Jäkla laddare

Godkväll gott folk!
Igår, då ni, då blev jag jäkligt irriterad må jag skriva! Varför? Jo jag satt och skrev ett långt inlägg här genom mobilen eftersom laddaren till den bärbara datorn bestämt sig för att kasta in handduken. När jag äntligen skrivit klart och precis tryckt på uppdatera så står det att jag har loggats ut och hela texten försvann. Usch vad besviken jag blev. Självklart orkade jag inte skriva om alltihop så jag gick och la mig, irriterad och sur som jag blivit.

Nu när jag sitter vid den stationära datorn så får jag väl inkludera gårdagen och allt jag skrev igår på något vis också. Om jag kan lyckas med att minnas..

Gårdagen började med att vi sprang in till Café symfoni för att beställa en bildtårta tills på Söndag då vi ska fira Elvis. Han fyller ju på Måndag men det känns som att alla jobbar eller går i skolan då och det vore ju tråkigt om alla dök in i lägenheten samtidigt runt kl.17. Så det är på Söndag vi ska förgifta folk med tårtor vi gjort själva också, fy vi får nog fixa en skylt med texten "ätes på egen risk" att ställa bredvid tårtorna. Jag undrar jag hur många tårtor vi behöver göra förutom den vi beställt?

Efter tårtbeställningen brummade vi vidare till söderhamn och barnenshus. Där letade vi upp en ettårspresent till Elvis och det var ju inte lätt men vi lämnade affären nöjda, glada och med ett inslaget paket under armen.

Tillbaka i Bollnäs bestämde vi oss för att hälsa på mina föräldrar en sväng. Där fikade vi lite innan det blev dags att fara vidare till hemköp för att handla ingredienser till kycklingsåsen vi åt till middag senare.


Ettårskontroll var det som stod på schemat idag och det var riktigt spännande eftersom det gått nästan två månader sedan vi var dit sist, på BVC. Han var 73,5cm och vägde 9400g. Läkaren var också där och gjorde sitt, allt verkade tipptopp och såg bra ut! En stelkrampsspruta skulle stickas i Elvis lår och denna gång var det slut på bäbisfasonerna och han fick sitta i pappas knä. "Stick inte i fel ben nudå" var Davids kommentar till Bvc-sköterskan och hon berättade att ingen sagt så innan, haha! Elvis grinade inte alls utan röck till lite i benet bara. Duktig kille!

Innan bvc-besöket hälsade vi på Tommie, Greta och lilla Loke. Vad han växer! Tiden går så fort och han är redan 4,5 månad. Det känns ju som att det var igår han föddes. Riktigt söt han är också!

David fick en samtal från en kompis till oss idag som har bott och pluggat på Gotland. Han var hemma i arbrå/bollnäs och tyckte att David skulel följa med ut ikväll. Jag tyckte att det var jäkligt tråkigt först eftersom jag inte kunde följa med - Jag vill gå ut tillsammans med David någongång. Vi går alltid ut var för sig. Men efter att jag hängt läpp i en timme sådär så bestämde jag mig för att hänga på syrran och jim ut på lördag eftersom jag inte behöver skaffa barnvakt - David är ju hemma. Hur skönt är det inte att slippa skaffa barnvakt? Lämna Elvis hemma med sin pappa känns ju bättre även om vi har bra barnvakter.

Här är en bild på mitt hår. Jag vill inte lägga in någon som vi fotat med kameran för då har det varit blixt och mitt hår ser värre ut än vad det är. Istället läggs det upp en bild som jag ser helt konstig ut på från mobilen men det bjuder jag på!



Usch känns lite hemskt att lägga in den bilden men ja.. Håret är ju under konstruktion och skall bättras :P



Här kommer det lite andra bilder:




Om jag känner mig själv rätt så har jag nog glömt hälften av det jag skrev igår och säkert det mesta av det jag tänkte skriva idag men jag får helt enkelt lägga till det en annan dag då.

Elvis går fortfarande inte fullt ut men han kan ta några steg och sedan blir han lite fegis och slänger sig. Snart så blir det full fart tror jag.

Televisionen och soffan lockar... Så om en stund halvsitter jag nog i soffan med msn på mobilen istället, nörd som jag är!














Blondie

Usch nu har jag en sådan kväll igen. Ni vet då man gäspar varannan sekund och hela tiden kämpar mot sömnens kraft? Fy vad jag är trött. Jag vill sova nu,nu,nu.....NU! Tyvärr fungerar jag inte så. Jag kan inte lägga mig nu utan att vakna om någon timma, pigg som om jag inte gjort annat än snarkat på i livet..

David kom ju hem i torsdagskväll/natt och på fredagkväll, efter att vi tillbringat eftermiddagen hos Davids föräldrar, fick han ett uppdrag som höll på hela helgen. Stackars David fick sitta och bleka mitt hår massor med gånger i helgen eftersom jag äntligen gjorde någonting åt det jag funderat på länge - Att bli blond igen.

Så, ja.. Det fick bära eller brista. Det brast lite men håret är kvar och börjar väl bli bra. Jag räknade med att håret faktiskt kunde gå av om jag blekte det för många gånger men ja, de som känner mig vet att ordet tålamod inte existerar i min skalle. Det var allt på en gång eller inget. Två blekningar på fredagkväll, tre stycken på lördagen, en blondering och en avfärgning på söndagen. Jag kunde dock ha slutat göra något efter två blekningar eftersom det sedan inte tog så mycket alls på håret. Nu har jag skaffat mig silvershampoo som jag brukade använda förr för att få bort det gula och sedan blir det nog tipptopp! Topparna gick av litegrann eftersom de redan var väldigt slitna. Mitt hår känns jättekort nu efter att jag toppat det lite men antagligen för att det gick av lite också. Så nu ska jag köra massa hårinpackningar och sådant för att stärka håret lite igen. Kalla mig gärna dum, det gör jag med men jag trivs bra än så länge.

Anledningen till att jag inte bloggat i helgen är alltså för att jag har haft fullt upp med blekmedel och allt vad det heter. Jag gömde mig för världen hela helgen och var utanför lägenheten riktigt först idag.

Idag var vi till sjukhuset på morgonen eftersom David skulle ta PK-prov och jag lämna prover inför blodgivning. Efter det handlade vi silvershampoo och for till mina föräldrar för att testa det. Jag hittar inte min hårblås och eftersom vi hade lite bråttom var det bäst att låna mammas.

David stack sedan iväg till wesslan efter att ha lämnat av mig och Elvis på öppna förskolan. Där umgicks vi med Tina och Anton men även mammor med barn från föräldragruppen också. Kul att hålla kontakten! På väg därifrån träffar vi på Fredrika och Daniel (han heter väl så?) som varit till barnmorskan. Vi pratade än en gång om att det är lite roligt att jag sitter och läser om hennes graviditet nu och för ett år sedan tog hon del av min. Kul att träffa på dem och Fredrika har ju aldrig sett Elvis på riktigt.

Jag ska låta er ta del av mitt hår snart, möjligen en före- och efterbild? Jag trivs i både svart och blondt!

David är fortfarande kvar i lägenheten och stannar tills på Måndag antagligen! Jäkligt skönt! Det är massor med saker vi måste göra i veckan. Beställa en tårta på Café symfoni, handla present till Elvis, fixa till kalaset, storstäda och massor med andra saker. Tänk.. på Måndag blir Elvis ett helt år! Tiden rusar förbi med en jäkla fart. Eftersom de flesta jobbar på måndag tänker vi fira Elvis på söndag istället. Det vore ju lite drygt om alla dök in i lägenheten runt 17-18 efter jobbet på måndag...

usch jag måste fotografera mera! Har inte fotat mycket alls på senaste så tyvärr blir det ett inlägg utan några roliga bilder.

Imorgon blir det nog en tur till barnenshus för att handla till Elvis. Någon som har tips på ettårspresent? Jättesvårt!

Elvis kan förresten ta fler steg nu men han är lite feg och vågar inte riktigt utan han slänger sig istället när han inser att det känns läskigt. Dröjer nog inte länge innan han knatar runt här!

Nu ska jag invänta min mor och min syster som ska hämta en telefon här som min bror ska ha. De är ändå ute och går och går denna väg. Sedan blir det lite television och antagligen ligger jag och sussar sött vid niotiden.

sov gött!

Fy på mig

Fy! Jag har inte ägnat en endaste liten ynka sekund till bloggen på hela helgen. Jag har haft fullt upp med annat på kvällarna och det är ju då jag brukar skriva en traddelutt! Ikväll ska jag dock köra en uppdatering! Så håll utkik! Smaskiga nyheter, haha! Iallafall en. Jag ska berätta hur man gör något dumt medvetet! Fast  resultatet blir nog bra tillslut.

ciao!

Så sant som det är skrivet

Det får bära eller brista! Bokstavligen...

Honey!

Imorgonkväll kommer David hem!

95949-1639


Då blir vi glada!
95949-172095949-1718

Bra va? :D



Godnatt!

Elvis har fått en till kindtand fast på andra sidan så nu har han 10. Usch fler tänder som han kan bitas med! ;-)
Antagligen därför han haft lite feber och säkerligen därför han vaknade kl 22  igår och var vaken i en timme, om inte lite mer. Jag hade för en gångs skull lagt mig tidigt vid nio eftersom jag var jättetrött och skum i skallen men ja, det sket ju sig! Direkt när jag vaknat så slog jag-är-pigg-kaisa till och jag var så less. Jag ville verkligen sova och undrade varför han var "tvungen" att vakna just den kvällen, han brukar ju inte göra det annars. Vid ett-tiden slog jag igen ögonen för att sova igen så det blev inte så himla sent ändå. Han vaknade vid fyratiden också men då somnade han om ganska snabbt igen och sov till åtta! Skönt värre!

Nej nu ska jag smyga in i sovrummet för att krypa ned i sängen!

Dagen måndag

Vid elvatiden idag traskade jag mot öppna förskolan med Elvis som snarkade fint i vagnen för att träffa Tina och Anton där. Några från föräldragruppen hoppades jag på att få träffa också, vilket vi gjorde. Det kändes bra att Elvis fick något roligt att göra och det är ju roligt för mig också såklart. Fast Elvis slogs mest med de andra barnen, haha. Jag träffade på vår bvc-sköterska också och det var lägligt eftersom jag ville fråga henne en sak. Jag berättade att Elvis är röd ovanför snöppen och det blir bara värre och värre trots alla världens smörjor. Jag frågade om det kunde vara svamp och följde med henne till hennes kontor och där konstaterade hon att jag hade rätt och hon skrev ut ett recept på en salva.

När klockan slagit två begav vi oss mot stadens torg för att hämta ut salvan och handla lite kläder till Elvis. Två Jeans, en tröja och två par strumpor stoppades ner i kassen av kassörskan då vi hade betalat det vi shoppat. Det var faktiskt ganska skönt att gå på stan själv ändå. En snabbis på Åhléns hann vi också med eftersom jag behövde en kajalpenna. Då vi just skulle gå hemåt träffade vi på de två från föräldragruppen som också var på öppna förskolan och vi umgicks med dem en stund innan vi riktade vagnen mot blomkransens håll.

Jag var glad över att Elvis hann med att sova då vi var på stan och kikade runt för då skulle han inte bli dödstrött vid 17-18. Han sov 2,5 timme efter vällingen imorse och sedan vägen till öppna förskolan också. Ack så fel jag hade, halvsex höll han på att somna och jag undra hur i helsike han kunde vara trött. Jag lyckades hålla honom vaken till halvsju och då somnade han med vällingsflaskan i munnen. När jag sedan bytte blöja och smorde in honom med salvan samtidigt som han sov i sängen så passade jag på att kolla om han hade feber eftersom han kändes lite varm och hade ju faktiskt det häromdagen. När jag gjort det förstod jag varför han var så himla trött, stackarn hade ju feber. Inte mycket alls men det räcker nog för att få honom sömnig. Alla intryck idag + feber = slockna tidigt.

Jag hade lätt kunnat lagt mig i sängen och dregglat på kudden då Elvis somnade, riktigt trött. Jag insåg dessvärre att om jag skulle göra det så vore klockan säkert vid nio när jag vaknade nästa gång och då skulle det vara omöjligt att somna tidigt ikväll. Så här sitter jag och hoppas på att klockan blir iallafall tio snart så jag kan studsa in i sovrummet och riktigt hoppa i säng.


Detta är jag när jag gick första året på gymnasiet. Så, passar jag bäst i svart eller blondt? =) Kommentera mera!





Orgasm

Åh jag fick en popcornorgasm alldeles precis! FYfasen vad goda de är. Visst mindes jag att de var goda men shit! Vad skriver jag om? Jo Cheddarpopcorn! Köpte sådana idag och började just smaska på dessa. Det var år och dagar sedan sist. Gött..

Elvis slocknade samtidigt som vällingen sögs ned genom hans hals och det blev väldigt tidigt ikväll - kl 18.10.

Ikväll dukade jag tacos på vardagsrumsbordet för en person. Lite trist men det var lika gott ändå men jag fick inte i mig så mycket eftersom det var det första jag åt idag och jag blev mätt på direkten. Jag har dock mina popcorn nu samtidigt som jag kikar på filmen 'the forgotten' på tv3.

Vi tog en promenad till Matmagasinet idag och det var väl det enda som gjordes. Väldigt skönt med friskluft.

Imorgon har jag tänkt att vi ska till öppna förskolan. Det gäller att passa på nu tills Elvis fyllt ett år och inte får vara där på Måndagar längre, trist. De andra dagarna får det vara barn upp till sex år där och det blir väl lite livligare då.


Nej nu ska jag ta mig en funderade om vad jag vill bli när jag blir stor, samtidigt som jag vilar ögonen på filmen.


Jag och brorsan!


Två brev som jag skrev när jag var liten... Haha!


svenskalektioner

Rackarns! Jag skulle titta på lite gamla disketter och började med att trycka in en - nu är den fast! Damn it!

Bloggandet avbryts pga diskettoperation....

Med en pincett så löser sig det mesta och disketten är befriad från datorn. Pincetten gjorde det möjligt att titta på de andra disketterna också eftersom jag på samma sätt kunde ta ut dem också.



Det luktar bränt här tror jag minsann och det kan nog bero på att jag har tänkt och försökt komma på något vettigt att skriva. Inget vettigt har dykt upp så jag kan lika gärna börja skriva. Vad som helst får duga!

Så, vad händer? Vad har hänt?
Inte mycket alls må jag skriva. Igår var jag och Elvis till min bror och mina föräldrar för att äta lite smörgåstårta och fira Gabbe i efterskott. Riktigt god tårta! Elvis tjottrade på som tusan hela dagen och det låter som om han pratar något konstigt språk, haha!

Idag blev det som så att vi var till mina föräldrar igen (Vad de ska vara less på mig nu, haha) eftersom Lena, Mats och Ida skulle fira både Gabbe och Elvis. De är bortresta när Elvis fyller år så de tänkte ge present redan nu och då tyckte jag att vi borde vara där. Så vi var där på eftermiddagen. Förmiddagen sov vi bort. Efter att ha klivit upp vid sextiden först så somnade vi sött om vid halvnio för att sedan vakna vid halvtolv.

Grattis Hanna O på 20årsdagen!! Jag hoppas att ni har det roligt ikväll! Synd att jag missade festen men jag kände att jag inte ville ha barnvakt över natten två kvällar på en vecka. Även om jag hade velat det så hade jag nog ändrat mig idag eftersom Elvis är så förkyld, då vill jag ju ta hand om honom själv.

Det enda Elvis sprang runt och sa idag var "titta" och pekade överallt, gofisen. Och vad han utvecklas, HELA tiden. För varje dag som går så märker man att han lär sig saker. Att sitta stilla är något han inte kan utan det är full fart hela tiden.



Lite bilder på Elvis:





EGO!





hahaha... Lyssna på dessa fem lektioner i svenska så förstår ni varför jag skrattar! Här sitter jag och garvar för mig själv, lyssnar på den sista nu... Jisses, folk måste tro att jag är galen!


Sover sött

Snacka om att vara slut men han verkar ju sussa sött iallafall!

image1711


image1712

pics

Här är bilden vi skickade in, snygging va? :D
image1709


Jag och Gabbe på tranan!

image1710



Snormonster

Snor, snor, snor och snor.. Elvis näsa sprutar ut flera ton snor varje gång han nyser och när han inte nyser ser det bara ut som att någon misslyckats med att vrida av kranen helt och vattnet (snoret) rinner sakta men säkert hela tiden.
Min gofis är tokförkyld, stackarn. Han var helt slut ikväll och mådde inte bra alls. Rumptempen visade att han inte hade någon feber och det var ju skönt det iallafall. Han sussar sött i sin säng just nu och har väl gjort det sedan han slocknade runt kvart i sju. Innan han la sig fick han lite astmamedicin eftersom förkylningsastman redan spökar och ställer till det.

När jag bytte blöja på honom innan läggdags så kände jag efter i hans mun för att kolla om det spruckit fram någon kindtand (han har några sådana på gång). Det roliga är att jag bara brukar känna efter där nere eftersom det inte varit några "tecken" på tänder där uppe och nu så råkade jag stöta i ovansidan där jag kände en tand. Så nu har han nio tänder! Usch vad ont han ska ha i sin lilla mun. Kindtänder är nog inte att leka med. Skönt att iallafall en har spruckit fram.

Elvis tog ett steg själv för någon dag sedan när han skulle från en låg hylla som han stod vid till gåstolen. Även idag har han tagit några få steg, kul! Fast efter två,tre steg inser han att han inte vågar och då slänger han sig mot golvet eller personen han ska gå till. Men det dröjer nog inte länge tills han går! Min gofis, du blir så stor! Han försökte säga tyst till mina föräldrars ena hund idag också när han skällde, haha! Eller han sa tyst en gång faktiskt.

Den första oktober flyttar vi in i huset och det ska bli så jäkla härligt! Antagligen kommer jag att sakna att bo i stan och kunna traska ned på stadens torg när som helst men det är på två vis det där. Det är så himla fint i Hällbo och det är skönt att bo sådär också, jag trivs redan! Vi bor ju i Hällbocity iallafall, haha! Affären på andra sidan gatan och busshållsplats lika nära, vilket kan vara bra då jag är en fegis och inte skaffat mig körkort. Tänk att kunna grilla när vi vill, vara ute på VÅR gård och leka, kunna köra tvättmaskinen mitt i natten om vi så vill och ja, ni fattar! Längtar massor! Synd att vi inte bor där då Elvis fyller 1 år bara.


Igår var vi ut och käkade på tranan med mina föräldrar och min lillebror som blivit stor! Myspys! Mina föräldrar drog vid tio och då umgicks jag med brorsan och hans vänner tills Hanna och Johan kom. Fast jag sprang ju på Gabbe (brorsan alltså) hela tiden också. Kvällen var rolig och jag var nöjd! Dock besviken över att de var tvungna att stänga kl 1 istället för kl 2 som det varit tidigare. Jag blev bjuden på en öl för att jag hade en snygg tatuering och när han beställde ölen la han armen om mig, hualigen! Snygg tatuering, yeah right! Så fort jag hade ölen i handen sprang jag därifrån och gick runt borden som om jag gick i en labyrint för att försäkra mig om att han inte skulle hitta mig, haha! Tack allihop för en trevlig kväll! Roligt att träffa Hanna också, barndomsvän. Synd att vi slutade umgås då vi kom upp i tonåren!

Elvis han sov hos farmor och farfar. Faster Moa var barnvakt från att han vaknade imorse eftersom farföräldrarna jobbade idag. Allt gick bra förutom att han hade vaknat flera gånger på natten, antagligen för att förkylningen surrade runt i kroppen. Varje gång jag är borta från Elvis inser jag ännu mer att jag är så lyckligt lottad över att ha honom, jag är inget utan honom. David och Elvis, det är mina grabbar det!


Imorgon blir vi nog till fågelholken (mina föräldrars hus) för att fira Gabbe. När han fyllde i tisdags så var mina föräldrar i bulgarien så det har inte blivit någon tårta eller släktingar för honom ännu men imorgon så. Förhoppningsvis är Elvis bättre då för annars blir det nog jobbigt för honom.


Snart är David framme i Sundsvall efter att ha åkt buss i sex timmar från skellefteå, uscha. Han behövdes på jobb där istället och han åkte med en annan kille från Bollnäs till Skellefteå så han hade ju ingen egen bil med sig. Fy vad hemskt att åka buss i sex timmar.

Jag ska nog ta och slå hans mobilnummer på telefonen nu för att höra om han kommit fram.

Huj!




GRATTIS på 18årsdagen!!

GRATTIS käre bror på den stora dagen! Ha en förjäkla bra dag nu och en härlig första utgång imorgon!

Hittade denna som mamma och Jan skickade in på Gabbe till ljusnan men hittade inte vår fina!

image1701

Någon lurar bakom nacken

Vi forsade iväg till öppna förskolan idag, bokstavligt alltså. Det riktigt öste ned regn. Jäkligt skoj var det där iallafall. Var där med Tina och Anton men umgicks med mammorna och barnen från föräldragruppen senare också.

Efter att vi umgåts med en massa småfolk, söta som socker,  med mammor gick vi till Matmagasinet för att handla lite. Spagetti och kycklingsås tillagades då vi kommit hem och sedan blev det bara en massa mys innan det blev läggdags för Elvis. Ni skulle ha hört hans skratt då vi låg och busade i vår dubbelsäng, så go!


Imorgon händer det mest ingenting. Tråkigt men jäkligt sant!


David for iväg till Skellefteå imorse och eftersom Elvis inte vaknade av att han klev upp så blev han tvungen att väcka honom för att kunna säga hejdå. Han hade säkert vaknat en stund efter så det gjorde ju inte så mycket. Ses nästa torsdag, honey!

John blund står och lurar bakom nacken men jag ska försöka stå emot honom en liten stund till. Det hjälper inte så mycket att skriva så jag slutar nog med det.

tjaarå!

full fart i Flugbo

Helgen är förbi, även Davids ledighet. Imorgon bär det av till Skellefteå igen och vi kommer att sakna honom massor, som vanligt. För att få tiden att gå första dagen (av tio) ska jag och Elvis till öppna förskolan med Tina och Anton. De har haft sommarstängt och det börjar imorgon igen. Det gäller att passa på nu på måndagar eftersom Elvis snart blir ett år och inte får vara där på Måndagar längre.

Helgen har bestått av massor med franska människor, god mat, myspys och kalas. Städning har det också varit men jag vill inte skriva det i samma mening som det roliga för städning hör inte till det positiva i helgen.

På lördagen var vi hos Davids föräldrar i Flugbo. Det vankades fest eftersom Karine's familj och släkt från Frankrike var där och hälsade på. Riktigt god mat, trevliga människor och roliga timmar. Elvis bet dock en liten bäbis i handen och det kanske inte var den trevligaste hälsnings"frasen", haha! Men dagen/kvällen var verkligen mysig och de andra tjugotvå människofolket håller nog med mig!

Idag var det söndag och det var Kalas för Kevin som fyller ett år på tisdag (samma dag som brorsan fyller 18 år). Så vi for iväg till Ecklingsbo på ettårskalas. Nice! Han har lärt sig att gå också, riktigt sött! Ska bli roligt att se Elvis lära sig!

Efter att vi kalasat begav vi oss hem för att dö av stress-städning eftersom en familj skulle komma och kika på lägenheten.

Kvällen är över och vi (Jag och David) ligger i varsin ände av hörnsoffan med ögonen vilande på televisionen. Fast mina ögon pendlar lite och tittar på Datorn som ligger i mitt knä också. Det tar ju hundratals minuter att ladda in alla bilder så det är väl vad jag har gjort ikväll och när det äntligen var klart satte jag igång med detta inlägg.

Min lillebror (som inte är så liten längre) blir myndig på tisdag. På onsdag ska vi gå ut och äta med honom på tranan eftersom det har blivit som en tradition, förutom när ena systern fyllde 18 för hon var bosatt i Orsa. Så eftersom det är hans första utgång och jag har barnvakt så stannar även jag ute efter att vi käkat och grejat. Men sedan får det tusan bli lugnt ett tag.

Det är som sagt inte långt kvar till Elvis ettårsdag och det märks att han blir äldre för var dag som flyger förbi. Han är så jäkla gó!




Frankrike i Flugbo







Fira Kevin



Chicken

Det är väldigt varmt nu må jag skriva. Tokhett i rummet och en bärbar dator i mitt knä - en dålig kombination. Jag svettas ihjäl och vill skynda mig igenom detta inlägg så att jag slipper rinna härifrån då jag ska lägga mig.

David är hemma och allt är på topp! Elvis vaknade till igår och David gick till honom för att ge honom nappen men när Elvis insåg att pappa var hemma så totalvägrade han att somna om. Leka med pappa var det enda som surrade runt i hans huvud, riktigt glad!

Idag hälsade vi på Davids föräldrar. Det var roligt att träffa dem igen, det blir ju bara då David är hemma över helgen. Det bjöds på spagetti och köttfärssås, riktigt gött! Tack och bock!

Innan jag forsar ut ur rummet tänker jag vara min egen livräddare och kasta en boj till mig själv. Jag dör av värme. Fasiken, filmen är ju inte slut än! Jag kikar på 'uptown girls' och den vill jag se klart. Jag får helt enkelt låta datorn slippa mina klibbiga lår!

Natti!

Pics:




95949-1640
En kyckling har kommit till världen

mått

Jag vägde mig igår, en dag för tidigt och vikten var oförändrad sedan förra veckan. Hade hänt lite på centimetrarna iallafall. Jag är ändå nöjd eftersom jag bara åt och gick som jag skulle i en halv vecka och sedan blev det lite mat hos mina föräldrar i helgen och promenaderna/cykelturerna uteblev. Så om jag bara ligger i som tusan och är jäkligt seriös så borde jag gå ner massor. Det vore jäkligt bra eftersom jag har massor med kilon och centimetrar som väntar på att befrias. Det dumma är dock att jag inte har någon bra mat hemma tror jag. Måste handla!

MAGEN
Vid naveln: - 1cm
Midjan: - 2cm
där jag är som störst: -3cm

ARMAR
längst upp, armvecket: oförändrat
mitten av överarmen: - 0,5cm

BRÖST : - 4cm (om jag minns rätt, hade inte skrivit ned men annars 2cm)

LÅR

innerlåret: -2cm
mitten: oförändrat

VADER

oförändrat

en gräsplätt

Idag snodde vi åt oss en gräsplätt på mina föräldrars tomt och satte oss där för att leka, jag och Elvis. Mina föräldrar är på väg till Bulgarien (antagligen kommit fram nu?) så de var inte hemma men min bror dök upp efter ett tag. Elvis och jag satt där i skuggan och njöt. Busade gjorde vi allt också. Tyvärr kände batteriet i kameran sig lite tom och valde därför att ge upp efter bara några få bilder. Då min bror joinade oss och Elvis fick bada i en balja utomhus för att svalka sig lite så kände jag en stor abstinens efter kameran. Gabbe knäppte dock några med sin telefon som han skall skicka till mig. De andra bilderna från kameran då? Mja, kamerans batteri är fortfarande tomt och jag ska snart låta den suga i sig lite energi. Lägger in dem en annan dag!

Imorgonnatt kanske David kommer hem igen och de får han tusan gärna göra! Saknar honom som en tok och min rygg vill bli masserad, haha..

Elvis har slitit bort bokstäverna TYU och G på min bärbara dator, damn it. Fast går ju att använda dem ändå. I:et var borta sedan innan.. Ska försöka fixa de förlorade tangenterna någon dag eftersom det går att sätta fast dem igen på något vis.

Eftersom värmen i denna lägenhet snart gör så att jag smälter likt is så avslutar jag dagens inlägg typ... nu.

Helgen

Torsdag/Fredag

Torsdagen bestod av att inte göra någonting alls i princip. Jag cyklade dock 30 minuter på kvällningen. En riktig slödag.

Fredagen började med att jag, Anki och Elvis traskade till Hemköp för att handla mat till kvällen (Jag har skrivit om vilken kväll lite längre ned) och sedan hem till Anki igen med maten. Därefter riktade vi vagnen mot stan för att gå till bolaget. Det blev mycket slit på skorna den dagen - hem till Syster igen för att lämna Alkoholen och sedan gå ut och gå med Ronja (hennes hund).

Elvis fick i sig lite middag hemma hos mamma och Jan. De var inte hemma men mamma och min bror dök upp efter ett tag. Vid halvsex hämtade Anki och Nini upp mig och jag pussade Elvis godnatt.





Fredagkväll

Jag, Nini och min syster Anki hade bestämt oss för att ha en myskväll med Tacos och massa gött. Vi fixade barnvakt eftersom Ankis barn var i Stockholm med sin pappa och det kunde vara mysigt att bara sitta och prata, vi tre. Tidigare på dagen fick vi höra att det var fredagsrock på parken och då blev vi självklart sugna att springa ned dit också, vilket vi gjorde. Jätterolig kväll faktiskt! Här är lite bilder som vi knäppte innan parken.. Till och med JAG är med på bilder! Tack tjejer för en rolig kväll! Jag som aldrig pratar engelska pratade på som tusan med ett par Italienare som vi träffade på. "Ciao bella" var väl det som mest kom ut ur deras munnar.

Jag sov hos mina föräldrar och det är så skönt dagen efter eftersom jag kan träffa Elvis direkt när jag vaknat. Tack för barnvakten, jättesnällt!





BAKIS
Min kära mor tog fina bakisfoton på mig och dem bjuder jag på! Förjäklig frilla och nog har jag säkert sett bättre ut.




Lördag

Lördagskvällen bestod av kräftor och umgänge med mina föräldrar och syskon med respektive vilket resulterade i en riktig myskväll! Eftersom Elvis ändå skulle somna tidigt bestämde vi att jag skulle sova kvar där en natt till. Masjävlarna (Lotta(en av systrarna), Patrik och Noah) fattades dock men det blir ju fler gånger! Riktigt härligt med kräftor och ett trevligt umgänge. Det var dock lite knasigt då Julia frågade varför kräftorna hade ögon och sa att vi skulle ta bort dem. Senare den kvällen frågade Ängla samma sak, ja vad säger man, haha!





Söndag


Elvis älskar när jag tar fram vattensprayflaskan och sprutar vatten på honom (Inte en stråle utan när det sprutar sådär fint) och ja, det syns väl på bilderna! Jag skulle visa mina föräldrar hur han reagerar och de fick ju verkligen se också. Han älskar verkligen vatten Riktigt söta bilder.

Bilden längst till vänster tog jag då han bestämt sig för att följa med sina morföräldrar till Bulgarien på Tisdag. Han kröp ned i deras resväska då de skulle packa.

Den högra bilden vet jag inte riktigt vad han gör på men han ser ju lite rolig ut.





Nu blev detta väldigt snabbt skriver eftersom det tog flera år (kändes det som iallafall) att lägga in alla dessa bilder och jag har nu hunnit bli toktrött och längtar mest efter att få luta huvudet mot kudden.

Elvis har iallafall lärt sig att säga Stej (mina föräldrars hund heter så), Hej, titta. Mamma och Pappa har han kunnat sagt också men han säger aldrig det nu, haha! Fast idag sa han någon blandning till mig och han visste inte vad han skulle säga.. "ma....pa...maa... Hmmm vad var det nu?" haha..

När Elvis "råkade" bita sin mormor i fingret, då hon skulle se vad han hade stoppat in i munnen, så sa han "Aj". Kanske fel person som sa aj? Han är väl van.. Jag skriker rakt ut när han "råkar" bita mig.. fy vad ont det gör!

Nej, nu tackar jag JA till sängens inbjudan!

Jag ställde mig på vågen

Imorse letade jag fram måttbandet och såg centimetrarna runt kroppens delar och antecknade dem. Senare på dagen efter en tripp med Mamma och Jan ställde jag mig på deras våg. Jag hade gått ner ett kilo på en vecka och förra veckan då jag vägde mig hade jag också gått ner ett kilo. Gången före det hade jag också gått ner lika mycket men på längre tid tror jag. Och faktiskt utan något större försök så då borde jag kunna rasa i vikt bara jag tar tag i det. Så lite glad och peppad blev jag av vågen idag. Fast två av kilona var ju kilon som jag gått ner en gång men sedan gått upp igen, haha. Nu är det "bara" nio kvar tills jag väger som jag gjorde innan graviditeten (jag gick upp 23kg) men några till efter det vill jag också eftersom jag var lite överviktig innan också. Vi får se hur allt går!

Elvis blev jättetrött redan vid sextiden ikväll trots att han sovit middag vid en lagom tidpunkt. Vid tjugoöver sex gjorde jag iordning välling och halvsju slocknade han i min famn utan att äta upp all välling, snacka om trött. Min kväll har varit lite tråkig eftersom han la sig extra tidigt så det blir nog en tidig kväll för mig också. Oj, klockan är ju ganska sent ändå men ja, rätt tidigt iallafall.

Var hos Mamma och Jan på eftermiddagen eftersom jag vägde mig hos dem. Skönt för Elvis att hitta på saker istället för att vara hemma och kul att träffa dem! Imorgon händer det däremot ingenting vad jag vet. Förhoppningsvis ska vi ta en lång promenad iallafall, frågan är bara när? Egentligen är det ju bäst på morgonen men hur skönt är det inte att lägga sig i sängen igen då Elvis somnar igen?

Imorgon är det bara en vecka kvar tills Pappa David kommer hem igen fast den helgen kommer ju att springa iväg eftersom det blir fullt upp då också.

Nej nu är jag för uttråkad för att komma på något roligt att skriva. Bäst jag låter mig sövas av Herr säng.

Godnatt!