Funderingar

Nu är det kväller igen och alla i huset snarkar på, förutom jag. Fast det är inte så ovanligt. Det är ju alltid jag som lägger mig sent och sist. Jag vet inte varför men jag tycker om att sitta här och bara göra ingenting. Läsa lite bloggar och se vad som händer i "alla" andras liv och kika runt på lite forum som handlar om foto eller familjeliv.se's forum där man kan läsa om det mesta. Det är skönt att bara vara..

Många funderingar om vad jag ska hitta på efter mammaledigheten brukar dyka upp men jag kommer aldrig fram till någonting. Det finns ingenting som jag kan. Och jag är för dum för att lära mig. Jag skulle vilja utbilda mig och bli BRA på något.. Frågan är vad. Någon med tips eller någon tanke om vad jag skulle kunna tänkas "bli" ? Vad passar mig?



Jag vet inte varför men jag bara gillar den här bilden ändå. Tog den när vi tog en promenad imorse. På bilden håller David på att laga vagen som gick sönder. Framhjulet lossnade på grund av alla rötter som dök upp mitt i stigen efter halvavägen. Vi vände och var ganska less på vagnen som man nog inte ska gå på skogspromenader med, haha!



Elvis fick lite blåbär i skogen.


Stooorebroor.

Kommentarer
Postat av: eva sturesson

du får inte säga så om dig själv du är inte för dum vem har inbillat dig det. Jag vet vad du kan och du har haft bra betyg och är bra på alla vis, sluta genast att nedvärdera dig själv. kram mamma

Postat av: Sara

Du verkar ju vaar väldigt duktig med kameran, kanske det vore något att jobba med i framtiden?

Och för dum för att lära sig, det tror jag inte! Jag är själv inte någon teoretisk person utan gillar praktiskt saker. Men det funkar ändå med utbildning :)

2008-07-19 @ 07:18:40
URL: http://strawberrydaquiri.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej hej! Kortet på snigeln är sååååå snyggt. Jag älskar det. Vad använder du för pixelstorlek på dina bilder när du lägger in dom i bloggen? På senare tid tycker jag att det är svårt för väljer man förstor så går den utanför bloggen..

Ha det bra!

2008-07-19 @ 11:33:06
URL: http://idamureen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback