Underbara människor

Jisses vad jag har snälla föräldrar och svärföräldrar!
Jag hörde att det dunkade och lät här utanför för ett tag sedan och gick för att kolla vad det var, vad får jag se? Jo min svärmor Inga och mina föräldrar står och skottar snö här utanför! Ända från vägen och här runt på gården. Verkligen uppskattat! Riktigt snällt! Lite roligt att de tänkte på samma sak och åkte hit utan att ha pratat med varandra. Guld värt! Miljontals rosor till er, finner inga ord för hur snäll ni är!

Skönt att snön är skottat och vi kan gå med vagnen till dagmamman imorgon utan problem. Det rasade verkligen ner snö från himlen idag.

Tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag haft för mig i veckan när jag ändå håller på att motionera fingrarna på tangentbordet.

I tisdags var jag till arbetsförmedlingen och pratade lite. Gick väldigt fort faktiskt. Trevligt eftersom min handledare är en gammal bekant till familjen. Så nu är det bara att sätta igång med jobbsökning och allt som hör till. Jag halkade med Elvis i famnen här utanför också, ajaj! Lyckligtsvis gick allt bra, Elvis blev mest rädd och det var ingen fara med mig.

Efter arbetsförmedlingen var vi på stan med mamma för att hitta en present till Ida (bekant till familjen) och vi hittade tillslut, efter många om och men, en present.

Så på Onsdagen blev det till att fira Idas 30årsdag och Elvis stortrivdes. Sprang runt bland alla och babblade på som vanligt. Samma morgon innan vi åkte dit så var det 13 grader här när vi vaknade, hualigen! Pelletskaminen var i behov av uraskning och den hade lagt av. Så det blev till att dammsuga ur den och fixa innan det kunde bli varmt. Det är tur att det blir varmt fort iallafall.


Imorse vid åttatiden traskade vi ut i snövädret för att lämna Elvis hos dagmamman och jag var glad över att det inte var kallt. Jag var lite orolig över att det skulle vara det eftersom det var -10 grader igårmorse. Jag har ju varken vantar eller mössa så det var skönt att jag slapp frysa ihjäl. Så Elvis var där idag och lekte medan jag gick hem för att sova i 3 timmar, illa jag vet! Måste dock erkänna att det var riktigt skönt. Hämtade Elvis vid tre igen och han började babbla på som han brukar när jag hämtar honom, som om han berättar vad han har fått göra osv. Tänk vad roligt om jag förstod vad han sa.

Vi hade en mysig eftermiddag med massa skratt och kramar. Det märks på honom att han faktiskt saknat mig en liten gnutta när han varit borta en hel dag också även fast han trivs som fisken i vattnet där.

Svärmor var in en sväng efter jobbet och då erbjöd hon sig att komma tillbaka och stotta snö men jag sa att det inte behövdes. Snacka om förvånad jag blev då när både hon och mina föräldrar åkte hit och fixade bort snön ändå. Tacktack!


Egentligen skulle jag på ultraljud imorgon men barnmorskan ringde mig igår och berättade att hon bokat in patienter imorgon fastän hon inte är där imorgon. Så jag fick välja på söndag eller måndag och konstigt nog sa jag Måndag. Hade helst velat vara dit innan men jag tänkte att David kanske åker hem på söndag och då kunde han ju vara med på Måndag på ultraljudet. David sa dock att han åker på måndag och ändå inte hinner vara med, trist! Fast han var ju med sist och har sett bäbisen en gång redan.


nu ska jag lägga in bilder från kameran och se om vi har något att bjuda på idag. Jag uppdaterar detta nu ändå och fyller i med bilder senare!


Go´kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback