Grattis Noah!

Elvis vaknade kvart i fem imorse men det gjorde inte så mycket för vi hade världens mysstund i sängen. Jag fick både pussar, skratt och gos. Sedan blev det välling och vara vaken till  kvart i åtta. Det dumma var ju att elvis bara sov i en timme istället för de tre,fyra som han brukar.. Jag hade verklligen behövt dem idag!

Nu ska vi snart göra oss klara för att åka till Flugbo. Davids äldsta bror är hemma över helgen så vi ska dit och grilla lite.

Nej nu ska jag väl ta och skynda mig. Jag måste ju gå igenom "vad ska jag ha på mig"-fasen först också. Jalla jalla!

GRATTIS på ettårsdagen Noah! Tänk att det redan gått ett år! Vad stor du blir!

95949-1344

Natten lockar fram ord

Nattbloggare - det är nog jag det.
Jag skriver nästan alltid här då det är som mörkast både inom- och utomhus.
Fråga mig inte varför för jag har själv ingen aning.

Det var Davids sovmorgon imorse vilket betyder att det var min morgon att kliva upp med Elvis. Om jag inte minns fel så var det vid halvåtta jag slog upp ögonen och upptäckte att Elvis stod i sängen och tyckte att det var dags att kliva upp. Välling gjordes och Elvis slukade den lika fort som vanligt. Då klockan var halvnio var både jag och Elvis trött igen så vi somnade om. Han i sin spjälsäng och jag helt ensam i vår dubbelsäng, David sov på soffan. Nej, vi var inte ovänner igår och jag utvisade honom inte från sovrummet! Det var helt enkelt så att David la sig sent och kunde inte sova så han la sig i soffan istället. Han brukar kunna somna då. Nästa gång vi vaknade stod klockan på halvett
- Vi hade sovit i fyra timmar. Snacka om skönt!


Vi var ned en sväng på stan på eftermiddagen, fikade med Davids bror och kikade runt lite. Efter det har vi bara varit hemma.

Elvis var jättetrött vid sex-tiden eftersom han inte hann sova så länge då han sov i vagnen på stan. Vi gjorde därför välling och han åt det och sen skulle han sova, trodde vi. Efter vällingen var han helt pigg. Jätteglad och skrattade som aldrig förr. Så vi låg i vår säng och busade alla tre. Vid halvåtta somnade han iallafall. Vi som trodde att han skulle somna förtidigt eftersom han var på väg att somna i min famn vid 18.00. Halvåtta blev lagomt bra!

Imorgon blir det nog tvätt och städning som står på schemat. Det dumma är att då det "står" det på schemat så blir det oftast ändrat och uppskjutet, haha!

Nu blir det sova och länge ska jag sova för det är min sovmorgon, nice! Var längesedan jag hade det eftersom det blivit något varje morgon som jag skulle ha sovit. Sist hade det gått hål på trumhinnan och vi for till öppna mottagningen en stund innan de öppnade för att få komma in fort. Vi skulle ju till Mora vid lunch och det ville vi inte missa!


95949-1323

Storkillen blir ett år!

Igår fick jag världens öronvärk och imorse hade det gått hål på trumhinnan. Så det blev hälsocentralen och penicillin för att få bort lite öroninflammation. Örondroppar och Kåvepenin (eller vad det heter) hämtade jag sedan ut på apoteket. Alvedon var något som också köptes hem eftersom jag fått erfara att ha jäkligt ont i öronen utan att ha det hemma. Jag är lite klurig så jag tog Elvis ipren istället - Det hjälpte. Fast egentligen skulle jag nog behövt ta hela flaskan för att få ihop till det jag egentligen skulle behövt men vad tusan, Elvis nässpray och Ipren hjälpte ju. Ja just det ja, Nässpray köpte vi också idag.

Efter Hälsocentralen och besöket på apoteket tog vi bilen vidare till mina föräldrar och min bror för att ge Elvis lunch för att sedan fara till Mora. Där firade vi Noah, lite i förväg, som blir ett år på lördag, storkillen! Han gillade vår present iallafall och det var ju roligt! Det gjorde Elvis också som försökte sno allt Noah hade. Eller ja, båda skulle ha det den andra lekte med. Vi köpte iallafall en klossvagn och det är precis som det låter - en vagn med klossar.

Noah och Elvis verkligen "slåss" om leksakerna nu. Tänk vad stora de blir!

Det var trevligt att hälsa på dalmasarna iallafall!


Här kommer det en MASSA bilder från idag.






ajaj

Det blir nog inget skrivet ikväll på grund av öronvärk. Jag håller på att dö, känns det som. AJ!

Han är kvar i Bollnäs



Elvis somnade i gåstolen imorse. David satte ned honom i den efter att ha försökt fått Elvis att sova, haha! Det här är några minuter efter. Snacka om att ha slocknat.



Vi träffade Sandra och Kevin idag. Vi träffades utanför öppna förskolan med tanken att vi skulle låta pojkarna leka lite där men tji fick vi och det var sommarstängt. Kan de inte sätta en lapp på dörren? De har säkert skrivit i Ljusnan att det är sommarstängt, vi som inte har tidningen då? Vi satte oss istället utanför en stund.


Just ja, David är fortfarande hemma. Han blir hemma en vecka till, woho! När han ringde till sin chef, som han skulle åka med, så berättade han att de inte fått nå grejer till skellefteå så han tyckte att de skulle vara hemma en vecka till. GOOD! Han har betalt nu när han är hemma på något vis iallafall. David har förklarat det där för mig men jag har inte fått in det i skallen än. Det var något om banktimmar osv iallafall.

Nej nu blir det sova. Varför skriver jag aldrig på dagarna istället? Fast det vet jag ju i och för sig - Då är vi med Elvis.


Natti!

Midsommar

Goddagens! Godkväll skulle antagligen låta bättre men vad gör det!
Om några minuter helgen gjort sitt och tar en veckas semester, som vanligt. Midsommarhelgen har dock ledigt i ett år.

Vid elva-tiden på fredagsmorgonen befann vi oss på campingen i mohed och vi var redo för att fira midsommar. Vi checkade in och begav oss till stugan för att packa in vår packning. Under dagen blev det dans runt midsommarstången för barnen. Jag stod vid sidan om för att fotografera dem vilket resulterade i att jag slapp dansa, vilket var min mening. Jag skulle verkligen också vilja våga dansa, hur mysigt som helst ju. Det blir nog lättare nästa år då jag kan dansa med Elvis, då måste jag ju!

Sill, färskpotatis och nubbe blev det självklart också, dock inte för mig eftersom jag inte är så mycket för sill. Jag tittade glatt på och väntade på att köttet skulle bli klart.

Vi hade tur med vädret, soligt och fint men väldigt kallt ibland. Enda stunden var det varmt och i nästa blåste det iskalla vindar så mot kvällningen trängde vi oss in i mina föräldrars husvagn. Där blev det kortspel och prat.

Eftersom dagen var lång blev kvällen istället kort - Läggdags vid elva. Vi var alla väldigt trötta.

Vi hade oturen att sova i en stuga som låg mitt i där allt folk festade på som bäst så det tog en stund för mig att somna men det gjorde inte så mycket. Elvis vaknade inte en enda gång och huvudsaken är ju att han inte blev störd. David slocknade på en gång och stördes inte heller. Jag var på väg att somna direkt jag också men sedan var det någon som råkade sparka på vår stuga så att jag piggnade till.

God mat, trevligt umgänge och fint väder... Nice!



Efter frukosten på lördagen for vi till Flugbo (Davids föräldrar som bor där) för att hälsa på. Åt lite midsommar-rester och umgicks.

Sedan blev det hem till lägenheten där vi inte blev så länge. Jag pratade med Davids ena kusin på MSN och både hon och hennes syster tyckte att vi skulle dyka in hos dem. De var och hälsade på sin mamma över helgen och hon bor alldeles i närheten så vi gick dit. Lite fika och prat blev det där, trevligt!

Midsommarafton:




Lördag:




Söndag:




Så många bilder har jag nog aldrig varit med på tror jag, möjligen studenten, haha!

Vi var till mormor idag med mina föräldrar. Vi är ju aldrig dit så det var bra att mamma ringde och tyckte att vi skulle följa med. Så vi var dit på lite fika! Det var det enda vi gjorde idag.. Sista dagen David är hemma. Imorgon far han iväg till Skellefteå igen för att jobba i tio dagar. Vi kommer att sakna honom! Tur att tiden springer iväg.

Snart blir Elvis 10 månader också. Och Noah blir ett år på Lördag, storkillen! Tänk, för några månader sedan kunde de knappt röra sig allt.. Nu går det inte att kolla bort i två sekunder ens, haha. Drar upp sig överallt, kryper och är överallt. skoj!

Nej nu ska jag sova.. Blev trött av att lägga in en massa bilder, rackarns!

Midsommar it is

image1301



Nu sitter jag med färg i håret, äntligen. Skulle egentligen ha färgat det för flera veckor sedan eftersom det växt ut mycket och har bleknats. Svart som vanligt är det iallafall. Ska gå till duschen strax för att skölja ur det och efter det är det sängen som gäller. Blir till att sova med blött hår inatt, vilken syn att se mig imorgonbitti
 - håret står åt alla håll och kanter.

Imorgon ska vi till moheds camping. Vi har hyrt stuga där som min ena syster med familj också gjort. Mina föräldrar har sin husvagn uppställd där så vi ska fira midsommar tillsammans där tänkte vi. Halvelva imorgon ska vi befinna oss där. Då börjar det med blomplockning, kul för Ängla och Julia (Elvis kusiner), och sedan är det folk som ska åka vattenskidor. Mamma sa något om fallskärmshoppare som ska hoppa och släppa ned blommorna vi plockat över vattnet (tror jag). Sedan är det god mat och trevligt umgänge som gäller.

Ha en trevlig midsommar!

Promenix

Elvis ligger i sin säng för lite middagssovning just nu medan jag gör mig klar för en promenad senare. Synd att jag inte har några träningkläder som går att visa sig i bara. Något som måste skaffas! Anki (syster) skulle höra av sig då hon käkat middag och då blir det en promenad. Det är bra att Elvis precis sovit middag då eftersom han annars säkert skulle somna i vagnen och inte vilja somna vid läggdags senare.

David är i Flugbo för att fixa avgassystemet på bilen och kommer väl hem senare ikväll.

Nu ska jag leta fram kläder åt Elvis och fixa lite.

Ciao!

Ikea today

Datorn är igång igen och bilderna är kvar så allt är som det ska!

Idag fick vi något ryck och fick för oss att åka till Ikea då vi fick reda på att mina föräldrar skulle dit. Vi hade ju presentkort där på 500 kronor och det är ju inte helt fel! Blev dock lite mer handlat än för 500 kronor men det får man väl räkna med då det är Ikea.

Vi köpte




Fasen, nu kom jag på vad vi glömde att köpa. Sånna där barnlås-grejer till lådor och skåp. Damn it!

Elvis raggade på brudar hela dagen han. Snacka om att charma allihopa! En tjej flinade och flirtade han med fast vi gått förbi för längesedan. Skrattade och log till alla han såg tror jag. Hade David varit singel så hade Elvis fixat det där på en gång, haha! Har ni tänk på det förresten? Att killar med barn oftast är värsta tjejmagneten men det är då tusan inte så när det gäller tjejer.

Elvis drar sig upp överallt nu och kryper riktigt hela tiden. Det är så roligt att se. Han kan mer och mer för varje dag.





Jag vet att jag lägger in jättemycket bilder på Elvis hela tiden men är man stolt så är man! Och jag väljer ju ut bilderna från en jäkla stor hög. Nu valde jag t.ex bilder från en mapp med 79 bilder, från igår och idag. Jag knäpper så jäkla mycket bilder på honom att det är svårt att bara lägga ut en bild.



Datorjävel

Vad är det för fel på min dator egentligen? Nu är den död IGEN. Hoppas att bilderna ligger kvar denna gång också annars vet jag inte vad jag gör. Nu sitter jag vid andra datorn som David brukar sitta vid, i "datorrummet".
Nu ska Elvis och vi äta lunch snart så ska väl gå och laga något sådant.

Astma

Det vi länge själva trott fick vi svar på idag - Elvis har troligen astma. Antagligen har han astma i botten men den framkallas vid förkylning. Förkylningsastma.  De kollade sänkan och den var på noll så det var inget bakteriellt så febern "gör inget". Han har fortfarande feber stackarn. Men nu har vi iallafall fått astmamediciin, en grej som han ska andas in kortison ifrån fyra gånger om dagen i två veckor. Han har ju blivit tokrosslig och fått det svårt med andningen vid varjeförkylning och det brukar hålla i sig en månad efter att han blivit frisk också. Jätteskönt att veta vad det är och kunna hjälpa honom.

För det mesta så växer astman bort när de får de när de är så små, så vi får  hoppas på det bästa. Själv fick jag astma när jag var typ 17-18 år, eller ja, jag förstod då att jag hade astma. Blev sjuk och kunde knappt andas så vi åkte in för att kolla upp det och fick svar. Det var den läkaren som trodde att jag var tolv, den jäkeln! Och det sa han EFTER att jag berättat hur gammal jag var, schysst! Haha! Jag har nog haft astma ganska länge ändå för jag minns att jag känt av den då jag varit med katter, i flera år.

Nu ikväll tog Anki och jag en promenad runt sävstaås. Jätteskönt att gå en sväng förutom att mina fötter dog eftersom jag hade sommarskorna på mig, hualigen.

Trött och uttråkad ska jag nu försöka göra något annat

På återseende!

omslagspojken

95949-1289


o

Fotograf: Katarina Hansson


Elvis var med i Ljusnan idag! På omslaget till och med, haha. Fotografen skickade över bilderna till min mail och det var riktigt kul! Den stora bilden längst upp var på omslaget och bilden på mig och Elvis var med i artikeln. De andra bilderna var inte med men jag fick ju dem så de läggs ut här.  Mats som är chefredaktör på Ljusnan ringde till oss igår för att fråga om de fick komma hit och göra ett reportage om Elvis. De frågade lite om varför han fick just det namnet osv. Kul! Trodde aldrig att han skulle hamna på omslaget bara, haha. Vi köpte oss en Ljusnan idag eftersom vi inte fått arslet ut vagnen än och skaffat oss en prenumeration och det första vi såg var en stor Bild på honom. Så det var roligt! Läs ljusnan vettja!

Elvis har förresten feber idag igen, inte lika mycket dock. Vi har fått en tid på hälsocentralen vid tre-tiden eftersom han haft det så många dagar. Uppdaterar antagligen ikväll om hur det gick.

Have a nice day allihopa!




sicken svacka

Tjenis!
Idag blev det lite städning och sedan åkte vi ut med bilen en sväng för att komma ut lite idag. Det blir så långtråkigt att vara hemma en hel dag. Elvis hade feber idag också.. fjärde dagen i rad. Han har aldrig haft feber så länge någongång och vi hoppas att det är borta imorgon. Hostar som en tok gör han också, trots att det hade lugnat ned sig i helgen.

David for iväg på träning vid 18.00 så då lekte jag med en lite småkinkig/trött Elvis. Jag kan ju säga att han somnade så fort jag la ned honom i sängen. Då David kom hem vid halvåtta gjorde vi en sen middag - Spagetti och köttfärssås! Gött  var det.

Nu gör vi inte mycket alls. Jag borde ta tag i cyklingen igen efter någon veckas svacka. Förhoppningsvis kan jag stolt visa mig i bikini nästa sommar iallafall.

Jag har faktiskt inte mycket mer att skriva idag, helt ordlös, haha!

Ha en bra kväll allihop!

Vi köpte en bil

Godkväll gott folk!
Idag tog vi oss ned till cafét Mr.Bean på stan för att träffa Andreas som är hemma i Bollnäs (Eller ja, hemma för honom är väl Arbrå). Där åt vi lite lunch och snackade massa. Trevligt, trevligt!

Efter att vi ätit och pratat klart blev det dags att åka till Anki och Jim (syrran och hennes man, fast var bara Jim hemma) för att titta på och provköra bilen som vi funderat på att köpa av dem. Vi bestämde oss för att köpa den. Det som är bra är att vi kan dela upp betalningen eftersom de inte ska använda de pengarna nu, de ska spara dem till utlandsresa (om jag förståt det rätt). Nice..

Ett besök hos mina föräldrar och min bror blev det också. Fick i oss tacos där också, tack och bock! Jättegott!

Tänk vilka härliga dagar det är nu sedan Elvis föddes. Att se den lille gofisen utvecklas varje dag är en stor gåva. Han charmar både oss och andra varje dag. Så himla go. Glad för det mesta och bara helt underbar!

Jag är lyckligt lottad som har två underbara herrar här hemma, underbara föräldrar, syskon och Davids familj är bra härliga de också.

Nu börjar det en film på trean, om en pojke. Jag tror att jag sett den förut men ska nog kika iallafall!

Lite pics!


Oh!

Elvis vaknade lagomt precis då David klev innanför dörren inatt. Gnällde på som han gjort några gånger tidigare under kvällen på grund av febern. David tog upp honom och efter några sekunder insåg han att det var pappa som var där. "oh" sa han, haha! Blev jätteglad och började känna på ansiktet.. "är du VERKLIGEN här?".

Idag for vi iväg till Flugbo för att hälsa på Davids familj. Fick i oss lite kräftsoppa och umgicks med dem. Det blev efterrätt också - rabarberpaj, vaniljsås, glass och jordgubbar. Det gillade magen! Tacktack för lunchen!

Imorse hade Elvis lite feber fortfarande och strax innan vi åkte till Flugbo så hade den sjunkit till 37,9 vilket nästan inte är nå feber alls på små barn. Riktigt skönt att han slapp ha feber något längre än en dag. Ikväll var den borta helt.


Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra efter mammaledigheten. Skulle vilja gå skrivarlinjen nästa år (eftersom det är försent för att söka nu) men om jag inte ska göra något fram tills dess så skulle ju Elvis vara 2 år vid inskolning på dagis  = lite väl sent?  Vad tusan ska jag göra egentligen.. jag kan ju inget? Jag kan vara mammaledig till november iallafall. Då är Elvis 14 månader.


Elvis vaknade flera tusen gånger inatt kändes det som, sov knappt något alls. Han mådde nog inte så bra. Han somnade då vi höll honom men vaknade så fort vi lade ned honom i sängen igen. Inatt får vi förhoppningsvis sova? Febern är ju borta iallafall... Min sovmorgon är det då iallafall, niiiiiice!

Jag har precis lagt in bilder på datorn från idag.  Om jag orkar lägger jag nog in några i bloggen och om jag inte skulle lägga in dem så dyker de nog in imorgon!




Home sweet home?

Nu är David hemma!

Den sjönk!

Elvis feber gick ned till 39,2 °C efter att alvedonen börjat verka och det var ju bra. David är nog hemma om tre timmar också, skönt! Nu ska jag plocka undan lite här hemma och titta till Elvis lite. Stackarn är alldeles kokhet.


Ciaaao!

Stackars pojk

Elvis har 39,9°C i feber. Antagligen har alvedonet gått ur nu då jag kollade men ska vänta en stund nu tills alvedonet han fick nu börjat  verka och se om den går ned. Tidigare idag så hade han 39,1°C när han hade alvedon i kroppen. Stackarn. Började med att han hostade igår och idag sa det pang och han hade hög feber och förkylning. Han har aldrig haft sådan hög feber förut, som högst 38,5°C. Och har han haft feber så har det bara varit en dag.. så vi får se hur det går. Han sover sött nu iallafall..


Pojken har feber

Igår började Elvis hostade och nu har han hosta och feber, stackarn. 39,1 hade han alldeles nyss så han fick lite alvedon. Hua jag känner redan nu att jag kommer att bli smittad! Slutar väl med att vi ligger och hostar ikapp alla tre! David dyker in här ikväll, vid åtta-nio. Han ska åka med en lastbil som ska till Bollnäs eftersom Volvon typ slutade fungera, haha!


Jag är fast

Damn it! Jag fastnade vid filmen She's all that.
  Det är reklam nu och jag förbannar mig själv över att vara så dum som måste se klart nu.

Zombie

Rackarns dag till att vara lång! Jag antar att det blir så då vi varit hemma hela dagen och inte gjort något alls. Otroligt skönt på ett vis men ändå väldigt långtråkigt.

Elvis fick prata med David idag (jag slog på högtalarfunktionen) och jäklarns vad han skrattade och viftade med armarna. David fick nog hemlängtan. Fast det får han varje gång jag skickar MMS till honom på Elvis. Han vill helst inte att jag gör det, tror jag. Han får sådan hemlängtan då. Han kommer hem imorgon iallafall och struntar i att jobba över. Det som är bra är att han blir ju hemma längre då. Nästa gång han drar iväg på jobb blir om en och en halv vecka, måndagen efter midsommar alltså. Jag undrar hur Elvis reagerar imorgon då han får syn på David. Han är ju så mycket äldre nu än sist David var borta på jobb, i Norge.

Just nu vilar jag ögonen på TV-serien Ghost whisperer samtidigt som jag skriver lite här. Den serien gillar jag starkt och det är skönt att det ibland är något bra på TV också.  Eftersom dagen varit lång gör jag nog kvällen kort och lägger mig i sängen för att sova gott strax efter GW slutat.

Imorgon ska jag städa innan David dyker upp tänkte jag. Det ska bli hur skönt som helst att få hem honom igen. Även om det går jättebra med Elvis och så själv så är det ju skönt att bli avbytt ibland.

Jag har druckit tok för lite vatten eller vätska över huvudtaget idag känner jag och ska nog ta ett stort glas innan jag lägger mig. Iskallt vatten, härligt!

Igår ringde det på dörren här och jag såg att det var några från Jehovas vittne då jag kikade ut genom titthålet. Jag kände verkligen inte för att öppna så jag struntade i det. Idag var det någon som ringde på dörren igen och gav sig fasen inte heller. Ringde på klockan fem gånger och sedan knackade tjejen som stod utanför dörren på också. Det var en ung tjej som jag inte kände igen så jag antog att det var en försäljare eller någon från Jehovas. När jag sedan tittade ut genom fönstret såg jag att det var en tjej med en portfölj så jag vet fasen inte var hon var ifrån. Jag hade fortfarande inte lust att prata med någon. Mest för att jag inte kan säga nej till försäljare vilket även svarar på varför jag inte svarar i telefonen då det är självklara försäljarnummer.

Nu slutade GW.. Trist! Det är en film som börjar på femman nu också som jag egentligen skulle vilja se men det är frågan det.. Borde lägga mig eftersom jag är trött och vill kunna kliva upp utan att se ut som en zombie.

Nej nu blir det massa vatten ned för halsen och sedan ska Johnnyboy få söva mig (John blund! Så att det inte missuppfattas, haha!) Om jag nu inte väljer att kolla lite på tv...

Söv gött!

David + Kaisa
=


95949-1251



Booooooring

Den här är nog den längsta dagen jag varit med om, jisses!

Jag vet inte..

Godkväll gott folk!
Snart är det dags att krypa ned i sängen för att sova gott igen. Dagen har rusat iväg och jag hann nästan med i svängarna. Vi har inte gjort så mycket men ändå så har tiden gått fort.

Vid sex imorse vaknade jag av att Elvis stod i sin säng och tyckte att jag skulle vakna. Upp och hoppa, byta bajsblöja och göra iordning välling. Vid halvåtta la vi oss igen för att sova lite till och nästa gång vi vaknade visade mobilen att klockan var halvtio. Vi klev upp och lekte litegrann. Elvis fick bada lite medan jag tittade på, tänk vilken glädje och lycka över att få bada.  Vid tolvtiden fixade jag lunch till Elvis och det som ramlade ned i hans mage blev spagetti och helstekt kotlettrad, om det heter så. Jag hade sådant i frysen. Strax innan han åt lunch stoppade jag in lite kycklingfiléer i ugnen för att sedan göra kycklingsås/gryta som jag smaskade i mig sedan. Jag saltade inget eftersom Elvis ska få äta det till lunch imorgon och det fungerar ju hur bra som helst att salta och greja efteråt. Det enda han inte får äta är ju typ salt.  Jag har börjat laga mer mat till Elvis nu eftersom det blir dyrt med två köpta matburkar om dagen som kostar 8,90 kr/st. Det roliga är att han äter ALLT! Han är så duktig så! Filéerna som blev över frös jag in och det känns bra att bara kunna ta fram någon dag då vi har bråttom.

Vid halvtre var vi redo för att bege oss till stan. Båda var påklädda (är ju rätt bra) och alla grejer var med (mycket att komma ihåg då man har barn).  Med Elvis i vagnen traskade vi ned till stan och mötte upp Elin och Amanda utanför krokanen. Precis då vi var framme vaknade Elvis som slocknade på vägen ned.  Innan vi fikade blev det Apoteket och Synsam. Café symfoni blev nästa stopp och vi satte oss för att fika. Det var hur trevligt och roligt som helst att sitta och prata med dem. Elvis verkade också ha roligt för han skrattade och pruttade med munnen mest hela tiden. Speciellt då han åt middag, fy vad det sprutade mat. Han är då rolig han, min son. Och världens finaste såklart! Vi satt där ett bra tag och pratade. De skulle ut på tranan ikväll och det var ju synd att jag inte kunde följa med men det blir ju fler gånger! Kanske då Elin kommer hem efter midsommar? Vore ju riktigt skoj! Jag har inte festat med henne sedan hon fyllde 18 och det var på juldagen 2005, jag fick reda på att jag var gravid några dagar efter på nyårsafton. Jag var i och för sig ut med henne då jag var gravid också men det var ingen höjdare och jag var ju rädd om magen.

Efter att vi fikat och sagt hejdå till Amanda och Elin tog jag och Elvis en runda på Åhléns. Hårfärg köptes till mig och Elvis fick en träbil. Det var jätteskönt väder att promenera i idag och därför var hemgången riktigt härlig. Elvis somnade på vägen hem vilket jag förstod att han skulle göra. Jag förstod även att han inte skulle vilja lägga sig klockan sju som han brukar göra. Jag la honom vid sju ändå efter välling och allt men han somnade inte föränn vid åtta. Han satt/stod i sängen och lekte. Jag gjorde några misslyckade försök att få honom att somna men gav istället upp och han somnade själv vid åtta och det var ju inte alls sent ändå.

Räkor är något som har ätits av mig ikväll och det var gott som vanligt! Det dumma är ju att jag just kom på att jag glömt att äta middag, rackarns! Orka smälla i sig mat nudå.. jag behöver i och för sig inte laga något eftersom jag har kycklinggryta färdiggjord. Äsch, vi får se.


Imorgon händer det inget speciellt alls.. Det är sådant som visar sig. Antagligen blir vi bara hemma?


Det är full fart på Elvis om dagarna iallafall. Att titta bort i två sekunder kommer inte på fråga för då är han i ett annat rum och river, haha! Sweetie. Det är en sådan härlig tid och jag klagar då inte. Men han är lite schitzoo ibland.. Grinar i några sekunder och sen POFF, tvärtyst och glad igen.. Men det är skönt att han inte är sur några långa stunder iallafall.


Nej nu ska jag försöka ta ett beslut om jag ska äta mat nu eller inte. Ni som känner mig vet att jag  aldrig vet något. När jag var liten och mamma frågade om jag var hungrig så visste jag inte och frågade hon om jag ville ha frukost visste jag självklart inte heller, vem gör det? haha.. Jag är ju sån, jag vet inget... :D


Nu ringde Elin precis. Hon och amanda frågade om inträdet på tranan är gratis hela kvällen och jag svarade att yes, det är det. De hade tydligen skyndat sig massor för att komma dit innan halvelva och insåg sedan att det kanske var gratis hela kvällen. Hoppas att ni har det skoj tjejer! Vi bestämde att vi ska gå ut när Elin har semester och det blir nog skoj.

Här är lite bilder:




Stackars fottsingar

Usch  vad ont i fötterna jag har....
Ska lägga in lite bilder här senare och möjligen skriva om dagen!

Tha volvo

Oooh! David kanske struntar i att jobba över och kommer inatt eller imorgon istället! Men han är ändå hemma över midsommar! Yeaaaaaaah! Fast Volvon är typ trasig och den måste lagas först.. Annars måste han lämna bilen där borta, 60 mil bort...


Elvis Erik

Herrn i lägenheten som förgyller mina dagar! När David är hemma så hjälper självklart han till på den fronten! ;)

95949-1235




95949-1232

oh my god.. längesedan

Hittade lite gamla kort på på denna dator. Det roliga är att jag såg mig som jättefet då... och vad är jag inte nu isåfall? Haha.. Var ju smal där..


Plastbåtar

Nu är jag parkerad framför datorn hemma hos mina föräldrar. Jag träffade dem på stan och skulle ändå hemåt så då fick jag skjuts. Blev erbjuden att stanna hos dem för att käka och det tackar jag inte nej till. Elvis slocknade på vägen hem och nu ligger han sött och sussar i spjälsängen som de har.

Yes, som sagt var jag på stan alldeles nyss med Sandra och Kevin. Vi träffade på Amanda också, trevligt! Det inhandlades en liten boll till Elvis och plastbåtar som han kan plaska med i badet.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen här för att vila en stund jag med.

ciao!

Världens största finne

Det sägs att det ska bli åskväder ikväll, 500 blixtar i timmen är det sagt. Antagligen får brandmännen mycket att göra. Åska är rätt mysigt ändå tycker jag, på en viss nivå. Storm ogillar jag, iallafall då jag är ensam. Eller ja, jag bara väntar på att något ska flyga in genom fönstret, haha!

Idag har vi varit på barnavårdscentralen. Elvis vägde 8800g (minns inte exakt) och var 70,5 cm lång. Hon frågade om han rör sig något och MJO det gör han, haha! Han är verkligen överallt. Frågan om han kan sätta sig själv från liggande ställning dök också upp och jag berättade att han sätter sig hela tiden. Sedan pratade vi massa om solskydd och mat, skönt att veta vad som gäller!

Utanför BVC träffade vi sedan Sandra och Kevin. Vi gick en sväng med dem och sedan satte vi oss i skuggan så barnen fick komma ur vagnarna lite, de svettas ju ihjäl. Där satt vi och pratade ett tag innan det blev dags för Sandra att åka hem. Jag traskade vidare till Mina föräldrar och min bror eftersom jag ville se brorsans nya frisyr. Och jag säger då bara det.... Skeeeeetasnyggt!


Jag vill också klippa mig, tips någon? Behöver hjälp!


Imorgon blir det en runda på stan med Sandra och Kevin. Skönt att ha något att göra och kul att vi börjat umgås oftare. Förhoppningsvis ska jag hämta ut ett paket på videohallen också från Ellos. Lite kläder och jag hoppas att jag kan ha dem. Att de ser bra ut på mig annars lär jag få svettas rejält i sommar. Långbyxor och endast svart.



David kommer hem om en vecka och det ska bli skönt. Han längtar nog ihjäl sig efter Elvis! Och vi saknar honom.

Nu spöregnar det ute.. Tänk vad härligt att springa ut och svalka sig! Någon som är på?


Hm.. Undra om det är var ett muller som jag just hörde? Det är frågan det..

Här är lite bilder från helgen!





Jag har förresten världens största finne på hakan! Aldrig har jag nog skådat en sådan stor finne, det här är verkligen illa..

Märks det att jag har brist på intressanta ord och meningar?

David tycker att jag ska ha en fluffig frisyr men jag vet fasen inte jag.. Svårt det där. Hjälp mig någon.


Oj, nu åskade det. Måste jag verkligen stänga av datorn nu? Om en stund......


Världens goaste!

image1221

Later..

Jag tänkte att jag ska lägga in lite bilder här senare och kanske skriva en rad eller två, minst!

Tråkigare än tråkigast

Det känns som att mina inlägg bara blir tråkigare och tråkigare, har väl en sådan period. Frågan är om jag ska utesluta bloggen helt ett tag eller om jag ska fortsätta med dessa trista inlägg....


sova lite?

Jag hade kunnat sova tolv timmar till idag jag.. Jäkligt trött!

Julklapp

Jag vet vad jag vill ha i julklapp.

  1. Fin kropp
  2. självförtroende
  3. självkänsla
Tyvärr är det bara jag själv som skulle kunna ge mig det och jag tvivlar på att jag får det i julklapp.

Jag hade velat kunna visa mig i sommar men den drömmer är tyvärr redan över. Jag gör det bara inte. Jag går ut på dagarna bara för att Elvis ska få göra massa saker. Jag skulle hellre gömma mig under täcket än att flaxa på fläsket.
Och det spelar ingen roll om jag gått ner 20kg i vinter.. Det är NU det är sommar och jag hade hellre kunnat bada med Elvis och sluppit att sitta fullt påklädd dränkt i svett.


Yeye, som vanligt. sorry..


studentbilder

Hallå gott folk!
Studentfirandet var jättetrevligt och svettframkallande! Då vi stod utanför torsberg och jag hörde studenterna jubla inifrån Aulan så mindes jag känslan att sitta där! Har verkligen ett år redan gått? Jag var nog den enda som var nykter, haha! Men det var lika roligt för det. Jag gick dock hem från tranan efter en timme eftersom jag var lite rädd om Elvis i magen.

Elvis var jättetrött då vi var utanför torsberg och eftersom jag lämnade vagnen hemma (orka trängas med folk) så fick farbror Martin agera säng. Han sjöng lite för Elvis och poff så slocknade han. Han sov ända tills vi var nere på stan och kikade när de tågade förbi. Då vaknade han och fick dricka lite vatten. Stackarn var jättevarm. Det blev sedan fika i Flugbo och träffade lite släktingar till David och hans familj. Fick skjuts till mamma och Jan efter det och då följde Jan med mig för att handla. Hem och lata sig stod sedan på schemat.





Idag traskade jag och Elvis iväg till mina föräldrar för att gå lite på stan med dem. Elvis behövde lite shorts och det inhandlades. Det tråkiga var ju att det inte fanns mycket alls men vi hittade två par shorts iallafall. En ny keps blev det också eftersom den andra var för liten. En svart med en döskalle på, lite stor men går att ändra storleken där bak. Så den kan han ha väldigt länge!

Efter stadens torg blev det kycklingssallad med Mamma, Jan och Gabbe hos dem. Elvis fick också äta det och det gillade han. Jag ska börja laga mer mat hemma nu, blir ju lite dyrt med burkmat två gånger om dagen. Han kan ju äta det mesta nu förutom att maten inte ska vara saltad. Kul kul!

Nu sitter jag bara här och är enormt trött. Ska nog krypa till sängs jag också om ett tag. Elvis slocknade kvart i sju han. Han hann bara sova i tjugo minuter vid halvett och efter det sov han inget alls. Så på promenaden hem somnade han och jag fick väcka honom för välling, blöjbyte och tandborstning då vi kom hem. Jag hoppades innerligt på att han inte skulle vara pigg då jag väckt honom för då skulle han inte ha velat sova föränn typ nu. Tur hade jag och han slocknade direkt då jag la ned honom, jag hann knappt det heller. Somnade i luften på väg ned till kudden.

Nej nu ska jag kika runt lite och sedan få besök av John blund.

Natti!

Skönt..

Jisses vilken skön känsla det är att lämna tillbaka lånade pengar!!

Today!

Idag var det studentfirande. Det var otroligt varmt och lite jobbigt för Elvis. Han blir lätt varm. Fast han gnällde inte en enda gång! Han till och med somnade i sin farbrors famn utanför torsbergsskolan, haha! Skriver mer imorgon och lägger in massor med bilder!

Elvis satt på trappan i flugbo idag mellan Karine och Inga och då reste han sig upp, utan att ta tag i något.. Fast det missade jag, klant! =) När de berättade det så trodde jag att de menade att han drog sig upp för det har han ju gjort redan och tänkte påpeka det men han reste sig själv. Fast hur det gick sedan vet jag inte riktigt haha.. Antagligen så ramlade han säkert ned igen.

Natti!

Kaisa joinar klubben

Jag är en av dem som har för små brallor och fettet hänger över, jag har gått med i den klubben. Damn it.


Näsblod

95949-1170


Det fina vädret var kvar i dag också och tur var väl det eftersom vi skulle träffa Sandra och Kevin på stan. Åhléns var väl den enda affären som hade öppet så vi gick in där. Studentpresent till Tova köptes. Efter att vi kikat klart på Åhléns så gick vi till spelbutiken för att köpa något att släcka törsten med och satte oss sedan på en varsin parkbänk i skuggan på brotorget. Satt där och pratade en massa strunt och insåg hur skönt det var med skugga en sådan varm dag.

Efter det så har jag och Elvis inte gjort så mycket. Lekt lite och badat. Eller ja, Elvis badade och jag tittade på. Jag pratade med David tidigare också och han hade pratat med sin chef. Om han ville så fick han jobba över några dagar nu och vara hemma över midsommar.  Så nu kommer han att jobba i 14 dagar istället för 10.. Alltså kommer han hem inte nu på måndag men nästa, istället för nästa torsdag. Istället för att vara hemma i fem dagar blir det typ sju. Det dåliga är ju att resdagarna är inräknade.. Så han skulle ha varit hemma i tre hela dagar men nu blir det fem hela istället. Snacka om att det var bättre rotations upplägg i norge, haha! Skönt att han är hemma över midsommar iallafall och jag är ju van vid att vara själv med Elvis i två veckor sedan tidigare.

Fan.. jag blödde precis näsblod. Jäkla drygt att behöva panikspringa till toaletten och sedan missa toaletten medan man försöker fumla fram papper och poff så är det blod överallt.  Jag har gjort det en eller två gånger tidigare i mitt liv bara. Första gången var för ett-två år sedan. Weird! Jag minns ett tvillingpar som gick i min klass då jag gick i första klass. shingeling (vet ju inte stavningen men det uttalades så) och Kinghang hette de. Kinghang blödde näsblod hela tiden. Undra var de tog vägen?

Imorgon ska jag och Elvis bli hämtade av Davids mamma för att kolla på Tovas student. Efter det blir det fika i Flugbo. Fan, detta är andra gången som jag åker dit själv när det händer något. Sist var det på pelles (davids pappa) 50årskalas och David var i Norge. Men det går ju bra ändå, lite trist dock.

Nej nu måste jag nog sova om jag ska orka upp när Elvis vaknar.


Natti!





Är han inte söt så säg? Goooofisen!

Lång dag

Snacka om att dagen har varit lång idag. Varit inomhus nästan hela dagen förutom på kvällen då jag och Elvis satte oss i skuggan här utanför. Så det blir nog sängen tidigt ikväll. Imorgon ska jag träffa Sandra och Kevin på stan. Antagligen är det väl bara Åhléns som är öppet. Blir nog en promenad också.

Davids syster Tova tar studenten på torsdag så vi ska väl dit och trängas bland folk då också. Shit, det var ett år sedan jag tog studenten, var det verkligen så längesedan?

Nej, skrivarhumöret har tagit semester idag tror jag och jag har ingen lust alls att skriva.


Nattnatt!

3,5 timme

Jag lyckades övetala David till att åka ned till marknaden i lördags. Vi var på jakt efter en present till Patrik fast oturligt nog hittade vi ingen. Vi gick lite på stadens torg istället och fann oss där en present. Efter att vi trängts bland folk på marknaden och sedan kikat på stan så for vi hem till mina föräldrar en sväng. Elvis lekte lite med sin ballong som vi köpte åt honom på marknaden och vi pratade lite med mamma och Jan. Vi begav oss hemåt och det blev lite tvätt och städning efter att Elvis lagt sig.




Jag var bara tvungen att knäppa ett kort med nightshot på kameran då Elvis låg i denna sovställning. Snacka om att vara utslagen och bresa.






Då klockan slagit halvtolv igår (söndag) så brummade vi iväg med vår bruna volvo till Mora. Dags att fira Patrik i efterskott! Där blev vi bjudna på Pastasallad. Vi fick själva plocka i det vi ville ha med.. Kyckling, skinka, fetaost, gurka,tomat, sallad, pasta, majs osv. Jättesmart och gott! Kändes riktigt somrigt! Tack och bock Lotta och Patrik! Det var roligt att träffa Noah också eftersom det var så längesedan nu. Vi satt ute i solen också och pratade, skönt väder. Dumt att vi glömde kepsen till Elvis hemma så han fick använda Davids gamla mössa som han hade då han var liten. Den hade vi konstigt nog i skötväskan, det borde vara tvärtom.

Elvis fick prova Noah's gåvagn och oj vad det gick undan, haha! Jag lade in en filmsnutt på det igår och en från bilen då jag och Elvis väntade på att David hämtade ut medicin på apoteket.


På kvällen småstädade jag litegrann.








Davids klocka ringde vid fem i morse. Elvis vaknade också men det hade jag redan förutspått att han skulle göra så det blev till att kliva upp och vi vinkade båda hejdå till David. Så sött att han kan vinka nu och roligt att han kunde göra det imorse då David gick även om han inte förstod att han skulle åka bort. Vid halvsju somnade Elvis igen och jag körde igång en maskin med tvätt och småstädade lite, förstår inte varför det aldrig blir städat?

Vid tolv kom vi iväg till min syster. Nini skulle dit med sin son Fredrik så jag och Elvis traskade dit vi med. Så idag har vi suttit ute i solen (eller ja, skuggan satt jag och elvis i) med Nini, Fredrik, Anki, Ängla och Julia. Trevligt trevligt! Åt en korv med bröd och lite glass på eftermiddagen.

Vid tre-tiden bestämde jag mig för att det var dags för oss att gå hem. Elvis var trött och det är bra om han sover innan klockan fyra så att han somnar i tid vid läggdags senare. Sagt och gjort, Elvis somnade på vägen hem och jag flyttade över honom till sin säng då vi kommit hem.

Jag insåg att jag behövde sova en stund jag också eftersom jag varit uppe sedan klockan fem och jag är ju inte van vid det. Jag lade mig i sängen med tanken att jag skulle bli väckt efter en timme av Elvis. Nästa gång jag vaknar är det av att telefonen ringer och jag hinner inte svara. Jag tittar på klockan och den var halvsju. Elvis hade alltså sovit mellan kl.15 och 18.30. Jisses, det var ju inte direkt meningen! En halvtimme innan läggdags så det blev lite senare ikväll.

Vi tog vagnen till mina föräldrar istället och var där ett tag. Fick även skjuts till hemköp där jag handlade lite blöjor. Jag köpte en större sort nu eftersom Elvis nog väger 9kg nu (han vägde 8515g för en månad sedan) och de blöjor vi har nu är upp till 9kg. Så nu blev det en från 9 - 20kg.

Vid niotiden blev det hem till lägenheten för att ge Elvis välling och sedan var det läggdags för honom.

Så nu sitter jag här och bara skriver. Pratade med David för en stund sedan och nu sover han nog. Han kom fram till Skellefteå vid ett tror jag efter sju timmars bilresa. Han verkar trivas som fisken i vattnet iallafall. Vi ses nästa torsdag!

Just ja! Vi köpte en gåvagn idag också. Fast Elvis råkade ramla och slog sig på munnen och blev lite rädd för den efter det. Synd, han som gillade den. Men jag får ta och visa honom att den inte alls är farlig och att den är minst lika rolig som innan. Om ni sett filmer så springer han ju nästan fram, haha!





Så, vad händer i veckan då? Njaaa.. inte allt för mycket faktiskt.. Inget alls om jag ska vara ärlig. Blir väl bara att vi går ut och hittar på något. Vi får se om det fina vädret håller i sig, vore ju roligt. Fast det blev nästan för varmt, för fort. Det ska ju trappas upp, inte komma allt på en gång. Kroppen får ju en chock och sprutar ur sig svett och lukten är ju inget att skryta med, haha!

Det har hänt väldigt mycket med Elvis nu den senaste månaden. Han har lärt sig så mycket. Så mellan åtta och nio månader blev det full fart. Han lärde sig att hasa sig fram med full fart, klappa händerna, vinka, krypa, dra upp sig osv. Det roliga är att han bara kryper då han är naken, haha! Det är väl lättare då, inte lika halt.

Han blev ju nio månader igår. Så för nio månader sedan födde jag Elvis som legat i magen i nio månader (nästan iaf). Som jag skrivit många gånger tidigare - Tiden går fort!

Sommaren tvåtusensju blir nog den bästa någonsin! Även om David nog kommer att jobba mycket så kan ju jag och Elvis leka massor.

Nej, nu ska jag kika runt lite och hoppas på att bli trött i tid. Hur tusan ska det gå till? Sov ju middag i tre timmar, attans! Det går ju an att vara vaken hela natten om man inte har barn men nu är det ju så att jag måste kliva upp då Elvis vaknar, vare sig jag sovit eller inte. John blund, help please!

tomorrow!

Uppdaterar lite imorgon om idag. David åker imorgon, tråkigt!

Filmsnuttar igen på Elvis!




en fimsnutt

Ursäkta min hemska röst på filmen, haha. Lät förjäkligt...

kryper

Haha Nu kröp han jättemycket.. Så nu tror jag att han är redo! =)

Min sötnos!

Elvis vaknade klockan sex idag. När jag trött tittade mot hans säng så såg jag honom stå där mot sängen, haha, kan jag annat än att le? Gofisen. Han kröp lite nyss också några fler "steg" än annars. Han kan ju (?)! Det kanske går fortare att hasa sig fram, vad vet jag.

Idag blir det Mora, kul!

Abort

Läste nyss i ett forum att någon frågad hur det går till med en abort i v.16 och svaret blev:

Anonym (mamma)
 
                     
Gissar att det blir som ett avbrytande ganska sent i graviditeten. Först får man några tabletter som dödar fostret. Två dagar senare kommer man in på igångsättning och får föda fram barnet.
                  
                                       
Anonym                                         
                   
Först får du ta piller som avstannar graviditeten. Två dar senare får du gå tillbaks till sjukhuset, bli inlagd och "föda fram" fostret. Det kan ta allt från några timmar till över ett dygn, är individuellt. Man får värkar och smärtlindring, vattnet går. Det är som en vanlig förlossning har jag hört, fast fostret är ju mindre så...
Har sett olika erfarenheter här på forumet, men det verkar vara en väldigt tuff upplevelse.
Det kan man göra fram till vecka 18.





Fy fick tårar i ögonen när jag läste det där." Ta piller som dödar fostret." Uscha! Alltså alla gör ju som de vill och har säkert "bra" anledningar till det. Men det lät så hemskt, det är ju ett foster i den veckan. Gör någon en abort tidigt så är det ju inte det. Jag skriver inte detta som påhopp mot någon utan ville bara skriva vad jag kände just då jag läste det. Jag känner människor som gjort abort tidigt och menar inte på det viset! Hoppas att ingen tar illa upp nu, blev så full av känslor bara.

                     
                  

städning

Tvättmaskinen är igång och badrummet just städat. Vi skulle städa ikväll men jag kände för att städa själv så jag skickade in David till datorn i "datorrummet", där han egentligen ville vara och läsa. Jag har insett att jag tycker om att städa, skönt att pyssla och tänka. Det konstiga med det är ju att jag inte kan hålla det städat, haha! Men jag gillar bara att städa då jag blir på det humöret och "kommer på" det själv. Inte när jag är tvungen och det är stressigt.. Utan när jag kan ta det i lugn och ro..

Nu ska jag fortsätta att städa..



Marknaden

Nu ska vi ned till marknade och kika lite. Fick just reda på att David åker på Måndag, inte söndag. Nej, nu måste
jag skynda mig!

Helgens påhitt

Här sitter jag och sjunger lite för mig själv. Ganska tyst så att David inte hör men ändå ganska högt och falskt. Tur att ingen hör. Det är rackarns svårt att inte sjunga med i låtar som tilltalar en.

På söndag far David iväg till skellefteå för att jobba i tio dagar och sedan vara hemma i fem dagar. Mycket sämre rotationsupplägg än då han jobbade i norge men det får väl fungera. Jag sa ju förr att han kunde komma hem på helgen om han vill och det stämmer men en som jobbar på företaget berättade att det brukar bli tio dagar där uppe. Det förstår jag, hur jobbigt vore det inte att åka hem varje helg och hinna träffas en hel dag bara?

Samma dag som David åker till Skellefteå så drar jag och Elvis till Mora för att fira Patrik (syrrans sambo och fästman). Vi vet inte ännu vilken tid David åker men han tyckte bestämt att jag skulle åka ändå även fast jag tyckte att det kändes dumt. Tänk om han ska åka på eftermiddagen då? Och jag åker till Mora på förmiddagen.. Han får väl skylla sig själv då, haha!

Ikväll var vi iväg till Flugbo för grillning med Davids syster Moa och hennes kille Markus, gött! Stannade där för att titta på finalen av Talang 2007 också. Zillah och Totte var helt klart värdiga vinnare! Eller ja, zillah spelade ju båda men iallafall . Tack för god mat och sällskap!


Imorgon blir det städning på hög nivå och bara umgås med varandra eftersom det är sista dagen alla tre på tio dagar. Hua, vad jobbigt det ska bli för David. Han brukade i och för sig vara borta två veckor förut men Elvis är ju större nu. Vi hade inte tänkt gå ned på vårmarknaden imorgon eftersom David absolut inte känner för det men nu har jag ändrat mig tror jag. Vi måste ju ändå ned till stan för att köpa present till Patrik och möjligen köpa studentpresenten till Tova då? Jag ska minsann försöka övertala David! Vore ju roligt att gå ned och träffa massa folk också trots att det antagligen är FÖR mycket folk.


Jag och David har bestämt möte i sängen vid midnatt för att sova. Det är alltså bara tio minuter kvar tills läggdags. Jag hoppas innerligt att denna natt blir bättre än den senaste veckan - Det tar timmar innan jag somnar.
Inatt tog det nog tre timmar innan jag slocknade. Det är ju hemskt att ligga och tänka på att man vill somna, SÅ länge.


Nej nu ska jag kasta mig ned i sängen.. Hur nu det går till? Kasta mig själv? aja, hoppas att John Blund inte dyker in allt för sent.. Allt tänkande gör mig GALEN!


Sov gott och dröm härligt!




DETTA är musik det! Så härliga! *sjunger med*
Creedence



En till med creedence!


Storpojken

Elvis reste sig upp i sängen nyss. Tror att det var sängen han drog upp sig i. Jag vet inte eftersom jag missade det och är för sur på David för att fråga. Elvis har varit nära i flera dagar och nu så kunde han!Så nu kan han dra upp sig själv.  Han blir så stor pojken min/vår.