design

Nu har jag äntligen, efter nästan 1,5 år, ändrat litegranna i designen på bloggen. Gjorde det lite snabbt bara för att få det överstökat! :)

Imorgon ska jag och Elvis följa med Sandra och hennes son Kevin till badhuset. Ska bli så himla kul för Elvis har aldrig varit på badhus, stackarn. Lite dålig man känner sig då! Så han blir nog riktigt glad :)

VanligFörra veckan var jag iväg till Forsa igen. Det var en intressant och bra träff!
På fredagen, sista dagen, så började jag frysa vid lunch och det blev bara värre och värre på vägen hem. Det visade sig att det inte var så konstigt för jag hade 40graders feber på kvällen sedan. Men på lördagen var det så gott som borta, snacka om snabbsjuka! Bara feber.. inget annat. Riktigt skönt! :)

Idag flyttade vi om lite i barnensrum och fixade så barnen sover i två likadana sängar. Alltså var det ikväll den första kvällen som Ella somnade i vanlig säng! Och det gick lika bra som vanligt! Trodde att hon skulle tycka att det var konstigt och komma springande, men icke. Hon drog in tummen i munnen direkt, som vanligt, och lade sig för att sova. Skönt! Hoppas att det fortsätter så.

Det går bra för Elvis att vara helt utan blöjor iallafall. Har nog hänt  3 olyckor på natten men det är ju knappt något alls om man tänker på hur många  nätter det är! :) Storkillen!!


Just nu sitter jag och funderar på om man ska göra något på halloween. Typ gå ut på krogen kanske? Eller om man borde hålla sig hemma för att det ändå är tokfullt med folk och är man kort får man armbågar i ansiktet ;) haha! Så illa är det inte men typ!

Nu blir det lite television innan det är dags att dreggla kudde!
Sov gott!en fågel på språng!


Lata jäkel!

Lite blandade bilder!

Det är ju rätt konstigt det här. Att jag inte kan motionera fingrarna lite över tangentbort genom bloggande lite då och då? Nu har det ju gått två veckor sedan sist, jisses. Det kanske inte är meningen att jag ska ha en blogg! Men nu jäklar ska de få svettas.... fingrarna alltså! :)

Elvis är iallafall helt torr nu. Både på dagarna och nätterna, storkillen! Även fast han har blöja hos dagmamman när de är utomhus så säger han till när han vill bajsa eller kissa.  Ella hänger på hon med och säger till att hon vill kissa ibland. Blir nog mycket tidigare för henne eftersom hon har sett Elvis bli torr :)

Vi har målat om köket här hemma. Blev lite sådär pang tjong, det gillar vi. Härligt när det blir gjort på en gång! Innan hade vi det ljusgrönt och det var inte riktigt "vi", det är det nu! Skitsnyggt med svarta luckor när vägg osv är vitt :) Kanske kan visa någon bild.... Fast bortse gärna från alla saker som står på skåpen, de ska bort.. usch!Såhär såg köket ut februari 2008 :PVad tycks då? om förändringen alltså! (lägg märke till att de fula tapeterna som finns på sista bilden inte är kvar på de övre ;P )


Ella pratar mycker nu och har börjat med lite tvåordsmeningar, som t.ex Läsa bok, sitta här osv. Och hon är väldigt noga med att säga mammaS jacka, pappaS skor osv om saker som är kanske just våra. Eller som hon sa hos dagmamman XXXXS Pappa, om ni förstår? haha! Vill inte utlämna något namn :)


Dagmammorna har älgjaktvecka denna vecka och då är de utomhus från morgon till kväll med barnen. Och Elvis och Ella verkar ha haft det jätteroligt! De har haft varsin bössa med sig som David gjort åt dem och de har fått gjort en massa saker. Och Elvis fick bajsa på dass idag och då hade han sagt "Häftigt Anneli!!" och tyckte att det var himla häftigt att bajsa på dass :) Bilderna på Elvis då han sågar och bakar är därifrån skogen :)


Imorgon är det begravning som gäller, uff! Så barnen ska vara hos mina föräldrar medan jag och David är i kyrkan men vi hämtar dem tills det är fika efteråt. Så får de vara med då.


Med LCHF-dieten går det bra iallafall. Har kört i 6 veckor nu och vikten står väl rätt still på minus fyra kilo men har minskat 11 cm runt magen, alltid något :) (och då har jag inte motionerat alls)  I lördags fuskade jag första gången när det gäller chips och rackarns vad gott det var! Men efter 6 veckor utan måste man får unna sig något!


Vi var ju till Mora förrförra helgen också och då fotade jag familjen gradefalk/jonsson (min syster och hennes familj) till tidningen eftersom de nyss fått en liten flicka. Så Noah har blivit storebror! De bilderna lägger jag ut efter fredagen då den de valde kommer ut i tidningen då. Men lade in några som jag tog på Alicia (som hon heter)!

Svårt det här med att blogga när man är en lat jäkel som jag och inte uppdaterar så ofta nu för tiden. Kom gärna med förslag om vad ni vill läsa om! :)

söv gött hörrni och dröm om något bra!


Just ja, checka in Ella som fick tag på sågen och började såga hon med. Lillan har sett de större och vill väl hon med! Fast de tog av henne den efter att jag tagit bilden, haha!