kille var otrogen - hon tvingade honom gå till jobbet i kjol!

Jag måste bara visa detta som jag läste i ett forum!

ur tråden:
"Anonym

Är jag en elak, ond människa?

Nu ska ni få höra vad jag har gjort! Jag fick höra att min sambo var otrogen och det stämde! Jag lämnade honom tvärt. Flyttade till min syster! Han bönade och bad att få mig tillbaka men jag vägrade. Var så sjukt kränkt och sårad. Jag som litat på honom till 100 procent.

Till slut efter en veckas grin och blombud och allt vad man kan tänka sig för överraskningar så sa jag till honom - jag vill att du ska må riktigt dåligt och skämmas över vad du gjort. så om du går till jobbet med en tröja där det står "otroget svin" på och en kjol så tar jag tillbaka dig.. Han sa att det kunde han väl inte göra, han skulle ju bli ihjälskrattad. -Ja men hur mycket ångrar du dig igentligen sa jag. Hur jävla mycket tror du inte jag har blivit utskrattad när alla i våran bekanskapskrets vetat att du satt på **** utom jag?? Men han älskade inte henne och skulle aldrig mer träffa henne.. bla bla bla.. Men till min stora förvåning så går han med på det (trodde jag inte), så jag åkte efter honom med min bil så att jag skulle se att han verkligen gjorde det.. sen ser jag han gå in till jobbet så då vinkar jag hejdå till han. Och sen det ultimata var att han var tvungen att skicka ett mms när han knäppte ett kort när han satt på sin kontors stol (så jag verkligen skulle se att han inte fick kalla fötter och vände) när jag fick mms:et stod det -nu har jag skämt ut mig för livet, är du nöjd nu då? Då skrev jag bara tillbaka -Nu är jag nöjd. Hoppas du nu blir av med jobbet så du både är utan flickvän och jobb! För jag kommer aldrig ta tillbaka dig, men så du lär dig en läxa till nästa tjej.. Ville bara dela med mig lite vad jag har gjort, och att jag INTE har dåligt samvete... ;) "

Länk till tråden:
http://www.familjeliv.se/Forum-4-51/m30972096.html


Jag tycker faktiskt att det var rätt klockrent gjort av henne, haha! David tycker dock att hon enbart borde ha lämnat den otrogne jäkeln istället för att larva sig först och visst, det hade hon kunnat göra. Men varför inte ge igen lite när man har chansen? Haha...

Han hade ju faktiskt varit otrogen i flera månader... Stackars tjej, usch.

Kommentarer
Postat av: Monica

Jag läste också den tråden och jag tycket inte det minsta synd om killen. Fick mig ett gott skratt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback