Tävling?

Dagen idag måste ha varit med i någon slags tävling. Kanske en tävling om att gå så segt som möjligt? Då får jag ta och gratulera dagen T i s d a g som nog knep första platsen. Usch vilken trist dag.

Jag tycker lite synd om barnen som inte fick göra något roligt alls idag. Det enda som gjordes var väl ingenting? Vi satt.. och satt.. och satt lite till. Mitt humör var inte riktigt på topp eftersom jag kände mig lite hängig. Halsen gör inte ont längre iallafall så nu gäller det att få bort förkylningen som smög sig på istället. Jag ska nog inte klaga för det är ju inte ofta alls som jag får påhälsning av några sjukdomar.

Ella snorar ner allt som kommer i hennes väg och Elvis bjuder på hostsång under nätterna, inte så ljuvligt som man skulle vilja. Stackarna, håller tummarna för att de ska bli bättre snart.

Ella står och gungar i krypställning än men halkar ner igen ganska  fort. Vi har ju inga mattor som hon kan stödja knäna mot heller. Fast frågan är ju om det skulle hjälpa? Men hon tar sig dit hon vill ändå kan jag ju säga. Jag sätter ned henne på ett ställe och nästa gång jag tittar dit så är hon på ett helt annat, gofisan!

Elvis favoritsyssla just nu är att leka hund. Han kryper runt på alla fyra med tungan ute och helst ska man klappa honom på huvudet och säga:
- Hej vovven!


Jamenjustja! I måndags fick David reda på om han fick behålla jobbet eller inte. Några ska avskedas på grund av finanskrisen (tror jag?) och det blev åtta stycken av arton som kommer att få sluta när kontraktet är slut den 31a december. Och vet ni vad? David fick.......stanna!! Eller ja, det blir förlängt i några månder till! Verkligen skönt för det vore trist om han skulle behöva dra iväg och jobba borta igen nu när vi äntligen lever under samma tak.


Jag har inte orkat lägga in några bilder från kameran så ni får tre "gamla" bilder istället som jag inte lagt in här tidigare.
8/11 -08



Elvis fick tag på smörkniven...

Kommentarer
Postat av: Kristin

Jag har sagt det förut och säger det igen, så otroligt vackra barn!

Postat av: eva sturesson

Ja ibland är livet jobbigt vissa dagar. Allt är skit men imorgon är säkert allt bättre

kram från mamma

2008-11-11 @ 22:36:50
URL: http://evasturesson.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja de går jätte bra än så länge. Hon är ju redan uppfostrad å klar så de är bara för oss att njuta av de:)

Kraam

2008-11-11 @ 23:24:03
URL: http://fridaforsblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback