I sängen





Några bilder som jag tagit på barnen idag, charmtrollen!

Jag har precis tagit med mig datorn in till sovrummet och har placerat den här i sängen. Annars brukar jag alltid sitta nere i tv-rummet och nörda om kvällarna men nu är jag ensam hemma med barnen. Det är ju enklast om jag redan är uppe om Elvis vaknar.

David är i Bollnäs och umgås med en kompis som han aldrig träffar, lite öl slinker nog i dem också, haha! Det som är bra med det är väl att jag har en gång till godo, att gå ut alltså. Så kan David vara hemma den gången och jag hitta på något. Kanske en tjejkväll? På det viset slipper man ju ha barnvakt. Men det får dröja ett tag.

Fast nästa helg funderar vi på om vi ska hänga på grannarna. De ska sitta här i Hällbo först och sedan ned på Björn rosenström på parken. Vi har dock inte riktigt bestämt oss än, beror väl lite på min seperationsångest, haha! Om vi går ut då så vägrar jag att ha barnvakt något mer på flera månder, just eftersom vi alldeles nyss varit på bröllopsfest och haft barnvakt.

Nu ska jag kika runt lite och sen får vi se när det blir dags att sova. En fördel med att sitta med datorn i sovrummet är ju att jag slipper "gå upp och lägga mig"... Det är ju bara att ställa ned datorn bredvid sängen och luta huvudet mot kudden.

Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback