Dammråttor


Min underbara småtroll som växer så himla fort!


Rådjuren som dagligen kommer.



Det ser ut som att den lipar åt mig, haha!
Så jag var tvungen att förstora så att det syns bättre.


Elvis blir 3 år i september, TRE år!! Hur kan tiden gå så jäkla fort när man har barn? Och Ella hon blir ju ett år den 29e April, jisses.

Ella blir mer och mer "självständig", som Elvis, hon med. Hon behöver ju knappt hjälp med något längre, haha. Hon kan ju kliva upp på bobbycaren själv och äta vill hon helst göra själv. Mest med händerna, förstås.

De ord som hon använder flitigt just nu är; Mamma, Titta och där. Pappa säger hon ibland också. Bampa till Lampa säger hon dagligen också. Fy vad fort det går..

Hon tog 5 steg idag. Jag som trodde att hon för alltid skulle ta sina tre steg åt gången, haha! Kanske hon vill öka på dem nu?


Idag så gick jag ut för att Elvis skulle få leka lite utomhus och mitt samvete skulle slippa vara dåligt. Det var ju riktigt skönt ute också så det passade  fint.  Vi "kastade" ned Ella i vagnen och Elvis fick gå bredvid till affären. Jag köpte en klubba till honom och sedan satt han i vagnen medan jag passade på att ta en promenad (blev 4-5 kilometer). Det dumma var ju då att Elvis inte hade sovit middag och det resulterade såklart i att han slockade då (runt halvtre) och sov i en timme. Så när vi kom tillbaka från promenaden så satt jag ute och väntade på att han skulle vakna men tillslut lessnade jag på att vara utomhus så jag lyfte in honom. Det var ju lika bra att väcka honom så att han skulle kunna slockna ikväll. Så då gick vi in och mitt förjäkliga samvete dök upp igen. Vi gick ju ut för HANS skull och det hela slutade ju med att han bara hann vara utomhus en liten stund innan han somnade. Fy.. har fortfarande dåligt samvete för att jag gick in.


Jag gjorde iallafall någon nytta när vi kom in och det var att städa sovrummet. Bort med alla dammråttor under sängen!

Vi kikade på programmet Rent hus ikväll och då fick jag en väldigt stor lust att göra ren ugnen, haha! Så jag ska försöka hinna med det imorgon. Det är ju rätt bra att titta på det programmet för då blir jag på städhumör!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback