Statistiken

Ooh! Han är hemma! Vid fyra dök han upp och sedan dess har vi inte gjort mycket alls faktiskt. Han är ganska slut efter bilkörningen från Malmö. Elvis somnade vid halvsju, helt slut (han också) stackarn. Han blev iallafall glad över att pappa David kom hem igen.

Imorgon ska vi brumma till jysk för att kolla om soffan och fåtöljerna finns hemma. Hoppas! 3800kr för en soffa och två fåtöljer är ju skitbilligt! Efter det blir det nog hem för att packa massor. Tisdagen består nog bara av packning.

Vi ska börja med att flytta det viktigaste till huset så att vi kan sova där på en gång och det känns skönt. Då hinner David sova där något också. Han hinner även hjälpa till att få ordning. Så innan helgen tänkte vi vara helt inflyttade!



Blogg.se's statistik

Jag vet att det är många som undrar om statistiken på bloggen. Unik besökare och antal sidvisningar är det som jag/du själv kan se då jag/du kollar statistiken på bloggen. Jag tror att jag kan förklara det ganska bra:


Unika besökare = Den registrerar hur många personer som varje dag är in och läser på din blogg. Alltså antalet unika ip-adresser. Så där kan du se hur många personer som är in varje dag.

Sidvisningar = Hur många gånger sidan (din blogg) har öppnats. Det kan vara några personer från de unika besökarna som är inne flera gånger per dag och kollar om du uppdaterar något. Så den visar alltså hur många gånger bloggen har blivit besökt den dagen.

Det kan ju stå att antalet unika besökare är 45 och antal sidvisningar är 93 t.ex och då är det alltså 45 personer som läst din blogg men någon/några har varit in flera gånger så att antalet sidvisningar blir 93.

Hoppas att det gick att förstå! Rätta mig gärna om jag har fel!




Kommentarer
Postat av: alexandra

du har helt rätt ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback