Uppdatering

Fredagskvällen bestod av förfest med grannar här i Hällbo och sedan parken och Björn Rosentröm. En riktigt rolig och lyckad kväll som slutade runt 5-6 på lördagsmorgonen, haha! Jag sjöng karaoke med min bror på parken och det lär ju ska ha låtit hemskt, hualigen. Men roligt var det. Jag kan ju berätta att jag har blåmärken i svanken efter att ha hoppat på en studsmatta när vi kommit till Hällbo igen och mitt knä är skrubbat eftersom Freddie och David råkade dra ned mig när de skojbrottades, de rackarna!





i lördags:


På lördagen hämtade vi hem barnen som sovit hos farmor och farfar medan vi varit ute och tjoat dagen innan. Allt hade gått bra och de hade varit så "snälla".

På kvällen var det brännboll och grillning här i Hällbo så vi slog följe med grannarna mittimot dit.



i söndags:


I söndags var vi iväg och kikade på ank-racet här i Hällbo. Vi hade köpt oss en Anka och tyckte att 10 000 kronor skulle sitta fint i plånboken. Tyvärr var vår anka seg och tog sig inte över mål först, rackarns! Innan racet åt vi thai-mat vid fotbollsplanen där det var lite loppis och sådant.

På kvällen grillade vi med grannarna mittimot och det var riktigt trevligt. Blev kvar där tills halvett på natten och Elvis höll sig vaken till dess, den rackaren. Han hade det jätteroligt med deras barn som skojar och leker med honom. De är förresten hans fyrmänningar eftersom jag är tremänning med pappan i familjen. Det visste jag inte om innan vi flyttade hit. Roligt att vi är släkt! Barnen är 4, 9 och 11 år. Jag vågar dock inte lägga ut några bilder när deras barn är med på bilden eftersom jag inte vet om de tar illa upp.


Igår:

David och Elvis klippte gräset igår.






Igår fick vi besök av min (ena) syster och familj som annars bor i Mora. Riktigt trevligt! Och de hade min bror med sig också.



Idag:

Elvis är jättetrött på de första två bilderna från ikväll, syns det?

Idag var vi till bvc för att väga, mäta och vaccinera Ella. När vi lade henne på vågen så blev jag riktigt förvånad - Hon hade inte gått upp något alls på en månad. Hon hade till och med gått ned 10g, hm! Hon väger alltså bara 4510 gram. Så jag måste börja ge ersättning tre måltider om dagen, efter att hon ätit från mig. Det känns så himla trist om det inte ska fungera med amningen. Jag som tyckte att det var skönt att det fungerade riktigt denna gång. Vi får allt se hur det går. Nästa vecka ska vi dit igen för att se om det hänt något. Hon hade iallafall växt på längden och är nu 59cm lång (56,5cm sist för en månad sedan).

När vi kom hem igen drog vi iväg till badstället här i Hällbo för att svalka av oss lite.




Nu blev detta ett väldigt snabbt skrivet inlägg eftersom det tog en sådan tid med bilderna och egentligen borde jag lagt in ännu fler men det ska ju finnas ork också?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback