Skinkstek

Idag ringde min kära mor (http://evasturesson.blogg.se) till mig och berättade att de tänkte komma förbi. Alldeles lagomt tills det var dags att hämta Elvis kom de hit så de följde med mig till dagmamman för att hämta honom.

Mina föräldrar hade köpt en skinkstek som jag kunde laga till middag, riktigt snällt! De tyckte att jag kunde få den som en present för att David fått jobb här hemma. Så David får skinkstek, kokt potatis och brunsås till middag när han snart dyker in här genom dörren. Jag och Elvis åt ju det tidigare ikväll och Elvis bara älskar all sorts kött. Jag hinner knappt lägga dit köttet på tallriken innan den är uppäten. Det var tur att de tänkte snällt på mig när de var och handlade för jag hade ingen aning om vad jag skulle laga till middag.

Som tack sprang jag in på Hällboboa när vi hämtat Elvis för att köpa hem semlor och bjuda dem på.



Bilder från besöket!



95949-2509
Här är den goda skinksteken som jag fixade till middag!




Mitt lort-troll!


95949-2511
Elvis och ostkroken/bågen

När jag var in på Hällboboa tidigare idag så köpte jag ostkrokar som jag tänkt knapra på ikväll men jag tyckte att Elvis kunde få smaka några innan han skulle sova. Han äter ju aldrig sådant annars! Ni skulle ha sett hans ögon när han såg mig hälla upp några ostbågar i en mugg, haha. Han har ätit det här hemma en gång tror jag, han fick smaka av Amanda när hon sov här en gång. Annars har han smakat av sina kusiner när de sovit hos mormor och morfar.

Just det ja... När jag hade skinksteken i ugnen så hade Elvis vridit ner värmen till 100 grader. Busunge! Så det tog lite längre tid än vad det skulle ha gjort men det gjorde inte så mycket som tur var. Det var ju tur att jag upptäckte att han vridit ned den så jag kunde höja igen, haha!


David kommer nog hem om en stund, nice!

Kommentarer
Postat av: Moa

haha! på "mitt lorttroll" bilden ser det ut som han gömmer "paketet" bakom kastrullocket =D

Postat av: Madelene

Så söt han är Elvis=)

2008-02-24 @ 11:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback