Traktortårta

Klockan på datorn berättar att den är halvtolv nu och jag borde springa upp för trapporna för att slänga mig i sängen på en gång. Vi har precis trixat till en (liggande) traktortårta med släp och den planeras att ätas upp imorgon då vi ska fira Elvis, han fyllde ju två år i onsdags! Garneringen ger vi oss på imorgonbitti så det blir väl efter det som jag kan uttala mig något om hur den ser ut (och senare smakar). Förhoppningsvis blir det lite bra iallafall, haha!

Vi ska försöka ta oss ur sängen så fort som möjligt imorgon. Vi måste hinna med att städa lite, duscha, äta lunch och sätta upp ballonger. Och garneringen av tårtorna förstås. Elvis måste sova middag innan folket dyker upp också. Det "dumma" med barn är väl att de brukar känna på sig när vi föräldrar verkligen vill att de ska sova middag, för annars "skiter" sig allt,  och så vägrar de att sova. Elvis blir ju så himla trött om han inte sover middag och det vore väl jäkligt trist om han lyckades somna precis när de kommer och sover i två timmar? Efter klockan ett är det väl "öppet hus" eller vad man säger och det brukar bli bäst så. Det blir ju så rackarns trångt om alla dyker upp samtidigt.

Längtar efter att få se Elvis öppna presenter!

Lägger in bilder imorgonkväll eller på måndagmorgon. Kanske får ni se tårtan också?




Kommentarer
Postat av: Angelica

Vi ska också ha kalas idag :) Om ett tag börjar väl folket droppa in. Det är så roligt att se sitt barn få och öppna presenter :) Ha en trevlig dag!

2008-09-07 @ 11:41:22
Postat av: Linda

Jag är nyfiken på tårtan :D

Postat av: Lina

Ja just de ja, de var ju de jag försökte med men de gick inte så då fick de vara :P

2008-09-07 @ 21:40:01
URL: http://dahl0f.blogg.se/
Postat av: Ronja

Ni har så otroligt fina barn! Elvis Och Ella är helt underbart söta. Hoppas födelsedags kalaset gick bra :)

2008-09-08 @ 11:45:01
URL: http://roonjajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback