Dags för uppdatering?

Elvis på lekplatsen på Moheds Camping. Mina föräldrar har husvagnen uppställd där just nu.





Några bilder på mina charmtroll!



Här var vi iväg och fiskade, här i Hällbo, tillsammans med några grannar.




Här var vi till Grustaget här i närheten och tittade på när grannbarnen åkte fyrhjuling och Pappa  David lekte lite han med. Både på cross och vanlig stor fyrhjuling. Elvis fick minsann åka med när Kim åkte den lilla fyrhjulingen också!
På bilden då Elvis och grannpojken sitter utan hjälm på fyrhjulingen så står det still, tänkte så att det inte blir något missförstånd här!



Man blir rackarns stressad när det inte har bloggats på hur länge som helst och man går och skjuter upp det hela tiden. Men nu är det banne mig dags för ett litet inlägg iallafall. Och jag ska försöka att inte bara babbla om hur dålig jag är på att springa in på bloggen och uppdatera.....

Ella nästan springer runt här hemma och jag tycker att det har gått så himla fort. Var ju inte längesedan hon lärde sig att gå egentligen och nu är hon väldigt stabil. Hon försöker härma en massa ord hela tiden också. Gacka säger hon när hon fått sig en macka iallafall. Och det var en dag då hon verkligen härmade och försökte säga alla ord som vi sa. Sa jag "Blomma" så sa hon "Lomma" osv.. Så himla kul att vara med om barnens utvecklingar! Och Ella blir nog mycket tidigare på att prata än Elvis.. Iallafall om man tänker på att hon har ett syskon (då brukar de vara tidigare på det mesta) och så är hon tjej (många som säger att tjejer är tidigare, ingen aning om det stämmer?). 

Hon och Elvis brukar iallafall spela innebandy tillsammans, haha! De har en varsin innebandyklubba. Den blå klubban är Ellas och den röda är Elvis.. Bara just för att vi tänkte göra tvärtom än vad man brukar göra. Oftast är det ju så att pojken får den Blå och flickan den röda. Elvis har iallafall lärt sig vilken som är vems. Och Ella spelar verkligen också! Så Elvis tycker att det är roligt och brukar ropa "Ta emot Ella!".


Elvis har blivit så himla stor han med. Min lillkille..
Han är så himla gulligt artig. Han säger Tack för allting och vill han inte ha något så är det "Tack, det är bra!" som gäller. Fast det har jag säkert tjatat ut vid det här laget, haha! Oftast är han jättesnäll med Ella men det händer ibland att knuffar henne osv.. men det är sådant som vi får jobba med.

Det har gått bra med Ellas inskolning också förresten. Ella verkar trivas jättebra och Elvis bryr sig inte så himla mycket om att hon är där. Vi trodde från början att han skulle vara väldigt skyddande eftersom han varit det när hon träffat barnen förr, när hon varit med och hämtat. Men icke.. han leker på som vanligt han! Idag var hon där mellan klockan nio och tre och det var inga problem alls, trots att hennes dagmamma inte var där och tog emot henne. De var ju på lokalen idag, alla dagmammorna, och våran dagmamma var iväg en sväng på förmiddagen.

Oj vad svårt det var att komma på vad man borde skriva...specieltl nu när det var så himla längesedan jag skrev något.
Vad borde jag uppdatera om?

Hemsidan har jag inte gjort något mer med, måste göra det. Ska ju fixa om info-sidan och lägga till fler bilder. Möjligen fixa en annan gratis mall till bildgalleriet, tills jag gör en egen!

Hm.. Nu ska jag sova på saken och försöka klura ut vad jag ska skriva mer... IMORGON! För jag ska banne mig hålla det här med uppdateringar nu. Det är ju faktiskt roligt att blogga! :)

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Frida

Ja jo de finns ju en så men de funkade inte:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback