förvandlats

95949-2496

 
Elvis sitter i fotöljen här bredvid mig. Han äter en kvällsmacka och tittar lite på tv. Snart är det läggdags så han hinner sova alla timmar som behövs för att han ska orka leka med alla barnen imorgon hos dagmamman igen.


Jag pratade med David tidigare och han frågade Elvis om han fått någon Kaka idag, vilket resulterade i att Elvis sken upp och skrek "koka! koka! koka!" samtidigt som han sprang in till köket och parkerade sig vid skafferiet. Jäkla David, haha! Anledningen till att han frågade var att jag igår berättade att Elvis ätit tre kakor och idag hade han inte fått någon kaka eftersom det blivit mycket sådant på slutet. Men ja, en fick det åtminstone bli eftersom David råkade nämna ordet.



Imorgon brummar David hemåt Hällbo igen så helgen kommer att bestå av massor med mys!





Så här såg det ut på vägen in till vår gård idag. Det som "bara" var blank-is innan hade nu istället förvandlats till blank-is med massor av vatten ovanpå. Ni kan ju föreställa er hur jag såg ut när jag gick där med hoppet om att inte ramla, haha! Det är ju tur att jag har vagnen att hålla mig i.






Detta lilla bustroll hämtade jag i skogen vid dagmamman. De brukar vara där på eftermiddagarna och leka. De samlas alla tre dagmammor med barn. Roligt att de träffas med alla barn tycker jag. Lika på måndagar då de brukar vara i lokalen på Västansjöskolan tillsammans.


Nu ska Elvis borsta sina tänder och byta blöja inför natten så jag avslutar denna inlägg här!
Ha en trevlig kväll allihopa!


Kommentarer
Postat av: Barbro Eriksson

Tack för Hällbobilderna, någon måste hjälpa dej att sanda. Va söt han är Elvis

2008-02-23 @ 16:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback