skylla ifrån sig

Idag hade vi besök från Bollnäs. Kära mor, Jan, Gabbe och hans tjej Charlotta var hit och hälsade på lite. När de skulle brumma till Bollnäs igen passade vi på att gå ut och så fick de se vad duktig Elvis är att gå i skor nu. Träffade på grannen som bor mitt i mot och gick över dit för att prata lite. Följde med henne in i huset för att se hur de bodde också, riktigt mysigt! De hade åtta små söta valpar också.


Jag vet inte om jag skrivit det men Elvis går hela tiden nu både ute och inne. Det var lite svårt med skorna i början men det går galant nu! Han kryper lite ibland men inte så mycket alls faktiskt. Känns bra att han kommit över rädslan för att gå. Vi får hoppas att han slipper att bita sig i tungan någon mer gång. Tog ju lite tid innan han förstod att det inte alltid blir så.


Många har frågat mig om jag har fått någon mage ännu och jag har bara gett svaret
- Jag vet inte.
Jag tycker att det är svårt att se när man redan har lite hängmage och fett som är i vägen. Plus att jag inte vill att det ska låta som att jag skyller min egna feta mage på graviditeten som pågår just nu.
"Jag har fått jättestor mage!" , är ju lätt att säga och skylla fettmagen på det. Idag kände jag efter riktigt och insåg att magen börjat växa lite. Jag kände den. Jag låg ner en sväng på golvet också och då var magen sne, haha. Den var högre på ena sidan. Det är fortfarande svårt att förstå att det är någon där inne, att vi ska ha en till liten gofis.



Lite bilder från idag.



Kommentarer
Postat av: Amanda.

fan vad jag gillar din mami. hon är så ung och fräsig liksom. :)

2007-11-14 @ 00:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback