svartsjuka

Att bryta traditionen vore ju helt fel så jag får allt ta och knåpa ihop ett litet inlägg innan läggdags, eller vad säger du?

Allt såg bra ut hos barnmorskan idag och nu är det bara en gång till jag hinner dit innan det blir vräkningsdags av den lilla filuren i magen. EN gång, jisses. Om en månad är det 7e maj och då är bäbisen beräknad att komma men jag vet med säkerhet att h*n kommer innan (eftersom jag snittas innan), så vi är fyra i familjen om en månad. Det ska bli spännande att se vad det är för en liten rackare.

Lite orolig är jag såklart över hur allt blir. Tänk om Elvis blir svartsjuk? usch vilket dåligt samvete jag lär ska ha dygnet runt isåfall. Jag kommer att räkna sekunder som jag är med barnen enskilt och ja, usch. Jag tror och hoppas dock på att om Elvis är svartsjuk i början så går det nog över efter någon dag eftersom han nog ganska lätt glömmer hur det var att vara ensam med mamma och pappa. Det är väl det som är positivt med att få så här tätt - Elvis kommer inte att minnas att han fick all uppmärksamhet för sig själv dygnet runt.  Men har vi tur så är han inte svartsjuk alls.



Barnmorskan:
- Äter du järntabletterna ibland?
Jag:
- Jaa......IBLAND..........


Som jag skrev igår - Dags att lägga lite tyngd på min sida av sängen också.
Om en stund iallafall!

Kommentarer
Postat av: catta

haha! Ja dessa tråkiga järntabletter, får väl börja me såna jag oxå snart... Ha d bra i tråkvädret! Kram

Postat av: callmyr

Låt Elvis vara med/hjälpa till så mycket som möjligt, vid amning, blöjbyten osv. Då får han känna ansvar vilket kan vara väldigt bra. Inte säkert att det fungerar på alla men ett litet tips bara :)

2008-04-08 @ 15:49:45
URL: http://[email protected]
Postat av: kristin

vill lämna ett litet spår efter mig när jag vart här och säga att vilka otroligt fina och charmiga bilder du fotat, och vilken raring till son - helt bedårande!

2008-04-08 @ 22:44:36
URL: http://sunshinyday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback