DAVID!!!

Den här bilden tog jag på Elvis i april och jag bara tokgillar den.
 Den visar verkligen hur härligt nyfikna barn är.


Nu har jag svarat på alla fina kommentarer som jag fick i mitt förra inlägg. Det konstiga är dock att vissa inte verkar komma fram. Så har du inte fått svar eller kanske till och med fått flera likadana så är det för att det krånglar som tusan. TACK iallafall för alla fina ord, uppskattat!

Nu är helgen över och det känns verkligen trist. Inget fotande alls har det blivit. Någon tråkigt inomhus-inbyggdblixt-bild och det är så himla trökigt. Mycket roligare när det går att ta utan blixt eller om jag hade haft en extern så man inte behöver köra blixten rakt på personerna som blir fastnar på bilderna.

Idag har vi firat min svärmor som fyller år. Så vi var dit och fikade gott och umgicks med dem ett tag. Därefter pantade vi 116 burkar och några flaskor. Så himla skönt att ha det gjort och slippa låta det ligga och bilda flera säckar. Vi for hem till mina föräldrar efter lite handling och där fick vi i oss lite god mat eftersom de hade så det räckte till oss också, nice! Tack så mycket!

 Imorgon hoppas jag tusan på att studiosetet kommer så att jag slipper tjata om detta i något mer inlägg. Och för att jag vill leka lite, förstås. Ska hoppa på bussen fem över åtta imorgon för att åka med Elvis till Västansjöskolan. Alla dagmammor (tre st) i Hällbo håller till tillsammans i en lokal där på måndagar och Elvis har ju inte varit iväg något sedan han fick "jul-lov". Det blir nog roligt för honom att få leka av sig lite.

 Haha ja just det ja! Elvis hade inte sovit någon middag idag när vi var hos Davids föräldrar och det resulterade i att han var lite lättstött och trött. Davids syster Moa frågade därför om han ville bada lite i badkaret (vi har ju inget så det gäller att passa på haha).
Efter en stund hör man Moa skrika:
 - DAVID!! Säg åt David att hans son har skitit i badkaret!!!
Hahaha..


Jag och Elvis, april -07. Elvis är 7 månader där.
Jag saknar att ha en frisyr! Nu bara hänger det, usch.


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja det är roligt att dom pratar om varanndra! Vi måste träffad nått tag så att dom får leka tillsammans när dom inte är hos dagmamman!

Hoppas allt är bra med er!

Postat av: eva sturesson

han är härlig han Elvis och helt rätt att ropa på David. Men dina bilder i förra innlägget är så otroligt fina där kan du förstora och göra tavlor av kram mor i fågelholken

2009-01-11 @ 23:22:41
URL: http://evasturesson.blogg.se/
Postat av: M

Du passade faktiskt riktigt bra i frippan du hade där ;) Du borde skaffa det igen ;)

2009-01-12 @ 09:37:59
URL: http://ebajs.blogg.se/
Postat av: Frida

Gud va härligt att du har kommit i gång med bloggandet igen....så jag har nå att läsa om på dagarna:)

Å vilka underbara bilder du har lagt ut. Håller med din mamma om att du borde förstora dom och göra tavlor av!

Ha en bra dag!

2009-01-12 @ 11:56:23
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback