jag tillslut ha funderat sönder och fått det till något negativt, haha! Eller tro att det antagligen bara är för att personen vill vara snäll. Helt sjukt egentligen!


Men ska försöka sluta med det har jag tänkt. Önska mig lycka till för det behövs verkligen ;)