24


Gillar den här bilden på barnen. Lite mystisk sådär och man kan tolka den på många olika vis :)


Jag kommer aldrig att förstå mig på helgerna. Hur rackarns snabb kan man vara? Upp och jobba igen imorgon. Trivs himla bra hittills. Hoppas att jag blir bra på det här så jag får vara kvar :)

Saknar kameran dock. Det ligger mest och dammar nu för tiden, stackarn. Måste ut och lufta den lite snart, riktigt känner hur det ropar efter mig :)


Jag fyller förresten 24 år på onsdag, tjugofyra år!! Det låter ju bra mycket äldre än 23, faktiskt. Är det nu man slutar bli äldre och fortsätter att säga att man fyller 23 istället? Funderar på't!


Två bra grejer den här veckan; En ny mobil och beställt diskmaskin! Så jäkla bra att kunna koncentrera sig på barnen när man kommer hem och bara har en timme med dem innan läggdags än att behöva stå och diska. Umgås med barnen är viktigare och då blir det ett jäkla berg med disk att besegra senare och det är ju inte så himla roligt som det låter, hualigen.

Nä, nu ska jag bege mig till sängs snart :)


TP

Då var det fredag igen då. Och jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu, typiskt! Antagligen för att jag blev väckt av en förskräcklig väckarklocka klockan fem imorse. Ni vet en sådandär gammaldags väckarklocka? Tänkt er en sådan i jättestort format! Den fick jag av mina vänner när jag gick på gymnasiet. Tror att det var en pik. Jag sov nämligen över väääääldigt ofta ;)

Anledningen till att jag kliver upp klockan fem på morgonen är för att jag började utbildningen, på Teleperformance i Söderhamn, i onsdags. Så nu är jag ledig i helgen efter tre utbildningsdagar och ser fram emot veckan med mer utbildning. Tre mycket spännande och intressanta dagar måste jag säga (läs skriva). Det är ju väldigt mycket att lära sig men jag räknar med att vara lika bra och snabb som de jag lyssnat på under medlyssningarna senare ;) Håll tummarna gott folk! Jag hade iallafall turen att få sitta och medlyssna med samma person som igår och det var kul för han var bra. Han har en sådandär bra telefonröst. Det vill jag ha med! Kan man köpa det, tro?

Under medlyssningen igår så förstod man typ ingenting av det de höll på med på datorerna men idag när vi hade gått igenom lite mer innan medlyssningen så kände man sig inte alls lika dum.Trivs bra med de som jag går utbildning med och han som utbildar oss är en härlig kille som lär ut bra.


Ovant att kliva upp klockan fem på morgonen nu men än så länge är det ju något nytt och roligt så det gör inget alls. Skönt att göra någonting och dagarna går så himla fort. När klockan blir fem på eftermiddagen och det är dags att bege sig till bussen hem så brukar tankarna undra: - Redan ??Nää.. undra om jag inte hör sängen ropa på mig?Slutt


God kväll!

Idag hämtade jag bilderna i Söderhamn på Galleri Mazarin och därmed avslutades min första egna utställning. Undra vad jag ska hitta på nu på fotograferingsfronten?

På onsdag börjar jag min utbildning på Teleperformance iallafall. Skönt med två löner här hemma! Men gruvar mig lite för att både jag och David ska jobba heltid och därmed barnen behöva vara hos dagmamman långa dagar. Fast eftersom jag ibland jobbar helger så innebär ju det att jag antagligen är ledig ibland på veckan så de också kan vara lediga. De är ju inte alls vana att vara hos dagmamman från klockan sex på morgonen till fem på eftermiddagen! Så kommer det att bli under de två utbildningsveckorna. För då är det måndag till fredag mellan åtta och fem. Så då lämnas de ju klockan sex eftersom jag åker med bussen klockan sju från Bollnäs.

Ska bli himla spännande iallafall. Just nu är jag mest nervös och gruvar mig för att göra bort mig men förhoppningsvis så försvinner det efter första dagen!

Nej nu hör jag tvättmaskinen ropa "fääääääärdig (för längesedan...)" så det är väl bäst att hänga den och bege sig till uppåt och låta sängen göra sitt jobb :)

God natt gott folk!

Jobb!!

En och en halv timme efter gårdagens inlägg så ringde det på min mobil. Det visade sig vara tjejen som jag var på intervju hos på Teleperformance i Söderhamn. Hon ringde mig för att berätta att jag har fått jobb!! Wohoo! :)Såhär glad blev jag då :)

Vis?

God dag!

Dricker kaffe just nu och det behövs verkligen idag. Varför? Det ska jag minsann berätta!
En visdomstand som är på väg att ta plats i min kära mun bestämde sig för att köra en växa-period igen inatt och fy vad det spännt och gjort ont. Värre än de andra gångerna. Växte nog med en jäkla fart! Inte nå vist att göra sådär mitt i natta!

Igår var jag på bandy första gången på flera år. Jisses vad jag saknat det. Och det var så kul att få umgås med min lillebror för en gångs skull. Blir ju inte så ofta :)

Just nu sitter jag och laddar och försöker samla mod för att ringa till edsbyverken för att söka jobb. Vill så gärna ha ett jobb och slippa vara arbetslös och meningslös. Man känner ju sig rejält misslyckad som arbetslös mamma. Och så vill jag inte känna. Vill tjäna en massa pengar och hitta på en massa kul med barnen :)

Om de inte behöver folk där precis nu så ska jag nog fråga om praktikplats där genom arbetsförmedlingen. Annars måste jag klura ut var jag skulle kunna ringa annars!


Klurar även på om jag ska köra igång med lchf (low carb high fat) och köra en månad eller två för att gå ner de sista kilona. Fast just nu är vi så jäkla pank så måste väl vänta tills nästa månad.

Elvis när han var väldigt liten :)

 

Jag för några år sedan!

 

Massa gamla bilder på mig. Jisses :)

 

Gamla bilder här med. Elvis framför kaminen och en liiten Ella :)Bort med julen

Det var inte längesedan vi tog in granen men nu åker den banne mig ut igen. Så fort man råkar röra den så attackeras golvet av flera tusen barr (Om man får överdriva lite) och det känns som att man lär hitta barr lite överallt i flera år nu.

Jag har klätt av den iallafall så får vi se om David har lust att slänga ut den om en stund.