Diskhjälp

Kanske har lagt ut den här förr?

Lillebror och jag :)

 

Nu sitter barnen i soffan under ett täcke och myser. De har nyss badat så det är nog skönt med täcket att värma sig med. De har båda hjälpt mig att diska också, blött överallt med andra ord! Men det är bra med hjälp och de tycker ju att det är så himla roligt att få hjälpa till :)

 

Jag ska gå ned till tvättstugan för att hämta lite tvätt och hänga här uppe på torkställningen. Borde nog ge maskinen lite mer föda också.. så blir jag av med lite mer lorttvätt! Så får det bli!


Grattis!!

Grattias Julia (tjejen längst till vänster) på 8-årsdagen!! :)

Hittade ingen bild på bara henne på den här datorn så fick bli den här som jag tog åt dem när de skulle skicka in till tidningen när Livia var några veckor gammal.

Hoppas att ni har det bra i Egypten!


Black knights

Davids föräldrars katt Nellie :)

 

Min kära mor och hennes lilla Zeke :)

 

Helgen har svischat förbi i sin vanliga fart och den har varit riktigt bra.

 

Drog iväg till Kungsgården för att se Black Knights i lördags, tillsammans med David, Jenny, Magga och Moa. Riktigt roligt var det och de spelade bra. Tokmycket folk :)

 

Hälsade på min mamma tidigare på dagen och fick några söta bilder på Zeke, vilket kanske syns :)

 

Och igår var vi till Davids föräldrar för att hämta barnen och träffa Davids bror, hans tjej och hennes familj från Frankrike.

 

Just nu sitter funderar jag på vart man skulle kunna dra iväg med barnen imorgon och hoppas på nyfikenhet. Förslag tages tacksamt emot! Vil gärna byta ut några mindre bra nyfikenhetsbilder i högen mot några klockrena :)


Ska fundera vidare samtidigt som jag plockar ihop lite i bombnedslaget här hemma.

Zeke

Tog några bilder på lilla Zeke (mina föräldrars hund) igår :)


myspys i badet


Slänger in några bilder från när vi var och badade med barnen  häromdagen.
Vet dock inte om färgerna stämmer, har gått igenom dem lite snabbt med min laptop bara och vet inte alls om den skärmen är att lita på :) Men ser bra ut här iallafall, haha!

Illamående

20/8 - 09 - Charmtrollen!

 

Idag var det meningen att det skulle dyka in lite släkt och sådant hit för att fira mig i efterskott. Det skulle bjudas på smörgåstårta som min kära mor var snäll och gjorde åt oss. Tji fick vi och det blev inget av, typiskt!

 

Varför inte?

Det ska jag minsann berätta.

Igårkväll när vi skulle lägga oss blev jag himla illamående och magen var alldeles uppsvälld. Inte så konstigt tänkte jag, hade ju fuskat med pizza och chips. Tog iallafall med en hink upp och det var ju en jäkla tur för plötsligt ville chipsen och pizza hoppa ur mig. Blir man såhär när man fuskar? Tänkte jag. Kräktes två gånger till den natten och sov knappt något alls. Jisses, ALDRIG mer ska jag fuska, tänkte jag och tyckte synd om mig själv.

 

Under de små stunder som jag sov så drömde jag om hur det skulle bli idag om det skulle vara magsjuka, haha!

 

När klockan är åtta och barnen kommer in till oss så kräks Elvis också. Och jag pustar ut.. Man blir inte såhär av att fuska med chips!! Det är ju magsjuka! Om det inte är matförgiftning då men hur ska man kunna veta skillnaden? Åt iallafall samma pizza eftersom det var familjepizza.

 

Vi skickade iväg en och en halv tårta till Davids föräldrar  & syskon och Mamma fick behålla en hemma som min sida av släkten kunde käka. Och vi tog hem en halv till oss. Annars hade ju tårtorna gjorts förgäves liksom :)

 

Jag har inte kräkts sedan klockan fyra i morse och Elvis kräktes bara en gång. Det trista är väl att nu har David åkt dit istället.. Stackarn! Hoppas att det blir lindrigt! Jag har bara lite feber just nu så för mig är det ingen fara alls :)

 

För att byta ämne så har ju Elvis fått superlångt hår igen. Växer som ogräs. Jag tycker att han är himla fint i långt hår men borde nog klippa det litegrann. Ellas också, så bäbishåret försvinner. Frågan är bara hur man ska klippa dem. Vill inte att Elvis ska ha superkort, gärna lite längd!

 

Nej nu ska jag göra det jag har velat hela dagen, SÖÖÖVA!

Sov gött och dröm om något förjäkla bra :)

Tusen tack för presenter och sådant!


skägg & bh:ar
Tjenamors!
Nu blev det bara två bilder, varav en hemsk blixtbild men motivet är sött, så får ta och lägga in flera en annan gång.


Tänk att Elvis fyller fyra år i år. Att det bara är 2,5 år kvar tills han börjar i riktiga förskolan liksom, på skolan! Det är ju inte alls långt kvar tills han alltså ska lära sig att själv åka buss dessa kilometer :) De andra barnen gör ju det så jag antar att det går bra. Står ju lärare och väntar vid busshållsplatsen vid skolan iallafall. Men ändå, TÄNK.. jisses vad fort tiden rusar förbi oss. Vad ska man göra om man inte hinner med? Jag får försöka springa ikapp så jag hinner njuta av den här underbara tiden. Men jag tror mig veta att alla dessa åldrar är lika härliga! :)

Och Ella, hon är ju 1 år och 9 månader nu. Det är ju en månad äldre än vad Elvis var när hon föddes. Och redan så bestämd, lilltjejen!


Snart rakar Elvis skägg och Ella använder bh:ar.....


Imorgon dyker det upp lite släkt och sådant hit för att fira mig. Så det blir till att bjuda på smörgåstårta, gött!
Fast jag tycker att det är himla jobbigt att öppna presenter inför folk. Är det bara jag som tycker det? Det lär väl vara någon mer filur där ute som jag?

Föreläsning

13/11 - 2008

 

Elvis i lådan och Kusin Livia till höger :)

 

 

Jag och systrarna - 30/1 - 2010

 

Godkväller!

Tjejfesten, som jag skrev om sist, var jätterolig och lyckad. Det gör vi om vettja!

 

I tisdags, på min födelsedag, begav jag mig till Forsa. David var himla snäll och skjutsade mig dit så jag slapp bussar och tåg, du är bäst  honey! Har iallafall haft det jättebra där. Baldur Bragason var föreläsaren och han har bland annat tagit bilderna för Buddy holly-musikalen med Brolle osv :) Och Grease!

Tycker att han hade väldigt bra värderingar och sådant. Det man inte har råd med behöver man inte, då klarar man sig på det man har liksom. Och här sitter jag och tjatar om att jag vill ha en kamera som kostar 20 000, haha. Men den är faktiskt mycket bättre än min. Jag får dock klara mig ett tag med den antar jag.

Efter föreläsningen så fick vi som går projektåret och de i fotoåret visa  bilder (jag visade från projektet) för honom som han kommenterade. Gick rätt bra, tror jag. Han sa iallafall att mina bilder skulle säljas direkt om jag lade upp dem hos en bildbyrå och att han nästan fick lust att köpa sig en kopia, haha. Jag som var så himla nervös innan. Usch! Är ju inte direkt bra kvalité på alla bilder eftersom det är ögonblicksbilder och han är ju proffs liksom och har fotat en massa mode osv.

 

Begav mig hemåt igår, onsdag, med en massa inspiration! Blir spännande att få höra om vem som blir nästa föreläsare. Är ju bara en träff till innan det blir utställning i Sundsvall på fotomuseét i Maj. Hoppas att jag får till några klockrena nyfikenhetsbilder tills dess! Ska iallafall försöka ställa ut här hemma någonstans också efter sommaren. Tänkte att det är  bättre efter sommaren eftersom jag då kanske kan lyckas få till någon mer under sommaren :)

 

Ska försöka ta mig tid att lägga in lite fler bilder imorgon och skriva av mig lite om barnen!