Kusinerna


95949-191



På bilden två av bilderna har Noah sin hand på elvis ansikte för han försökte trösta Elvis då han var ledsen.  Han strök honom på kinden. Såååå söttt! Fast det syns inte lika bra på bilderna, men snacka om att ta hand om kusinen, hihi.  Så gooa dessa grabbar!



RACKARNS POTÄTER!

Neeeeej! Damn it! Darn! Jäklar! Tusan! FAAAAAAN typ. Började skriva på förlossningsberättelsen igår och kom en ganska bra bit. Nu när jag sitter vid datorn och tänker fortsätta att skriva så kommer jag på att jag startade om datorn igår utan att spara det jag skrivit. Jag tryckte bara på "starta om" -knappen på själva datorn. Jag som äntligen börjat skriva, attans.


sötis

95949-189

Tusan, nu får tiden rulla på fort!

Neeej! Säg att han skojade till det lite och snart kommer inspringandes genom dörren igen? Rackarns, vad försöker jag inbilla mig?
Det var nu några sekunder sedan David gick ut genom dörren för att åka ned till stationen och sedan börja sin resa mot jobbet i Norge igen. Nä, fy tusan. Kom hem igen! Men förhoppningsvis går tiden ganska fort.

Klockan är nu halv sju och jag har fortfarande inte lagt mig. Jag kände mig inte så trött tidigare och stressen över städning lurade i kroppen. Så, vad gjorde jag klockan fyra på morgonen? Jo jag städade köket! Vadå? Gör inte alla det den tiden?
Det såg helt seriöst ut som att en terrorist varit här och haft det roligt med både flygplan och bomber. Bara resten av lägenheten kvar nudå (suckar HÖGT).

Elvis la jag ned i sängen vid halv tolv och han somnade rätt snabbt lillkisen min. Om jag ska räkna på de timmar han brukar sova så kanske han förhoppningsvis sover fyra timmar till? Isåfall hinner jag ju sova så länge iallafall. Föresten så hinner jag inte sova mer än så iallafall eftersom jag och Elvis ska ta en tripp till Apoteket och hämta ut P-piller till mig. För jag har inte tänkt att skaffa en till knodd så här nu på en gång, låter väl förnuftigt? Jag måste dit imorgon eftersom jag idag var dit med tanken att hämta ut pillerna och visst hade jag haft dem hemma nu om inte min barnmorska glömt att stämpla dit att jag ska ha ungdomsrabatt, vilket resulterade i att tjejen på Apoteket tänker ringa henne imorgon för att få det bekräftat, även fast hon vet att jag är ungom. Det är väl något de måste göra. Så hon sparade mitt recept där och jag skulle återkomma imorgon.

Julafton har svishat (hm, hur stavar man det?) förbi snabbt som ögat och några meningar med bilder skall infinna sig här inom kort.

David ska ringa bostäder idag och skjuta upp hyran. Det ska han göra eftersom vi blev helt pank efter förlovningen, julklapparna, extraräkningar och datorprylar. Attans! Så om vi skjuter upp den till den 17e kan vi leva denna månad, bra va? Det vore väl otroligt tråkigt om det skulle bli vår död? eller?

Baaah! David skrev nyss i ett sms att han kommer hem nästa år. Shit vad det låter lååååångt bort, trots att det är så nära?

Nä, sovdags kanske?

Nattinatti, godmorgon, godmiddag' & godkväll!

Julafton typ?

God jul då allesammans!
Nu har jag bråttom och vad gör jag då? Jo jag sätter mig här!?

Nej, nu blir det till att skynda sig, vi ska till Davids farmor och farfar nu på förmiddagen och sedan till Davids föräldrar på eftermiddagen och till mina föräldrar på kvällen.


Hoppas att alla har det skitbra nu!

Gott med Å

Nu har jag komponerat ihop en massa jäkla bra musik på en DVDskiva! Fyy vad bra.

Top 500 rock and roll (500 BRA låtar, woooho)
Elvis presley (massa julskivor+ någon annan låt)
Led zeppelin (greatest hits)
bon jovi (greatest hits)
The refreshments (greatest hits)
Iron maiden (Greatest hits)
Det bästa från idol-skivan
+ lite smått och gott! (fyy jag såg precis att jag först skrev ordet gott med "Å" DET om något är ju illa? )

Är vi inte söt, så säg?

95949-188

"tillfälligt fel, försök igen senare"

Vill du ringa mig? Nejnej! Det går inte. Möjligen får du höra en röst som säger så fint "tillfälligt fel, försök igen senare", eftersom våran telefon med Telia inte fungerar för tillfället. Fråga mig inte varför, jag är lika ovetande som du. Kanske tror en liten tomtenisse att det är april och försöker skoja till det lite med ett aprilskämt? Eller möjligen har jag pratat sönder den? Nej, det är nog bara ett "tillfälligt fel".

Eftersom varken jag eller David har pengar på våra mobiltelefoner fick min kära mor äran att ringa och felanmäla. Hon fick knappa in telefonnumret och sedan gjorde de en mätning och den automatiska rösten sade att de hittat ett fel och det skall vara återställt den 29e (!!!???). Ajaj, sa sjömannen.



Alldeles precis läste jag i en annan persons blogg och denne människa ställde sig frågan om han/hon var konstig för att inte ha sett 'sex and the city" någonsin. Jag ställer mig frågan
- Är det inte konstigare att aldrig ha sett grease??
Jag vet en person som aldrig någonsin sett en gnutta av filmen grease. Det är väl ändå liiiiiiite illa iallafall? Inget fel, för detta är inget påhopp eller liknande, menar istället att det nog är lite underligt iallafall? För de flesta har väl sett den, eller? skeeetansbra ju.  Måste även tillägga att 'sex and the city' också är bra.




Hej! Tack för ditt mail.

IBLAND dyker det upp tillfällen då du aldrig varit mer less.  Precis nu är ett sådant tillfälle.
Jag beställde jeans och lite grejer från Josefssons i fredags och när jag skulle genomföra beställningen stod det något om att de inte kunde ta emot beställningen på engång men att jag kunde slutföra den där och de skulle skicka ett mail när de tagit emot den, vilket jag gjorde. Jag väntade och väntade på att detta mail skulle trilla in i inboxen på hotmail, vilket det aldrig gjorde.  Därför mailade jag dem i tisdags och undrade om min beställning fortfarande inte kommit fram eftersom jag verkligen behöver dessa jeans då jag alltid går i samma nu (MAMMAjeansen fortfarande, irriterande).

Svaret jag fick:
" Hej!
Tack för ditt mail. Vi har inte fått in någon beställning på ditt kundnummer som
är kopplat till ditt personnummer, om din order
har blivít registrerad så ska du ha fått ett bekräftelsemail skickat till din
e-post.

Hälsningar

******
Josefssons Josefine Support
 "


FYYYY vad jag blev less då jag läste detta mail och insåg att jag inte kommer att få mina byxor. FAAAN! Jag har verkligen bara ett par byxor som jag använder JÄMT och ständigt. Eftersom jag är tjock och väger ett ton så behöver jag verkligen dem. Detta betyder att jag verkligen inte har något alls att ha på mig i jul. Jag ska gå i samma jäkla fula kläder.  Jag får upp mina gamla jeans till knäna typ och alla tröjor är för kort eller för små.  Och jag kan inte undgå att fundera på om det är jag eller de som gjort fel? De skrev ju att det var slutfört där och bollen var i deras. Jag tog ju till och med på express och tänkte betala mer för att få paketet fortare och om man beställt innan den 18e klockan tolv skulle paketet komma innan jul, yeah right! Inte för mig.  Damn it! Darn! SKIT.

Och jag har inte råd att köpa något nu heller.

Lortgrisen

Vad ska du bli när du blir stor?
Om du har många "förslag" så kan du ju ge ett till mig? Jag har funderat på vad jag vill göra efter mammaledigheten och har kommit fram till...eh.. inget (???). Ingen tanke leder till något bra. Jag skulle vilja plugga till fotograf, men då är frågan om jag ska göra det för att jag tycker om att fotografera eller om jag helt enkelt ska strunta i det eftersom det inte finns några jobb? Så himla tråkigt att behöva tänka så.
"Jag gillar det här men jag pluggar till det jag hatar istället för då finns det ju jobb"
Ska det verkligen behöva vara så här? FY vad trist. Jag vill ju inte jobba med något som jag inte trivs med. Det fungerar ju inte i längden. Visst skulle jag kunna plugga till fotograf egentligen och sedan frilansa, finns dock inga garantier för jobb.

Helt plötsligt en dag blev jag jättemotiverad att börja studera i höst eller året efter, fråga mig inte varför.  Jag brukar sitta och drömma mig bort för att få fram vad jag skulle kunna göra, enda tills jag inser att jag är för feg och aldrig någonsin skulle våga göra något själv. VIsst, jag har jobbat på softcom som telefonförsäljare men en sak vet jag - jag hade aldrig gjort det utan David. Aldrig, aldrig att jag hade gått dit alldeles ensam. Jag är sådan, en feg jäkla lort.

Ja, jag vet! Hur trist och fjantigt som helst. Jag skulle kunna rabbla upp massor med fjantigheter som jag har för mig när det gäller allt socialt fast jag väljer att bespara er det. FJANT står det skrivet i pannan på mig. Hur mycket folk än säger att jag klarar saker så lär jag ändå aldrig våga något i mitt liv och aldrig (tror jag) kommer jag att lita och tro på mig själv.

Men men! Någon som har tips på vad jag skulle kunna plugga? Skriv gärna en kommentar eller så isåfall.





Titta på min gofis!


Är han inte vacker, så säg?

kräkdag

Nu sitter jag här igen. Känner doften av kräk från mitt hår och jag bara njuuuuter (ICKE). Elvis råkade lägga en spya i mitt hår och jag känner starkt för att gå och duscha strax.

Dagen började och slutade på samma sätt - med Elvis kräk.

Låg och gosade i sängen i morse och vad händer inte då? Jo Elvis spyr rakt på min mun då jag pussade honom, illa!! (haha)

Om en vecka åker David till Norge igen. Och jag längtar inte.



Sanningens sanning.


95949-175


Gjorde denna lite snabbt nu.. Ska nog göra en SNYGG senare i veckan. Fast Elvis är ju söt iallafall, som alltid.

Ibland är sanningen så otroligt svår att hantera. Som idag till exempel;
Jag fick mitt paket från H&M och jag provar genast en grå kofta som var ett av klädesplaggen och blir genast besviken och självförtroendet föll ned på botten igen - den var för liten.
Jag provar sedan en klänning på David föräldrars toalett. Det var en jäkla tur att det inte var en helspegel där inne eftersom jag nog sett nog vid halva kroppen. Vilken kropp, fy.  Det är så hemskt när man först inte tänkt något om att kroppen ser hemsk ut och sedan ställe sig framför spegeln och få sanningen kastad i ansiktet. Besviken, paff och ledsen står man där och besiktigar sin kropp.. den elaka sanningen. Vi får se om jag vågar prova klänningen igen. En tröja kunde jag ha iallafall. Sedan var det en jacka och ett par strumpbyxor til Elvis. Tänkte att han kunde ha jacka på sig när det är +grader och strumpbyxorna under brallorna. Hans fleeceoverall är väldigt liten nu.

Vi var till bvc idag för att se hur mycket han växt och gått upp i vikt. Och jag kan berätta att han nu väger 5980 gram och är 61cm lång. Han var 49cm och vägde 2787gram när han föddes, vilket betyder att han har gått upp 3193 gram och växt 12 cm. STOOORPOJKEN! Vi tittade på bilder då han endast var en ynka vecka gammal och shit vad liten han var! Vilken skillnad. Och vi såg nu att han var jäkligt gul (spädbarnsgulssot)!  Vi såg inte det då, vi tänkte mest att andra barn barn var bleka (haha). Och rackarns vad mycket hår han har tappat, det har vi också missat. Det är så svårt att se det när man ser honom hela tiden. Efter jul ska vi börja med smakportioner så vi får se vad han tycker om det.

Vi var ned på stadens torg idag för att byta storlek på Davids ring och lämna in dem för gravering. Vill ha dem nuuu!



Tack för alla kommentarer föressten!


I'm engaged!

Inatt klockan tolv, den 17e december 2006 blev David plötsligt ett år äldre. Denna gång blev han 25.
Därför skickade jag in David hit, i rummet där vi har datorn, runt halvtolv och fick förbud mot att vitsas utanför detta rum. Medan han var här och spelade på sitt jäkla datorspel som vanligt fixade jag iordning.

Jag tände ljus och mörklade lägenheten. Jag tog fram en flaska vin, två glas, vindruvor, kex och ost, som jag sedan ställde på bordet i vardagsrummet. När jag hade gjort klart allt så ropade jag på David och berättade för honom att det var dags att komma ut nu. Han kom ut och gick med mig till vardagsrummet och han berättade att han tyckte att jag hade gjort det fint. Jag "beordrade" honom att sätta sig i soffan.

När han satt sig i soffan sade jag:
- Detta kommer att se skitlöjligt ut, men det skiter jag i.
Därefter gick jag ned på knä och mina läppar formade orden:
- David, vill du gifta dig med mig i framtiden? Samtidigt som jag höll fram en ask (eller vad det heter) med två ringar i. Orden hackade fram, just för att det blev nervöst och jag antog att jag såg rätt löjlig ut.

David tittade på ringarna och sa något, minns inte riktigt. Men det var nog innan jag hann säga den fina meningen. Något i stil med "oj, wow!". Sedan svarade han:
- Ja...
Och så pussades vi läääääänge!

MYYYYYYYYYYYYYS!

Och ja! Jag gick fasiken ned på knä också! Haha. Jag kände innan att jag verkligen ville fråga om han ville gifta sig med mig i framtiden eftersom det ju är det man bestämmer sig för när man förlovar sig.
- Att man ska gifta sig i framtiden.

Så det var min present till David. Jag kände att jag kunde köpa ringarna eftersom vi pratat om att förlova oss länge. Och vi kunde ju alltid byta ringarna  om han inte gillade dem. Jag köpte hälsingeringens förlovningsringar. Han gillade dem! Vi ska ned på stadens torg imorgon för att kika in på "Din guldsmed" och gravera osv. Och välja en större ring till David, då den var för liten. Jag hade ju ingen aning om storlek på hans fingrar. Jag var dock väldigt nära att mäta dem när han låg och sov (haha).

Så nu är vi förlovade.. på hans 25årsdag, två månader ifrån tre år tillsammans.

Myspys! Älskar verkligen honom och vår Elvis förstås!






Grattis David!!!

Hinner inte skriva något om igår ännu, tåååålamooood! ;) Det blev skitbra iallafall! Lyckat. David är nu 25 år gammal, Grattis sweetie! Kl 12 kommer de första och det är hans släktingar. Så nu ska vi skynda oss att göra klart.

Skriver en truddelutt ikväll! (om igår)

Någon som fyller år?

soon, soon, soon.... ska David få sin present. Ska skicka in honom i "datorrummet" snart och han får inte gå ut därifrån, så ska jag fixa lite och sedan får han komma. Hoppas att det blir bra och att han blir glad!
Berättar imorgon vad det blev för något och hur allt gick!

Ciao!

Mirror on the wall

95949-169

Vi har gjort om lite i hallen. Köpte en vit spegel och sprayade den svart.. och sprayade även vår vita "byrå" som står under. Och resten ser ni ju. Vad tycks? :D

PS. Spegeln hänger lite snett just nu.

Diskriminering!



Jag måste bara fråga en sak:
- Var i helvete köper storbystade människor sina BH-ar???
Det finns ju bara små kupor i affärerna och i internetbutikerna. Menar de att man ska tränga sig i en A-kupa eller tycker de bara att man ska gå utan? Man ska vara glad om det dyker upp en D-kupa och oftast är de inte direkt snygga..Skärpning! Diskriminering kanske? Är storbystade inte lika mycket värda en BH, eller? Jag undrar jag...

Jag skrev en jäkla bit om det där tidigare, dock försvann browsern puts väck och jag fick börja om. Blev en kortare version. =)


La in lite nya bilder på en gång också.

Har kommit på vad David ska få i present iallafall. Jäkligt bra! Och jag hoppas att han blir glad.


välkommen till självförtroendets botten

Mjo plötsligt händer det. När man minst anar det dyker det upp. Den där känslan att man hellre skulle vilja vara någon annan. Eller nej, det där blev fel.. Att man hellre skulle vilja se ut som någon annan. Iallafall kroppen. Aldrig tyckt att min kropp dugat innan och vad ska man tycka nu då? Full av bristningar och flera kilon mer på varje kroppsdel. Fasen.. Fast värt det, det var det. Varje kilo. Skulle dock vilja se normal ut. Kort och tjock är väl ganska bra beskrivet, plus lite bristningar överallt och så vidare.

Ja, jag vet  - David tycker om mig iallafall, för den jag är. Ändå kan jag inte sluta tänka på att om jag är den jag är och hade haft en snygg kropp också, så hade jag varit perfekt ju. Jag tycker synd om honom som inte har en flickvän som har en attraktiv kropp. Eller visst, en tjej som trivs med sin kropp. Antagligen kommer jag aldrig att göra det. Speciellt inte om den fortsätter att se ut så här.

Ännu jobbigare då man upptäcker sig själv vara avundsjuk på någon vän som har en kropp man skulle kunna döda för att ha. *drömma sig bort*



PLÖTSLIGT händer det..

95949-158






VÅR GOFIS! Är han inte söt så säg?

Nu äntligen gick det att slänga in lite nya bilder här. Dessa bilder är utvalda av alla dessa miljontals bilder som tas varje dag på vår snutt. Det går inte att sluta fotografera.

Sitter och klurar på Davids födelsedagspresent just nu. Om jag säger så här;
- Lika svårt som killar har för att fälla ned toalettringen efter sig. PLÖTSLIGT händer det....... (haha)
Han fyller 25 på söndag och jag börjar att få panik nu.. #%¤/&//(/)/R##""#"/(())(/=&)%¤35354¤%¤&%¤&.

Skulle även kunna tillägga att vi inte har inhandlat en enda julklapp ännu. Dags att börja kanske? MJO.




Internet

Nu har vi internet igen! RÅKUL!

Vi packade upp datorn just för att titta om vi möjligen fått internet och YES det hade vi. Så nu blir det lite mer intressantare blogguppdateringar som gäller. Har ju bara varit tråkläsning nu på sistonde. Lättare att skriva mycket på datorn också.


Försökte lägga in bilder också men är nå knas.

The tiger!

Ja, elvis tycker om sin tiger jättemycket. Sov med den inatt. Håller om och gosar med den. Den fick han av amanda.

Aldrig mer..

Jag har nu fått det bekräftat... Det var lika hemskt som jag trodde. Gynundersökning. Usch.. Aldrig mer. Jag har inget alls emot läkaren men vill aldrig mer att en gubbe ska ner där och gräva. Hualigen.

snart snart snart... Kommer david. Runt tre inatt. Imorgon bitti får Elvis träffa sin pappa igen.

Soon!

Nu kan man börja räknar ner timmar tills david kommer. Imorgon natt, lycka!

imorgon ska jag på efterkontroll igen. Fast denna gång till en läkare eftersom jag snittades. Barnmorskan sa att det kanske blir gynundersökning också. Fy vad jag hoppas på att slippa det. Enda gången någon fått göra det var på förlossningen. Jag har lyckats hålla mig ifrån det annars. Vägra! Tycker inte alls om det. Jag vill inte att någon ska vara där nere och gräva och säkert tänka att han/hon aldrig sett något fulare. De tänker säkert inte så, men man vet aldrig. Usch, fobi.....

Elvis utvecklas så snabbt., nästan för fort. Men det är underbart att se honom le och prata. Tänk att man kan älska någon så mycket.

inatt sov elvis 10 timmar i streck, snacka om att sova.


hörs!

Tidpunkten var 21,52

Det är december och ikväll blir Elvis tre månader. Det är idag hela 13 veckor, tre månader sedan han föddes. Exakt klockan 21,52 Togs han ur den mörka och trygga magen för att för första gången skåda sina föräldrar som han hört i magen. Vilken upplevelse, obeskrivligt.

tänk att det redan är december. Tiden springer iväg, rusar.

Bandynostalgi osar i luften

Hallå i stugan/huset/lägenheten osv!

Jag tänkte börja med att vara lite nördig;
Markus vann idol! Helt rätt enligt lilla mig. Vilken stjärna han är! Vilken röst och vilken personlighet! Kanonbra.

Jag sitter hos mina föräldrar just nu. De är inte hemma men jag utnyttjar deras internet genom min mobil medan. Mamma är i väg på julbord och mumsar medan Jan (som tidigare idag var iväg och åt julbord) är barnvakt åt min syster ankis barn eftersom hon också är med mamma.

Min otroligt goa Elvis ligger och sover bredvid mig i soffan. Han somnade runt 18 tror jag. Han sover väldigt mycket nu för tiden. Igår kväll somnade han först klockan sex och vaknade vid 22 och åt. Jag roade honom lite sedan i babygymet till halvtolv då jag gav honom lite mer tillägg innan han la sig (mest för min skull). Det var nog lite innan halv tolv, för vid den tiden la jag ned honom i hans säng och gick sedan in i köket en sväng och när jag gick tillbaks till sovrummet så sov han sött, gofis. Nästa gång han vaknade var klockan nio nästa morgon.

sedan idag sov han 1,5 timme efter han ätit och sedan lekte vi lite. Aoki och hennes barn kom och han somnade snart igen. Den gången sov han också i en timme eller så.

vid två gick vi till mina föräldrar och han somnade i vagnen och sov nog i en timme i den hemma hos dem. Och sedan somnade han vid 18 nu ikväll som jag sa.. Och sover än.

tråkig läsning kanske, men vad tusan!

Natten till torsdag skall min kära sambo David infinna sig i vår lilla stad Bollnäs. Gissa vem som längtar? Han är hemma tills den 27e och drar sig sedan tillbaka till norge och jobbet.

Något mer jag saknar är den tiden man gick på bandy. Jisses vad kul man hade. Bandy är en rolig sport att titta på och att stå där på läktaren med vänner och en öl i handen var ju inte heller fel.

Nej, nu tänker jag uppdatera detta. Vill inte skriva något mer i detta inlägg ifall det blir fel när jag trycker på det fina knappen "spara och publicera". Skriver mer sen, I guess!

ciao!