-Hallååååååååååå!

Dagens kladdis!
Så här kan det se ut under en måltid

Kladdigt värre!




Dagens fynd i toaletten;
- En potta
- en leksak
- en pipgroda

Här höll han på att ta upp grejerna från toaletten igen.





Dagens sötnos!







Äntligen fungerar det att lägga in bilder! Jag har försökt hela kvällen och jag var precis på väg att ge upp när plötsligt gick att ladda in bilden vid sista försöket. Det dumma är ju att jag totalt glömt bort vad jag skulle plita ned här i inlägget.

Vi tog en sväng till affären här i Hällbo idag. Elvis fick sig en pulkatur och jag gick så sakta som jag bara kunde eftersom halkrisken var väldigt stor. På vår gård är det blankis och lite snö över som ramlade ned från molnen idag, snacka om livsfarligt! Jag vill absolut inte ramla nu och råka sätta igång en förlossning eller riskera att det händer något med bäbisen i magen. Så ja, det tog sin lilla tid att gå från vår gård, haha!

När vi kom in i affären så ropade Elvis "hej!" som han alltid gör men ingen svarade på en gång. De brukar göra det så då skrek han istället
- Hallåååååååå!
Han fick sig ett svar då iallafall, haha. Charmtroll!


Kycklingklubbor, pommes frites och bea-sås blev kvällen middag och det tokgillar Elvis. Ni såg väl på bilderna att han åt med hela ansiktet?

Det gäller verkligen att ha ögonen öppna hela tiden med en ettåring (17 månader på söndag) i farten. Han klättrar upp för soffan, fotöljen, fotpallarna till fotöljerna.. ja, listan kan göras lång! Full fart och vad som helst kan hända! Är ju så lätt att han ramlar och slår sig.

Imorse när vi precisklivit upp så gick han in i köket och öppnade skafferiet (om det inte var öppet redan), tog ut vällingsburken och försökte ställa den på bänken i köket. Jag hjälpte honom att ställa den där och då gick han till micron och så smällde han igen den så den körde igång, haha! Jag brukar lämna den öppen eftersom jag inte vill att det ska plinga på kvällen om jag använder den. Så ja, han visade att han minsann skulle ha välling. Fattar inte hur han når allt!

Ikväll tog han tvättservetter och började göra rent på utsidan av fönstret på pelletskaminen. Jag tar det som en pik - dags att göra rent? Han har nog sett pappa David göra rent där för han brukar göra det när han är hemma. Jag glömmer så lätt!

Vi körde en tvåtimmars middagssovning idag, lika sent som igår. Han brukar sova vid halvtolv men igår och idag blev det inte förrän kl 13 eftersom jag är lite seg. Så ikväll när han skulle sova så tog det sin lilla tid. Han kämpade verkligen och försökte somna. Efter en stunds vridningar och upp-på-huvudet-stå så somnade han, haha. Det är lite roligt att se på när han inte är 100% trött och försöker somna.

Imorgon går jag in i v.27 och det känns som att tiden nästan går för fort just nu. För ju närmare snittet det blir, ju mindre veckor har jag på mig att bli klar med komvux kurserna. Jag måste försöka snabba mig med uppgifterna!

Ska försöka göra ett ryck nu innan jag lägger mig.

Sov gott och dröm om något bra!




Kommentarer
Postat av: eva sturesson

vad ska det bli av den ungen haha

2008-01-30 @ 23:17:24
Postat av: Karro

Åh va han är sööööt! :)

2008-01-31 @ 14:39:16
Postat av: Jacke

haha, vilken toalett kille!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback