Påsk-kärring




Goddagens och glad påsk på er!

Imorse hoppade jag på bussen vid tio över sju och for iväg till sjukhuset i Bollnäs för att besöka blodcentralen. Registrering och blodprovstagning stod på schemat men egentligen hade jag tydligen inte behövt göra det igen (jag gjorde ju det innan jag blev gravid med Ella) men vi körde på eftersom jag ändå var där.

Efter det var jag till min syster och hennes familj. De drog ned på stadens torg och jag hängde på.

Drog hem igen vid kvart i ett  och då blev det dags att göra om Ella till en liten påsk-kärring. Elvis var ju det hos dagmamman så jag tänkte att hon också kunde vara det när vi hämtade honom. Jag hade inte tänkt alls på att klä ut henne men när jag såg att min syster klätt ut sin lilla Livia och tagit ett kort så var jag bara tvungen! :)

Vi var till bollnäs en sväng ikväll för att handla också och när vi senare sprang in till mindra föräldrar så kom syrran, hennes man och lilla Livia dit också. Hon väger ju ingenting, så himla liten och söt. Tänkt så fort man glömmer..

Imorgon ska barnen få sova hos sina morföräldrar medan deras föräldrar partajjar litegranna. Vi ska till ett par grannar på fest och det blir nog skoj!

Nu blir det till att hänga den blöta tvätten och sedan stånka upp för trapporna som leder mig till sängen, god natt!

Kommentarer
Postat av: M

Så det var därför de hade prickar i ansiktet när jag kom och David skulle ha bilen alltså?! ;) Haha

:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback