Lyckad kväll!





Sötnosan!


Elvis tvättade bilen idag!





Helgen har, som alltid, rusat förbi oss med en jäkla fart och imorgon är det Måndag igen.

Vi har iallafall haft en jättebra helg och gårdagskvällen med Elin och Amanda var riktigt lyckad! En himla rolig kväll. Vi grillade och umgicks först hemma hos Amanda och vid elva-tiden fick vi skjuts till Bollnäs så då stannade vi till på en förfest som brorsan var på. Det var dock bara han och två till men det var bara skönt! Kul att festa lite med min bror också, vi som aldrig festar samtidigt annars!

Och vid halvett sprang vi in på tranan. Jag hade för en gångs skull lite självförtroende och dansade lite jag med.. jag som alltid brukar skämmas och stå bredvid och titta på bara för att jag inte kan dansa, haha. Skönt att bara kunna släppa loss och ha det kul!

När klockan var två och tranan stängde så hade jag absolut inte någon lust att åka hem, tiden hade gått så himla fort och det kändes inte som att klockan var så mycket. Men hem åkte jag (efter att vi sprungit in på max en sväng) och snarkade på fint en stund efter att jag ramlat in genom dörren här hemma. Ta inte det där bokstavligt talat, haha! Även om det hade kunnat passa in ;)

Hela kvällen var bara så himla rolig och det var längesedan man hade så roligt under en festkväll!

Nu ska jag bege mig upp mot sängen tror jag.. något trött.

Imorgon ska vi förresten börja skola in Ella hos dagmamman men mer om det imorgon hörrni!

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback