Telefonföräljare

Det finns en anledning till att jag inte svarar i telefonen när telefonförsäljare ringer - jag kan inte säga nej!
Därför svarar jag alltså aldrig. Förutom alldeles nyss. Det har ringt någon från skyddat nummer i flera dagar och nu började jag tänka att det kan ju faktiskt vara någon som måste få tag på oss, som inte är försäljare. Så jag svarade.

Och vad säljer dom? Jo strumpor. Köpte jag? Jajjamän. VARFÖR kan jag inte bara säga NEJ? Jisses..

Det som är bra är väl att man varken betalade frakt eller någonting. Det dumma är väl dock att man måste säga till om man inte vill att det fortsätter komma och det lär ju jag glömma bort. Ungefär som när jag själv jobbade som telefonförsäljare och sålde en lott för 200kr/månaden till mig själv och den hade jag i ett år.

Jag vill inte byta bredbandsleverantör och jag vill inte byta telefonabonnemang. Och det lär jag väl göra om jag svarar, haha! Fast någongång har jag kört med att de får ringa när David är hemma men då svarar jag inte.

Jag vet ju hur det är att jobba som telefonförsäljare också och vill därför inte bli sur om de tjatar, de är ju tvungna. Det står ju coacher i bakgrunden och håller koll så att man inte tar första Nej:et. Man måste argumentera tills kunderna köper, hualigen.

Kommentarer
Postat av: Lina

Men varför ringer du inte Nix? Då slutar dom och ringa, ringer ibland om nå undersökningar bara och de kostar ju inget :)

Postat av: Lotta

socks for her? ;) Ja vilka telefon försäljare..jag säger då det ;)

2009-01-28 @ 12:37:00
URL: http://liz83.blogg.se3.blogg.se/
Postat av: Lotta

Inte nu men förut och jag tycker de strumporna är helt okej faktiskt så jag är medlem! :) kommer var tredje månad eller nå :P. Strumpor behövs alltid..men de försvinner ju jämt! :/

2009-01-28 @ 13:01:17
URL: http://liz83.blogg.se3.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha din stackare! Här är det tvärtom. Jag kan låta hur otrevlig som helst, NEJ :)

2009-01-28 @ 13:57:47
URL: http://fofroridoda.blogg.se/
Postat av: Linda

Själv är jag sån att jag säger: Nej det är bra (och så fortsätter de prata) och då säger jag: tack, bra, hej. Och så lägger jag på medan de fortsätter pladdra :D

2009-01-28 @ 21:46:02
URL: http://lindacharlottandersson.blogg.se/
Postat av: Fredrika

Var rätt längesedan jag var inne på din blogg nu.. vet ej varför, den är ju så bra :) Kul att du har börjat motionerat och att det verkar gå bra :) Det där emed telefonförsäljare.. HAHA, jag är precis lika! Gissa hur många gånger pappa skällde på mig för att jag gått med i att få hem strumpor varje månad.. jag glömde också att ringa och säga ifrån. Usch, de där strumporna är farliga att prenumerera på.. efter ett tag blir det skitdyrt och jag fick hem både kalsonger, strpumor och trosor.. fast jag bara vela ha strumpor! Ring och säg upp det efter första paketet! Jag lovar dig! Sköt om er.

2009-02-10 @ 12:02:27
URL: http://fredrikaeklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback