Julshowen

Imorgon blir det julshowen i Söderhamn med Davids jobb. Jag har inte varit nå taggad alls hittills men tror att det börjar vända lite nu, blir säkert roligt! Någon mer som ska dit?

Mor och son

Jag och Elvis sitter framför televisionen med ostkrokar i munnen och lyssnar/tittar på idol, riktigt nice!

Det magiska ordet

Ella var lite trött en sväng....

Godkväll!
Imorgon måste jag banne mig köra en dejt med kameran utomhus och stilla fotobegäret lite. Vädret får gärna behålla samma temperatur som kördes idag, annars vet jag inte om jag lyckas övertala mig själv att ens öppna ytterdörren. Stämmer vädret och humöret så blir det nog som så att jag drar med mig barnen på en liten promenad för att fotografera massor. Det gäller ju att fotografera mycket  och verkligen prova på nya saker om jag ska kunna bli bättre.

Det gick bra för Elvis hos tandsköterskan idag. Han öppnade inte munnen på en gång eftersom hon inte sa åt honom att gapa som vi hade övat på, haha! Men när hon uttalat det magiska ordet så var han jätteduktig och lät henne borsta runt med en tandborste samtidigt som hon räknade och kikade runt där inne. Hon såg att han har fått alla 20 tänder, det visste jag dock redan om eftersom det var ett tag sedan alla ploppade upp. Något jag själv inte visste var dock att barn brukar tydligen oftast vara tre år när de fått alla tänder, så Elvis är lite tidig på det viset.  Hon informerade därför om att barn som är tidiga med tänderna också kan tappa dem tidigare. Det kan ju vara bra att veta! Inga hål eller något vad hon kunde se och det är ju också bra.

Annars var vi bara hemma idag. Jag upptäckte hur ont det gör att krypa på alla fyra, hualigen! Hur orkar barn egentligen? Anledningen till att jag såg skitlöjlig ut på golvet var såklart för att Elvis och jag var två vovvar som gick omkring här, vad annars? Haha!

Jag raderade förresten 1800 olästa skitmail till idag, på den andra mailen. Fy.. hädanefter ska jag ta bort dem på en gång.

Godnatt!

MunhälsokontrollIdag ska denna lilla krabat till folktandvården i Kilafors för munhälsokontroll. Vi har övat lite på att gapa så vi får se om han låter tandhygienisten kika in där. Jag återkommer med lite information om hur det gick, lite senare idag.

På lördag ska jag och David till Söderhamn på Julshow med Davids jobb. De bjuder på mat och inträde, det tackar man väl inte nej till? Så då ska barnen sova hos Davids föräldrar mellan lördag och söndag. Frågan är bara vad jag ska ha på mig, som vanligt. Någon som har förstora kläder att låna ut? Haha!

Nu ska jag göra någon nytta, för en gångs skull!

Utveckling
Slänger in några bilder på Ella innan det blir dags för att köra en dejt med Johnnyboy.
Hon lärde sig förresten att sätta sig själv idag. Det började med att hon satt upp i sängen imorse och sedan idag så såg vi när hon ställde sig i krypställning för att sedan sätta sig på det viset. Och en till tand upptäckte jag också, så nu är det två små vassa jäklar i underkäken.

Undra om hennes tänder kommer att dyka upp lika fort som Elvis gjorde? Han fick första tänderna vid fem månader och vid åtta månader så hade han åtta tänder och vid tolv så hade han tolv, osv. Det blir väldigt lätt att man jämför och det ska man ju inte göra eftersom alla barn är så olika. Men det är ju roligt att se hur olika det kan vara.

Sov gott hörrni!

Sommar


Elvis och David i Lillvik, Juli -08

Ge mig sommar.....NU!

1400 olästa mail


Vår kära granne

Tjenis!
Jag har just avslutat radera-1400-skitmail-operationen och är nu väldigt less på att radera så många mail, en och en. Jag har inte orkat radera alla nyhetsbrev och liknande på  ett år eller något och ja, då blir det stökigt i mailen. Det tråkiga är ju att jag har lika många olästa sådana på msnmailen, rackarns. Det får bli något att ta tag i imorgon!

Igår var det dags för ett besök på barnavårdscentralen med Ella igen. Elvis skulle få tillbringa eftermiddagen på lokalen i Västansjöskolan där alla tre dagmammor håller till på måndagar. Vi hoppade alltså på bussen som går mot kilafors för att kasta av (bokstavligt talat) Elvis vid skolan och sedan åka vidare runt kilafors till Bollnäs.

Ella hade både växt och gått upp som hon "ska" så det var bra.

Jag brukar förresten passa på att städa lite när Elvis är iväg hos dagmamman. Det är ju inte allt för lätt att torka golv när man har en tvååring som springer runt. Det roliga nu är väl att Ella har börjat följa efter mig vart jag än går om jag sopar eller något. Hon vill verkligen ha tag i den där jäkla sopen, haha! Och hon ser så rolig ut när hon snabbt tar sig framåt. Hon kör daggmaskstilen. Upp på alla fyra och drar fram knäna, ner på mage igen och upp för att köra om allt igen. Framåt går det iallafall!

Just nu sitter jag och kikar på en sida med en massa prylar till kameran. Fy, det finns så himla mycket som jag gärna skulle vilja ha i min ägo. GE MIG!!


Ja just det ja..  Jag blev ju utmanad av
Frida!


Regler:
Skriv ner 5 av dina favorit artister/grupper som du gillar lyssnar på eller som du känner att verkligen är "DU". Skriv gärna en kommentar till.


1. Creedence
2. Status Quo
3. The Refreshments
4. Johnny Cash
5. Elvis Presley

Ja, vad ska jag säga? HÄRLIG musik!

Nu ska du utmana några andra. Kanske någon som som du är nyfiken på?
Den som känner sig manad får anta utmaningen. Jag är nyfiken på de flesta jag!

TraktorglädjeTänk så glad man kan bli av att få sitta i en trakor!  Den här bilden togs i somras någongång.

Bild: Google.se ??


Jag ber om ursäkt ifall någon tar illa upp av vad jag skriver nu..
- Nu har jag sett väldigt många som skriver "Bild: Google.se" under bilder som de tagit från internet och lägger ut på sin blogg. Det tycker jag är samma sak som att ange google som källa i slutet av ett skolarbete, jisses. Google äger ju inte bilderna utan de samlar ju bara ihop en massa bilder från andras sidor. Då är det ju bättre att kolla vart bilden går och titta vem som äger den!

Om någon hade tagit en bild utan lov från mig och satt ut på sin blogg och sedan skrivit "Bild: google.se" så hade jag blivit mäkta besviken. Hade det istället stått Bild: Kaisa Stureson så hade jag iallafall blivit glad över att jag faktiskt stod med. Fast jag vill såklart inte att någon tar en bild utan att fråga om lov om det ska publiceras på internet.

Ledsen! Men jag stör mig lite på det bara. Menar absolut inget illa!

Lerig?

Haha här är min leriga lilla buse i somras!

Fy, hittade massor med fina bilder på barnen från sommaren och jag vill bara tillbaka, måtte tiden gå fort nu så vintertiden försvinner.

15 sanningar om mig

Det var några som utmanade mig för några veckor sedan och nu har jag äntligen fått ihop något iallafall. Jag blev även utmanad att berätta sju sanningar om mig själv men den är nog inbakad i denna utmaning. Det blev inte så himla roliga sanningar kanske men alltid något, eller hur?

Regler:
1. Berätta 15 sanningar om dig själv.
2 .Utmana 6 personer i slutet av din blogg
1. Jag är väldigt konflikträdd
2. Självförtroende saknas
3. Har svårt för att säga nej IRL. På msn eller i sms är det lättare.
4. Jag tycker att det är jobbigt att äta inför folk.
5. Är beroende av chips
6. Jag har aldrig håret uppsatt.
7. Alkolås borde finnas på min mobiltelefon!
8. Har två underbara charmtroll och en Sambo/fästman som gör livet så himla underbart!
9. Att fotografera är min passion även fast det finns massor med folk som tar mycket bättre bilder än mig.
10. Graviditeten med Elvis gav mig bristningar på alla möjliga kroppsdelar som t.ex Brösten, hela magen, höfterna, låren, baksidan av knät, mellan skinkorna (!!!) och armhålan. Visst kan man kalla dem en massa möjliga vackra namn men jag hade klarat mig lika fint utan dem. Fast å andra sidan så lider jag väl inte av dem heller.
11. Jag gick innåt med fötterna väldigt mycket när jag var yngre och går nog fortfarande lite innåt med dem.
12. Får dåligt samvete och skuldkänslor för minsta lilla och det är något som händer (oftast) varje dag.
13. Jag tycker inte om situationer då jag står i centrum, då all uppmärksamhet riktas mot mig. Sådant undviker jag helst.
14. Jag har för trångt bäcken och kommer aldrig någonsin att få gå igenom en vaginal förlossning, trist. Men det var skönt att jag iallafall fick gå igenom nästan hela förlossningen, förutom just "utpluppandet", med Elvis. Fast det kändes jobbigt att snubbla på mållinjen.
15. När folk skriver "hehe" så tar jag det som något negativt. Fråga mig inte varför, jag bara gör det. Ni vet.. "hehe okej", det låter så himla... ja jag vet inte riktigt hur man ska förklara det! Det är nog lättare att förklara det IRL då jag kan förklara hur det låter i mitt huvud.

Tyvärr är jag en trist jäkel och säger (skriver) så här istället;
Känner du dig manad att godta denna utmaning? Kör på och säg till mig så jag får läsa! Rackarns, nu kom jag på en till sanning. Det kommer ju lägligt, hm! Jag som har kämpat med att få ihop dessa, haha! Jag lägger till en nummer sexton också:

16. Jag är en nyfiken jäkel!


Bara att säga till om ni undrar något annat eller om ni tycker att jag borde haft med något annat i listan.

Första tanden


Jag hittade denna mysiga bild på Elvis som togs i Maj.


Gofisan. 6½ månad.

Godkväll gott folk!
Igår fick Ella sin första tand. Jag skrev ju förr (när hon var 4 månader) att hon fick tänder men det var visst inget, konstigt nog. Både jag och David kände ju att det var vasst. Ganska skönt att hon inte fick några då faktiskt eftersom vi trodde att hon var på väg att få kindtänder, jisses. Men nu är det bäst att passa fingrarna för de är så himla vassa när de är nya. Jag tror mig minnas att Elvis bet hål på tovas finger när han nyss fått tänder, haha!

När jag ändå är inne på Elvis så kan jag ju säga det att han har varit jätteduktig med att vara utan napp. Ingen napp har varit i närheten av hans lilla mun sedan han sov middag i söndags. Det känns riktigt bra att vi slutar med den nu så vi slipper en helvetesvecka när han är runt 3-4år.  De första två nätterna frågade han inte ens om nappen men igår och i förrgår så var han övertrött och då snyftade han fram lite tjat om napp.  Det trista är väl att det tar lite längre tid att lägga honom eftersom det tar lite längre tid för honom att komma till ro. Så han tjottrar på och skojar lite först innan han somnar. Med nappen så var det ju automatiskt så att han la sig ned för att sova. Han kan fråga om nappen ibland men inte så att han blir ledsen eller så, skönt.


Tog den här bilden när jag var på väg att hämta Elvis hos dagmamman idag.
Roligt att det blir mörkt vid klockan tre..........Ni som har barn förstår nog vad jag menar när jag säger att man verkligen märker hur fort tiden går när man har barn. Man håller ju koll på hur gamla de är osv och då inser man verkligen hur fort tiden går/har gått. Ella blir 7 månader den 29e och det känns verkligen inte som att det har gått hela sju månader! Och ännu värre med Elvis... det är ju för tusan två år och snart tre månader sedan den lille filuren dök ut genom magen (bokstavligt talat, haha).

Nä nu ska jag kika runt lite snabbt och sedan dra med mig valkarna upp till sängen.

Sov gott!Det var såhär va..

I måndags sprang vårat internet iväg och gömde sig för att inte alls dyka upp igen. Vi undrade såklart varför och ringde till IT-supporten och de berättade att vi tydligen hade missat att betalat sista räkningen som skulle vara betalt i slutet av oktober. Vi har ju inte fått någon påminnelse eller något och det sa vi till människan på It-supporten och hon tyckte också att det var knepigt och bad oss därför att ringa till kundtjänst dagen efter (igår).

Så David ringde dit igår och fick tydligen prata med en "grogghagga" som han så fint uttryckte sig. En riktigt sur kvinna som sa att vi var skyldig dem för två månader och öppningsavgift, eftersom de nu stängt av det. Vi har kollat upp att vi missat sista räkningen, men inget mer. Och hon sa att vi minsann visst fått påminnelse för de går ut automatiskt....fast vi har ju inte fått något. Eller ja...


...IGÅR fick vi påminnelsen, dagen efter att de stängt av. Och det är bara för en månad.

Så imorgon ska vi ringa till dem igen och försöka förstå vad den sista människan pratade om. Vi tycker verkligen inte att vi ska behöva betala öppningsavgift för att vi inte betalat påminnelsen, när vi fick den först igår, dagen efter de stängt av.

Igår tyckte jag att det var riktigt tråkigt utan internet men idag var det verkligen helt tvärtom - jätteskönt. Jag fick en massa annat gjort och fastnade inte vid datorn hela tiden.

Nu måste jag uppdatera detta men det dyker nog upp ett inlägg imorgonkväll. Kan ju bara springa in här på kvällarna med mammas mobila bredband. På hennes abonnemang så kostar det pengar på dagarna och det är svindyrt. Det finns ju abonnemang då man kan gå ut dygnet runt för ett fast pris hos Telia (som hon har) också men de ändrar ju inte för folk som redan bundit sig till något tidigare erbjudande.

God natt! :)

Inget internet

Jag har inget internet just nu, återkommer imorgonkväll om varför.
Lånar mammas mobila bredband och kan bara gå in gratis på kvällar och helger.
 Elvis är iallafall fortfarande utan napp, storkillen!

Somnade utan napp
Vet ni vad? Jag skulle bara testa att lägga Elvis utan att ge honom nappen ikväll. Vet ni vad han gör då? Somnar u t a n nappen, jisses! Det är ju skitbra och helt plötsligt så är vi inne i en nappavvänjning, haha! Han frågade inte ens om nappen. Vatten frågade han däremot om, den rackaren. Jag undrar om han har tittat på Alfons Åberg någon gång?? Vi får hålla tummarna för att det inte bara var ren tur ikväll och att han är utan nappen från och med nu. Ju tidigare desto bättre!

Han brukar inte använda nappen så mycket på dagarna. Innan Ella föddes hade han den bara när han sov men sedan hon dök ut från mammas mage har han ju kunnat hitta på en napp i närheten av henne. Fast hon använder ju tummen mest så vi behöver inte ha napparna framme egentligen.
Mina små trollTusan också

Är det inte typiskt att man glömmer att knäppa över till tv4 igen för att titta på idolutröstningen när man faktiskt sitter i soffan framför tvn?? ÅHHH!!! Och nu fick jag veta att Robin E åkte och det är jag himla besviken över, han var ju bra!

Nu är jag bitter...

Godkväller!


En bild som jag tog igår

Godkväll!
Jag har placerat rumpan i soffan för att glo lite på idol, nördig som man är. David är hos ett par grannar för att spela något nytt tvspel som grannkarln hade och ungarna lade jag lagomt så att jag inte missade början på idol.

Åh, nu ska de börja sjunga duetter så då ska jag uppdatera detta så skriver jag säkert igen!Vackra måne!


Den här bilden på månen tog jag alldeles nyss.
Visst är månen underbart vacker? Trist att man tar den för givet egentligen.. Den är ju helt fantastisk!
 Egentligen skulle jag nog beskurit bilden lite eller haft ett ännu bättre objektiv men bilden får duga nu. Vad tycks?
Dessa två bilder tog jag Tidigare idag, på eftermiddagen. Moa, Davids syster, kom förbi och gjorde oss sällskap när vi skulle ut och fota lite, barnen och jag. Vackra måne!

Och här är tre bilder på vår vackra dotter, varav två när hon står i krypställning. Det går förresten inte att titta bort alls nu för hon är då på ett helt annat ställe efter två sekunder, sweetie.
Måste ju lägga in en bild på vår vackra son också.
Annars får jag dåligt samvete, haha!
Han mumsar lite snö på bilden iallafall..


Fy vad härligt det är att få stilla fotobegäret ibland..
Nu blir det till att dejta John Blund och vakna när det är fredag.
Sov gott hörrni!

Julkort?

Undra om jag inte skulle ha trixat ihop ett julkort i år också.

Förra året blev julkortet såhär:Om en halvtimma öppnar affären här i Hällbo så då ska jag springa till andra sidan gatan för att handla lite och fram tills dess ska jag försöka skissa på en julkort i skallen.

Promenix

Efter att ha varit inomhus konstant i två dygn så var det otroligt skönt med en promenad så här på morgonen. Anledningen till promenaden var att Elvis skulle till dagmamman. Ella sover fortfarande sedan promenaden så jag passar på att vara mitt rätta jag - En lat jäkel.

Elvis tokgillar Svampbob förresten. Han tjatar alltid om det men oftast råkar han säga "Svampbomb", haha.  Så just nu är det mest kanalen Nickelodeon som gäller då televisionen är igång. Svambob fyrkant, svampbob fyrkant....svaaampboooooob fyyyyyyyyyyrkaaant...*sjunger*Mina charmtroll, Ellas första gång i pulkan.

Det är nog dags att börja handla julklappar också? Jag förstår inte hur det kan vara så himla svårt att börja med sådant i tid så det slipper bli så dyrt med alla julklappar sista månaden. Varje år så säger man exakt samma sak... "Nästa år ska jag börja köpa julklappar i juni...typ" och sedan sitter man här och kör samma race igen, rackarns.

Nu ska jag försöka komma på vad vi ska köpa till folk. Måste försöka grubbla på Davids present också, hans födelsedag infaller ju i december.Tävling?

Dagen idag måste ha varit med i någon slags tävling. Kanske en tävling om att gå så segt som möjligt? Då får jag ta och gratulera dagen T i s d a g som nog knep första platsen. Usch vilken trist dag.

Jag tycker lite synd om barnen som inte fick göra något roligt alls idag. Det enda som gjordes var väl ingenting? Vi satt.. och satt.. och satt lite till. Mitt humör var inte riktigt på topp eftersom jag kände mig lite hängig. Halsen gör inte ont längre iallafall så nu gäller det att få bort förkylningen som smög sig på istället. Jag ska nog inte klaga för det är ju inte ofta alls som jag får påhälsning av några sjukdomar.

Ella snorar ner allt som kommer i hennes väg och Elvis bjuder på hostsång under nätterna, inte så ljuvligt som man skulle vilja. Stackarna, håller tummarna för att de ska bli bättre snart.

Ella står och gungar i krypställning än men halkar ner igen ganska  fort. Vi har ju inga mattor som hon kan stödja knäna mot heller. Fast frågan är ju om det skulle hjälpa? Men hon tar sig dit hon vill ändå kan jag ju säga. Jag sätter ned henne på ett ställe och nästa gång jag tittar dit så är hon på ett helt annat, gofisan!

Elvis favoritsyssla just nu är att leka hund. Han kryper runt på alla fyra med tungan ute och helst ska man klappa honom på huvudet och säga:
- Hej vovven!


Jamenjustja! I måndags fick David reda på om han fick behålla jobbet eller inte. Några ska avskedas på grund av finanskrisen (tror jag?) och det blev åtta stycken av arton som kommer att få sluta när kontraktet är slut den 31a december. Och vet ni vad? David fick.......stanna!! Eller ja, det blir förlängt i några månder till! Verkligen skönt för det vore trist om han skulle behöva dra iväg och jobba borta igen nu när vi äntligen lever under samma tak.


Jag har inte orkat lägga in några bilder från kameran så ni får tre "gamla" bilder istället som jag inte lagt in här tidigare.
8/11 -08Elvis fick tag på smörkniven...

Elvis svor

Elvis hostar, Ella är snorig och jag har ont i halsen. Då kan man ju undra när David ska få feber eller något annat eftersom det verkar som att vi delar på en förkylning allihop, snacka om team-work!

Ella ställer sig i krypställning nu och jag tror minsann mig veta att hon nog kommer att krypa runt här tidigare än vad Elvis gjorde vid 9 månaders ålder. Han ställde sig i och för sig i krypställning vid sju månader men att hasa sig fram gick så mycket fortare än att lära sig att krypa. Ella hasar sig lite hon med och tar sig dit hon vill, sakta men säkert.

Elvis svor för första gången igår, rackarns! David och Elvis satt i fotöljen med ögonen riktade mot Monster Jam (eller vad det heter) och det var en bil som hoppade väldigt högt varpå David utbrast;
- Åh jävlar!

Det dröjde inte många sekunder innan Elvis hängde på  och sa det han också samtidigt som han var imponerad av bilarna. Nu gäller det att tänka på vad man säger för det finns en liten grabb här i huset som verkligen tar efter allt man säger och gör. Förhoppningsvis så minns han inte det ordet nu.

Ja men just ja! Förra veckan så fick det bli Lasagne till middag en kväll och då gjorde jag en extra liten också som inte innehåller salt. Jag mixade sedan den och frös in i barnmatsburkar. Det trista var nog att mixern började lukta konstigt och blev riktigt het så jag kunde inte mixa klart riktigt. Så när Ella ska äta en sådan burk så måste vi ha fixat en ny mixer. Kände mig lite duktig iallafall! Elvis var nog 10 månader innan han åt en hel måltid av något vi lagat. Och när han blivit ett år så slutade vi helt med burkjäklarna.

Igår var det farsdag så vi var iväg till mina föräldrar för att fira Jan lite. Jag och min bror köpte oxfilé till honom så att han skulle kunna njuta av presenten, gött. David fick en teckning av Elvis eftersom han sagt åt mig att jag absolut inte fick köpa något till honom i år. David är lite emot det där med fars- och morsdag men jag har brukat köpa något tilll honom från Elvis ändå. Jag tycker att alla mammor och pappor är värd en egen dag om året även om det gynnar affärerna väldigt mycket. Och man kan ju fira sin mamma eller pappa vilken dag som helst egentligen men om man inte har kommit sig för det så passar jag gott på när det ändå är den dagen. Men som skrivet - man behöver ju inte visa sin uppskattning just på den dagen.


Nu ska jag försöka vakna. Vi har visserligen varit uppe sedan klockan sju men det behöver absolut inte betyda att jag piggnat till än för det! Jag borde kolla om jag har några bilder i kameran också.

Ha en bra dag hörrni så ska jag försöka hitta tillbaka till mitt bloggande och uppdatera oftare igen.

Vinter


Elvis stod och kikade på några grannpojkar igår. Han stod och ropade Hallå och killar! också, haha!
Fy, ruskigt kallt ute idag.
Igår fick Linda springa in här och fixa lite naglar som jag, klanten, haft av. Det är faktiskt mysigt med långa naglar trots att jag varit lite handikappad såhär i början men jag tror att jag börjar vänja mig nu faktiskt, håll tummarna! Nästa gång jag klantar mig vågar jag nog inte avslöja mig, haha!

Just ja. Jag skrev ju igår om att det är så roligt att Elvis pratar mer och mer nu. Han är ju inte jättetidig på att prata långa meningar som hans kusin Noah och kompis Kevin men det kommer nog. Han kan ju väldigt många ord och kan göra sig förstådd. Så om han vill någonting så förstår vi oftast eftersom han faktiskt kan orden iallafall. Några meningar kan dyka upp ibland men det är mycket svammel annars. Men jag längtar tills man förstår allt tok han berättar!

Inatt kom han in till oss och sa att han ville ha täcke på sig.
- är kallt ju! sa han när jag la på täcket, haha.
Och sedan beordrade han mig att hämta kudden:
- Kaisa! Kudde! gå!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag placerar rumpan i soffan igen för att nörda mig framför våra bästa år.

Ha en bra dag hörrni!

Räkost

Tjenis!
Småtrollen ligger i sina sängar på övervåningen och dregglar kudde. Där har de legat sedan klockan elva så vi får se vem som håller ut längst och vem som vill upp och skutta först.

Elvis säger många  tvåordsmeningar nu och något enstaka treords har han kört med. Han har börjat säga "Ella, gumman!" också och det låter så himla gulligt. Han härmar alla ord man säger och kan väldigt många men det är bra mycket svammel när han pratar och då är det bara att hålla med, haha!

Idag skulle jag vilja gå ut och fota lite. Jag har ju inte tagit några snöbilder än och jag förbannar mig själv varje dag. Frågan är om lusten att gå ut finns. Vi måste köpa en ny pulka till Elvis också eftersom vi bara har en bäbispulka men det är ju tur att vi har en liten Ella som kan använda den iallafall.

Min lilla fotograf!
(han får faktiskt till ganska bra bilder ibland, ska lägga in någon sådan)Haha ja just ja! Ni har väl sett den här reklamen för räkost?

Elvis tokgillar den och brukar joina ungen och köra samma dans samtidigt, haha!

halloweenfest

 


Godkväll gott folk!

Jag har ganska nyligen ramlat in för dörren här hemma eftersom jag varit iväg på Partylite hos Linda. Det finns så rackarns mycket i den där katalogen som gärna skulle få bo hemma hos mig men eftersom plånboken inte är allt för stor så måste man ju bara välja något. Vet ni vad det betyder? Jamenvisst - B e s l u t s å n g e s t på hög nivå. Jag är ju verkligen en sådan person som verkligen inte kan bestämma mig heller.

I lördags var vi till ett par grannar på Halloweenfest. David kom dit som en gravid nunna och jag körde på svart ängel. Vingarna slängde jag dock av mig på en gång eftersom jag gick in i allt och alla, de var ju inte små direkt. Kvällen var rolig förutom att det blev lite bråk på slutet mellan vissa par men det är nog sådan som man får räkna med när det är alkohol inblandat. Jag tyckte att det var ganska skönt att jag och David inte tjafsade något, haha! Jag har ju en massa bilder från festen (till och med på mig själv) men jag vågar som vanligt inte lägga ut någon.  Men det var iallafall en rolig kväll!

Linda satte naglar på mig i fredags också. Jag som är nagelbitare annars, jisses! Jag kan knappt skriva sms. Fast nu tycker jag att det är lite småmysigt sådär med långa naglar. Jag har dock varit väldigt klantig hittills och har råkat tappa två stycken, haha. Och en sprack lite i lördags av ölöppning (burkar) och idag gav den upp så den är lite sned. Stackars Linda som blir tvungen att hjälpa mig..

I veckan händer det verkligen ingenting vad jag vet om. Elvis ska iväg till dagmamman imorgon, torsdag och fredag bara. Fast det finns ju många måsten som bara väntar på att jag ska ta tag i dem också. Bomdnedslaget här hemma till att börja med.

Nu ska jag gå in till köket där grabbarna sitter och kvällsfikar lite. Elvis sov sen middag idag så John Blund verkar vänta med att hälsa på honom.

God natt!

LöfteJag slänger in några bilder på barnen och ett löfte om att uppdatera riktigt imorgon istället!