Hjälp mig!

Dagen startade ju bra som jag skrev tidigare men sedan vände det. Från början var det för att jag fick reda på resultatet på provet  i grammatik och ordbildning, och jag var ju helt säker på att jag skulle få VG, minst. Jag fick bara G, ett "bra G" som läraren sa det. Och jag blev så jäkla besviken och kände mig så dum som trott att jag fått mer. Var någon poäng ifrån VG bara men jag trodde ju att jag skulle ha ett "bra vG".  Det kändes ju så bra.. Konstigt.


Sedan så har vi insett att David kanske inte får lön i mars ändå. Månadslön brukar ju i vanliga fall betyda att man får lön samma månad men Davids arbetskamrater sa att den första är innestående, skitkul! Hur ska detta gå?


Detta samtidigt som jag funderar på hur jag ska göra med skolan(komvux). Funderar starkt på att bara köra på religionen (som känns bra) och strunta i Svenska B (har redan G där) och naturkunskapen. Jag känner att jag inte riktigt hinner göra hela svenska B-kursen utan att bara lämna in stressgjorda uppgifter och då känns det totalt meningslöst.
Grejen är väl att känslan av att ha "misslyckat" kommer att ta död på mig. Jag ska aldrig mer bestämma mig för att köra kurser på kortare tid än vad som egentligen är utsatt. Iallafall inte som gravid. Jag är så jäkla trött och orkar inte med dagen om jag inte sover middag, vilket betyder att jag sover bort pluggningen.

Konsekvenser som följer om jag slutar att plugga (förutom religionen) redan nu istället för 11/4:
  • Elvis får redan nu, istället för om en månad, bara vara hos dagmamman 15 timmar i veckan (det tycker jag iofs räcker gott och väl. Han tycker ju att det är roligt och då är två dagar i veckan lagomt)
  • Jag får inga pengar förrän jag börjar ta ut föräldrapenning
  • Kanske måste börja ta ut föräldrapenning nu och då får jag ju vara hemma mindre sedan när bäbisen kommer och det känns ju konstigt att ta ut föräldrapenning för en bäbis som är i magen!
Rackarns..

Ångest på hög nivå och jag funderar så det knakar.

Hjälp mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback