plaskigt!


Elvis hittade en jättestor vattenpöl igår..

Idag har jag varit lite småduktig, tycker jag. Gick iväg till Västansjö imorse med Elvis och det blir 5 kilometer fram och tillbaka. Och jag hämtade honom på eftermiddagen, så det blev minsann sammanlagt 1 mil denna måndag också.

Igårkväll när jag skulle lägga mig så märkte jag att det gjorde ont om jag tyckte under hakan och jag kände mig lite halvkonstig sådär. Jag tog därför tempen och tydligen hade jag febergräns. Sprang sedan upp till sängen och frös hela natten. Antagligen hade jag feber under natten men på morgonen var det tillbaka till febergräns och nu under dagen har det pendlat mellan 37,0 och 37,5. Jag som är lågtempare annars, konstigt! Vi får allt se om det är något som tänker bryta ut eller om det kanske bara behövdes en natt med feber?

Imorgon ska jag och barnen bara vara hemma och mysa. Jag bara gruvar mig inför att inte kunna vara hemma längre med dem, usch. Jag hade verkligen velat vara hemma i sommar med dem, Ellas första riktiga sommar. Men vi måste ju få in pengar och därför måste jag ju ha en inkomst. Efter mitten av maj måste jag börja jobba, undra nu hur det ska gå.
Vem skulle anställa mig när det finns sjukt många arbetslösa just nu med hundra gånger mer erfarenhet och utbildningar hit och dit?

Uff jag är nog alldeles för trött för att blogga idag, lite väl negativa meningar.
Kanske blir ett gladare och mindre gnälligt inlägg imorgon? :)

Kommentarer
Postat av: Frida

Tack tack!

Usch..jag har oxå lite ångest över att behöva söka jobb snart, ja har aldrig gjort de riktigt och så klart så undrar man VEM som skulle vilja anställa just mej, när de finns hundra andra att välja.

De gäller att stå på sej och tycka att man själv är bra!

Kraam

Postat av: LDR

Galet oansvarigt att skaffa barn utan täckning ekonomiskt. Varje barn kostar minst 1 miljon kronor, ofattbart att ni klarat er så här långt men verkligheten hinner väl ikapp när bidragen sinat.



/LDR

2009-03-20 @ 02:50:06
Postat av: Eva Sturesson

Läste Ldrs kommentar hur är du funtad. Avundsjuk kanske för du inte har barn. Jag är mamma till Kaisa och de lever inte på nå bidrag. De har hus pappan har jobbat både här hemma och jobbat i Norge och sverige och försörjt sina barn.Inte våga sätta ut namn finns två saker att välja på du är inte riktigt som du ska eller en bitter barnlös som inte unnar andra att ha det bra

2009-03-20 @ 22:30:18
URL: http://evasturesson.blogg.se/
Postat av: .

Hej. jag tänkte bara säga att jag blir glad då jag läser din blogg för att jag tycker du verkar vara en sån bra mamma och dina barn ser ut att ha det så bra! nördiga människor som lägger sig i om ekonomi utan anledning. kul att se att en sån ung mamma som du hanterar allt så bra och så vuxet. dessutom knäpper du oerhört fina kort som gör en glad, fortsätt med det. jag kanske inte ska lägga mig i att du är ung och mamma men jag måste bara säga att jag blir så glad av att se att det verkar fungera så bra. lycka till i framtiden! kram m.

2009-03-21 @ 12:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback