Tänker på er!

Så här går det till när det badas. Väldigt blött med andra ord....

 

Mina gofisar!

 

Alltså det här går alldeles för fort! Om en månad är Ella lika gammal som Elvis var när Ella föddes, helt sjukt! De växer alldeles för fort och det dröjer nog inte allt för länge innan de gör sådant där som man själv gjorde när man var tonåring. Fy vilken hönsmamma man ska bli.. man vet ju alla knep och vad som händer. Och det är ju garanterad det man själv gjorde x 10! Men det är helt underbart att få vara med om dessa två barns uppväxt och utveckling. Mina charmtroll.. VÅRA charmtroll kanske det heter :)

 

Imorgon ska jag ut på galej! Ska ut med Sandra (!) och det var verkligen inte igår! Vi räknade ut att i februari är det tre år sedan vi var ut tillsammans. Om man bortser hennes bröllopsfest för 1,5 år sedan. Ska bli himla roligt! Släppa loss och bara ha det roligt. Barnen och pappa David får ha lite egentid tillsammans. Hoppas på att träffa mycket folk som man känner igen! Syns vi i dimman?

 

Nästa vecka drar jag iväg till Forsa på torsdagen. Ska bli roligt att träffa de andra och intressant med föreläsningen. Varje träff är det en fotograf som föreläser och sedan kommenterar hon våra bilder som vi har hittills till projektet. Nu skrev jag hon bara för att det förra gången var en hon och den kommande också är en hona! Men vi får se om de bryter mönsret i januari?

 

Jag har förresten bytt bildgalleri på min hemsida nu. Det förra rörde ju sig en massa men nu har jag slängt dit ett stilla och enkelt bildgalleri. Vad tycks om hemsidan? http://www.fotografkaisa.se :)

 

Måste bara skriva att jag tänker på dig kära bror och på Mimmis familj!  Jag finns här för dig, dygnet runt. Vad det än gäller!

 

Nej nu hör jag sängen ropa på mig och det är nog bäst att lyda. Dreggla kudde nästa!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det inte dags för en till unge snart??

2009-11-28 @ 16:44:49
Postat av: Kaisa

Vem undrar? :P

Postat av: Anonym

David broder johan

2009-12-04 @ 15:39:45
Postat av: Maja.

Klockren bild, med systemkamera eller?

2009-12-04 @ 16:41:46
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback