GRATTIS!

GRATTIS på födelsedagen kära mor!
image2745
Hoppas att dagen blir bra så ses vi ikväll!
Gå in på hennes blogg och skriv grattis ni med vettja! Det uppskattar hon nog.



Vid fem-tiden imorse hörde jag Elvis ljuva stämma och han ville komma in till oss. Det är ju bara mysigt och han slocknar om på en gång så jag hämtade honom. Det dumma var väl att han vaknade av Davids jäkla mobil-larm som ringde i evigheter. Och ja, det känns lite trist att kliva upp så tidigt när Elvis faktiskt är hemma och inte ska iväg någonstans idag. Vi får sova middag länge senare, hoppas jag! Jag sover alltid middag med Elvis, iallafall när David inte är hemma. Annars håller jag honom sällskap såklart!

Nu ska jag och Elvis leka i några timmar fram tills det är dags för lunch och sedan middagssovning. Ska försöka att inte bara leka utan också göra lite nytta. Kanske det går att få ihop dem? Städning är ett måste!

Jag ska göra ett grattiskort på datorn också som jag måste komma ihåg att skriva ut på fotoskrivaren innan vi far iväg till mina föräldrar ikväll. Det har liksom råkat bli så att vi aldrig köper grattiskort längre utan det är jag som gör dem, haha! Roligt iallafall även om det kanske inte är vrålsnygga!

Godmorgon!

Kommentarer
Postat av: s ä ä n d i e.

Ja vädligt roligt :) Förmodligen kommer dte med imorgon. jag hojtar till om det blir ändringar! Kram!

Postat av: Lina

Haha ja jag får ta och göra de. Fast han är ju snäll annars så jag kan inte ge igen :D hehe

2008-03-19 @ 11:24:21
URL: http://dahl0f.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback