Barnens Hus


Elvis och Ella


Fy vad svårt det ska vara att knåpa ihop en ny design till bloggen. Först har man en riktigt bra idé och sedan slutar det med världens flopp och så läggs "projektet" ned. Jäkla skit!

Ella var feberfri idag men är fortfarande förkyld som tusan. Jag kan inte förstå hur denna lilla flicka kan producera så mycket snor som vi torkar bort hela dagarna. Förkylningen gör henne rätt gnällig och hon vill helst bli buren för det mesta. När hon körde med endast feber så var hon lika glad som annars.

Vi funderar på att åka iväg till barnens hus imorgon för att köpa en ny bilstol till Ella. Det blir en likadan som Elvis har - Acta graco duoflex. Egentligen så hade vi tänkt köpa den för några månader sedan men bilen blev trasig och de gånger vi har lånat bil så har vi "tryckt" ned henne i den andra, lilla. Men nu är det verkligen dags att hon får sig en större! Man får knappt igen bältet på den hon har nu.

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar;: Tusen tack! Ja de är otroligt skönt att slippa betala det : )

Postat av: Sara

Jasså ;) Men jag förstår att det kan vara svårt att städa om man har två barn att hålla reda på samtidigt..? Och vem vill egentligen städa när man har två söta barn att mysa med? :P Btw, på bilden ovan ser det ut som att Elvis pose:ar och Ella gör tummen upp åt honom :) hihi, sött! hur går det med träningen/cyklingen? kram

2009-02-22 @ 12:33:36
URL: http://sarablabar.blogg.se/
Postat av: MICHAELA D

vilken söt bild! :)

2009-02-22 @ 23:52:25
URL: http://michaelaa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback