long time no see!

Meningslöst att ha en blogg som aldrig används, för tusan! Skärpning, skärpning..

Igår bytte jag ut någon bild på hemsidan och ändrade info-bilden på första sidan på min hemsida. Vill jättegärna höra vad ni tycker om hemsidan. Vill gärna påpeka att det är meningen att den är sådär enkel och att det är för att det bara ska handla om bilderna. Behövs liksom inget grafiskt, eller hur man säger.  -->
Klicka här för att komma till hemsidan Vad tycker ni? Borde kanske fixa om den helt egentligen :)

Annars så går jag ju fortfarande projektåret i Forsa och det går väl rätt bra. Det dumma är väl att de bästa nyfikenbilderna är på mina barn och det är ju lite trist sådär egentligen. För på utställningen, som vi ska ha i sundsvall, tar jag nog bara med 10 bilder och då blir det ju de bästa. Men jag har ju tänkt ha en i Bollnäs också och då kan jag ju ta med fler bilder iallafall.


Sommarjobbet är fixar iallafall, härligt! Blir inom äldreomsorgen och på samma ställe som jag var andra perioden förra sommaren :)


Funderar mycket över vad jag ska söka för högskolor till hösten. Är ju bäst att söka ifall jag känner att jag vill plugga när det närmar sig höst. Himla svårt det där med att veta vad man ska bli...


Imorgon ska jag iallafall iväg och fotografera lite för en hemsida som jag ska försöka knåpa ihop, hoppas att det blir bra bilder och ett bra resultat när hemsidan är färdig!

Och för att nämna något om barnen så är det full rulle som vanligt :) Ella sov utan blöja inatt och det gick jättebra. Var inte alls meningen.. Var bara det att hon vägrade ha blöja på sig och ja, vad ska man göra. Jag vet inte om jag skrivit det här förr men namnet Vilja som vi hade som namnförslag innan hon föddes hade passat henne perfekt. Jisses vilken envis och bestämd tjej :) Pratglad också..  gotjejen!


Elvis blir så himla stor. Och han är en hejjare på datorer, redan. Han brukar leta upp paint själv och köra igång det t.ex. Han lekte förresten med sin doktorsväska häromdagen och lyssnade på Davids hjärta och sedan lyssnade han på magen och sade att David hade en bäbis där inne. Och när jag senare lyssnade på Elvis hjärta så pekade han på sin mage och sa att han hade en bäbis där inne. När jag då frågar när bäbisen kommer ut så svarar han att den minsann kommer ut genom fötterna.. hahaha. Ja det är inte lätt att veta allt inte ;) Gokillen!

Mina små charmtroll :)Grattis mamma!


Grattis!!

Grattis Livia på ett-årsdagen!! =)

 

Och grattis igen till Pelle (Davids pappa) som fyllde år igår!


Solen går upp och ned..
Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, igen. Anledningen är att orken inte funnits alls eftersom vi har varit sjuka igen. Magsjuka och förkylningar som gått runt i familjen. Men nu är vi äntligen på väg åt rätt håll! Bara jag och David som är lite småförkylda just nu :)

Barnen ska iallafall till dagmamman imorgon, första gången på två veckor. Kan tänka mig att de saknar alla sina kompisar där och säkerligen är less på sin tråkiga mamma!


Imorgon eller på fredag måste jag se till att åka in till Bollnäs för att hämta ut ett paket från panduro. Jag hade presentkort där på 300 och beställde en massa olika pysselgrejer så vi kan pyssla lite här hemma. Fast det var ju en jäkla massa grejer där som jag ville ha så blev nog dubbla beloppet, haha! Skönt att äntligen kunna pyssla lite. Jag vill vara en sådandär pyssel-mamma! Får se om jag lyckas bli en sådan :P


Svårt att komma på vad som har hänt sedan jag sist skrev något här?
Det blev iallafall en spontanutgång i lördags och kvällen var riktigt lyckad. Och att det inte var så himla mycket folk på Tranan var bara skönt. Slippa en massa långa köer och alla jäkla armbågar (som man får utstå när man är en kortis som jag).  Helt lagomt med andra ord! Himla synd att min syster och man inte kunde följa med ändå.. det var ju dem vi skulle ut med! Men tycker att vi får köra en fest tillsammans snart Anki!! :)


Elvis har börjat prata mycket om att solen går upp och ned. Och på morgonen brukar låta såhär:
- Det är ju morrron mamma! Solen har gått upp!

Undra hur det ska gå i sommar om barnen vaknar kl 04 och ser att solen har gått upp.. För då är det ju morgon? Nu sover de ju oftast till klockan åtta och det är ju rackarns skönt!