Sova borta

Ella åt sista gången vid sjutiden igårkväll och imorse vaknade hon halvtio för att äta första gången, lyx! Snacka om att ha "tur" när man tänker på sovning och bäbisar. Både Ella och Elvis har ju sovit hela nätter från två och en månaders ålder. Nästa barn kanske tar igen allt och inte sover någonting alls?

Ikväll ska Ella och Elvis sova hos sin farmor och farfar
medan deras föräldrar (vi) ska iväg och umgås med våra grannar. Vi pratade ihop oss och tyckte att vi borde ta en kväll då alla har barnvakt och slipper tänka på att gå hem tidigt och kan slappna av lite mer. Och det är nog mysigare för barnen att vara med farmor och farfar ändå och slippa sitta utomhus när det är kyligt på kvällen.

Så det blir lite grillning och så ikväll.

Såklart ligger ångesten och gror eftersom barnen ska sova borta men vi får hoppas på att jag kan slappna av. Det brukar gå bra efter en stund iallafall och speciellt efter att jag fått höra att de sover. Jag vet ju att det går bra men det är jobbigt att inte ha den där kontrollen. Inte se vad de gör eller veta vilket humör de är på osv.

Hoppas på en trevlig kväll iallafall!

Tack för kommentarerna om håret förresten! Jag trivs jättebra i mörkt.

Kameran drar jag med mig ikväll och de har ju karaokemaskin så vi får se om det blir några pinsamma bilder tagna. Och om jag lyckas våga fråga om jag får lägga ut på bloggen så kanske ni får se någon med. Annars får ni nöja er med mig och David, haha!

Ha en bra dag för det ska jag ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback