Buspalatset

Ett sugrör gör allt mycket roligare!

Godmorgon!
Det var helt underbart väder att gå nu faktiskt! Lite smått kyligt men det gör inget eftersom jag blir tokvarm när jag är ute och traskar. Denna morgon blev det ungefär 4,5 km och det känns rätt lagomt för en lat jäkel som mig! Det brukar bli ungefär lika många kilometer, morgon och kväll. Än så länge alltså....jag brukar ju faktiskt alltid vara rätt duktig de första dagarna, haha!

När jag läste cattas blogg så blev jag väldigt sugen på att åka till Buspalatset i Hudik med barnen. Jag tror att de verkligen skulle uppskatta det. Någon mer som varit dit? Vi har aldrig varit det. För oss skulle det bara kosta 60 kronor i inträde om vi åker innan Ella blir ett år, fast det blir hon ju den 29e. Efter att hon har blivit så stor så kostar det 120 kronor eftersom det är 60 kr per barn om de är mellan ett och inte fyllt tre år. Det är ju inte alls farligt! Och då får man leka i tre timmar.

Nej, nu blir det snabbstädning och sedan ska duschen få jobba lite också.

Kommentarer
Postat av: Lotta

eller så kommer ni hit å går på lek komapniet som antagligen är samma sak! ;) Kostar 45 kr inträde upp till 4 år tror jag! :)

Postat av: Nini

yes jag har varit:D va dit med anki å järn gänget.. de är riktigt roligt där.. finns fik å mat.. å barnen har kanon skoj,.., så åk dit..:)

2009-04-19 @ 22:27:45
Postat av: malin

vi har vart dit, irma älskade det, även jag tyckte det va riktigt skoj, vi ska försöka åka dit snart igen :)

2009-04-20 @ 19:16:41
URL: http://maspen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback