Mitt problem

Nu är David är på väg hem! Springer nog in här vid fyra, fem tiden kanske. Elvis hinner träffa honom också och middag tillsammans ALLA tre! Eller ja, fyra är vi väl om vi räknar med snutten i magen och det är klart man gör! Jag äter dock bara för EN! Det räcker gott och väl, haha!

Ge mig Onsdag så vi kan börja flytta in och få just den delen avklarad! Vi ska fixa städfirma som fixar flyttstädningen iallafall och det känns otroligt skönt! Helt klart värt pengarna. Helst skulle jag vilja vara inflyttad och gärna ha färdiginrett redan på en gång så jag kan fotografera och lägga ut på bloggen! Fast det lär ju dröja lite eftersom David åker nästa måndag igen och jag säkerligen måste packa upp allt själv. Men snart är vi Hällbobor! Det är tur att det finns busshållsplats precis utanför huset och en affär som vi kan köpa det mesta i. Blöjor och det typ allt i matväg, skitbra! Jag har ju inte körkort......som många påpekar, gärna flera gånger om! Som om jag inte skulle ha förstått det själv. Och det är väl MITT/VÅRAT problem, eller hur?  Vad gör det någon annan om jag får åka buss? Det märks nog när jag skaffat det och hur många gånger man än frågar så kommer samma svar:
- Antagligen nu innan April, vi får se...


Idag ska vi försöka att hinna packa lite och plocka ihop här innan David kommer.

Jag vet inte riktigt när internet flyttas över till huset men antagligen näst vecka någongång.. Runt den 10e oktober kanske? Hoppas! De som bodde där innan skulle föra över deras boxer-abonnemang till oss iallafall och lämna digitalboxen. Vi hade ändå tänkt skaffa boxer så det var bra. Adressändring är fixad (eller ska skicka in bekräftelsen imorgon), telefonen har vi beställt flytt på och internet har jag sett till att vi flyttar med också.

På torsdag ska vi träffa förra husägarna på banken för att skriva papper och sedan är det klappat och klart! Husägare!!!

Nej nu ska jag leka med Elvis igen för att sedan sova en sväng om ett tag.

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag har inte heller körkort än (!) och får klara mig med bussen.. Men det är på väg ;) Det kommer bli en frihet sen!

2007-09-30 @ 09:34:06
Postat av: Malin

Det är ju bättre för miljön att åka buss! Tummen upp för det!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback