"Idag känner jag för att ha lite hull"

Tänk om man fick välja kropp som man väljer kläder. "Idag känner jag för att ha lite hull" eller "ikväll vill jag vara slank och fin". Jag önskar mig ur denna förskräckliga kropp. Jag har nog aldrig varit nöjd med den. Och nu när jag ser tillbaks på bilder, då jag var yngre, så var jag ju inte alls tjock där. Inte om man jämför med hur jag ser ut nu.. FY =( Jag är så dålig på att motionera och äta rätt också. Hur ska detta sluta? Jag har nog 13-14 kilo kvar tills vikten jag hade innan graviditeten och jag var tjock redan DÅ. Om jag ska nå min målvikt så är det runt 20 kilo att gå ned. Tips någon?

Tänk om man kunde fettsuga sig. Och ja, jag vet.. Man måste ju äta rätt osv annars går man ju upp igen. Motionera är också ett måste. Men om man lät sig fettsugas så vore ju det en jäkla motivation till att behålla den fina kroppen. Synd att jag skulle sugas ut lite här och där. överallt med andra ord.

Kul att behöva skämmas då man visar sig naken för sin pojkvän. Att alltid behöva ha något att skymma kroppen med. Att aldrig kunna slappna av och trivas med sig själv.

Damn it.

Sprutan

Åh vilken duktig pojk jag har! Vi var till bvc idag och jag trodde mig veta att elvis varken skulle prata eller le till Anneli (sköterskan), ack så fel jag hade. Han både log och pratade med henne, charmtroll! Annars så brukar han inte le på en gång till folk han inte känner så bra. Men denna gounge log så fort han kom in.

Han väger nu 5418 gram och är 58,5 centimeter lång. Han växer så fort min Elvis. Vår elvis.

När sprutan gjort sitt verk skrek han till lite snabbt men blev genast glad igen. Rapade efter att han fått massa sockerlösning då sprutan vaccinerade honom.


på onsdag är det en vecka kvar tills david kommer hem igen. Eller nej, han kommer natten till torsdagen. Längtar! Men tiden går rätt fort.

nu ska jag traska hemåt. Är uppkopplad på mina föräldrars trådlösa genom mobilen.

hej do

Kusinkanin
Visst är kusinerna söta på bilden till  vänster? Såå goa!
Igår blev Elvis 12 veckor gammal och idag ska vi iväg och få första sprutan.

GOOOOFIS


Blir man inte glad så säg?

95949-149
Min snutt..

95949-140slänger in en bild på elvis här, från mobilen. Där var han 18 timmar gammal, sweetie! Ska lägga in en massa nya bilder på honom sen. Men har inga på mobilen och har ju, som jag i tidigare inlägg berättat, inget internet. Skickade in papprena igår iallafall.

elvis sov nio timmar inatt också. Han sov mellan kvart i tolv och kvart i nio.. Skall lägga honom lite tidigare ikväll och se hur det går, jag brukar ju ha honom i vardagsrummet tills jag lägger mig annars. Det går ju hur bra som helst när han ska sova iaf.. Jag lägger ned honom i hans säng, släcker lyset och hoppar själv i säng. Han somnar en stund efter. Duktig!

david pratade med elvis igår genom högtalaren på telefonen och ni skulle sett elvis min.. Tokflinade och gav i väg världens joller. Snacka om att känna igen rösten.
David sa att det var vårat fel att han fick hemlängtan och att han skulle komma hem idag. Om han ändå kunde!

11 dagar kvar honey! .

Hela nordsjön

Jag gav Elvis sista målet runt tolv inatt innan jag skulle lägga mig.. Efter det somnade han vid 1 och vaknade sedan kl 10 idag. Duktig gofis.. Fast sover runt 7 timmar i streck annars med.

sitter och ger honom tillägg nu i fågelholken, då ni kanske förstår att jag valde att stanna kvar hos mina föräldrar.

nu fick jag upp hela nordsjön på tröjan, elvis kräktes LITE....

Lika snabbt som en kille lägger märke till en tjejs bröst

Sittandes i den blå soffan i fågelholken på malungsgatan funderar jag om jag ska stanna kvar och sova över hos mina föräldrar eller om jag ska gå hem till mitt den lilla biten. Det spelar ju egentligen ingen roll men trevligt med lite sällskap. Vi får se hur jag gör.

igår for david iväg till norge igen för att åter igen jobba i två veckor. Jag hoppas att dessa två veckor rusar iväg lika snabbt som en kille lägger märke till en tjejs bröst (haha sorry).

Som tur är så trivs han jättebra på jobbet och med arbetskamraterna.

Elvis Erik Malm som är min sons fullständiga namn ligger här bredvid mig i soffan och har precis somnat. Jag håller hans lilla hand och känner så mycket kärlek inom mig. Det fattas bara Davids hand i den hand jag skriver med på mobilen.

på måndag ska vi iväg till bvc och Elvis ska f sin första spruta. Mäta och väga honom ska vi också göra, jag riktigt längtar. Lika roligt varje gång. Min lilla ängel. Så vacker, så go.

Han bara växer och växer, tiden bara springer iväg. Ibland önskar jag att den kunde stanna till en stund, så att man hinner med att njuta. På söndag är han redan tre månader gammal. Snart får han väl skäggstubb, haha.

Han jollrar mer och mer, ler väldigt mycket och är så gosig. Han sover runt 7 timmar i streck på natten och har nu börjat att äta med längre mellanrum, brukar gå mellan 4-7 timmar mellan målen nu, konstigt.

uppdateras senare ikväll igen.

Virrig tant

Jag kan berätta att det stämmer att man blir virrig och glömsk när man fött barn. Jag glömmer hela tiden vad jag pratar om, glömmer det mesta. Jag är helt virrigt galen.

ett exempel på virrighet :

jag tar undan nappflaskan från rumsbordet, då jag nyss matat elvis med tillägg efter amning. Nästa gång jag ska ha flaskan hittar jag den inte (letade som en galning) och får istället ta den lilla flaskan som inte rymmer lika mycket. Senare på kvällen kommer david och undrar varför i helvete jag har slängt flaskan i soporna.... Oops..

- jaaha.... Var det DÄR Den var.. Hahaha.

I'm back!

Skaffade en ny telefon idag så nu kan jag blogga genom den. Så nu dyker det nog upp lite tankar och funderingar här, kul va? Trist att det tar en månad att flytta bredbandet trots att vi bara flyttade en trappa ned. Och det dumma är att vi inte skickat in papprena ännu, glömska elefanter!

Ingen ordning alls i lägenheten än, men vi jobbar på det. De var ju här och tapetserade hela veckan och då blev det inte mycket gjort.

Det märks att det fortfarande är 2006... Det fortsätter som det gjort, bara tråkiga saker händer. Davids mormor har dött. Troligen en av de snällaste människor jag mött, så jäkla trist. Att detta år inte kan sluta bringa olycka.. Fast elvis är ju ljuspunkten på detta tragiska år.

elvis växer och utvecklas hela tiden. Han ler hela tiden och gör oss lyckligare än aldrig förut. Älskar mina grabbar...

david åker på onsdag också och jag längtar då inte ett dugg! Hoppas att dessa två veckor går lika fort som de tre han varit hemma.

dyker in fler rader här lite då och då.. Ha det bra!

En trappa upp och en trappa ned.

Vi håller på att flytta en trappa ned just nu. Så blir inte att man sitter här något, speciellt eftersom vi lever och gör allt i nya lägemheten nu och har datorn med internet i gamla. Så här sitter jag i den halvtomma och stökiga lägenheten. Vi har inte flyttat telefonen än heller, vi måste ju ha kvar den här uppe om vi vill kunna kika ut något på nätet. På tisdag ska denna lägenhet vara urstädad och good. Det dumma är att det tar 20 dagar att flytta bredbandet :( Wellwell, trivs bra i den nya iallafall. Ska försöka ta mig tid att skriva om allt som händer snart.

Elvis ler och är helt underbar, vårat lilla charmtroll!. Sover fortfarande bra om nätterna.

Fy vad vi är lyckliga, nästan oförskämt ;)

Jag har föresten fått förlossningsjournalen också så snart blir det en förlossningsberättelse som slinker in här.

nu ska jag springa ner till vårat nya hem igen.

Hejhej!

moooving

Håller på att flytta. Det kommer ett inlägg snart. ^^