Tattoo

Nu har jag bokat tid och det blir på Måndag klockan 12.00. Härligt!

320 bilder

Jag beställde föresten 320 bilder i måndags. Alla på Elvis, haha! Hade jag tagit alla bilder hade det nog blivit minst 3000. Men valde ut de bra från det att han föddes fram till nu. Fast egentligen var det 332, men konstigt nog försvann tolv stycken på vägen. Och jag har ingen aning om vilka!  Vissa bilder är ju farmor och farfar, mormor och morfar osv med på också. Men de bilder som Elvis är med på har jag beställt iallafall. KUL! Även lite förlossningsbilder kommer att dyka in i brevlådan. Dags att köpa ett fotoalbum.

Tattoo

Idag ska jag nog ta och ringa till susanne i Arbrå för att boka mig en tatueringstid. Helst innan David far iväg till Norge på Onsdag. Annars får jag ta det då han kommit hem igen.


poo-poo

Jag startar denna blogg med en gäsp..
*GÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSP*

Elvis har precis slukat sin frukost som är välling. Just nu ligger han och leker i sängen här bredvid. Det gäller att kolla dit väldigt ofta, då han är duktig på att rulla runt nu. Jag vill ju inte att stackarn ska behöva ramla ned därifrån just för att jag är en klantig mamma.

Nu luktar det bajs och jag misstänker starkt att det är Elvis. Annars vore det ju riktigt pinsamt om jag skulle ha lagt av lite sådant i trosorna. Men jag är ganska säker på att det är Elvis, haha!


*byter blöja*

Med glädje kan jag berätta att det var Elvis blöja som luktade och inte jag. Det vore ju synd att börja med blöja vid 20årsåldern.


Igår for vi ned för att 'göra stan' och det var trevligt. Hittade två klädesplagg till vår son och David fick sig ett headset så nu slipper han störa mig och Elvis med ljudet från spelet. Vi hittade även två böcker som vi tyckte att mina föräldrar skulle ha. Tantboken (som faktiskt var rolig) och en bok med snapsvisor. Den med snapsvisor vill även jag köpa, mycket roliga låtar och texter.


Ikväll är det fika träff med föräldragruppen. Det var längesedan vi såg dem så det ska bli trevligt.
Det finns även funderingar på om vi ska åka och hälsa på Sandra, Klas och Kevin. Jag har inte sett deras hus någongång och det vore ju kul att träffa Kevin lite mer också!










Stadens torg

Här sitter jag i min ensamhet med Davids vita mysbrallor som är alldeles för långa. Hanarna i familjen ligger och sover. David har inte klivit upp än och Elvis sover middag.

Idag funderar vi på att åka ned till stadens torg för att Elvis ska få lite frisk luft. Vi är aldrig ute och går eftersom jag hatar att gå ut och gå då det är kallt. Vi är aldrig på stan heller, så vi får ta båda på samma gång. Kika runt lite på saker som kan behövas här hemma.

Jag tror att vi ska låta Elvis sitta i vagnen idag. Vi har dock ingen åkpåse men filt fungerar ju också?  Vi får skaffa oss en åkpåse.

Nu har de vaknat och jag ska nog göra mig klar så jag vågar visa mig utomhus.

Have a nice day!

Sanningen om Kaisa


Här blottar Kaisa sitt sanna jag. HAHA, snygg?

Jisses!

http://www.youtube.com/watch?v=3Vp-aFB0Cck

Jag finner inga ord! Fy fan! Hemskt..
Jag varnar dock känsliga läsare för starka bilder!

Sweetie

0 månader


1 månad


2 månader


3 månader


 4 månader


5 månader


6 månader (6 dagar ifrån)









Flera bilder


pics =)


Ska vi ta tag i saken med egna händer?

Jag kan berätta för allt gott folk, och alla andra för den delen, att jag har nu två favoriter i finalen av melodifestivalen! Två bra låtar och artister som bara måste vinna, alltså någon av dem. Nyfikna? Okej, här kommer det ;
- the ark och andreas johnsson!

Deras låtar har så rackarns bra text och melodi. Så härliga! Ska sverige göra en tabbe i år igen och skicka dit en låt som inte vinner? Förra året skulle andreas johnssons låt ha gått vidare och den skulle lätt ha vunnit. Eller ja, kommit tvåa iallafall eftersom lordi vann ganska stort.

Jag vet vilka jag håller på iallafall, gör du?


Jag måste bara fråga ifall någon vet vad After dark har i tankarna egentligen? Trodde de verkligen att en så stötande låt skulle kunna vinna eurovision? Hallå, visst var den väl ynkligt rolig men mest fjantig. Den passade absolut inte i melodifestivalen. Hallå, norska tjejen som är väderflicka (som det egentligen inte heter, finns ju ett finare ord) i tv4 fick sparken för att hon visat lite hud i slitz eller vilken tidning det nu var. Men sjunga om vad folk gör när de är ensamma och pillar på sig själva är ok i tv? Haha, konstigt.

Rolig låt som hamnat på helt fel ställe!

De sjunger om något som de flesta gör och klart att det inte är något att skämmas för. Men tänk på de större barnen som faktiskt fattar vad de menar haha. Är det inte längre ett familjeprogram?

För kom inte och säg att den verkligeo handlade om vanliga saker som man tar tag i egna händer? Haha..

Jag kanske skulle sjunga den som godnattvisa till min son? Att det inte är något att skämmas för att man tar saken i egna händer. Jisses!

klart, slut!

Stoppa raketen

Hej hallå.
Här sitter jag i vår hörnsoffa och med snus under läppen njuter jag av att bara sitta. Småtittar på tv'n och hoppas på att de snart ska visa något bra som jag kan fördriva tiden med. Pratar med min kära mor, tina och nini på msn och tänkte att det var dags att skriva något också.

idag lämnade vi Elvis hos mina föräldrar medan vi drog iväg oss själva för månadshandling av mat. Efter att vi letat från alla varor och packat hem dem till frysen, kylen och skafferiet så bestämde vi oss för att bege oss ned till torgboden. Väl där hittade vi det vi kom dit för - en hoppgunga till Elvis.
Den tog vi till kassan och torgboden fick byta den med oss mot lite pengar. Alla nöjda och glada. De fick kosing och vi fick gunga, good.

Gissa vem som tokgillade den? Ja visst var det Elvis som tyckte att den var jätterolig. Han hoppade omkring och snurrade med den. Hans söta skratt dök upp lite då och då, hans leende fick vi också ta del av. Finns det något bättre?

Strax innan läggdags fick Elvis alvedon för att han har lite ont i munnen av tänderna som är på G. Efter det tittade jag lite på tänderna som inte spruckit upp eftersom det såg ut som att en av dem var på väg att spricka, tidigare idag. Och vad tror ni hade skett? Javisst, ena tanden har spruckit fram. Kul!! Hoppas att de andra två kommer från fort nu så han slipper det onda. Det måste ju klia något enormt.

Jag insåg precis att det inte är långt kvar tills david åker. Inte nu på onsdag, men nästa. usch och tvi, spott och tji! Han kom ju precis hem! Och det är nu det går så fort. Dagarna går så snabbt då han är hemma. Som en raket flyger de förbi. Kan någon stoppa raketen?

Soppatorsk

Idag bestämde vi oss för att hälsa på folket på softcom eller ja, anthill som de så fint bytt namn till.

Just då vi ska till att svänga in på parkeringen får vi soppatorsk, typiskt. Vilken jäkla tajming att vi fick slut på bensin just där. Tänk om vi stannat i en korsning på vägen dit, DET hade ju varit illa iallafall!

Det var roligt att träffa på folk som vi jobbat med förut. Men påminnelsen om att aldrig jobba där igen dök upp och ja, inget mer telefonförsäljarjobb för min del. Visst, de första månaderna var ganska roliga. Tiden innan jag sa upp mig så grät jag innan jag skulle börja jobba. Jag mådde så psykiskt dåligt. All press, all skit man får ta och massa annat. Det gick inte längre bara.

Jag har iallafall beräknat att jag nog kan vara hemma till i november om jag tar ut alla dagarna, lägsta nivå inräknat. Jag kan ta ut lägsta nivån eftersom det är lika mycket pengar som jag får nu, vilket är lägsta.

Frågan är ju bara vad jag ska göra efter... Jag som har beslutsångest över allt annat ska kunna bestämma det, eller inte? Jag är ganska dålig på att ta beslut.

Ikväll gjorde vi egen pizza och det var supergott! Mycket godare än jag trott! Och degen vi köpte var redan klar, så det var bara att lägga på massa gott och in i ugnen.

Jag skrev ju tidigare idag att jag skulle spara allt jag skrivit på lunar (bloggen) och i bloggen här. Så idag satt jag och kopierade varje enstaka inlägg som var från våren 2004 från tills sommaren 2006. Imorgon ska jag fortsätta med att kopiera från denna blogg. Något som är synd är ju att man tog bort sin lunar förut, annars hade jag haft saker jag skrivit från 2001. Eftersom jag inte skriver dagbok annars så är det ju roligt att ha kvar och läsa då jag är lite äldre.

nu ska jag vänta på att programmet insider börjar.

Ordning och reda

Nu har jag bestämt mig för att spara alla texter jag någonsin skrivit i bloggen. Även i bloggen på lunarstorm. För det kan vara roligt att ta fram igen då det gått några år. Det kan vara bra att ha kvar. Så nu ska jag "bara" kopiera allt jag någonsin skrivit. Börjar nog med Lunarstorm eftersom de är tidigare än bloggen. Måste ju ha dem i ordning =)

Uppskattad

Igår upptäckte elvis mamma, dvs jag, att det inte bara var två tänder på väg i elvis lilla mun, utan tre. Två stycken bredvid varandra där nere och en på sidan uppe. De spricker nog fram vilken dag som helst. Vad sött! Han måste ha ont i sin lilla mun, stackarn.

Nästa lördag blir han 6 månader gammal, det har alltså gått ett halvår sedan jag låg och krystade för att kämpa från min son. Tji fick jag och jag fick lift en halv meter från mållinjen. Men huvudsaken är att elvis kom ut, för visst var det en elvis. Ingen anton som vi hade som förslag förutom elvis och absolut ingen cornelia. Med polisonger kom han ut till världen den 3e september då klockat stod på 21, 52.

Från att ha varit 49 cm och vägt 2787g på födelsedagen är han nu 65,5 cm och väger så mycket som 7100g.

Tänka sig så liten han har varit. och hur fort barn verkligen växer och utvecklas. Och att ingen kan föreställa sig hur underbart det är att bli förälder, förrän det verkligen hänt.

Just i detta nu ligger elvis och biter på en leksak som hänger ned från babygymet. Det kliar nog i stackars munnen.

Elvis Erik Malm - du är det bästa som hänt oss. Vi ska alltid finnas där för dig. Vi älskar dig så mycket! Det finns ingen som du, unik och go som ingen annan.

Karl David Malm - du är det bästa som hänt mig. Jag vill alltid finnas här för dig. Jag älskar dig och var son! Du är den bästa! Du och Elvis.

Självklart skall inte resten av våra släktingar känna sig utanför. Utan er vore livet inte värt att leva! Känn er uppskattade på alla sätt och vis!

likadant för vänner. Känn er uppskattade!

Television

Elvis är lagd sedan en timme tillbaka och jag ligger under täcket i soffan med ögonen som skiftar mellan televisionen och mobiltelefonen. Den äldre herrn i lägenheten spelar lite på datorn medan jag tittar på program som inte tilltalar honom.

ett illamående börjar sakta krypa sig framåt och låta sig kännas vid. Antagligen på grund av min ångest över chips jag ätit ikväll och all snabbmat vi ätit sedan david kom hem. Usch.

jag tittar på top model och undrar hur tusan alla som är 18 år osv kan se ut som 25? De liknar inte alls svenska 18åringar.. Själv är jag 20 och folk tar mig nog för 15, om ens det. Mycket för min längd.

ska kika vidare nu.

Tre år tillsammans, du och jag.

En hel vecka efter vår treårsdag ska vi äntligen fira den. Vi har beställt entrécot (hur det nu stavas) från take off. Vi har bett dem att köra hit maten så vi slipper det. Då david var iväg och tog ut pengar (och lånade av mamma och jan, tack för det!) så köpte han även chips. Så det blir myspys ikväll. Det blir dock ett avbrott på firandet då det är bra på tv som david inte vill se.. Och det förstår jag. För vilken kille vill se top model, oc och lustgården?

inge värsta firandet. Men det behövs inte tycker jag. Så länge vi umgås och är med varandra bara.

Överfallen

Okej, nu skäms jag. Det enda stället som vi inte städat under ska de flytta på! Dammet överföll honom och en massa saker låg under hallbyrån.. Vad tusan. Vi är så pinsamt dåliga. De sätter upp en massa lister just nu iallafall. De ska göra så vi får fiber och kan få riktigt bredband.

Mina valkar och jag

Åh vad jag tycker om mitt lilla hjärta! jag älskar att se elvis leende och det visar han hela tiden nu. Förr i början fick vi kämpa och förtjäna oss ett skratt. Nu fyller vi dagarna med skratt och mys. Han är så go!

vi var på hälsocentralen med honom igår och som tur var konstaterade läkaren att ingen infektion fanns i kroppen. Vi fick bricanyl eftersom han rosslar så mycket då han andas. Snart är min lille pojk bättre. Men han är pigg och glad iallafall han, min gosse.

vi köpte, som jag igår skrev, en trådlös router och den har vi användning av. Jag uppdaterar från min mobiltelefon nu. Nu spar jag pengar eftersom det annars kostar multum att gå in på vanliga sidor. Så nu kan david glatt sitta och spela sitt jäkla spel och jag kommer ändå åt internet.

Jag funderar på om jag ska ta mina valkar, elvis, david och bristningarna till sporthallen någon dag för att bada med elvis. Det vore säkert jättekul för honom. Och ganska roligt för de andra som är där som kan använda mig som skrattobjekt... Min kropp är en levande fettklump med extra fina ränder.

Nu kommer snubbarna hit snart. Som ska fixa något i lägenheten. Multimedianät för tv, bredand och internet.

Stormen på affären.

Vet ni vad som är så oerhört irriterande? Det ska jag minsann berätta för er gott folk. Då du just fixat till frisysen efter många om och men. Sedan sätter du dig i bilen och ska bege dig till t.ex hemköp och handla någon vara. Du åker den lilla biten dit och kliver glatt ut ur bilen. Upp för trappan till affären och då du går in genom dörren attackeras du av en storm som glatt siktar in sig på din frisyr och den är spårlöst försvunnen. Rufsig i håret går du irriterande in på hemköp och hoppas på att ingen ska tro att du verkligen fixat din frisyr så otroligt fult.

Jag blir så irriterad varje gång. Håret blåser ju för tusan bort! Det finns antagligen en anledning till att de har stormen där men det är ändå så irriterande.

just för att jag går naken

Ibland kan turen dyka upp då du verkligen inte trott att den skulle närvara. Idag är en sådan dag.
Snubbarna som bostäder bestämt att ska komma hit skulle komma imorgon, sicken tur. Det var tur eftersom vi sov över och vaknade någon minut innan de skulle komma och det var fortfarande stökigt. Så vi hinner städa nu.

Elvis är fortfarande inte bättre. Det konstiga ( eller det som är bra) är ju att han inte har någon feber eller verkar dålig annars. Väldigt hes, hostar och rosslar lika högt som tuppen när den tar sin morgontruddelutt.
Igår sov han väldigt mycket mer än han brukar göra också. För säkerhetsskull ska vi på hälsocentralen idag och kolla. Det är så jobbigt för honom att andas på natten. Förhoppningsvis får vi något slemlösande eller dylikt. Bättre att kolla en gång för mycket säger då jag.

Förhoppningsvis ska vi köpa en trådlös router också. Anledningen till det är ju att jag har en herre här i lägenheten som tycker mycket om att spendera tiden vid datorn och spelet. Hade vi en trådlös router skulle jag gratis kunna använda internet på telefonen. Synd att Davids laptop inte fungerar, annars hade den kunnat nötas ut. Det är så trist då Elvis sover om kvällarna och televisionen inte kan bidra med något intressant.

Nej, nu ska jag kolla "mina" sidor och skymma denna kropp med något som kallas för kläder. Det vore ju synd om befolkningen i denna lilla stad skulle behöva blunda en hel dag just för att jag går naken.

Ciao!

stökigare än stökigast?

Herrejösses! Hur kan det vara så svårt att hålla det städat? Jag förstår verkligen inte hur vi alltid kan ha det så stökigt. Det är värre än på tv för tusan!! ##&%/#(/)W¤Q"¤%¤&&/&//


I veckan ska vi gå igenom hela lägenheten och kasta en massa skit iallafall. Skänka typ flera ton med kläder till erikshjälpen osv. Ni vet, de där kläderna som man "säkert komma att kunna ha igen". Eller de som man "kanske tycker är snygga igen sen". HALLÅ?? Släng bort skiten. Vi har kläder överallt som vi inte använder. Och jag kan ju inte ha något av dem typ. Bara för att jag gått och blivit en tjockis sedan graviditeten. 

Imorgon kommer det antagligen hit nå snubbar som ska fixa i lägenheten och vi har inte städat ännu. Vi har tänkt att städa hela kvällen, dock utan några bra resultat. Jag förstår inte hur vi skall lösa detta elände.

Vi har ställt klockan på sju eftersom de antagligen kommer vid nio och jag vill helst inte vara hemma då de kommer, det är bara drygt. Men vi vet inte om de kommer för att då vi ringde tidigare idag och frågade om tid så glömde vi att fråga om det var tisdag eller onsdag. På lappen stod det att det antagligen var tisdag eller onsdag. Vi ska flytta ut alla möblerna från väggarna i vardagsrummet också. Jag undrar hur mycket skit det är under soffan? Jag vågar aldrig titta där under, haha.


jaja, dags att ta ett städrace?


pics



Pappa David gäspar på ett kort men jag la in den ändå =)

Den enda som är vaken

Det känns så skönt att ha hela familjen samlad här hemma. Alla tre. Finns inget bättre än mina grabbar här hemma.
Snart är det ett halvår sedan Elvis tog sitt första andetag och tog sin första titt på den nya världen. Tiden går så otroligt fort. Snart har han skäggstubb och tycker att jag är otroligt pinsam, haha. Och tiden nu är så spännande, det händer något hela tiden.

Elvis vaknade tidigt idag. Vi klev upp runt halvåtta men han vaknade nog vid sjutiden. Så tidigt har han nog aldrig  vaknat. Förutom första månaden då han vaknade och åt vid 5 tiden bara och sedan somnade om.

Just nu är det bara jag som är vaken. David kom aldrig och la sig inatt utan han sover på soffan just nu. Han spelade säkert på datorn väldigt sent och sedan tittade på tv till sömns. Och Elvis la sig för att sova middag för tjugo minuter sedan. Så här sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska göra.

Vi måste städa idag iallafall. Det finns nog ingen som har det lika stökigt som vi har. Jag förstår inte hur det kan bli så. Vi är så dåliga på att hålla det städat, käääst.


Nä, nu får jag allt ta min tunga rumpa för att göra något. Sova middag jag med? YES SIR!




pics



en stolpe och lite gubbar med pengar nedanför

Nu får det banne mig vara nog med latheten. Ett inlägg skall knåpas ihop och jag är redo!




Elvis, min lille son, är sjuk. Eller, jag tror det iallafall. Han är så hes att det inte hörs mycket när han skriker. Nyss skrek han tydligen och David gick dit, det enda jag hörde var ett snabbt litet pip. Ganska illa? Och så rosslar och piper det mycket när han andas. Hostar lite ibland också. Rådgivningen sa att det nog inte var något men om det blev någon förändring så skulle vi ringa hälsocentralen. Problemet är ju att Nini's son hade lika symptom då han hade lunginflammation, förutom att Elvis verkar kunna andas bra iallafall. Han mår ju bra annars, lika pigg och glad som vanligt. Han tycker att det är roligt när det blir så annorlunda ljud nu när han låter.

Vi väntar till morgondagen och se hur det är med honom då.

Igår var vi ut på roligheter (dåligheter?) och skaffade oss barnvakt till Elvis. Davids föräldrar blev det, de har ju inte varit det innan. Och det var första gången jag var utan honom så där länge. Hualigen!! Jag tänkte på honom konstant! Sist så var jag ju där då han vaknade iallafall. Allt gick bra iallafall, han är så otroligt duktig. Gnäller ingenting alls och bara är så goo.

Kvällen började iallafall med att vi åt på kinarestaurangen med kung fu-klubben. 'Tre små rätter' beställdes in till både mig och David. Helt okej faktiskt! Efter middagen begav vi oss till Davids lillebror där han och Davids äldre bror väntade. Drack en varsin öl typ och då klockan slagit tio så kom taxin och skjutsade oss till Tranan. Ganska mycket folk för att vara helgen före löning tycker jag? Det var hur roligt som helst att träffa alla som jag inte träffar varje dag precis. Väldigt roligt faktiskt. Dock tänkte jag på Elvis väldigt mycket.

Det kan vara roligt att titta på då folk dansar också. Och undra varför de dansar just på det sättet, på lådorna som står där. Antagligen för att hitta en natt-dejt? Möjligen för att  bli sedd? Haha, nej men det ser lite roligt ut bara. Visst om man dansar normalt. Men det fattades bara en stolpe och lite gubbar med pengar nedanför.


I torsdags var vi på BVC föresten! Elvis är nu 65,5 centimeter lång och väger så mycket som 7100g. Stora pojken min!

Det känns som att det är mycket jag vill skriva. Jag väljer dock att dela upp det lite. Det blir så himla snurrigt annars. Så jag skriver inget mer nu utan jag låter det vara tills imorgon.





Okej, jag håller med! Det blev inget roligt inlägg. Jag har tappat min skrivförmåga, om jag nu har haft något. Sorry! Ska leta fram den igen.


pröömis

Jag har inte uppdaterat på någon dag nu men jag lovar att göra det imorgonkväll.  PROMISE!
Hinner inte nu, fullt upp i helgen.

Sköt om er!

family



Kaisa, David och Elvis.
Sicket gäng!


Love you honey!



Idag var det tre år sedan vi blev tillsammans. Och jisses vad jag är tacksam för att ha fått vara med dig under dessa fina år. Och självklart skall det bli många fler. Tänk vad nära det var att jag miste dig i April, tänk vilken tur vi hade som fick tillbaka dig. Hade vi åkt in på sjukhuset en vecka senare hade du nog inte levt. Vilken tur att du är kvar. Hur skulle jag annars klarat mig? Fast nu ska vi bara tänka framåt! 3 år tillsammans idag och du är inte hemma, uscha. Men du kommer ju vid 3 tiden inatt!  Och vi får fira imorgon eller på fredag. Vi ses då honey, jag älskar dig!

Vi har blandat i hop en riktigt fin son tillsammans också. Världens bästa och sötaste.



oh my god, fjåååårtis

Vad kul att folk tycker att jag passar i den nya frisyren! Tack för kommentarerna! =)
Hoppas att jag kan fixa till den nudå haha.


Jag måste bara dela med mig av det jag nyss hittat. Lite "dikter" från femtonårsåldern! Lite roligt att läsa haha.

Kom ihåg att jag var 14-15 år gammal. haha.:

Blommor och Bin
Kärlek och Svin
Se hur det är
De bara bryr sig om hur vi oss klär
Men de vill helst ha oss naken
Spelar ingen roll om vi är vaken
Det finns de som är normala
De som inte bryr sig om vi inte är smala
Så Ska det vara
De ska väl alla killar klara...


En Dag jag dig glömmer
men till den dag jag dig gömmer
Djupt inne i mitt hjärta
där inge kan se
se att jag dig saknar
Men en dag jag utan dig vaknar


In i mitt hjärta
Fyll mig med smärta
Gå iväg, kom aldrig åter
Jag gråter
Är det en Rutin?
Ditt jävla svin!



Det är som en labyrint
Vissa hittar den rätta vägen
andra inte
många är nära, men kommer inte riktigt fram
Du vill kunna öppna flera ingångar
Men det går inte
Den dagen någon kommer fram
så vet du att den personen är den rätta
Personen som hittade rätta vägen till ditt hjärta
Jag hoppas någon hittar vägen till mitt..





Det finns något jag inte förstår, något mitt hjärta aldrig får
Det är något som inte existerar, något som mitt hjärta raderar
Kärleken kallas det, Den finns, jag vet
Men det är svårt, det känns så hårt
Att aldrig finna den rätta, någon som inte riktigt finner mitt hjärta
Jag känner mig inte riktigt hel, det fattas en liten del
kärleken.



Man kan ju inte annat än att skratta! MOHAHAHAHA.

Jag gick och klippte mig längre

Klippt och skuren!
De andra två bilderna som jag lade in var från mobilen. Nu har jag här under lagt in några andra bilder, dåliga men får duga. Jag är toknöjd iallafall! Fick lite hårförlängning på högersida också, så det blev lite längre där. Och jag behövde inte betala något för håret (riktigt hår), snacka om  schysst. Det jag fick betala för var klippningen, 350 kronor och 50 kronor för tejpen osv.  Så ja, jag gick och klippte mig och fick längre hår. GOOD.

Vad tycks? Ska lägga in bättre bilder sen, så man ser riktigt.



from tha mobil

95949-392

Klippning

Önska mig lycka till! Jag skall be frisören klippa bort lite hår idag och forma till en frisyr. Förhoppningsvis den frisyren som jag la in här i ett inlägg tidigare. Kommer med resultat senare! =)

ooh vuxen or not?

Jobb (1p) - Nej jag är mammaledig och  hade jag inte varit det så hade jag nog varit arbetslös.
Visitkort (1p) -  Yes! (Gjorde då jag gick på media, använder dem dock inte. Men jag har!) 1
Konferens (1p) - Tror inte det... (?)
Bor hos föräldrar (-2p)
- Nejnej, jag bor ju med  Elvis och David.
Vara sambo (1p) - Yesbox! 1
Vara förlovad (1p) - Ja, jag friade till David på hans 25 års dag efter nästan 3 år tillsammans. 1
Vara gift (2p) - Nej inte ännu.
Skild (3p) - Det är ganska svårt att skilja sig om man aldrig varit gift.
Äga villa (2p) - Nej, men skulle gärna vilja.
Ha en bil (1p kombi + 1p) - Ja vi har två nu. Och den ena är skattebefriad ;) 1
Hund (1p) - Inte ännu, men senare i livet ska jag ha en liten gofis.
Lån (1p) - nope
Gemensam ekonomi (1p) - Ja 1
Pensionsspara (1p) - Nepp!
Storhandla (1p) - Japp brukar vara så 1
ICA-kundkort (1p) - Inte ännu, men skall införskaffa mig det.
Använda rabattkuponger (2p) -  Nej jag glömmer jämt bort dem =/
Äga hushållsassistent (1p) - Nej!
Äga diskmaskin (1p) - Yes, en bänkdiskmaskin 1
Dubbelsäng (2p) - Ja, absolut. 2
Ha julgran på julen (2p)
- Ja ! Fast i år tog vi aldrig fram någon. 2
Gråa hår (1p) - Inte vad jag vet, fast man vet ju aldrig då man färgar håret haha.
Celluliter (1p) -  Jag är en vandrande celluit 1
Prenumerera på morgontidning (1p) - Nej men skulle vilja.
Lösa sudoko (1p) - tokheller!
Välja att inte svara i telefon (2p) - Ja när det är typiska försäljar nummer eller skyddat, då skeppar jag över till David istället. Jag kan inte säga nej, haha.! 2

Putsa fönster (1p) -  Näe, ganska dålig på det haha.
Svampplockning (2p) -  Nope.
Långfärdsskridskor (1p) - Nej.
Parmiddag (1p) - Mysigt, händer dock aldrig. 
Vinprovning (1p) - Nej
Danskurs (1p) - Jag är för feg för sådant.
Partaja till gamla 70-talshits (1p) - Absolut, vi festade till och med till dansbandsmusik förr, jag är med på allt!  1
Dricka konjak alt. calvados till kaffet (1p) - Jag dricker inte kaffe.
Däcka före 23.00 dagligen (1p) - Det var längesedan det, så nej.
Soffan hemma före krogen med bästa kompisarna (1p) - Absolut! 1
Spela Bingolotto (1p) - Nej, men vill, fy vad mysigt.
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p) -  Vet inte vem det är, han är säkert hot! haha.
Ha höftproblem (1p) - Nej.
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p) - Jaa absolut! Vill dit! 2
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p) - Näe, inte vad jag vet.

SUMMA: 18

0-15 p "INTE gammal"
16-25 p " börjar barka ditåt…"
Över 25 p "Nu är du där"

Tänder i gossens mun

Dags för några väl vald och kloka ord från Kaisa? Njae, men ord iallafall!

Vad för spännande har hänt idag då?
Jo det ska jag minsann berätta. Först så vaknade vi och drack frukost, efter det så sov Elvis i en timma och jag spenderade den tiden vid datorn. Vid tolv var vi trötta så då somnade vi båda två. Nästa gång vi vaknar var klockan halvfyra och vi hade sovit bort dagen. Elvis sov över lunchen också.

Efter att vi vaknat och Elvis ätit så gjorde vi oss klara. Ut med vagnen och vi traskade hem till mina föräldrar och lillebror. VI var där för att utnyttja deras tvättmaskin då Elvis hade slut på rena kläder, Paniiik!


Och nu har jag precis kommit hem igen.


Jag upptäckte idag att Elvis nog är på väg att få tänder. Två stycken bredvid varandra där nere, fast de har inte spruckit fram än. Man ser liksom konturerna av dem och är två små bullar på något vis.  Ett till tecken på att tänderna är på väg att dyka upp är att han dregglar mycket mer än vanligt och då brukar han dreggla floder annars, men nu är det rena rama havet som sipprar ur mungiporna. Han har varit väldigt grinig till och från ikväll också. Stackarn har nog ont.



Det är dröjer inte länge tills David kommer in och kramar mig  igen. Natten till Torsdag runt 03-04. Och hur skönt ska det inte bli att träffa honom då? Jo, förjäkla skönt! Om han överlever nudå. Han är så klumpig. Flera dagar i rad så händer det något. Det som han berättat om är;

  • Fått en slang som sprutar het ånga innanför overallen, ajaj!
  • Fått en massa kokande vatten över sig
  • Lagt handen på ett hett rör.
  • Fått syra i ansiketet. (Gissa om jag blev orolig då! Det var dock neutraliserad syra så det var ingen fara)
Snacka om klumpig, haha.

Stackarn jobbar utomhus tolv timmar om dygnet, 14 dagar i streck och dessutom på natten. Jag skulle frysa ihjäl!!





Dagen idag (söndag)

Lite bilder från dagen hos Nini och Fredrik. Synd att ljuset blev konstigt på många av bilderna. Fanns många fler, dock väldigt suddiga. Min kamera hade nog influensa idag. Dagen var trevlig iallafall, det gör vi om!








Lite bilder på Elvis från idag. Min gopojke! Han lär sig något nytt varje dag. Det händer någonting hela tiden nu, vilken spännande tid!  Han rullar runt och ligger aldrig still. Han kan sitta med stöd av händerna, men jag räknar att han kan sitta då det är utan stöd. Pratar fortfarande lika mycket och ler så fint. Jisses vad din pappa ska längta efter dig!



fåtölj


Här är Elvis i fotöljen som han fått av mormor och morfar. Den gillar han. Tack tack =)

Foood

Hej hallå.
Här sitter jag alldeles nyduschad och fräsh. Jag ska fixa i ordning mig alldeles strax och sedan efter att Elvis ätit sin lunch skall vi bege oss till Nini och hennes lilla Fredrik. Vi hade tänkt att beställa något som kallas för mat från take off. Myspys! =)

Have a nice day!

Dumma firefox

Och föressten! Nu har det hänt  IGEN. Alla mina sparade sidor har försvunnit. Förbannade jäkla firefox!!!!!

Alla bloggar som jag läser, alla sidor jag gillar. DAMN IT.

"!%##%/&%/(/%/&
¤/%&((&=)="Q"¤#%&&%UHG

Fyfan vad du är söt

Tänk vad en enda liten kommentar kan vända en deppig kväll.
Efter melodifestivalen blev jag avundsjuk över alla som kan sjunga, jag vill också. Jag började också tänka på att jag skulle vilja kunna skrivat låtar, jag med. Tankarna flög iväg och funderingar på vad jag ska göra i framtiden snurrade omkring i mitt huvud. Efter det övergick det till att jag blev deprimerad över hur jag ser ut, kroppen och så vidare. Suttit och tänkt illa om mig själv hela kvällen.

Då det var dags för reklampaus under filmen ' Min stora kärlek' så tog även jag en paus och satte mig vid datorn. www.blogg.se blev den sida som jag loggade in på och till min förvåning såg jag en "anonym" (stod inget namn) kommentar som innehöll de vänliga orden:

"klipp dig så! :D och fy fan vad du är söt!"

Hela kroppen fylldes med värme och jag sken upp. Mitt deppiga humör försvann på en gång och jag blev glad. Vem det nu var, tack för de vänliga orden! Jag känner inte igen IP-adressen, så jag tror inte att det är någon jag känner. Och det känns så mycket bättre när någon som inte känner mig skriver något sådant, då personen antagligen skriver det för han/hon ärligt tycker så. Är det någon man känner vet man ju aldrig om personen i fråga säger det just för att vara snäll eller för att den människan verkligen tycker så.
Nu vet jag ju i och för sig inte om jag känner personen som skrev det. Tack iallafall, räddaren i nöden.

Jag vill även tillägga att jag uppskattar att höra saker från personer i min omgivning också men ni förstår säkert hur jag tänker? Klart jag tar åt mig om andra säger det med, dock inte på samma sätt.

Vi säger så här.
En vän till dig säger att du ser bra ut.
Och en helt okänd person säger samma sak, vad tar du åt dig mest av?
Din vän som kanske säger det för att vara snäll och för att hon tycker om dig ( kan ju faktiskt mena det också men man vet aldrig). Eller den okände människan som bara säger det ändå, bara sådär rakt ut?

Fast det är ju på två vis det där. Personen som bara känner ditt yttre eller personen som vet om ditt inre också. Jaja, skitsamma! =)

Tack iallafall, det värmde och förgyllde min kväll.

Sorry för att detta inlägg blev helt konstigt och förvirrande!


Bära eller brista? Det brast!

Jag var precis in till Elvis som vaknade till och insåg att han låg på mage och minsann inte ville göra det. Saken är den att jag var in till honom för en timme sedan och då låg han på mage också. Han vaknade väl upp ur drömmarnas land och upptäckte sig ligga på mage. Han verkade inte ha någon ork att vända tillbaka sig själv heller.

Jag tittade på ' du är vad du äter' igår och jag tyckte att det var så pinsamt falskt. Iallafall just det med bristningarna. Tjejen hade bristningar på magen och skulle få någon slags terapibehandling för det.
På slutet av programmet visade de resultat av vikt, midja och bristningar. Tjejen hade gått ner 9 kilo och var 14 centimeter smalare runt midjan, det var ju bra. Det roliga var att när hon skulle visa bristningarna så drog hon upp tröjan tre centimeter och visade att de pyttesmå som var långt under naveln var borta. Men hallå! De stora och långa som var ovanför naveln då? Det var ju de som var värst och just dem hon tyckte var jobbigast väl?  Antagligen gick det inte så bra och tv3 ville säkert inte visa att det misslyckats. För varför skulle de i såfall visat hela magen och bristningarna i början och sedan på slutet endast visa lite? För om det hade lyckats så hade hon visat att de stora var borta också.
Jag vill tillägga att jag inte skriver detta för att vara taskig mot tjejen, henne var det ju inget fel på. Utan det jag menar är att tv3 försökte dölja att de misslyckades, eller?

Appropå bristningar så har jag massor  över ifall någon är intresserad? Det är bara att vraka och välja på hela kroppen. Får det lov att vara en stor och ful eller en liten och nätt? Jag har alla sorter och till alla kroppsdelar, och då menar jag ALLA (nästan iallafall). Korta, långa, smala, tjocka? Kanske känner du för en dag med bristningar på brösten eller varför inte runt om magen? Armvecken är det som gäller i vår, passa på nu innan det blir dyrt!

Förstår inte hur jag ska kunna visa mig i sommar. Elvis var värd varenda bristning men jag skulle göra allt för att få bort dem. Om jag skulle vara smal och ha en fin kropp i övrigt under sommaren så vore bristningarna inte ett problem, graviditetens fel ju. Jag är dock rädd att jag fortsätter att ha en riktig fettbomb till kropp och får handskas med både bristningar och fett. Jag vägrar att visa mig då. Jag klarar inte av det.

Finns det inget sätt att få bort dem, helst gratis eller något. Jag lär ju aldrig visa mig. Eller jo, som jag sa - om kroppen blir normal.

Det var mysigt hemma hos Lotta, Patrik och Noah i Mora iallafall. Och vilken unge Noah är då. Så snäll och go trots att det dröjer lite mellan gångerna han träffar oss, han accepterade direkt att hans morföräldrar skulle vara barnvakt. Så sööt!  Elvis och Noah bara tittade undrande på varandra, rackarns gofisar. 

Just det ja;
http://wwwb.aftonbladet.se/klipptopp//initSurvey.do?surveyId=67&surveyEntryId=865

Kom ihåg att rösta nu.





Elvis och Noah

http://wwwb.aftonbladet.se/klipptopp//initSurvey.do?surveyId=67&surveyEntryId=865


RÖSTAA!!!! =)

pics

Några bilder! Kommer kanske fler när jag kommit hem. Blir hemfärd ikväll.


dö snö

Tidgare idag skrev jag ett (enligt mig) bra och intressant (äntligen??) inlägg. Det var långt och jag skrev en rapport från Mora. Det blev fel och allt försvann. Då blev jag sur och struntade i att skriva något. Och det tänker jag göra nu också, vägrar att skriva om det.

Jag får skriva mer när jag kommer hem istället.

Just nu ramlar snöflingorna sakta ned från himlen för att avsluta sin resa mot marken och sedan smälta och förintas. Snö snö snö, dööö!

Elvis och Noah


pics

          
2005-08-20        2a året på gymn.    2005-08-20



 

Hittade några gamla bilder på mig på min syster dator. Från 2005.


 


Gash, jag är tjockis.


Detta är jag 2005-09-17, på Anki och jims bröllop. DEN klänningen ska jag kunna ha igen. Fick på mig den när jag var gravid, blev dock jättekort och tuttarna fick inte plats. Ska se ut så där igen och lite smalare. Jag tyckte att jag var tjock DÅ, vad är jag nu isåfall då??? FETMA.Konstig frilla =P

95949-331

Packar och donar

Snart bär det av till Mora och alla dalmasar. Håller på att packa för fullt men jag vet att glömmer hälften. Huvudsaken att alla Elvis saker är med.

  • Gröt
  • burkmat
  • blöjor
  • tvättservetter
  • kläder
  • flaska
  • ersättning
  • minifom
  • gosclownen (en trasa typ)
  • Tigern (favoritgosedjur)
  • vagnen
  • täcke, kudde.

osv..

Det ska bli kul att träffa Lotta, Patrik och Noah igen. Det blir ju inte så ofta.

Kameran är något som INTE får glömmas hemma. Det vore ju tråkigt om det skulle behöva ligga hemma och samla damm då jag kan fota en massa i Mora. Antagligen mest på Noah och Elvis.


Det är ju typiskt att jag sätter mig här nu när Elvis sover då jag egentligen borde passa på att packa klart allt. Måste nog gå och göra det nu. Lotta och Patrik har ju dator och internet i Mora, så jag uppdaterar nog där med. Och lägger in lite bilder.


Nej, nu blir det till att  skynda sig.  Det vore ju synd att missa bilen till Mora, fast det är ju ett tag kvar.

Ciao!


Pub som öppnar 07?

Nu kom jag på en riktigt smart idé. Varför är inte krogen öppen på morgonen? Det är ju då man (iallafall jag) är som smalast. Magen sväller ju som tusan på kvällen. Skiljer många centimeter för mig, morgon och kväll. Tänk vad bra. Krogen öppnar klockan 7 på morgonen och då är jag mitt smalaste och lättaste jag? WOHO! Då skulle självförtroendet vara lite bättre iallafall? Kul att vara lite smalare en kvart på morgonen, haha.

Haha. Fasen vad illa, men tänk vad bra det skulle vara om det var tvärtom. Att det var så att på kvällen så vägde man minst och inte var svullen alls. Fast ja, det kanske bara är min mage som sväller....?



"hallå, min napp är borta ju".

Har du samma problem som jag?
Att det ibland kan bli för mycket. Allt på samma gång? Just nu är det så för mig. Jag förstår inte hur jag kan hålla reda på allt jag gör på datorn/internet just nu. Jag uppdaterar bilder på familjeliv (som jag aldrig gör där), lyssnar på youtube, uppdaterar bloggen, tittar på tatueringar, försöker göra en egen tatuering och samtidigt som det kikar jag runt på lunarstorm, helgon och familjeliv. Hallå liksom! En sak i taget, var tog det utrycket vägen? Just nu existerar det inte iallafall.

För en stund sedan slog det mig att jag saknar Elvis så mycket när han sover. Iallafall ikväll, jag var väldigt nära att ta upp honom just för att jag behövde en kram. När klockan strax skulle slå sju så lade sig Elvis för natten och han sussar sött ännu. Han vaknade för en stund sedan och gnällde till på det där sättet som betyder  "hallå, min napp är borta ju". Så jag gick dit och letade upp den och han somnade sött om.

Då jag stod vid sidan av hans säng insåg jag vad stor han blivit. Hur mycket han växt. Det är så svårt att se det då jag ser honom hela tiden. Och bara nu de senaste dagarna har det dykt upp nya saker som han hittar på. Han ligger då inte still, han ålar sig på rygg. Han vänder sig hela tiden från rygg till mage, dock inte från mage till rygg.  Han sträcker fram händerna och vill hålla i allt, helst smaka på också (har iofs gjort det länge).

Simpson på tv gillar han allra bäst. Ända sedan han föddes har han tyckt om att titta på det, antagligen för alla färger.

Och att han är så underbart go och glad... DET är ju det bästa. Min pojk, min son.. MITT hjärta. En blandning av David och mig, kan det bli bättre?  Inte undra på att han är så söt, eller hur? ;)

Imorgon far vi iväg till Mora. Mina föräldrar ska vara barnvakt åt min systers söta son Noah och jag bestämde mig för att jag och Elvis också minsann skall följa med. Så det blir några dagar i Mora nu. Kul att få träffa Noah också.

Morgonen den femtonde februari kommer David hem igen och jag längtar! Fast det går bra att vara själv också, då jag har världens duktigaste son. Inatt sov han typ 16 timmar, det ni. Det blev en jäkla sen frukost det. Men iallafall, tillbaka till David.. Dagen innan han kommer hem har vi varit tillsammans i tre år, synd att vi inte är här båda två då. Vi får fira det då han kommit hem istället, det går ju lika bra det med.

AJDÅ! Det slog mig just att jag inte har packat ännu. Rackarns! Dags att göra det kanske? Eller ja, hinner ju imorgon också. Frågan är ju om det inte blir mindre stressigt om jag gör det nu? MJO, tror det va.

Äsch, nu uppdaterar jag detta, blir så långt annars. Jag får väl skriva ett till inlägg om jag känner för det.





Better place

Nej, fy, här sitter jag med tårar i ögonen och lyssnar på den fina låten 'better place', tilles låt. Gjord av en tjej som heter Camilla.
Här kommer länken:
http://www.myspace.com/camillagervide

Usch, en sådan fin låt och det enda jag tänker på är stackars lilla pojken (och alla andra små barn och unga människor) som inte hann leva sitt liv. Och tänk på föräldrarna som mist sitt kärleksbarn.

För er som inte vet eller minns vad som hände tänkte jag uppdatera er lite med några artiklar:

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,803791,00.html

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,810287,00.html

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,810290,00.html


Vad sorgligt. Jag är så rädd att det ska hända mig. Jag skulle inte klara av det, det gör nog ingen.

Och något mer jag är rädd för, det är att tänk om jag skulle ramla eller något i lägenheten och bli medvetslös eller något, då skulle ju elvis ligga här jättelänge och ingen skulle veta om det. För det kan ju vara så att man nyss pratat med sina nära och kära och sedan är det kväll och man inte hörs föränn nästa dag. DET är jag rädd för. Att min stackars son ska ligga helt ensam, hungrig och rädd. Fy.



i kategorin "större"

Kära vänner, goda grannar och ni andra
- Godkväll!

Nu är helgen över och den har riktigt sprungit ifrån mig, minst sagt.
Som jag i ett tidigare inlägg skrivit så fyllde jag 'inte längre tonåring' (20 år) i fredags. Det var full rulle och massor med besök under dagen, väldigt uppskattat må jag säga. Tack för alla presenter gott folk!

Mina föräldrar var väldigt snälla och gav mig en extra present som var att jag skulle få gå ut och fira att jag fyllt 20 år och de skulle vara barnvakt. Jättesnällt! Så Elvis sov borta första gången i helgen, jag sov dock också där. Tack och bock! Uppskattat!

Sagt och gjort, utgång igår och det var hur roligt som helst. Började kvällen med att jag, Sandra, Amanda och Hanna satt hemma hos mig innan. Riktigt trevligt. På tranan var det också helt okej, jag hade iallafall kul. Fast jag var väldigt noga med att berätta för folk att jag bara var ut för att jag fyllt år, eftersom jag var ut för två veckor sedan också.

Jag hittade till blackjack-bordet och jag fattade ingenting men jag körde på att "stanna" hela tiden då hon frågade hur jag ville göra och ja, det gick ju bra. Jag vann hela tiden iallafall, haha. Nybörjartur? Där var jag fastklistrad ett tag.

Fast jag blev lite deppig ett tag på tranan då en person placerade mig i kategorin "större" och det tar ganska hårt att inse sådant. Usch och tvi! Jag vet att jag är stoooor, men det hjälper ju inte precis att folk slänger det i ansiktet. " Inte för att vara dum, men större tjejer har ju svårare att föda barn".. Hallå! Jag snittades för att jag hade för trångt bäcken, inte för att jag är tjockis. Men jag bara höll med.. om att jag är större.


Kvällen var iallafall fruktansvärt rolig trots saknaden av Elvis. Jag tänkte på honom nästa hela tiden, fy vad jobbigt att vara utan min lillgrabb. Men det hade gått bra iallafall, sov lika bra som hemma och gnällde typ inget alls. Goodie!

Snart är det bara en vecka tills David kommer inramlandes genom dörren igen, underbart!!

Allt går så snabbt med Elvis nu, han utvecklas så himla snabbt. Han är mycket mer intresserad av saker och ting nu och ska ta i allt. Han var svårflörtad förut men nu krävs det inte mycket för att få höra ett underbart skratt.  Han äter både gröt, puréer och ersättning. Och han sover fortfarande bra, det är bra underligt. Han sover ju nästan för bra. Han kan vara utan mat i 15 timmar under natten, konstigt. Men skönt för lilla mig! Och på dagarna skriker han inte mycket heller och om han gör det så måste det vara något, typ byta blöja, trött eller hungrig. För det händer inte ofta att han skriker utan att man vet vad det är. Skönt. Min gofis, vad skulle jag göra utan honom?

Just ja. Jag slapp visa leg på bolaget första gången jag var dit, haha. Kan ju ha något att göra med att David känner honom i kassan. Eller ja, känner vet jag inte riktigt, har aldrig frågat.... De brukar då stanna och prata med varandra om de krockar på stan typ.. =P

Har suttit länge nu med att försöka få in bilder på bloggen och äntligen fungerar det igen och nu orkar jag inte skriva mer. Jag  får ladda upp fingrarna imorgon och skriva om något intressant.

Ciao! =)







Jag funderar på att klippa mig ungefär så här, fast jag är inte säker. Någon som har en idé?

95949-314

20 år

Yes! Då var Kaisabajsa (som det rimmar så fint på) hela tjugo år gammal. Och jag ska nog fylla det i några år nu hade jag tänkt. Äldre än så här behöver jag ju inte bli, eller hur?

Grattis Kaisa!
-Tack tack, kaisa!

Är jag vuxen nu föresten? Nu får jag ju göra nästan allt, typ? Eller måste jag börja dricka kaffe först?



Jag duschade med Elvis igår första gången. Och det  gillade han starkt.  Lillgossen höll fram handen under strålen och snurrade på den samtidigt som han tittade undrande på handen. Att få duschstrålen (som jag hade svagt på) på huvuden gillade han också, lutade huvudet bakåt och njöt. När jag badade med honom i badkaret häromdagen så tog jag på duschslangen och sprutade lite på hans händer och fötter och då blev han också sådär. Helt fascinerad och tyckte att det var roligt.

Älskar min lilla snutt! Så stolt över att vara hans mamma. Och så stolt över hans far som åker hela vägen till norge och jobbar 12 timmar om dagen i 14 dagar. Denna gång jobbar han nätter, så det är inte lika mycket pengar som går åt till öl denna rotation. *skadeglädje*

Nej nu ska jag städa lite och sedan sussa lite för att vakna och återigen ta på hårdhandskarna och skrämma bort stökigheten.


blä

Att äta snabbmat är som att festa.
Man gör det även fast man vet att man mår dåligt efteråt. Illa. Ja, jag fuskade idag. Och har världens ångest. Har så mycket ångest så att jag skulle vilja kräkas upp allt. Tur att jag inte kan sätta fingrarna i halsen, för sådant gillar inte jag.

Håller på att ska städa tills imorgon då denna dam blir hela 20 år. "wooho". Men har så mycket ångest över mat, diet och allt så att jag inte är en gnutta motiverad ens. Jag blir nog vaken hela natten.




BVC




Gör en snabb uppdatering här.

Elvis vägde 6800g och var 64 cm lång. Allt var hur bra som helst. Blev lite ledsen då han fick en spruta i var ben, gick dock snabbt över. Vi vaccinerade honom mot hjärnhinneinflammation också, som kostar 700 kronor per spruta och det är två som han sammalagt skall ha. Den andra sprutan var en av dem som ingås. Hjärnhinneinflammationssprutan kommer att ingå i det som är gratis om ett år eller två, bäst att vara säker och göra det nu istället. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om han skulle få hjärnhinneinflammation om jag inte vaccinerat mot det, nu när jag hört så mycket om det.  Nej, nu säger huvudet ifrån, trött och slö. Jag får skriva mer en annan gång. Men ska ge Elvis alvedon halvett så lär väl hålla mig vaken en stund till. Jag måste sedan ställa klockan och ge honom igen vid halvsju.

Idag har vi bara gosat med varandra. Så mysigt att bara sitta och skratta med honom. Hans skratt låter så sött.

Natti.