YES!

Nu ni! Nu har minsann datorn nyktrat till och beter sig som folk (datorer) igen, härligt! Igår blev jag dock väldigt orolig eftersom den inte startade riktigt, den hängde sig innan och bara stod still. Jag försökte att inte tänka på alla dessa 39gb bilder som ligger på denna dator och varken blivit utbränd eller utskrivna. Iofs ska ju inte alla beställas heller men iallafall, hade jag börjat tänka för mycket på att de kunde vara helt borta så hade jag nog gått under så jag försökte att tänka positivt istället.

David tittade på datorn nu ikväll för att kolla vad som vad fel. Vet ni vad han gjorde? Han tog ut batteriet och startade sedan datorn. Och vad gör datorn då? Jo, nu ska ni få höra (läsa)! Den startar som om det aldrig varit något jäkla problem och alla tangenter fungerar felfritt. Hallå!? Snacka om att ha tur om det bara är batteriet som tagit stryk av för mycket vin?

Tyvärr så försvann min lust att fotografera då jag "inte kunde" (orkade inte lägga in på den andra datorn) lägga upp några här så nu får jag allt köra igång igen. Inlägg utan bilder är ju som radio utan ljud - skittrist (och ganska meningslöst? haha radion alltså).

Här är några bilder iallafall:



Elvis gillade ganska mycket i grannarnas garage!







En bild på mig och Ella som mamma tog förra veckan.
Fy, jag måste börja noppa mina ögonbryn. Jag gör inte det eftersom jag inte är så bra på det. Var flera år sedan de noppades, haha!

Fotograf:
Eva Sturesson


Gofisnuttan!

Fotograf: Eva Sturesson

Kommentarer
Postat av: Liza

Tack :) De måste jag då säga att dina barn e med. Och du e så himla duktig på att fotografera (vill också ha en riktig kamera) :( Hehe.

Postat av: Lotta

Taack! :) Åh gud vad fina bilder på er!!! Och du det där med att noppa ögonbryna...jag är oxå värdelös på det men får nån som gör det åt dig så är det lättare att noppa sen och hålla efter..för då ser du vart det växt ut lite grann =)

så gpör jag men mina ser knasiga ut men ändå haha. Kraam

2008-08-07 @ 08:59:30
URL: http://liz83.blogg.se/
Postat av: Linda

Fina bilder som alltid :) Och sant, blogginlägg utan foton är rätt trista i längden. Okej att man kanske inte orkar ha med foton i varenda inlägg, men varannat iaf :D Jag själv är tyvärr dålig på att knäppa kort och lägga in. Ska försöka bättra mig :)

2008-08-07 @ 09:52:21
URL: http://lindacharlottandersson.blogg.se/
Postat av: Sara

Tack :) Det var gott också, förutom att mjölet inte riktigt hade smält in i såsen, haha ;) Vilken tur du hade med datorn! Jag skulle också gå under om alla mina bilder skulle försvinna.. :/ hemska tanke!! Angående ögonbrynen så tycker jag de såg fräsh ut! Inget som behövs noppas, men alla har ju olika smak förstås :) Mina är helt störda.. för det första är de för ljusa och det ser alltid förjävligt ut om jag fyller i de med penna och för det andra så kan inte jag noppa heller.. blä! Jättefina bilder btw!! :) Kram

2008-08-07 @ 13:04:59
URL: http://sarablabar.blogg.se/
Postat av: mikaela

Vilken trappuppgång bodde ni i på blomkransen? :) Puss

2008-08-07 @ 19:57:04
URL: http://ingamikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback