Jag ber om ursäkt!




Hallå! Ursäkta förvirringen på grund av noll blogginlägg idag! Jag förstår att folk kanske tror att vi åkt in om jag inte skriver något eftersom vi inte berättat datumet för snittet. Vi är dock hemma ännu som ni nu nog förstår.

Ikväll ska vi betala räkningarna så vi har sådant gjort innan bäbisen kommer. David fick ju sin lön tidigare (idag) och även jag fick föräldrapenning idag. Jag får föräldrapenning denna månad eftersom jag tog ut tidigare, annars skulle det ha blivit knapert denna månad.  David får ju mindre lön nu i några månader eftersom han fick förskott första månaden och jag skulle inte fått något alls denna månad annars.

Idag var Elvis hos dagmamman och jag tänkte passa på att städa. Det blev liksom inte riktigt av igår så då skulle det ske idag istället. Jag var dock riktigt trött och mådde inge bra alls så jag sov i 1,5 timme mitt på dagen men jag hann med att städa i en timme iallafall innan jag hämtade Elvis. Jag har ju lyckats få lite hosta och mår riktigt konstigt, typiskt! Astman har jag känt av hela dagen också, som jag annars bara känner av om jag träffar katter, så jag fick ta Elvis astmamedicin ikväll eftersom min är borta. Elvis hade ju förkylningsastma när han var mindre så vi har en mask som han kan andas i om det skulle bli något.

När jag hämtat
Elvis gick vi till affären för att handla lite och sedan hem för att göra fläskkarré, klyftpotatis och bea.
David var hem bara och käkade lite snabbt för att sedan åka iväg på träning. Jag och Elvis passade då på att vara ute i en timma fram tills läggdags. Så jäkla skönt att bara kunna gå ut!

Nu ska jag betala räkningar så jag får nog återkomma senare om jag kommer på något mer att skriva.



Kommentarer
Postat av: Sara

Jag förstår att det är mysigt och skönt att bara kunna gå ut på gården när man har hus! Det saknar jag nu när jag bor i lägenhet. Dessutom på tredje våningen då det är massa trappor innan man når gräset ;) haha. Tråkigt är det också att man knappt vågar vistas ute pga att det bor så många psychon här i Varberga! Ville bara säga också att jag är en daglig läsare och älskar dina inlägg och bilder :) Keep on going strong! :) Lycka till med bebis och allt sånt också! KRAAAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback