Feber

Halloj! Ett inlägg innan läggdags ikväll också? Mjo ett litet iallafall!

Elvis är väldigt känslig när David åker bort just nu. För att ge ett exempel så vaknade han till (i vår säng eftersom han dyker in till oss runt 5 på morgonen) vid kvart i sju imorse och upptäckte att David var borta. Han blev helt förstörd och bara grät men det blev bättre efter att vi ringt till honom. Lite pappasjuk just nu tror jag! Vi somnade iallafall om och sov till tio.
Det märktes att han inte var riktigt pigg idag för han somnade och sov middag två och en halv timme senare, i två och en halv timma!

Han var nästan feberfri idag på dagen men ikväll hade han 39,1 igen så vi får se hur länge febern sitter i. Han har ju inte varit sjuk någonting sedan han började hos dagmamman och det är väl ovanligt? De brukar ju få alla slags sjukdomar när de börjat på dagis/hos dagmamma. Han har varit hemma en gång innan och det var för att jag inte visste om han hade magsjuka eftersom han var så lös i magen. De flesta av de andra barnen som är hos dagmammorna är också hemma med feber så det är väl någonting som går just nu, pigg i övrigt iallafall.

Ikväll har vi varit hos Davids föräldrar som kommit hem från Madagaskar. De hade hittat en lapp i kylskåpet på deras västerbottenost, som David skrivit när vi var och hälsade på hans syster som var husvakt ,och på den stod det att han gärna också ville ha paj när de skulle äta det, haha! Så vi fick lite västerbottenpaj ikväll, gott!

En kvällsmacka innan sängen? Ja, tack!

image2823



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback