det är såååååå mysigt

Elvis ville sova med oss vid fyra-tiden imorse, han brukar vilja det varje morgon just nu. Det är så mysigt så det gör ingenting om han sover sista timmarna hos oss ibland. David började ju kliva upp kl 06 på morgonen i Måndags och både den morgonen och i tisdags så vaknade Elvis också när Davids klocka sa åt honom att kliva upp. Idag sov han dock vidare och det var skönt eftersom Elvis är ledig idag. Det roliga var väl att när han vaknade kvart i sju (tidigt för att vara Elvis ändå som vaknar halvnio när ingen klocka ringer) så satte han sig upp, sa något och lyfte sedan på Davids täcke och tittade under. Haha! Var är du pappa?


Ända sedan David kom hem igen så har Elvis vägrat att somna i sin säng på kvällarna. Han som alltid, från att han föddes, sovit i sin säng och somnat fort om kvällarna. Trist att det ska börja krångla nu men det kan vara en närhetsperiod också eller så lägger han in en protest bara för att pappa David kommit och gått (åkt iväg på jobb i två veckor) som han viljat. Kanske rädd att pappa ska åka iväg? Det går nog över om några dagar förhoppningsvis! Och om det är en närhetsperiod som han går igenom så tycker jag att han ska få närhet. Vägra att låta honom ligga och skrika eller gråta sig till sömns bara för att få honom att somna i sin säng. Det har ju alltid fungerat innan så måste vara en sådan period bara.


Efter denna vecka förstår nog Elvis att hans pappa kommer att vara hemma jämt och alltid komma hem på kvällarna. Och det är såååååå mysigt att han gör det!


Två nya tänder har dykt upp också (Den ena har iofs inte spruckit fram ännu) och nu har han minst 16 stycken iallafall. Det är lite svårt att hålla koll nu för tiden. Jag stoppar inte in mina fingrar i hans mun om jag kan undvika det, haha!




Idag ska Elvis och jag;

  • Städa - Det ser riktigt hemskt ut här och idag ska vi göra något åt saken!
  • Tvätta - Tvättmaskinen ska få jobba lite.
  • Bada - Elvis ska bada och jag måste nog ta mig en dusch!
Och..

  • Plugga - Om jag inte råkar somna när Elvis sover middag, hmmm....

David undrade igår om jag var ute efter något. Anledningen till detta var att jag frågade honom om han ville ha kaffe efter maten (jag dricker inte kaffe och han brukar få göra det själv jämt). Han satt i vardagsrummet och jag plockade ihop lite i köket efter att vi ätit middag.

Jag - Ska du ha kaffe, David?
Han- Öhm.. brygger du??
Jag - Ja..
Han - oj, jaha... jaaa..


När jag sedan kom in med kaffe i koppen och mjölktetran (visste inte hur mkt mjölk han ville ha) så undrade han om jag var ute efter något, haha!

Jag gör mer än gärna Kaffe till honom varje dag så länge han kommer hem varje eftermiddag. Jag stortrivs!


95949-2592

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback