Testat


Enda bilden jag bjuder på ikväll.. ingen bra men Ella är så himla söt!


Godkväll! Tyvärr har jag inga roliga bilder att dela med mig av men imorgon dyker det nog upp några bilder. Testade lite imorse bara och sedan fotade David lite medan jag handlade. Efter det så har vi inte provat något mer. Skulle vilja fixa en bättre bakgrund. Bilden på Elvis, som jag uppdaterade tidigare, var det ju svart bakgrund på men det var för att jag satte honom på en köksstol som är svart.

Det är iallafall jäkligt roligt att leka och testa olika inställningar och flytta omkring blixtarna. Synd att det är en sådan liten plats i vårat vardagsum bara. Just nu har jag ockuperat ett hörn här inne och därför står en av fotöljerna mitt  i rummet.

Och jag kan ju säga det att det är väldigt svårt att använda barnen som försökskaniner när dom bara springer/kryper därifrån mitt i allt, haha. Jag klandrar dem inte...

Ska försöka få till några bra bilder imorgon! Fast jag måste städa vårat bombnedslag till hus också så vi får se hur mycket jag hinner, ska ju iväg på ljusparty på kvällen. Men jag uppdaterar nog nå bilder, bra som dåliga, imorgon!
Om det är någon som är bra på det här med studioljus så är det ju bara att slänga över lite tips!


Måste bara lägga in den här bilden på Elvis också.. han stack mitt i fotograferingen, sicken pojke! Alltså, han satt fint på stolen och skulle bli fotograferad men då såg han inte televisionen riktigt och bytte istället position.




Kommentarer
Postat av: Lotta

Fina bilder!! :)

Postat av: Fnyz/Hanna

jag är såå sugen på nått sånt studioset kan du itne fota hur erat ser ut på håll liksom :-D å vad de är å vart ni köpte å allt sånt :-D

2009-01-21 @ 20:58:34
URL: http://fnyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback